Adam1 Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Nem azért cserélem, hogy más mennyinek higyje :D Már csak azért sem mert nem akarom még eladni, ha lecserélem is családon belül marad ez is fix :D A rendszám ami rajta van most is 2003-as tehát már itt bukott a korhű számozás :D Az meg, hogy más mit hisz ilyen téren engem hagy hidegen :D Egyébként már láttam MAI-XXX rendszámot is a napokban :D Az ára pedig ahogy így kiderült nem vészes, nekem ennyit megér a művelet az meg, hogy mennyi értelme van... ha ezt nézném akkor az autóm sehol sem tartana a mostani állapotához képest mert autóra költeni a karbantartáson kívül pénzkidobás... amit rákölt a tulaj azt csak ő fogja értékelni kellően, ha eladja pl egy beépített gps már nem fog 30 ezret érni... pedig csak a ketyere is többe van nem beszélve az átalakításról és ez csak egy példa :D A hónapban már több mint 70-80e forintért tankoltam bele.... ezt csak most adtam így össze de még ez sem rekord :D Pl nekem +1 Ft-ot sem érne meg egy új rendszám jelenleg. Csak akkor vetemednék cserére, hogyha szét lenne fúrkálva, összevissza lenne görbülve, és nem nézne ki esztétikusan az autón. Semmi más nem, vinne rá erre :) Különbözőek vagyunk. Nekem az autó munkaeszköz. Csak olyasmikre költök, ami kötelező karbantartás, növeli az üzembiztonságát, vagy az én kényelmemet szolgálja. Egy forinttal sem többet, semmi másra. Az előbbiek miatt lett fóliázva, elemtromos ablakosítva elöl-hátul, lett bele kartámasz, új rádió stb. És ezért nem lesz benne Xenon, B2-es fényszórók, tolatóradar, és egyéb nyalánkságok B) Ettől függetlenül meg lehet nézni, ahogy kinéz, rendszeresen mosva és takarítva van, sok jóval fiatalabb autónál különbbül néz ki a belseje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Pl nekem +1 Ft-ot sem érne meg egy új rendszám jelenleg. Csak akkor vetemednék cserére, hogyha szét lenne fúrkálva, összevissza lenne görbülve, és nem nézne ki esztétikusan az autón. Semmi más nem, vinne rá erre :D Különbözőek vagyunk. Nekem az autó munkaeszköz. Csak olyasmikre költök, ami kötelező karbantartás, növeli az üzembiztonságát, vagy az én kényelmemet szolgálja. Egy forinttal sem többet, semmi másra. Az előbbiek miatt lett fóliázva, elemtromos ablakosítva elöl-hátul, lett bele kartámasz, új rádió stb. És ezért nem lesz benne Xenon, B2-es fényszórók, tolatóradar, és egyéb nyalánkságok :) Ettől függetlenül meg lehet nézni, ahogy kinéz, rendszeresen mosva és takarítva van, sok jóval fiatalabb autónál különbbül néz ki a belseje. Jöhet a kép róla! :D Én sem cserélném le a rendszámomat!Így is "J"-s B) B2-es fényszórót azért vennék!Jó az a sötétben ha tényleg annyival jobban világít,mint itt többen is írták!Tolatóradar,LED-ek stb is jöhetne nyugodtan,csak nincs rá jelenleg keret,így maradnak a szilent,lengéscsillapító,festés költségei! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Jöhet a kép róla! :) Én sem cserélném le a rendszámomat!Így is "J"-s :D B2-es fényszórót azért vennék!Jó az a sötétben ha tényleg annyival jobban világít,mint itt többen is írták!Tolatóradar,LED-ek stb is jöhetne nyugodtan,csak nincs rá jelenleg keret,így maradnak a szilent,lengéscsillapító,festés költségei! :D Van egy pár B2-es lámpám, gyárilag sok benne a ragacs, nem mozog a foncsor. (így bent volt nekem kb 3 hétig) Ha van kedved kigányolni belőle, akkor bőven bolti ár alatt odaadom. Ha lesz energiám és megcsinálom, akkor majd drágább lesz B) Ha gondolod jövő héten elhozom fehérvárra (bár lehet még a héten el tudom hozatni), és meg tudod nézni hogy milyen is az állapota. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Valaki jön a jennersdorfi opeltreffen-re? Adam0515-öt tudom hogy jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Hát na :D Én meg vagyok olyan marha, hogy szerintem lecserélem B) Egyébként amit az autómmal csináltam az már önmagában nem épelméjű dolog, hogy ennyi kütyüt beraktam de én is használom nem is keveset ami jelenleg úgy fest, hogy már most megvan az évi 20e kilométer és az autó évfordulúja ilyen téren csak növemberben lesz és még itt a nyár is :D Szóval csinosítgatom, okosítgatom és használom is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Hát na :D Én meg vagyok olyan marha, hogy szerintem lecserélem B) Egyébként amit az autómmal csináltam az már önmagában nem épelméjű dolog, hogy ennyi kütyüt beraktam de én is használom nem is keveset ami jelenleg úgy fest, hogy már most megvan az évi 20e kilométer és az autó évfordulúja ilyen téren csak növemberben lesz és még itt a nyár is :D Szóval csinosítgatom, okosítgatom és használom is :) Szép dolog, hogy legalább beismered. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Tisztában vagyok azzal, hogy mi mennyibe kerül és mennyiért lehet majd eladni :D Na de mivel nem eladásra megy így több mint 200e hifire, 50e beépített gpsre, 55e xenon szettekre és hasonló tételek miatt is nyugodtan tudok aludni :) És akkor még nincs vége, de már idén talán teljesen készen lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 ...nyugodtan tudok aludni :D És akkor még nincs vége, de már idén talán teljesen készen lesz :D Na persze... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Na persze... :D :D :) Na jó, azért nyugodtabb leszel majd novemberben, addig még sok a teendő B) De szerencsére a vectra miatt nem kell aggódnom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 B) Na jó, azért nyugodtabb leszel majd novemberben, addig még sok a teendő :D De szerencsére a vectra miatt nem kell aggódnom :D :D Ez már jobban hangzik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Jöhet a kép róla! :D Én sem cserélném le a rendszámomat!Így is "J"-s B) B2-es fényszórót azért vennék!Jó az a sötétben ha tényleg annyival jobban világít,mint itt többen is írták!Tolatóradar,LED-ek stb is jöhetne nyugodtan,csak nincs rá jelenleg keret,így maradnak a szilent,lengéscsillapító,festés költségei! :D Nincsen benne semmi extra, ugyanolyan, mint amikor kijött a gyárból :D Mellesleg ugyanolyan színű, mint Seth autója :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 :D Ez már jobban hangzik! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Mi pézé adod a B2-es lámpákat? Van egy pár B2-es lámpám, gyárilag sok benne a ragacs, nem mozog a foncsor. (így bent volt nekem kb 3 hétig) Ha van kedved kigányolni belőle, akkor bőven bolti ár alatt odaadom. Ha lesz energiám és megcsinálom, akkor majd drágább lesz :D Ha gondolod jövő héten elhozom fehérvárra (bár lehet még a héten el tudom hozatni), és meg tudod nézni hogy milyen is az állapota. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Mi pézé adod a B2-es lámpákat? 14-ér a párt. Amit még tudni kell róla, hogy TYC márkájú, és a közel téglalap alakú állítómotor megy bele, nem az amelyiknek az egyik fele félkör alakú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Nincsen benne semmi extra, ugyanolyan, mint amikor kijött a gyárból :D Mellesleg ugyanolyan színű, mint Seth autója :D Jól néz ki!Még nem mutattál róla képet,azért kértem :) Tetszenek ezek a felnik,hasonló mint az enyém!15-ös,ugye? 14-ér a párt. Amit még tudni kell róla, hogy TYC márkájú, és a közel téglalap alakú állítómotor megy bele, nem az amelyiknek az egyik fele félkör alakú. Ezt az állítómotort kellene megnéznem,hogy nekem melyik fajta van!Este megnézem és jelentkezem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Ezt az állítómotort kellene megnéznem,hogy nekem melyik fajta van!Este megnézem és jelentkezem! Ha esetleg a félkör végű van, akkor tudok adni belevaló fajtát, mert amit vettem DEPO márkájút, abba pont a másik való, így vennem kellett. De szerintem az összes B1-es a téglalap alakúval szerelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Valaki jön a jennersdorfi opeltreffen-re? Adam0515-öt tudom hogy jön. Én biztos hogy nem tudok menni,de talán a hétvégi WTCC-re kinézünk!Ha nem ér rá öcsém,akkor ez is kimarad,mert egyedül nem autózok! Hasonló a program itt is,mint a Forma 1-ben?Szombat időmérő-vasárnap futam?Nem találtam róla infót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Én biztos hogy nem tudok menni,de talán a hétvégi WTCC-re kinézünk!Ha nem ér rá öcsém,akkor ez is kimarad,mert egyedül nem autózok! Hasonló a program itt is,mint a Forma 1-ben?Szombat időmérő-vasárnap futam?Nem találtam róla infót... A http://www.fiawtcc.com/ oldalon fent van az időbeosztás. Pénteken tesztelés, szombaton szabadedzések és időmérők, vasárnap versenyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 A http://www.fiawtcc.com/ oldalon fent van az időbeosztás. Pénteken tesztelés, szombaton szabadedzések és időmérők, vasárnap versenyek. Óóóó,hogy ezt nem láttam,pedig itt is néztem!Köszi Zsomat az infot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Óóóó,hogy ezt nem láttam,pedig itt is néztem!Köszi Zsomat az infot... Igazán nincs mit! Jó szórakozást, ha kimentek! Sárgulok az irigységtől, nekem nincs rá most lehetőségem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 szevasztok kartársak ! van valakinek motorkódos verdája? mármint csak motorkódos motorszám nélkül! mióta gyártanak motorszám nélküli motorokat opelhez? motorcserés volt a vasam és szeretném megbecsülni az autómban levő új motor életkorát, de motorszám hijján igen nehéz dolgom van. Segítene valaki? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 szevasztok kartársak ! van valakinek motorkódos verdája? mármint csak motorkódos motorszám nélkül! mióta gyártanak motorszám nélküli motorokat opelhez? motorcserés volt a vasam és szeretném megbecsülni az autómban levő új motor életkorát, de motorszám hijján igen nehéz dolgom van. Segítene valaki? köszi A motorodról max lecsiszolták a kódot de egyik gyártó sem gyárt motorkód nélküli motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 szevasztok kartársak ! van valakinek motorkódos verdája? mármint csak motorkódos motorszám nélkül! mióta gyártanak motorszám nélküli motorokat opelhez? motorcserés volt a vasam és szeretném megbecsülni az autómban levő új motor életkorát, de motorszám hijján igen nehéz dolgom van. Segítene valaki? köszi Írd meg hogy mi a motorkódja,az többet segítene!!Dízel Isuzunak is csak motorkódja van,motorszáma nincs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 A motorodról max lecsiszolták a kódot de egyik gyártó sem gyárt motorkód nélküli motort. De van nekem is csak az van. :D Írd meg hogy mi a motorkódja,az többet segítene!!Dízel Isuzunak is csak motorkódja van,motorszáma nincs! Meg a 2.0 nem Isuzunak is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 De van nekem is csak az van. :D Meg a 2.0 nem Isuzunak is. :D tudom , hogy létezik a jelenség, nem csiszolt le senki semmit, a motorszám nyugaton már rég a múlté. puszta motorkóddal gyártanak motorokat a kérdésem egyébként az volt, hogy vajon mióta? a vasam motorkódja x25xe, tudom melyik karakter mit jelent, ne is ezt boncolgassuk, hanem inkább a kérdést ! mióta gyártanak opelhez motorszám nélküli motorokat? a tiétek hány éves? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts