Tom Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Mikor indultam az Astra papírjait intézni, visszafelé belebotlottam egy B Vectra Caravanba, amit körbenéztem, és viszonylag rövid, kb. 10 perces gondolkodás után megvettem. Amit tudni kell róla, hogy import, 97.06. havi, X20XEV, padlizsánlila, digit klíma, 2 légzsák, szervó, ABS, ASR,BC, 2 elektromos ablak, meg a szokásos sallangok.Az autó törve nem volt, a hátsó ajtót festették v.mikor, de nem volt vészes.Apró csacska javítások lesznek majd vele, meg hát a szokásos vez.szíj és tsai.De összeségében figyelembe véve a B Vekik jelenlegi piaci árait, jó vételt csináltam, hiszen 900e.-ért megvettem. Szóval mindig az első gondolat jó nálam, mert ilyet akartam az Astra helyett........... :omg: :) B) :o :) Gratula! Remélem sok-sok ezer balesetmentes és pozitív élményekben gazdag km-t töltesz majd vele. :D Képek esetleg? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 :) Gratula! Remélem sok-sok ezer balesetmentes és pozitív élményekben gazdag km-t töltesz majd vele. :omg: Képek esetleg? :o Köszönöm!Képek lesznek, egyenlőre úgy örülök, mint majom az egyensúlykészülékének! B) Képek lesznek!Mondjuk érdekesen néznek ki a gyári Omi felnin a 195/65-15-ös gumák! :D Olyan lufis brutál kategória! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Még pár év, és körbeírhatod a fórumot! B) Astra F, Corsa A, Vectra B... Lassan neked is lesz egy komplett Opel ABC-d. :) Remélem, soha nem lesz semmi gondja a kicsikének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Remélem, soha nem lesz semmi gondja a kicsikének. Thx! :) Ebként ez a gépsas lett az enyimé'. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Thx! :) Ebként ez a gépsas lett az enyimé'. B) gondolom ez,mert nincs ott másik vectra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 gondolom ez,mert nincs ott másik vectra.... http://www.bevizsgaltauto.hu/file/cars/car_8729.JPG Így igaz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Jó részletes állapotfelmérés van róla. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Jó részletes állapotfelmérés van róla. B) Az a legszebb, hogy először én is megállapítottam, majd utána nyomták a kezembe az állapotfelmérő lapot.Érdekes, hogy szinte mindenben egyetértettünk a vizsgálóval! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Gratula a géphez Wolfi! Sok-sok együtt eltöltött km-t! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Gratula a géphez Wolfi! Sok-sok együtt eltöltött km-t! :) Köszönöm!Valamint köszönöm a technikai infókat is neked, ill. Tomi023-nak is.Ma megvolt a leszervizelés+minden szűrő cseréje. Metabond olajat tettem bele.Klasszisokkal csöndesebb lett a motor.Viszont annyit molyoltam, hogy nem volt időm rendbe kapni.Na de, majd holnap!Ebként nagyon bejött a családnak.Mondjuk mikor kisit elengedtem a lovakat, anyuka bevallotta, hogy parázik.Furcsa neki, hogy ülés helyett fotelben ül! B) A fékek már a nagyobb verziósak, és fognak akkorát, mint a dixnó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 kényelmes, családi nagyhajó! B) az X20XEV, meg nem olyan gyenge, mint ahogy azt a C20XE-sek mondják! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 kényelmes, családi nagyhajó! :omg: az X20XEV, meg nem olyan gyenge, mint ahogy azt a C20XE-sek mondják! :) Ilyet senki nem állított :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Ilyet senki nem állított :omg: B) Mégha igaz is. :o :) Wolf! Avatar? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Mégha igaz is. :omg: :) Wolf! Avatar? B) Dolgozom az ügyön, de ma szokás szerint elcsúsztak a dolgaim a Veki körül, aztán nem volt időm még lemosni.Kitakarítani végképp.De úgy tűnik, hogy most a melóhelyen lesz egy kis nyugi, aztán mosás következik, holnap fotó, és avatar csere. Ha minden összejön, akkor még a 7n a nevemre is kerül, a zöldkarija intézés alatt.Pénteken pedig megkapja exAstrám sportdobját.Szal a 7végére brümmögni is fog.Kövi 7n pedig vezérléscsere, aztán jöhetnek az apróságok.......azok azér' vannak, de nem vészes.Olcsó, csak időigényes javítások. De ennyiért akkor is ajándék volt ez az autó.Nagyon jó.Igazi nagy családi hajó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Dolgozom az ügyön, de ma szokás szerint elcsúsztak a dolgaim a Veki körül, aztán nem volt időm még lemosni.Kitakarítani végképp.De úgy tűnik, hogy most a melóhelyen lesz egy kis nyugi, aztán mosás következik, holnap fotó, és avatar csere. Ha minden összejön, akkor még a 7n a nevemre is kerül, a zöldkarija intézés alatt.Pénteken pedig megkapja exAstrám sportdobját.Szal a 7végére brümmögni is fog.Kövi 7n pedig vezérléscsere, aztán jöhetnek az apróságok.......azok azér' vannak, de nem vészes.Olcsó, csak időigényes javítások. De ennyiért akkor is ajándék volt ez az autó.Nagyon jó.Igazi nagy családi hajó. B) Teszel egy pár képet? Hasonlít elölröl az enyémhez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Teszel egy pár képet? Hasonlít elölröl az enyémhez :) Amint lemostam, és szépen fog csillogni..... B) Közben lemostam, csak rám sötétedett...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Amint lemostam, és szépen fog csillogni..... :unsure: Közben lemostam, csak rám sötétedett...... Akkor az első képek.Ennyire futotta első körből: Takarítás közben volt segítségem ish....... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Tényleg családi autó! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Da széép ótó! :wacko: Jó a rakomány! :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Da széép ótó! :lol: Jó a rakomány! :) :lol: Multi........ :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Szerintem ők csak abban fognak segíteni, hogy mindig takaríthasd :unsure: Tényleg jó kiállású a vas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Szerintem ők csak abban fognak segíteni, hogy mindig takaríthasd :lol: Tényleg jó kiállású a vas. Ismerem ezt a játékot.Az a neve, hogy az elrejtett keksz, és csokidarabkák megkeresése! :unsure: Az almáról és más egyéb gyümölcsökről nem is beszélve.......... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Utóbbiakat egy idő után szag alapján is megtalálod :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Utóbbiakat egy idő után szag alapján is megtalálod :unsure: A kulcsszó, muslinca! :lol: Társ, a mindennapokban! :wacko: Na akkor alaposan szét kell nézni a hátsó üléssor környékén! :lol: Amúgy nagyon tetszik ez a sebessére hangosodó/halkuló zenei dolog, de gyanítom, hogy a BC átlagfogyasztás körüli értékei nem fedik teljességgel a valóságot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 A kulcsszó, muslinca! :lol: Társ, a mindennapokban! :unsure: Na akkor alaposan szét kell nézni a hátsó üléssor környékén! :wacko: Amúgy nagyon tetszik ez a sebessére hangosodó/halkuló zenei dolog, de gyanítom, hogy a BC átlagfogyasztás körüli értékei nem fedik teljességgel a valóságot.... Gratulalok.... hasznaljatok egesseggel. Mibol gondolod, hogy nem realis a fogyasztasmeres? Pedig en mar orultem, hogy milyen keveset eszik..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts