Fort Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Kollegám tud olcsón olajt hozni, a Castrol 5400Ft nála. Ha kell (legközelebb) csak szólj! Köszi Bocsek,jó lett volna,mert nem kellene várni a postára!4900/4L-ért vettem + 1100 a posta! Következő csere a tél előtt lesz,akkor kelleni fog,köszönöm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Hátsó sárfogók fent vannak, passzolnak is nagyon igaz gyári rögzítőket nem kaptam hozzá de ahogy hallottam nem is életbiztosítás ezért csavarozva van fixre :D Első ha minden igaz holnapra megjönnek. Olajcsere holnap délután vagy holnapután légszűrő és olajszűrővel együtt persze :D Hogy milyen olaj lesz még nem tudom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Én ilyen 5800-6000-ért szoktam öt litert venni. Köszi Bocsek,jó lett volna,mert nem kellene várni a postára!4900/4L-ért vettem + 1100 a posta! Következő csere a tél előtt lesz,akkor kelleni fog,köszönöm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Semmi baja a gyári felfogatásnak. Elöl is meg hátul is így vannak hét éve, és kutya baja. Hátsó sárfogók fent vannak, passzolnak is nagyon igaz gyári rögzítőket nem kaptam hozzá de ahogy hallottam nem is életbiztosítás ezért csavarozva van fixre :D Első ha minden igaz holnapra megjönnek. Olajcsere holnap délután vagy holnapután légszűrő és olajszűrővel együtt persze :D Hogy milyen olaj lesz még nem tudom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Semmi baja a gyári felfogatásnak. Elöl is meg hátul is így vannak hét éve, és kutya baja. Nekem szintén vectrás mondta, hogy neki az alja kiszakadt padkától és a gyári rögzítéssel annyit mozgott, hogy leszedte a festést. Na mind1 végülis úgysem volt más választásom hirtelen de mivel a csavart is lefújtam feketére és nem is látszanak így nincs gond :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Pár érdekesség: DVB tuneres tv a BC kijelzőn (CID) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Pár érdekesség: DVB tuneres tv a BC kijelzőn (CID) Az indexek és a BC jöhetne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Pár érdekesség: DVB tuneres tv a BC kijelzőn (CID) Ő is unatkozott: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Képet majd tehetnél fel. Kíváncsi vagyok, meddig lett kivágva, hogy ne kelljen újrafújni az egész elemet. 1 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Klíma kész, kompresszor felújítva, rendszer feltöltve, 8 fokos levegőt fúj tehát most jó :D Végül Valvoline TopGuardot vettem ismét 10W40, nem most fogok tesztelgetni más olajat ellenben legközelebb már jobbam megnézem, hogy milyet veszek. Olajszűrő, légszűrő, pollenszűrő, klíma fertőtlenítő is megvan :D Sárfogó előre nem jött meg ma, majd holnap reggel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Ha kiszakad a csavar is összekarcolhatja. :D Nekem szintén vectrás mondta, hogy neki az alja kiszakadt padkától és a gyári rögzítéssel annyit mozgott, hogy leszedte a festést. Na mind1 végülis úgysem volt más választásom hirtelen de mivel a csavart is lefújtam feketére és nem is látszanak így nincs gond :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Akkor most költöttél rá egy kicsit. Mennyibe állt meg a klíma? Olajjal kapcsolatban én 0W40-et biztos nem tennék bele soha. Klíma kész, kompresszor felújítva, rendszer feltöltve, 8 fokos levegőt fúj tehát most jó :D Végül Valvoline TopGuardot vettem ismét 10W40, nem most fogok tesztelgetni más olajat ellenben legközelebb már jobbam megnézem, hogy milyet veszek. Olajszűrő, légszűrő, pollenszűrő, klíma fertőtlenítő is megvan :D Sárfogó előre nem jött meg ma, majd holnap reggel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Na én ilyen indexel együtt felvillanó ködlámpát csinálnék, csak senki nem tudta még itt megmondani, hogy hogyan kell. Ő is unatkozott: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Ha kiszakad a csavar is összekarcolhatja. :D Ez nem szakad ki :D Nem barbár megoldás egy sima csavar hanem van egy kis U alakú pánt is és abban is 2 helyen rögzül a csavar :) Olaj: 10W40 bár lehet te is erre gondoltál, ez az olaj már bevált így most nem volt kedvem váltani erről és időm sincs keresgélni másikat. Muszáj költeni... klíma 23e volt cakk-pakk, ki lehetett bírni pláne ha jó lesz a továbbiakban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Na én ilyen indexel együtt felvillanó ködlámpát csinálnék, csak senki nem tudta még itt megmondani, hogy hogyan kell. Van egy debreceni srác aki F astrán megcsinálta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Aki ért az elektronikához, annak gyerekjáték összehozni egy ilyen áramkört. Ráadásul nem is kell nagyon megbontani hozzá mást, csak a kormány burkolatot. Lényegében egy késleltető áramkör. Ha lenyomod az indexkart, akkor ~2 mp-ig még zárva tartja az áramkört az elektronika. Aztán lehet ezt még finomítani, hogy hosszú indexelés után ne villogjon még 3-at kikapcsolás után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Aki ért az elektronikához, annak gyerekjáték összehozni egy ilyen áramkört. Ráadásul nem is kell nagyon megbontani hozzá mást, csak a kormány burkolatot. Lényegében egy késleltető áramkör. Ha lenyomod az indexkart, akkor ~2 mp-ig még zárva tartja az áramkört az elektronika. Aztán lehet ezt még finomítani, hogy hosszú indexelés után ne villogjon még 3-at kikapcsolás után. És mégsincs egy aki ilyet árulna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Van egy debreceni srác aki F astrán megcsinálta... Ez miért jó?Olyan mint ha valami elektromos hiba lenne az autóban :D de kinek,mi tetszik! Én most a pótféklámpa cserén vagyok rajta!Elengedett a kétoldalú ragasztó,többet nem ragasztom fel,inkább veszek Caravan pótféklámpát és felfogatom a kalaptartóra.Mivel tudnám azt a ragasztót leszedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Ez miért jó?Olyan mint ha valami elektromos hiba lenne az autóban :D de kinek,mi tetszik! Én most a pótféklámpa cserén vagyok rajta!Elengedett a kétoldalú ragasztó,többet nem ragasztom fel,inkább veszek Caravan pótféklámpát és felfogatom a kalaptartóra.Mivel tudnám azt a ragasztót leszedni? Kanyarodáskor jó ha a ködlámpa a megfelelő irányba világít mert az egészen oldalra is ad némi fényt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Kanyarodáskor jó ha a ködlámpa a megfelelő irányba világít mert az egészen oldalra is ad némi fényt. Erre nem is gondoltam! :D Nekem így sem tetszik :) Ködlámpáról jut eszembe,hogy mennyire is utálom azokat,akik topított helyett használják! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Erre nem is gondoltam! :D Nekem így sem tetszik :) Ködlámpáról jut eszembe,hogy mennyire is utálom azokat,akik topított helyett használják! :D Újabb autók között egyre inkább terjed ez a "ködlámpa a kanyarfény" megoldás. Ha látsz pölö egy új Fiat Bravo-t indexelve kanyarodni, akkor feltűnhet, hogy világít az egyik ködlámpa. Újabb E és C Mercik is csinálják, meg ki tudja még melyik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Újabb autók között egyre inkább terjed ez a "ködlámpa a kanyarfény" megoldás. Ha látsz pölö egy új Fiat Bravo-t indexelve kanyarodni, akkor feltűnhet, hogy világít az egyik ködlámpa. Újabb E és C Mercik is csinálják, meg ki tudja még melyik. Még az audis parkoló fény is jó, 1 percig az autó leálíltása után bekapcsolva marad a ködlámpa majd kialszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Na én ilyen indexel együtt felvillanó ködlámpát csinálnék, csak senki nem tudta még itt megmondani, hogy hogyan kell. Ez a videó igazából egy termék bemutatóvideója, itt van a link hozzá: http://www.cubeelectronics.com/komfort.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Ez a videó igazából egy termék bemutatóvideója, itt van a link hozzá: http://www.cubeelectronics.com/komfort.php Hogy lehetne ilyet beszerezni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Ez miért jó?Olyan mint ha valami elektromos hiba lenne az autóban :D de kinek,mi tetszik! Én most a pótféklámpa cserén vagyok rajta!Elengedett a kétoldalú ragasztó,többet nem ragasztom fel,inkább veszek Caravan pótféklámpát és felfogatom a kalaptartóra.Mivel tudnám azt a ragasztót leszedni? nitro higító Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts