Fort Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Bocsek írta: Kollegám tud olcsón olajt hozni, a Castrol 5400Ft nála. Ha kell (legközelebb) csak szólj! Köszi Bocsek,jó lett volna,mert nem kellene várni a postára!4900/4L-ért vettem + 1100 a posta! Következő csere a tél előtt lesz,akkor kelleni fog,köszönöm! :D
_Seth_ Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Hátsó sárfogók fent vannak, passzolnak is nagyon igaz gyári rögzítőket nem kaptam hozzá de ahogy hallottam nem is életbiztosítás ezért csavarozva van fixre :D Első ha minden igaz holnapra megjönnek. Olajcsere holnap délután vagy holnapután légszűrő és olajszűrővel együtt persze :D Hogy milyen olaj lesz még nem tudom :)
kelly Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Én ilyen 5800-6000-ért szoktam öt litert venni. Fort írta: Köszi Bocsek,jó lett volna,mert nem kellene várni a postára!4900/4L-ért vettem + 1100 a posta! Következő csere a tél előtt lesz,akkor kelleni fog,köszönöm! :D
kelly Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Semmi baja a gyári felfogatásnak. Elöl is meg hátul is így vannak hét éve, és kutya baja. _Seth_ írta: Hátsó sárfogók fent vannak, passzolnak is nagyon igaz gyári rögzítőket nem kaptam hozzá de ahogy hallottam nem is életbiztosítás ezért csavarozva van fixre :D Első ha minden igaz holnapra megjönnek. Olajcsere holnap délután vagy holnapután légszűrő és olajszűrővel együtt persze :D Hogy milyen olaj lesz még nem tudom :)
_Seth_ Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 kelly írta: Semmi baja a gyári felfogatásnak. Elöl is meg hátul is így vannak hét éve, és kutya baja. Nekem szintén vectrás mondta, hogy neki az alja kiszakadt padkától és a gyári rögzítéssel annyit mozgott, hogy leszedte a festést. Na mind1 végülis úgysem volt más választásom hirtelen de mivel a csavart is lefújtam feketére és nem is látszanak így nincs gond :D
_Seth_ Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Pár érdekesség: DVB tuneres tv a BC kijelzőn (CID)
zozor Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 _Seth_ írta: Pár érdekesség: DVB tuneres tv a BC kijelzőn (CID) Az indexek és a BC jöhetne. :D
Bocsek Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 _Seth_ írta: Pár érdekesség: DVB tuneres tv a BC kijelzőn (CID) Ő is unatkozott: :D
Fort Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Adam1 írta: Képet majd tehetnél fel. Kíváncsi vagyok, meddig lett kivágva, hogy ne kelljen újrafújni az egész elemet. 1 2
_Seth_ Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Klíma kész, kompresszor felújítva, rendszer feltöltve, 8 fokos levegőt fúj tehát most jó :D Végül Valvoline TopGuardot vettem ismét 10W40, nem most fogok tesztelgetni más olajat ellenben legközelebb már jobbam megnézem, hogy milyet veszek. Olajszűrő, légszűrő, pollenszűrő, klíma fertőtlenítő is megvan :D Sárfogó előre nem jött meg ma, majd holnap reggel :)
kelly Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Ha kiszakad a csavar is összekarcolhatja. :D _Seth_ írta: Nekem szintén vectrás mondta, hogy neki az alja kiszakadt padkától és a gyári rögzítéssel annyit mozgott, hogy leszedte a festést. Na mind1 végülis úgysem volt más választásom hirtelen de mivel a csavart is lefújtam feketére és nem is látszanak így nincs gond :D
kelly Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Akkor most költöttél rá egy kicsit. Mennyibe állt meg a klíma? Olajjal kapcsolatban én 0W40-et biztos nem tennék bele soha. _Seth_ írta: Klíma kész, kompresszor felújítva, rendszer feltöltve, 8 fokos levegőt fúj tehát most jó :D Végül Valvoline TopGuardot vettem ismét 10W40, nem most fogok tesztelgetni más olajat ellenben legközelebb már jobbam megnézem, hogy milyet veszek. Olajszűrő, légszűrő, pollenszűrő, klíma fertőtlenítő is megvan :D Sárfogó előre nem jött meg ma, majd holnap reggel :)
kelly Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Na én ilyen indexel együtt felvillanó ködlámpát csinálnék, csak senki nem tudta még itt megmondani, hogy hogyan kell. Bocsek írta: Ő is unatkozott: :D
_Seth_ Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 kelly írta: Ha kiszakad a csavar is összekarcolhatja. :D Ez nem szakad ki :D Nem barbár megoldás egy sima csavar hanem van egy kis U alakú pánt is és abban is 2 helyen rögzül a csavar :) Olaj: 10W40 bár lehet te is erre gondoltál, ez az olaj már bevált így most nem volt kedvem váltani erről és időm sincs keresgélni másikat. Muszáj költeni... klíma 23e volt cakk-pakk, ki lehetett bírni pláne ha jó lesz a továbbiakban.
_Seth_ Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 kelly írta: Na én ilyen indexel együtt felvillanó ködlámpát csinálnék, csak senki nem tudta még itt megmondani, hogy hogyan kell. Van egy debreceni srác aki F astrán megcsinálta...
Adam1 Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 _Seth_ írta: Aki ért az elektronikához, annak gyerekjáték összehozni egy ilyen áramkört. Ráadásul nem is kell nagyon megbontani hozzá mást, csak a kormány burkolatot. Lényegében egy késleltető áramkör. Ha lenyomod az indexkart, akkor ~2 mp-ig még zárva tartja az áramkört az elektronika. Aztán lehet ezt még finomítani, hogy hosszú indexelés után ne villogjon még 3-at kikapcsolás után.
_Seth_ Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Adam1 írta: Aki ért az elektronikához, annak gyerekjáték összehozni egy ilyen áramkört. Ráadásul nem is kell nagyon megbontani hozzá mást, csak a kormány burkolatot. Lényegében egy késleltető áramkör. Ha lenyomod az indexkart, akkor ~2 mp-ig még zárva tartja az áramkört az elektronika. Aztán lehet ezt még finomítani, hogy hosszú indexelés után ne villogjon még 3-at kikapcsolás után. És mégsincs egy aki ilyet árulna :D
Fort Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 _Seth_ írta: Van egy debreceni srác aki F astrán megcsinálta... Ez miért jó?Olyan mint ha valami elektromos hiba lenne az autóban :D de kinek,mi tetszik! Én most a pótféklámpa cserén vagyok rajta!Elengedett a kétoldalú ragasztó,többet nem ragasztom fel,inkább veszek Caravan pótféklámpát és felfogatom a kalaptartóra.Mivel tudnám azt a ragasztót leszedni?
_Seth_ Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Fort írta: Ez miért jó?Olyan mint ha valami elektromos hiba lenne az autóban :D de kinek,mi tetszik! Én most a pótféklámpa cserén vagyok rajta!Elengedett a kétoldalú ragasztó,többet nem ragasztom fel,inkább veszek Caravan pótféklámpát és felfogatom a kalaptartóra.Mivel tudnám azt a ragasztót leszedni? Kanyarodáskor jó ha a ködlámpa a megfelelő irányba világít mert az egészen oldalra is ad némi fényt.
Fort Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 _Seth_ írta: Kanyarodáskor jó ha a ködlámpa a megfelelő irányba világít mert az egészen oldalra is ad némi fényt. Erre nem is gondoltam! :D Nekem így sem tetszik :) Ködlámpáról jut eszembe,hogy mennyire is utálom azokat,akik topított helyett használják! :D
Zsomat Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Fort írta: Erre nem is gondoltam! :D Nekem így sem tetszik :) Ködlámpáról jut eszembe,hogy mennyire is utálom azokat,akik topított helyett használják! :D Újabb autók között egyre inkább terjed ez a "ködlámpa a kanyarfény" megoldás. Ha látsz pölö egy új Fiat Bravo-t indexelve kanyarodni, akkor feltűnhet, hogy világít az egyik ködlámpa. Újabb E és C Mercik is csinálják, meg ki tudja még melyik.
_Seth_ Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Zsomat írta: Újabb autók között egyre inkább terjed ez a "ködlámpa a kanyarfény" megoldás. Ha látsz pölö egy új Fiat Bravo-t indexelve kanyarodni, akkor feltűnhet, hogy világít az egyik ködlámpa. Újabb E és C Mercik is csinálják, meg ki tudja még melyik. Még az audis parkoló fény is jó, 1 percig az autó leálíltása után bekapcsolva marad a ködlámpa majd kialszik.
Bocsek Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 kelly írta: Na én ilyen indexel együtt felvillanó ködlámpát csinálnék, csak senki nem tudta még itt megmondani, hogy hogyan kell. Ez a videó igazából egy termék bemutatóvideója, itt van a link hozzá: http://www.cubeelectronics.com/komfort.php
_Seth_ Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Bocsek írta: Ez a videó igazából egy termék bemutatóvideója, itt van a link hozzá: http://www.cubeelectronics.com/komfort.php Hogy lehetne ilyet beszerezni??
Hanguci Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Fort írta: Ez miért jó?Olyan mint ha valami elektromos hiba lenne az autóban :D de kinek,mi tetszik! Én most a pótféklámpa cserén vagyok rajta!Elengedett a kétoldalú ragasztó,többet nem ragasztom fel,inkább veszek Caravan pótféklámpát és felfogatom a kalaptartóra.Mivel tudnám azt a ragasztót leszedni? nitro higító
Recommended Posts