Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

Én most konkrétan szakszöveget fordítok de maradjunk annyiban, hogy a webforditas.hu amit az én szövegemből éppen lefordított az egy vicc :D (két szó között a vagy neki nem or hanem you are és társaik szóval ilyen debil jellegű :) ).

Egyébként a translate sem tökéletes persze és ezt is sorról sorra át kell nézni és szinte minden mondatba belejavítani de még így is segítség :D

Abban nagyon jó, hogy az egymás melletti szavakat viszonylag jól lefordítja., nem kell szarakodni szótárral. Persze a mondat összerakása már a te dolgod, akáér magyarról idegen nyelvre, akáér idegen nyelvről magyarra fordítasz.

Megosztás:

És ezek közül szerinted melyiknek piros az indexe :D mert egyiknek sem......

valószínűleg azért mert olyat csak a tengeren túlra gyártottak

Akkor fogalmam sincs hogy milyen lámpára gondolsz! :D Amit linkeltem Cheverolet Vectra,annak ilyen volt,mint az e-bayes!

Nekem ilyen van!B2-ben meg csak ilyet láttam!Na mindegy,sok sikert a kereséshez!

Megosztás:

Én most konkrétan szakszöveget fordítok de maradjunk annyiban, hogy a webforditas.hu amit az én szövegemből éppen lefordított az egy vicc :D (két szó között a vagy neki nem or hanem you are és társaik szóval ilyen debil jellegű :) ).

Egyébként a translate sem tökéletes persze és ezt is sorról sorra át kell nézni és szinte minden mondatba belejavítani de még így is segítség :D

Hát ez az...

Szerencsére nem szakszöveget kell írni!"Kell egy Chevrolet Vectra B hátsó lámpa,mennyibe kerül?" B)

Megosztás:

Én angolul írnék nekik, és mint spzoli írta, pü-t az adminnak. Egyébként a google translate-be webcímet is be tudsz írni, és akkor "lefordítva" látod az oldalt.

Jaja, amúgy meg ha portugálul megy el max visszírnak, hogy WTF? Ebből sejteni lehet, hogy tudnak angolul akkor pedig minden okés :D

Fordításom is pár perc és kész bár a portugál nem erősségem de most a jelenlegi angol és német nyelvhez oroszul, olaszul, japánul, kínaiul kezdtem el tanulni :D Ami jobban megy arra állok rá ezek közül, oroszul már gagyogok de írni és olvasni rendesen még nem tudok :) B) Ezért iszok is egy kis fütyülős limonádét rá :D

Megosztás:

Hát, találtam egy oldalt, ami kb a brazil vatera, vagy inkább ebay lehet, de itt amiket árulnak B Vectrák, mindegyiken a honihoz hasonló hátsó lámpák vannak. http://www.mercadolivre.com.br/

Ami durva viszont, hogy ott még jobban el vannak szállva az árak (bár gondolom ott nem annyira népszerű modell)

Itt vannak a hátsó lámpák: "vectra b traseiro lanterna"

Néhány autóalkatrész webáruház: link1 link2

Szerintem nem a braziloktól fogod beszerezni azt a hőn áhított hátsó lámpát :D

Megosztás:

Sziasztok! Tudnátok valamit írni a 2.2-es benzines 2000-es évjáratról? Érdemes-e megvenni? Sürgős!

Ha jól tudom, a 2.0-ás benzines továbbfejlesztett változata. Itthon viszonylag ritka, viszont ami van, azok általában jobban felszereltek.

Az, hogy érdemes-e megvenni, mindenképpen állapotfüggő. Azt leszámítva a 2.0-hoz képest némi lóerőn, nyomatékon és drágább biztosításon túl sok másra nem lehet számítani.

Megosztás:

És ilyen van,volt gyárilag?? :) Szerintem a tuning miatt befestette csak piros lámpafestékkel...?

B)

Nem csalódtam benned :D Holnap még én is kiutánfutózom magam,aztán csütörtökön vagy pénteken olajcsere!

Kíváncsi leszek mennyi súlyt tudok bepakolni az utánfutóba,amíg nem ér bele a kerékbe! :D

Sokat, meg még többet... :D

Amúgy nem versenyzek ám, mielőtt elképzeled, hogy csak úgy tolom le a népet az útról az új vassal- jó, a pirossal /a megkülönböztettel :D / szoktam utat nyitni magamnak, de az megint más tészta ugye... :D :D

• Like 1
Megosztás:

Sokat, meg még többet... :D

Amúgy nem versenyzek ám, mielőtt elképzeled, hogy csak úgy tolom le a népet az útról az új vassal- jó, a pirossal /a megkülönböztettel :D / szoktam utat nyitni magamnak, de az megint más tészta ugye... :D :)

Ezt komolyan írtam!A brazil,argentin hasznaltauto piacot is átnéztem,mert már nagyon érdekelt hogy nézhet ki és hogy Ádámnak segítsünk

valami egyedi lámpa beszerzésében,de egyiknek sem volt piros!Van alapban az a fajta lámpa,amelyiknek az indexe nem nyúlik ki a lámpa széléig,csak

két kis kocka marad,ami nem piros,na azt befújta vagy lefóliázta és kész!

Ebben biztos voltam! B) A piros visz mindent,mint ZIL a kereszteződésben! :D

Én sem versenyzek,csak dinamikusan haladok a forgalommal! :D Nem jársz mostanában felénk?

Megosztás:

Ebben biztos voltam! :D A piros visz mindent,mint ZIL a kereszteződésben! B)

Én sem versenyzek,csak dinamikusan haladok a forgalommal! :D Nem jársz mostanában felénk?

Ez jó, tetszik :D

Nem tudom mikor megyek Fehérvárra, de ha megyek, szólok! :)

Igaz tegnap délelőtt voltam, egy kollégával és az apjával néztünk pár G Astrát, de nem jártak sikerrel.

Megosztás:

Lefóliáztattam az autót körbe :D Hátulra 70%-ot visszatartó, elölre 60%-ot visszatartó fólia került.

Mehetett volna még sötétebb is. Belülről szinte észre sem venni, hogy fóliázott, viszont a napot érezhetően visszatartja.

Megosztás:

Lefóliáztattam az autót körbe B) Hátulra 70%-ot visszatartó, elölre 60%-ot visszatartó fólia került.

Mehetett volna még sötétebb is. Belülről szinte észre sem venni, hogy fóliázott, viszont a napot érezhetően visszatartja.

Ha nem vagyok indiszkrét, hogyé' fóliáznak mostanában oldalablakot?

Kisleányom szépen be szokott durcázni, ha nagyon süti a nap és melege van. Kapott ablakra cuppantós idióta mesefigurás árnyékolót, de annyit ér, hogy apa azon az ablakon tolatgatásnál nem lát ki rendesen. :) :D :D

Megosztás:

Ha nem vagyok indiszkrét, hogyé' fóliáznak mostanában oldalablakot?

Kisleányom szépen be szokott durcázni, ha nagyon süti a nap és melege van. Kapott ablakra cuppantós idióta mesefigurás árnyékolót, de annyit ér, hogy apa azon az ablakon tolatgatásnál nem lát ki rendesen. :) :D :D

34 ezer volt komplettan. A 7 ablak, az első kivételével. Elölre nem tetettem csíkot.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.