Adam1 Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Fényképezni nem tudtam,mert úgy esett az eső hogy rohantam az autóig,majd holnap!Nekem hangosabbnak tűnik,de te tudod hogy jó e és azért van sok előnye is!(szél,eső) Teljesen felhúzva az ablakot egy kicsit tényleg erőltetni kell és az már lehet pont gond az elektromos ablaknak! B) A hátsó részen ha jól tudom egy "U" alakú műanyaggal van felfogatva csavarral,az elejénél meg csak be van akasztva!(Saturn) Nálam az üveg mellé menne be a légterelőnek a felfogató füle, végig. Az elektromos ablak az csak jelzi, hogy ott nem az igazi valami. És ha jobban megnézem, látni, hogy az üvegnek kialakított horonyban nem fér el még egy 1 mm széles tárgy. Nem is értem, hogy lehetett ilyen felfogatást kitalálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Nekem csak valami U alakú kb 3 centis vas cucc volt amit a légterelő mellé kellett a horonyba benyomni, abba az üveg is bele tudott csúszni de semmi csavarozós cucc nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Vásárolnék Chevrolet Vectra B hátsó lámpát saját részre! Annak elvileg piros a hátsó indexe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Vásárolnék Chevrolet Vectra B hátsó lámpát saját részre! Annak elvileg piros a hátsó indexe? Nézegettem róla képeket és úgy néz ki piros! B) Nem lesz könnyű találni szerintem... Amerikai piacra gyárthatták ezeket a típusokat?Ott működik sok autónál a helyzetjelző egyben az indexel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Nézegettem róla képeket és úgy néz ki piros! B) Nem lesz könnyű találni szerintem... Amerikai piacra gyárthatták ezeket a típusokat?Ott működik sok autónál a helyzetjelző egyben az indexel! Sőt, van amikor a helyzetjelző az index mellett egyben a féklámpa is :D Ha világít a helyzetjelző, fékezel és indexelsz is egyszerre, akkor olyan, mintha a féklámpa villogna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Nézegettem róla képeket és úgy néz ki piros! :D Nem lesz könnyű találni szerintem... Amerikai piacra gyárthatták ezeket a típusokat?Ott működik sok autónál a helyzetjelző egyben az indexel! képet nem tudsz linkelni róla???? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 jóféle B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Személy szerint a DLR lámpa sokkal jobban érdekelne! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 jóféle B) Azért a hölgy se semmi :D :) Chevi Veki Erre gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Nézegettem róla képeket és úgy néz ki piros! B) Nem lesz könnyű találni szerintem... Amerikai piacra gyárthatták ezeket a típusokat?Ott működik sok autónál a helyzetjelző egyben az indexel! link Egész pontosan a Chevi a latin-amerikai piacra dobta ki. (brazil oldalakon talán több mindent találni róla) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Azért a hölgy se semmi B) :D Chevi Veki Erre gondoltál? Ilyesmire.... lényeg a piros hátsó index.... hol lehet ilyet kapni vajon????? Opel kereskedésben esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Brazil Chevi Vectra Club: link A bal oldalin elég jól néz ki a chevi embléma: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Brazil Chevi Vectra Club: link Ha rájuk írsz lehet tudnak segíteni, honnan lehet szerezni olyat B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Ha rájuk írsz lehet tudnak segíteni, honnan lehet szerezni olyat :D pont nem beszélek spanyolul B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 de angolul csak tudsz, meg talán ők is B) Ha nem akkor esetleg megpróbálom én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Megírod magyarul majd google translate! Magyar - Spanyol fordító Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 pont nem beszélek spanyolul B) portugál a hivatalos nyelv, úgyhogy nem gáz ha nem beszélsz spanyolul :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 http://legendak.com/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Nálam az üveg mellé menne be a légterelőnek a felfogató füle, végig. Az elektromos ablak az csak jelzi, hogy ott nem az igazi valami. És ha jobban megnézem, látni, hogy az üvegnek kialakított horonyban nem fér el még egy 1 mm széles tárgy. Nem is értem, hogy lehetett ilyen felfogatást kitalálni. Nem Saturn ez,hanem Szatuna! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Megírod magyarul majd google translate! Magyar - Spanyol fordító Olá! Eu preciso de um pouco de ajuda como uma lâmpada traseira do Vectra B tiradas com o índice de capuz vermelho é ... Eu acho que é isso que a Chevrolet fabricados exportações para a América. Na Europa, este modelo foi vendido sob o nome Opel Vectra B. Eu tenho um carro desses, que foi reconstruída um pouco ao longo dos anos e eu pensei que vocês podem ajudar um pouco mais. link para o meu carro: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=39240 Contato: adamsvectra@gmail.com Oi Adam Akkor ezt kéne megírni nekik! de hova irjam???? Tudsz segíteni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 regisztrálsz, kikeresed az admint, elküldöd neki püben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Akkor ezt kéne megírni nekik! de hova irjam???? Tudsz segíteni? :D Gondolod hogy ha az angollal is nehezen bír a google fordítója,akkor a portugállal boldogul?Lehet szerzel nekik egy jó napot! Én a helyedben inkább az angollal próbálkoznék vagy tapasztalataim szerint, EZ kicsit pontosabb! Szerk: Találtam neked 1 2345 darabot hirtelen!Nem néztem meg a leírásukat,de lehet hogy jó lenne valamelyik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Én most konkrétan szakszöveget fordítok de maradjunk annyiban, hogy a webforditas.hu amit az én szövegemből éppen lefordított az egy vicc :D (két szó között a vagy neki nem or hanem you are és társaik szóval ilyen debil jellegű :) ). Egyébként a translate sem tökéletes persze és ezt is sorról sorra át kell nézni és szinte minden mondatba belejavítani de még így is segítség :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Gondolod hogy ha az angollal is nehezen bír a google fordítója,akkor a portugállal boldogul?Lehet szerzel nekik egy jó napot! Én a helyedben inkább az angollal próbálkoznék vagy tapasztalataim szerint, EZ kicsit pontosabb! Szerk: Találtam neked 1 2345 darabot hirtelen!Nem néztem meg a leírásukat,de lehet hogy jó lenne valamelyik! :D És ezek közül szerinted melyiknek piros az indexe :D mert egyiknek sem...... valószínűleg azért mert olyat csak a tengeren túlra gyártottak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 regisztrálsz, kikeresed az admint, elküldöd neki püben... Már dolgozom a problémán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts