Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

Fényképezni nem tudtam,mert úgy esett az eső hogy rohantam az autóig,majd holnap!Nekem hangosabbnak tűnik,de te tudod hogy jó e és

azért van sok előnye is!(szél,eső)

Teljesen felhúzva az ablakot egy kicsit tényleg erőltetni kell és az már lehet pont gond az elektromos ablaknak! B)

A hátsó részen ha jól tudom egy "U" alakú műanyaggal van felfogatva csavarral,az elejénél meg csak be van akasztva!(Saturn)

Nálam az üveg mellé menne be a légterelőnek a felfogató füle, végig.

Az elektromos ablak az csak jelzi, hogy ott nem az igazi valami.

És ha jobban megnézem, látni, hogy az üvegnek kialakított horonyban nem fér el még egy 1 mm széles tárgy.

Nem is értem, hogy lehetett ilyen felfogatást kitalálni.

Megosztás:

Vásárolnék Chevrolet Vectra B hátsó lámpát saját részre! Annak elvileg piros a hátsó indexe?

Nézegettem róla képeket és úgy néz ki piros! B) Nem lesz könnyű találni szerintem...

Amerikai piacra gyárthatták ezeket a típusokat?Ott működik sok autónál a helyzetjelző egyben az indexel!

Megosztás:

Nézegettem róla képeket és úgy néz ki piros! B) Nem lesz könnyű találni szerintem...

Amerikai piacra gyárthatták ezeket a típusokat?Ott működik sok autónál a helyzetjelző egyben az indexel!

Sőt, van amikor a helyzetjelző az index mellett egyben a féklámpa is :D Ha világít a helyzetjelző, fékezel és indexelsz is egyszerre, akkor olyan, mintha a féklámpa villogna :)

Megosztás:

link Egész pontosan a Chevi a latin-amerikai piacra dobta ki. (brazil oldalakon talán több mindent találni róla)

Megosztás:

Nálam az üveg mellé menne be a légterelőnek a felfogató füle, végig.

Az elektromos ablak az csak jelzi, hogy ott nem az igazi valami.

És ha jobban megnézem, látni, hogy az üvegnek kialakított horonyban nem fér el még egy 1 mm széles tárgy.

Nem is értem, hogy lehetett ilyen felfogatást kitalálni.

kicsi___495.jpg kicsi_20110501321_jpg.jpg

Nem Saturn ez,hanem Szatuna! :D

Megosztás:

Megírod magyarul majd google translate!

Magyar - Spanyol fordító

Olá!

Eu preciso de um pouco de ajuda como uma lâmpada traseira do Vectra B tiradas com o índice de capuz vermelho é ... Eu acho que é isso que a Chevrolet fabricados exportações para a América. Na Europa, este modelo foi vendido sob o nome Opel Vectra B. Eu tenho um carro desses, que foi reconstruída um pouco ao longo dos anos e eu pensei que vocês podem ajudar um pouco mais.

link para o meu carro: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=39240

Contato: adamsvectra@gmail.com

Oi Adam

Akkor ezt kéne megírni nekik! de hova irjam???? Tudsz segíteni? :D

Megosztás:

Akkor ezt kéne megírni nekik! de hova irjam???? Tudsz segíteni? :D

Gondolod hogy ha az angollal is nehezen bír a google fordítója,akkor a portugállal boldogul?Lehet szerzel nekik egy jó napot!

Én a helyedben inkább az angollal próbálkoznék vagy tapasztalataim szerint, EZ kicsit pontosabb!

Szerk: Találtam neked 1 2345 darabot hirtelen!Nem néztem meg a leírásukat,de lehet hogy jó lenne valamelyik! :D

Megosztás:

Én most konkrétan szakszöveget fordítok de maradjunk annyiban, hogy a webforditas.hu amit az én szövegemből éppen lefordított az egy vicc :D (két szó között a vagy neki nem or hanem you are és társaik szóval ilyen debil jellegű :) ).

Egyébként a translate sem tökéletes persze és ezt is sorról sorra át kell nézni és szinte minden mondatba belejavítani de még így is segítség :D

Megosztás:

Gondolod hogy ha az angollal is nehezen bír a google fordítója,akkor a portugállal boldogul?Lehet szerzel nekik egy jó napot!

Én a helyedben inkább az angollal próbálkoznék vagy tapasztalataim szerint, EZ kicsit pontosabb!

Szerk: Találtam neked 1 2345 darabot hirtelen!Nem néztem meg a leírásukat,de lehet hogy jó lenne valamelyik! :D

És ezek közül szerinted melyiknek piros az indexe :D mert egyiknek sem......

valószínűleg azért mert olyat csak a tengeren túlra gyártottak

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.