Zsomat Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 szombaton vettem, de csak szerdán tudnám elhozni, mert akkorra intézik el a papírokat, de én csak csütörtökön este megyek haza, ezért csak pénteken tudom hazavinni. Majd szombaton bővebben. Amit kipróbáltam, az az, hogy mit pörög 140-nél, mivel én majdnem csak pályán fogom használni. 6.-ban 2300-at. Ja és a sport gombot: ha benyomod, 150 helyett 180 paci áll a rendelkezésedre, gondolhatod:) Sej, erőteljes nyálcsorgatós szmájli nincs, de legalább sárga mind. Gratula a verdához. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fodorb Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Ezzel kiegyeznék B) Jahh, én is ha automata váltós lenne, és nem kombi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Jahh, én is ha automata váltós lenne, és nem kombi Az pont egy teljesen más kategória,de legalább a színén nem változtattál B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Jahh, én is ha automata váltós lenne, és nem kombi Sztem Kacsero megválna az Omega B2-étől.Xenon/bőr/2.2 autómata és nem Caravan! B) :D 2002-es.....ha jól emléxem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 150 helyett 180 van...ezeknél az autóknál esteleg csak laboratóriumi körülmények között..... Teljesen mindegy, ha be van nyomva érezni azért a különbséget és megindul, mint az "állat". Nekem bőven elég lesz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Teljesen mindegy, ha be van nyomva érezni azért a különbséget és megindul, mint az "állat". Nekem bőven elég lesz B) kiváncsi lennék majd a fogyasztásra is! de igazán csak érdekelne gratula a verdához good car (mondta a szomszéd nekik a céges ilyen kombi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 kiváncsi lennék majd a fogyasztásra is! de igazán csak érdekelne gratula a verdához good car (mondta a szomszéd nekik a céges ilyen kombi) Egy helyi klubtag aki ugyan hartai és Ausztriában dolgozik, használ ilyet.Nagyon megy, és ahhoz képest éhenhalós a motor.Zömében pályán használja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Egy helyi klubtag aki ugyan hartai és Ausztriában dolgozik, használ ilyet.Nagyon megy, és ahhoz képest éhenhalós a motor.Zömében pályán használja. Gondolom neki is megteszi a jótékony hatását a hatodik sebesség a pályán!(5-6 liter/100km??) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Ilyet keresek: Akinek van feleslegbe ne tartsa magába! Nekem ott valami nagyokos egy kamu krómcsík matricát faragott az eredeti helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Ilyet keresek: Onnan nekem is hibádzik. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 B) :D :) Ilyet keresek: Akinek van feleslegbe ne tartsa magába! Nekem ott valami nagyokos egy kamu krómcsík matricát faragott az eredeti helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Egy helyi klubtag aki ugyan hartai és Ausztriában dolgozik, használ ilyet.Nagyon megy, és ahhoz képest éhenhalós a motor.Zömében pályán használja. Én is ugyan erre fogom használni, 99%-ban autópálya. Egyik kollégám is most egy hónapja vette, neki téli gumival 16-os felnivel elmondása szerint 5.5l volt az átlag pályán 130-as tempóval, most felrakta a 18-as nyáriakat, ezzel 6.5 körül van neki. Ma hazahoztam és nagyon jó volt menni vele. Nagyon sajnálom a "régi" vekimet, mert az már bizonyított és soha nem hagyott cserben, de azért nem lesz nehéz megszokni az újat B) Még nem volt diselem, ezért tényleg furcsa, hogy már 1500 fordulattól megindul, viszont nem lehet úgy pörgetni, mint a benzinest. A 6. meg tényleg csak pályára való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Én is ugyan erre fogom használni, 99%-ban autópálya. Egyik kollégám is most egy hónapja vette, neki téli gumival 16-os felnivel elmondása szerint 5.5l volt az átlag pályán 130-as tempóval, most felrakta a 18-as nyáriakat, ezzel 6.5 körül van neki. Ma hazahoztam és nagyon jó volt menni vele. Nagyon sajnálom a "régi" vekimet, mert az már bizonyított és soha nem hagyott cserben, de azért nem lesz nehéz megszokni az újat B) Még nem volt diselem, ezért tényleg furcsa, hogy már 1500 fordulattól megindul, viszont nem lehet úgy pörgetni, mint a benzinest. A 6. meg tényleg csak pályára való. De még milyen furcsa lesz egy pár napig,hétig,amikor a benzinesnél visszaváltottál előzésnél vagy jobban kipörgetted a sebességeket! :D Nálam ez volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Estét B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Nem tudom, láttátok-e már! B) Mi ott leszünk! :D http://www.blitz-weekend.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Kinek van anyós oldali sárfogó gumija? Eredeti? Csak az az egy kellene B) És persze az említett kis fém dekor elem is jó lenne :D Nem bont valaki vectrát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Na ez itt lesz nálunk. Nem is láttam Nem tudom, láttátok-e már! B) Mi ott leszünk! :D http://www.blitz-weekend.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Nekem van igaz nem gumi, hanem műanyag :) és eredeti, de fent van elöl hátul de nem adom oda :) :) B) Kinek van anyós oldali sárfogó gumija? Eredeti? Csak az az egy kellene :D És persze az említett kis fém dekor elem is jó lenne :( Nem bont valaki vectrát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Én egy B2-eset fatagtam rá az autómra hátul. Teljesen jó lett, senkinek nem tűnik fel a különbség, csak ha direkt ezt nézi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Kinek van anyós oldali sárfogó gumija? Eredeti? Csak az az egy kellene B) És persze az említett kis fém dekor elem is jó lenne :) Nem bont valaki vectrát? Ha szétbontanám sem járnál jól,mert mind a két keresett dolog nekem hiányzik az autóról :D Szeged mellett lesz a Blitz?Hmm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Azért ha valaki találna egyet az útfélen vagy a sufniban szóljon B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Most, hogy lassan nyár lesz, kezdődik a hosszabb utazgatós időszakom, és hátsó ablakra gondoltam kéne valami, hogy ne süljön meg a hátul ülők feje. Fóliát nem szeretnék, de láttam pár autón ilyen rolókat, nincs vkinek véletlenül ilyesmije? Csak, hogy számít-e valamit és nem zavar-é. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Most, hogy lassan nyár lesz, kezdődik a hosszabb utazgatós időszakom, és hátsó ablakra gondoltam kéne valami, hogy ne süljön meg a hátul ülők feje. Fóliát nem szeretnék, de láttam pár autón ilyen rolókat, nincs vkinek véletlenül ilyesmije? Csak, hogy számít-e valamit és nem zavar-é. Fóliát azért nem akarsz mert úgy gondolod hogy este nem látnál ki, vagy mert drága? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Eddigi tapasztalatom az ablakfóliával: ha napon sokáig állok, akkor ugyanúgy meleg lesz a kocsiban, igaz nem annyira mint eddig. Bár ez így is lesz, lévén a szélvédőn nincs fólia, és a legnagyobb problémát a műszerfal tetejét tűző nap jelenti. Majd kipróbálom azt az alufólia borítású szélvédőre való napvédőt. Menet közben nagyon jó, nem tűz a nap, klímát fólia előtt már használtam idén hasonló időjárási körülmények között, most viszont elég volt hidegen 1-es fokozaton nyomatni a levegőt. Ráadásul sofőrkezem se lesz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts