Adam0515 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Estét <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Estét <_< Viszont! :P Olvastad amit régebben kérdeztem? Konkrétan hogy jössz-e a 4. Balatonfüredi Tuning Találkozóra? (április 23) :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Viszont! :angry: Olvastad amit régebben kérdeztem? Konkrétan hogy jössz-e a 4. Balatonfüredi Tuning Találkozóra? (április 23) <_< Te mész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Te mész? Max nézőnek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Max nézőnek :angry: Jobb is hogy nem tiprod a sárba az indulásoddal Adam0515 gépét!Csak ezért mennék én is vonattal,hogy össze ne keverjék az enyémmel <_< Gondolkoztunk mi is hogy lemegyünk,hosszú hétvége,szabi,kirándulás stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Jobb is hogy nem tiprod a sárba az indulásoddal Adam0515 gépét!Csak ezért mennék én is vonattal,hogy össze ne keverjék az enyémmel <_< Az enyémnek több közös vonása van az ő gépével. Benzines, és fehér :angry: Gondolkoztunk mi is hogy lemegyünk,hosszú hétvége,szabi,kirándulás stb Ha kell szállás szólj, tudok segíteni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Viszont! :P Olvastad amit régebben kérdeztem? Konkrétan hogy jössz-e a 4. Balatonfüredi Tuning Találkozóra? (április 23) :angry: Lehet nem olvastam:( Elvi akadálya nincs. Az autó el kell készüljön addigra és a műszaki is meg kell legyen. 04.17.-én megyek Tökölre elvileg. Ez a köv. héten lenne ami már húsvét hétvégéje <_< De megbeszélem itthon és lehet megyek. Kell előre szólni???? Üdv: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Jobb is hogy nem tiprod a sárba az indulásoddal Adam0515 gépét!Csak ezért mennék én is vonattal,hogy össze ne keverjék az enyémmel :angry: Gondolkoztunk mi is hogy lemegyünk,hosszú hétvége,szabi,kirándulás stb Egy igazságos versenyben nem szégyen alul maradni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Ha kell szállás szólj, tudok segíteni :P Köszönöm,de mivel egy napos lesz a program és nem hiszem hogy túl nagy élet lesz utána a Balatonon,így szerintem jövünk is haza! Egy igazságos versenyben nem szégyen alul maradni <_< A rozsdásodási versenyt biztos én nyerném :angry: Jó lenne ha le tudnál jönni,megnézném már az autódat személyesen... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Én a legtöbb utólagos kütyü kategóriában indulnék, tuti nyernék <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Kell előre szólni???? Elvileg igen. Itt a hirdetés: link Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Elvileg igen. Itt a hirdetés: link Itt már jelentkeztem ha megnézed :P bár választ azt nem kaptam még :angry: de még lehet belőle valami <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Egyébként kik jönnének innen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Hello Nép! <_< A vezetőoldali ülést mennyire lehet előretolni? Lehet annyira, mint az F Astránál? Csak mert Nejem az Astában is csak úgy érte el a pedálokat, hogy teljesen előretolta az ülést. Van ezzel valakinek tapasztalata? Köszöntem! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Hello Nép! <_< A vezetőoldali ülést mennyire lehet előretolni? Lehet annyira, mint az F Astránál? Csak mert Nejem az Astában is csak úgy érte el a pedálokat, hogy teljesen előretolta az ülést. Van ezzel valakinek tapasztalata? Köszöntem! :angry: Csak porszívózásnál tolom teljesen előre és nem mondanám hogy akkor be is tudok ülni mert a térdemtől nem megy! Én is 180 cm felett vagyok,de itt amekkora óriások vannak,nem hiszem hogy bárki is tapasztalta milyen teljesen előre húzva az ülés! :P Április 23,Balatonfüred? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Én a legtöbb utólagos kütyü kategóriában indulnék, tuti nyernék :P <_< :angry: szerintem is ... :P Gondolom neked messze van a Balaton _seth_ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Hello Nép! :angry: A vezetőoldali ülést mennyire lehet előretolni? Lehet annyira, mint az F Astránál? Csak mert Nejem az Astában is csak úgy érte el a pedálokat, hogy teljesen előretolta az ülést. Van ezzel valakinek tapasztalata? Köszöntem! :P Pedál magasító ? <_< Egyébként az én párom is 1 elég mély növésű ,de azért elég mélyen be tudja nyomni a pedálokat. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 <_< :angry: szerintem is ... :P Gondolom neked messze van a Balaton _seth_ Balaton majd nyáron, siófok :P Debrecen mellől nem éppen olcsó dolog. Idén még a vectrára megy a pénzem. (vezérlés csere, összes féktárcsa és betét csere, két sárvédő ív cseréje, még a hifire is kell vagy 20-at költenem, utána műszaki... szóval ha nem megyek vele sehova is egy vagyon...) Na de ha ezek megvannak remélhetőleg akkor egy darabig ismét nem kell költeni az autóra mert egyébként szerencsére nem az a gyakran meghibásodó fajta :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Csak porszívózásnál tolom teljesen előre és nem mondanám hogy akkor be is tudok ülni mert a térdemtől nem megy! Én is 180 cm felett vagyok,de itt amekkora óriások vannak,nem hiszem hogy bárki is tapasztalta milyen teljesen előre húzva az ülés! :P Április 23,Balatonfüred? Áá, az autóvásár van betervezve, sajna nem fog menni. Remélem addigra meg is jön a masina... <_< Pedál magasító? :angry: Egyébként az én párom is 1 elég mély növésű ,de azért elég mélyen be tudja nyomni a pedálokat. :P Köcce! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Egyébként kik jönnének innen? Sűrűnek ígérkezik az áprilisom, de szerintem lenézek. Ha te jössz, akkor tuti :angry: B.füredi vagyok, úgyhogy nekem nem lesz messze <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Nem ti kerestetek pár hete klíma hűtőt?Ha igen,akkor van egy darab 5000 magyar forintért! Ma elhoztam az "új" rugókat!Kinézetre is jó állapotban vannak szerencsére,így ez is cserélve lesz a lengéscsillapítókkal,toronycsapágyakkal együtt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Ma elhoztam az "új" rugókat!Kinézetre is jó állapotban vannak szerencsére,így ez is cserélve lesz a lengéscsillapítókkal,toronycsapágyakkal együtt! Nekem a jövő héten érkezik a FK-Gewindefahrwerke <_< :angry: a kocsi alatt levő FK 60/40 ültetés eladó lesz ha valakit érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Nekem a jövő héten érkezik a FK-Gewindefahrwerke <_< :angry: a kocsi alatt levő FK 60/40 ültetés eladó lesz ha valakit érdekel Csak nem állítható lesz? :P A mostanid fix futómű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kopymv6 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Sziasztok. Segítségetekre lenne szükségem,most vettem a páromnak egy szép Vectra B-t szeretném a hibakódokat kivillogtatni,de nem találom a diagnosztikai csatlakozót,valaki tudja esetleg hol találom? köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Sziasztok. Segítségetekre lenne szükségem,most vettem a páromnak egy szép Vectra B-t szeretném a hibakódokat kivillogtatni,de nem találom a diagnosztikai csatlakozót,valaki tudja esetleg hol találom? köszönöm a segítséget. Kézifék és a váltó közötti panelt kell kipattintani, és ott van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts