Fort Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Hát ez hatalmas: Tényleg jól néz ki,valahol láttam az elkészítésének a leírását is!Én maximum az égőket tudnám LED-esre cserélni,de hogy ellenállásokat forrasszak meg LED-eket ragasszak! :D (Night Braker izzóim sem lesznek már :D :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Tényleg jól néz ki,valahol láttam az elkészítésének a leírását is!Én maximum az égőket tudnám LED-esre cserélni,de hogy ellenállásokat forrasszak meg LED-eket ragasszak! :lol: (Night Braker izzóim sem lesznek már :) :D ) Jövő héten délelőttös vagyok, összefuthatunk, elhozom mostmár tényleg :D (hétfő-kedd is melózok, mert a germánoknál ugyebár nem ünnepnap...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Nos... Eladták a Vecit... :D :lol: Többet kínáltak érte (és azonnal- nem pedig 2 hónap múlva), mint amit én tudtam volna adni. És délután rábólintottak. Hát, így jártam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Nos... Eladták a Vecit... :D :lol: Többet kínáltak érte (és azonnal- nem pedig 2 hónap múlva), mint amit én tudtam volna adni. És délután rábólintottak. Hát, így jártam... :D Keress másikat! Van sok szép b vectra eladó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Hát ez hatalmas: Ilyen szépet még nem láttam eléggé 5letes :D hasonló mint a csapoknál a hideg és meleg vízzel játszanak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Egyszer ezt már azt hiszem itt is kitárgyaltuk. Ha nem, akkor meg valami ledes fórumon. Jól néz ki amúgy. Hát ez hatalmas: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Ez_milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Kilométer szinte biztos hogy nem annyi van benne. Ára szerintem nem olyan rossz, főleg még ha képlékeny kicsit az eladó részéről is. Úgy is meg kell nézni élőben Ez_milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Ez_milyen? Éppen akartam neked mutatni párat,de látom rajta vagy az ügyön! :D Tudom drága,de érdemes ha csak itt ,de megnézni! Láttam pár szépet,de gondolom már végignézted te is az összeset!Benzin vagy dízel lesz egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Kilométer szinte biztos hogy nem annyi van benne. Ára szerintem nem olyan rossz, főleg még ha képlékeny kicsit az eladó részéről is. Úgy is meg kell nézni élőben Ja, az a km nem az igazi. Felhívtam az előbb, szerdán megnézem, ha még meglesz. Meglátjuk. A kereskedő normálisnak tűnt, elvileg Ő is beszámítja az F-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Éppen akartam neked mutatni párat,de látom rajta vagy az ügyön! :lol: Tudom drága,de érdemes ha csak itt ,de megnézni! Láttam pár szépet,de gondolom már végignézted te is az összeset!Benzin vagy dízel lesz egyébként? Baszod, a két gyerek meg minden indulásnál belepréselődne az ülésbe- no nem az asszonynál, az tuti... :D Meg hát ez drága... Sajna... Végül még ezt találtam: Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Baszod, a két gyerek meg minden indulásnál belepréselődne az ülésbe- no nem az asszonynál, az tuti... :D Meg hát ez drága... Sajna... Végül még ezt találtam: Visit My Website Láttad a 3. képen,micsoda mobil van benne? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Láttad a 3. képen,micsoda mobil van benne? :) Óó, fel se tűnt... :D De jó az, beépített kütyü- csak a gyári az igazi! :lol: Amúgy nem néz ki rosszul az ótó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Óó, fel se tűnt... :D De jó az, beépített kütyü- csak a gyári az igazi! :lol: Amúgy nem néz ki rosszul az ótó. :D Erdész zőőd,ez nekem nem tetszik,de jó a felszereltsége,bár ködlámpát nem értem miért nincs!Erdőbe nem kell?? :) Nem klímás... Érdekes színe van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Erdész zőőd,ez nekem nem tetszik,de jó a felszereltsége,bár ködlámpát nem értem miért nincs!Erdőbe nem kell?? :) Nem klímás... Érdekes színe van! 1. De szépen meg vannak fogalmazva a dolgok+B2 optika. 2. Azon a szárnyon lehetne facán szalonnázni! :lol: :D egynyolc+ótómata...hátt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 1. De szépen meg vannak fogalmazva a dolgok+B2 optika. 2. Azon a szárnyon lehetne facán szalonnázni! :lol: :D egynyolc+ótómata...hátt... :D Egy pár sör is elférne rajta... ;) Nem is néztem hogy automata,csak hogy manuális,de az a klíma! :) Ez megint nem túl olcsó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Ja, az a km nem az igazi. Felhívtam az előbb, szerdán megnézem, ha még meglesz. Meglátjuk. A kereskedő normálisnak tűnt, elvileg Ő is beszámítja az F-et. ha eljössz kecskemétre nézd meg az 5-ös kivezetőjén ott is a ladánybenei körforgalomnál és előtt a kereskedéseket múlt héten láttam hasonlót(-kat) olcsóbban is Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 ha eljössz kecskemétre nézd meg az 5-ös kivezetőjén ott is a ladánybenei körforgalomnál és előtt a kereskedéseket múlt héten láttam hasonlót(-kat) olcsóbban is Okés, ha megyek úgyis tudni fogod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Hát ez hatalmas: Ez egy nagyon egyszerű trükk. Egy fehér led és egy piros led van felszerelve a mutató tövéhez, egymáshoz képest kb 120°-al eltolva. Amikor a mutató oda fordul a piroshoz, akkor felvezeti a piros led fényét, és pirosnak látszik. Amikor pedig visszaáll alaphelyzetbe, 0-ra, akkor meg a ferér led fényét vezeti fel önmagára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Éppen akartam neked mutatni párat,de látom rajta vagy az ügyön! :D Tudom drága,de érdemes ha csak itt ,de megnézni! Láttam pár szépet,de gondolom már végignézted te is az összeset!Benzin vagy dízel lesz egyébként? Hátul, a hamutartó felett a kartámasz hátulján lévő szivargyújtó az gyári szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Ez egy nagyon egyszerű trükk. Egy fehér led és egy piros led van felszerelve a mutató tövéhez, egymáshoz képest kb 120°-al eltolva. Amikor a mutató oda fordul a piroshoz, akkor felvezeti a piros led fényét, és pirosnak látszik. Amikor pedig visszaáll alaphelyzetbe, 0-ra, akkor meg a ferér led fényét vezeti fel önmagára. Én a sajátomat csináltam meg így de csak piros LED-ekkel. A mutatók és a piros vonalak megvilágítása: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsiz88 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Erdész zőőd,ez nekem nem tetszik,de jó a felszereltsége,bár ködlámpát nem értem miért nincs!Erdőbe nem kell?? :D Nem klímás... Érdekes színe van! az érdekes színű nekem nagyon tetszik, csak az nem hogy automata (meg a szárny se annyira) de azért elfogadnám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Baszod, a két gyerek meg minden indulásnál belepréselődne az ülésbe- no nem az asszonynál, az tuti... :D Meg hát ez drága... Sajna... Végül még ezt találtam: Visit My Website Akkor már inkább az előbbi találatod. Mindezek mellett szomorú, hogy már csak ennyit ér kb. az autóm. :lol: :D A km az meg egy vicc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Éppen akartam neked mutatni párat,de látom rajta vagy az ügyön! :lol: Tudom drága,de érdemes ha csak itt ,de megnézni! Láttam pár szépet,de gondolom már végignézted te is az összeset!Benzin vagy dízel lesz egyébként? Jaa, du. elmaradt a válasz :D :benzinest nézek, szerintem az lesz a legjobb nekünk- amennyit megyünk egy évben /kb.15e km.-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Ez egy nagyon egyszerű trükk. Egy fehér led és egy piros led van felszerelve a mutató tövéhez, egymáshoz képest kb 120°-al eltolva. Amikor a mutató oda fordul a piroshoz, akkor felvezeti a piros led fényét, és pirosnak látszik. Amikor pedig visszaáll alaphelyzetbe, 0-ra, akkor meg a ferér led fényét vezeti fel önmagára. Tehetnél fel róla képeket hogy hogyan csináltad meg... Vagy kérdezzem meg inkább kocka cartársat,hogy mennyiért csinálná nekem meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts