Fort Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Nos, Zozor is rendel: 1 vsz + 1 ksz fekete-kék varrással B2 Vectra Küldj légyszi egy szla-számot, átutalo és ha találkozunk akkor megkapom. Nem sürgős, ha 1hónap akkoor 1 hónap. Köszöntem! :D ui.: ugye még nem késő? :D Már írom is neki a rendelést!Ezt viszont elég valószínű hogy csak a jövő héten tudom átvenni,ha nem gond!(este írok pontos infot) Csak nem a Vectra lesz a végső választás???? :lol: Vagy rokonnak így is jól fog jönni,ha te veszed meg,ha nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Már írom is neki a rendelést!Ezt viszont elég valószínű hogy csak a jövő héten tudom átvenni,ha nem gond!(este írok pontos infot) Csak nem a Vectra lesz a végső választás???? :D Vagy rokonnak így is jól fog jönni,ha te veszed meg,ha nem? Köszi, miattam nem kell sietned, majd eljut hozzám... :lol: Tegnap beszéltünk a vételről, abban maradtunk, hogy májusban lesz megvéve- vagyis már most mennék érte, de még nem vette meg az övét, ezért van várakozás. Asszonnyal úgy beszéltük, hogy ennek ismerjük az előéletét, ha másikat vennénk, annak nem+ a kötelező cserék (vezérlés, fékek, vagy stb.), a Vectrának meg csak ha eljön az ideje. Lehet kicsit olcsóbb lenne egy G Astra, de ha már itt egy ilyen lehetőség, nem hagyjuk ki. Meg hát elsőnek nekem lett felajánlva megvételre- és az ami nem elhanyagolható, feleségemnek is tetszik, kicsit jobban, mint az Astra. De mondtam, ha ez nem jön össze, készüljön fel, hogy automatás G-t fogok keresni, úgy visszakozzon esetleg (nem vezetett még AT-t, vmiért nemigazán jön be neki)... :D Meg hát nem utolsó sorban akár ajándéknak is jó lesz a készlet. Ha megjön a vas, azt kapja ajándékba, az új gazdától... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Kedves márkatársunk "túlórázott" és nálam van az ÖSSZES váltó és kézifék szoknya amit kértünk!Mindegyik tökéletes,szép,szolid a kék varrás is benne!Holnap lemérem a súlyát és mindenkinek küldök egy pm-et a postaköltséggel,számlaszámmal stb! Ha esetleg a későbbiekben kell még valakinek valami,beleegyezett hogy tovább adjam az elérhetőségét! Érdemes személyesen találkozni vele és meghallgatni a V6-os Calibra hangját :D Tegnap este hazafelé majdnem csinált rajtam egy friss töréstesztet egy tartálykocsi!Körforgalomba behajtottam és jobbról láttam hogy jön a kamion,de nem nagyon fékez!Nyomtam egy nagyobb gázt hogy átérjek és mögöttem kb 1 méterrel ért ő is oda!Úgy állt meg hogy az első két kerekével felment már a körforgalom közepén arra a földszigetre!Tele lett a gatyó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Én már mentem is egyel. Élvezet az biztos. Várom a püt. Kedves márkatársunk "túlórázott" és nálam van az ÖSSZES váltó és kézifék szoknya amit kértünk!Mindegyik tökéletes,szép,szolid a kék varrás is benne!Holnap lemérem a súlyát és mindenkinek küldök egy pm-et a postaköltséggel,számlaszámmal stb! Ha esetleg a későbbiekben kell még valakinek valami,beleegyezett hogy tovább adjam az elérhetőségét! Érdemes személyesen találkozni vele és meghallgatni a V6-os Calibra hangját :D Tegnap este hazafelé majdnem csinált rajtam egy friss töréstesztet egy tartálykocsi!Körforgalomba behajtottam és jobbról láttam hogy jön a kamion,de nem nagyon fékez!Nyomtam egy nagyobb gázt hogy átérjek és mögöttem kb 1 méterrel ért ő is oda!Úgy állt meg hogy az első két kerekével felment már a körforgalom közepén arra a földszigetre!Tele lett a gatyó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Kedves márkatársunk "túlórázott" és nálam van az ÖSSZES váltó és kézifék szoknya amit kértünk!Mindegyik tökéletes,szép,szolid a kék varrás is benne!Holnap lemérem a súlyát és mindenkinek küldök egy pm-et a postaköltséggel,számlaszámmal stb! Ha esetleg a későbbiekben kell még valakinek valami,beleegyezett hogy tovább adjam az elérhetőségét! Érdemes személyesen találkozni vele és meghallgatni a V6-os Calibra hangját :D Tegnap este hazafelé majdnem csinált rajtam egy friss töréstesztet egy tartálykocsi!Körforgalomba behajtottam és jobbról láttam hogy jön a kamion,de nem nagyon fékez!Nyomtam egy nagyobb gázt hogy átérjek és mögöttem kb 1 méterrel ért ő is oda!Úgy állt meg hogy az első két kerekével felment már a körforgalom közepén arra a földszigetre!Tele lett a gatyó... :) Ez király, naon baba! :lol: Én is várom a pü-t. Amúgy meg csesszék meg az ilyen sofőrök, sokszor egyszerűen nem foglalkoznak vele, hogy mások is vannak az utakon- mert ki ha ők nem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Várom az üzit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Kedves márkatársunk "túlórázott" és nálam van az ÖSSZES váltó és kézifék szoknya amit kértünk!Mindegyik tökéletes,szép,szolid a kék varrás is benne!Holnap lemérem a súlyát és mindenkinek küldök egy pm-et a postaköltséggel,számlaszámmal stb! Közepes borítékba belefér. Ajánlottként elmegy. 3-400 Ft max. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Közepes borítékba belefér. Ajánlottként elmegy. 3-400 Ft max. Nehogy valaki azt higgye hogy le akarom húzni 35 Ft-al! 100g-ig ajánlottként 385 Ft 250g-ig ajánlottként 420 Ft www.posta.hu Ha spórolni akarsz,beleteszem egy borítékba és mehet akár simán is,vagy ajánlottként beleteszem védő szivacsba és becsomagolom háztartási csomagoló papírba!(rajtam ne múljon hogy esetleg megsérül) Ezért írtam hogy holnap (otthon,mivel épp dolgozom) becsomagolom és lemérem,majd megírom mindenkinek hogy mennyi! Ja és mint írtam (nem mindenkinek) de ráérsz utalni ha odaért a levél,mielőtt megbolondít a sok pénz és irány a Balaton :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Nehogy valaki azt higgye hogy le akarom húzni 35 Ft-al! 100g-ig ajánlottként 385 Ft 250g-ig ajánlottként 420 Ft www.posta.hu Ha spórolni akarsz,beleteszem egy borítékba és mehet akár simán is,vagy ajánlottként beleteszem védő szivacsba és becsomagolom háztartási csomagoló papírba!(rajtam ne múljon hogy esetleg megsérül) Ezért írtam hogy holnap (otthon,mivel épp dolgozom) becsomagolom és lemérem,majd megírom mindenkinek hogy mennyi! Ja és mint írtam (nem mindenkinek) de ráérsz utalni ha odaért a levél,mielőtt megbolondít a sok pénz és irány a Balaton :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Nehogy valaki azt higgye hogy le akarom húzni 35 Ft-al! 100g-ig ajánlottként 385 Ft 250g-ig ajánlottként 420 Ft www.posta.hu Ha spórolni akarsz,beleteszem egy borítékba és mehet akár simán is,vagy ajánlottként beleteszem védő szivacsba és becsomagolom háztartási csomagoló papírba!(rajtam ne múljon hogy esetleg megsérül) Ezért írtam hogy holnap (otthon,mivel épp dolgozom) becsomagolom és lemérem,majd megírom mindenkinek hogy mennyi! Ja és mint írtam (nem mindenkinek) de ráérsz utalni ha odaért a levél,mielőtt megbolondít a sok pénz és irány a Balaton :) Nem gondolom hogy le akarsz húzni, váze... :D Különben is, ha már Te intézted (telefonok, + üa. amikor mentél a cuccért) még ha ezt is felszámolnád, akkor sem lehetne egy szavunk sem! Szerintem... :D ui.: ja, nem kaptam (még) pm-t... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Nem gondolom hogy le akarsz húzni, váze... :D Különben is, ha már Te intézted (telefonok, + üa. amikor mentél a cuccért) még ha ezt is felszámolnád, akkor sem lehetne egy szavunk sem! Szerintem... :) ui.: ja, nem kaptam (még) pm-t... :D Most értem haza éccakásból,a kávém nélkül egyenlőre a gépelés sem megy! ;) Az egyéb költségeket felszámolom neked: 2km-es kitérő : 44.4 Ft Telefonköltség : 61,2 Ft :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Most értem haza éccakásból,a kávém nélkül egyenlőre a gépelés sem megy! :lol: Az egyéb költségeket felszámolom neked: 2km-es kitérő : 44.4 Ft Telefonköltség : 61,2 Ft :D :D Akkor ezt megdumáltuk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ilyet látott már valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ilyet látott már valaki? Élőben nem neten igen amikor a gps beépítés előtt nézelődtem. Omegákból rakják be ezt a fajta kijelzőt de mivel ilyesmivel nem akartam foglalkozni nagyon bele sem ástam magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ilyet látott már valaki? http://kepfeltoltes.hu/110310/vectra2_www....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110310/vectra1_www....ltoltes.hu_.jpg Élőben én sem, viszont nagyon sok GPS-t megnéztem hogy melyiket lehetne beépíteni. Nem jutottam sokra :D Amelyik ilyen kicsi, az általában nem tud sokmindent, vagy iszonyat drága. Mert ha már beépítem akkor olyat kéne hogy tudjon mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Wayteq GPS-ek közül keresgélj ott van kicsi is és egészen 5"-ig van de már talán nagyobb is. X920BT van nekem, a két középső szellőző amúgy sem nagy veszteség (mert nyáron sem jó a hideget a fejre fújatni és télen sem a meleget....) és ez Bluetooth, FM transmitter, filmlejátszás, microsd-vel raksz bele egy 8 gigás kártyát és arra azt teszel amit akarsz zene, film, programok, játékok stb mert azt is tudja sőt netre is rá lehet kötni ha pl van egy mobilnetes telefonod akkor a telefon BT-n adja a netet a gps-nek és 5"-on netezhet, a navi pedig elfér a belső 2 pontosabban a valóságban csak 1, 6GB memórián így lényegében 10 gigás nekem is. Telefont is ki tudja hangosítani bár nekem a hifi is BT-s, komplett számítógép lényegében :D ). Szivargyújtóra belülről kötsz egy elosztót abba bedugod a hifi mögött (elfér bőven.... már korábban írtam mi minden van nekem ott a fej mögött, úgy indul, hogy 2 elosztó és 12-230V adapter házastól.... és ez még semmi :D ) pedig elvezeted, gyújtást ráadod és már tölt is ha kiveszed a kulcsot pedig nem kap áramot, tökéletes megoldás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 ...........Ha esetleg a későbbiekben kell még valakinek valami,beleegyezett hogy tovább adjam az elérhetőségét!................ Én kérném bár még nem aktuális de jövő hónapban elképzelhető Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Élőben nem neten igen amikor a gps beépítés előtt nézelődtem. Omegákból rakják be ezt a fajta kijelzőt de mivel ilyesmivel nem akartam foglalkozni nagyon bele sem ástam magam. A gyári színes kijelzők - navisok - nem ilyenek? Jobban felszerelt 2.2-es 2002 környéki Vectrákban láttam mobile24.hu-n németországi hirdetésekben, azok mintha ilyenek lettek volna. Csak azért gondolom, hogy nem biztos, hogy Omegákból kellene átrakni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Most h mondod megnéztem és télleg :D Egyébként nekem teljesen megfelel h felragasztom gps-t amikor kell, mivel az esetek 90%ában tudom hova megyek és nem viszek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ezt nézzétek meg, nem gyenge Na ezek olyan felszereltségek amik keletre szerintem nem jutottak el, még a híre is csak így egy évtizeddel később ér ide :lol: A törökök is azt írják, hogy omega cid-ként kell keresni, szerintem azért 1-2 darab lenne nálunk is ha ez gyári lenne és nem a neten kellene hosszasan keresgélni :D Ez az Omega CID: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ezt nézzétek meg, nem gyenge Na ezek olyan felszereltségek amik keletre szerintem nem jutottak el, még a híre is csak így egy évtizeddel később ér ide :lol: A törökök is azt írják, hogy omega cid-ként kell keresni, szerintem azért 1-2 darab lenne nálunk is ha ez gyári lenne és nem a neten kellene hosszasan keresgélni :D Ez az Omega CID: http://home.btconnect.com/nickargue/images...itted%20Cid.jpg Omega CID-re rákeresve google-ön sok Vectra CID-et is kidob. Ahogy nézem tényleg csak errefelé újdonság. Itt egy videó: (Windows CE CID-en) Vagy pl DVD: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Hát ez hatalmas: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Azért azt tegyük hozzá, hogy sem a dvd sem a windows ce nem a CID-en fut az csak egy megjelenítő és valami rá van kötve arról jön a jel ugyebár magyarul megcsinálták, hogy kijelzőnek lehessen használni a CID-et :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Azért azt tegyük hozzá, hogy sem a dvd sem a windows ce nem a CID-en fut az csak egy megjelenítő és valami rá van kötve arról jön a jel ugyebár magyarul megcsinálták, hogy kijelzőnek lehessen használni a CID-et :D Persze hogy így van, egy percig sem állítottam az ellenkezőjét. :lol: Gondolkoztam én is hasonlón, ebayen van egy csomó olcsó kijelző, csak méretileg macerás az összeset beszerelni (persze ha egyedi dolgot akar az ember, akkor az általában nem egyszerű). És akkor mehetne rá tolatókamera, DVD, CARPC, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Azért azt tegyük hozzá, hogy sem a dvd sem a windows ce nem a CID-en fut az csak egy megjelenítő és valami rá van kötve arról jön a jel ugyebár magyarul megcsinálták, hogy kijelzőnek lehessen használni a CID-et :D Ez a legjobb ötlet amit eddig láttam!Szellőző helyére én nem tenném,mert nincs klíma és megsülök így is a nyáron,a gyári kijelzőn nekem meg csak hőfok,idő,dátum van,az meg minek?De csak úgy érné meg ha át lehetne a kijelzőre játszani a filmet,GPS képet stb! Vagy mint neked hogy GPS van benne,ami lejátszó is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts