mackosajt Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 melyik? a hátsó? Wolfi! Élőben is meg kéne nézni, mert ugyan van pár dolog, ami fura(hátul nem sok felirat van a csomiajtón, elől a zárhídon nem sok matrinca... ), no meg no ködlámpa, no BC... a többit nem sorolom, mert ennyiért, ha jó, akkor nem rossz, sőt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 igen,a hátsó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 most bevallom, azt sem tom, az enyém milyen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 ez itt a reklám helye lehet a wolfi által linkelt Vectrába tényleg B2 lámpa került? vajon miért? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 melyik? a hátsó? Wolfi! Élőben is meg kéne nézni, mert ugyan van pár dolog, ami fura(hátul nem sok felirat van a csomiajtón, elől a zárhídon nem sok matrinca... ), no meg no ködlámpa, no BC... a többit nem sorolom, mert ennyiért, ha jó, akkor nem rossz, sőt... :) Az látszik rajta, hogy puffos volt elöl és bal hátul is, de viszonylag elfogadható az ára, és esetlegesen beszámítaná az Astrát.Beszélni nem beszéltem vele, előtte kikértem a véleményeteket.Mert xarrá tört autót nem szívesen vennék. Több szem, többet lát....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 ez itt a reklám helye lehet a wolfi által linkelt Vectrába tényleg B2 lámpa került? vajon miért? :) koránt sem biztos, hogy b2-é... amúgy meg ha az, akkor is így képről nem rossz. mondom élőben kellene látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 miért nem biztos? mitől? épp ezt kérdeztem :) mert ilyen sötétített lámpát B2-őn látok mindig Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 koránt sem biztos, hogy b2-é... amúgy meg ha az, akkor is így képről nem rossz. mondom élőben kellene látni. SZtem sort fogok keríteni rá.Úccse maradok nyugton...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 lehet tuning is... ebayen lehet kapni... aztán meg ha a kocsi mondjuk törve is volt, hogy a lámpa is megsínylette, a b2-é nem olcsóbb... szerintem. De lehet egyforma... és csak felszereltség miatt ilyenek.. passz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Tud valaki Vectra B kijelzőt javítani?Szegmenshibás állítólag,a bontott meg 20E lenne! Egyik ismimnek kellene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Tud valaki Vectra B kijelzőt javítani?Szegmenshibás állítólag,a bontott meg 20E lenne! Egyik ismimnek kellene! Tudok, de a javítás is 15e körül van (új szalagkábel kerül bele). Bp Tengerszem úton vannak a M3 kivezetőnél: http://www.autocomputer.hu Amúgy lehet bontva 10-ért is találni, csak lutri, mert sok a hibás darab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Tud valaki Vectra B kijelzőt javítani?Szegmenshibás állítólag,a bontott meg 20E lenne! Egyik ismimnek kellene! Tudom hogy le leszek szolva :) EBAY? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Tudom hogy le leszek szolva :) EBAY? Hát ha tudsz müködöképest olcsón jöhet,bár nem nekem kell,hanem Valkai mesternek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Hát ha tudsz müködöképest olcsón jöhet,bár nem nekem kell,hanem Valkai mesternek! van 1-2 igaz az is kb 15 körül lenne és akkor már itthon is meg lehet csinalni! Amugy tom023 mondott valamit hogy meg lehet javitani hajszárito kell hozzá az biztos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Amugy tom023 mondott valamit hogy meg lehet javitani hajszárito kell hozzá az biztos! Szóval ez ismehet a kemencébe a HAstra lámpa mellé? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Amugy tom023 mondott valamit hogy meg lehet javitani hajszárito kell hozzá az biztos! Nem végleges,csak ideiglenesen jó ez a megoldás,mert utána tönkremegy ugyanúgy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 hmm... nézelődök, keresgélek... közben rájöttem, mennyire nem vagyok tisztában, hogy Luton hol van... :) Nos a kocskám Angol összeszerelésű. EPC kidobta rá a német rendszámot. Rüsselheim melletti Gross-Gerau-ból származik. Kicsi a világ! A szomszédban is csinálhatták volna! B) Ma ha nem olvadok szét, kimérem a régi diódahidam, és ha az jó, akkor generátor ki, újat is kimérem, és ha az a bibi, akkor csere vissza, és asztalra kirak a boltban ahol vettem. Hátha adnak érte valamit... és nem testi fenyítést. Mire jó az internet! :) ui: valami elektronyos szaki segíthetne a belső ultrahang szenzorok összehozásában a nem gyári riasztómmal. Addig már eljutottam Hic segítségével, hogy vagy építek egy modult, vagy veszek gyári riasztót, vagy hekkelek mást a gyári szenzorok helyére. ez utóbbi kezd érdekelni. ezek a szenzorok nagyon hasonlítanak a gyárinak a rácsozására. Méretük milyen lehet? Ha valaki tud erről valamit, akkor szóljon, mert akkor lehet lecsapok egy ilyesmire. Na, megyek nézelődök még. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 nézelődtem... X18XE-X20XEV összehasonlításokat végeztem... eddig 2 dolog van, ami erősen különbözik. 1. Hengerfuratok 2. Hengerfej tömítés vezérműtengely, ECU, jeladók, Hengerfej, szívósor, kipuff, légtömegmérő, főtengely, hajtókarok.... mind-mind ugyanaz. pöttyet meglepődtem. Szal a jelek szerint ha 1x sor kerül egy műtétre, elvileg nem nagy móka. :) tetszik ez az 1.8 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 A dugók viszont szerintem nem ugyanazok. És az drága móka + gépműhely :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Nem is most azonnal akartam, hanem amikor mondjuk eleve elérkezik az ideje. :) Akkor meg már nem számít! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 gyorsan meg kell ölni akkor a motort :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Ha finanszírozod a generált... akkor már ma elkezdem szétszedni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 nem én akarok 2.0 power gépet :) hengerfuratoknál mekkora a különbség egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 4,4 mm átmérőben. 81,6 --> 86 löket mindkettőnek 86 mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 4,4 mm átmérőben. 81,6 --> 86 löket mindkettőnek 86 mm Hm........ B) :) :) Keresek minjá egy motorhibásat megvételre! :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts