sgery Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Semmit nem tud okozni . tutira? én hallottam olyasmit régen hogy a váltó nem örül neki. de én örülök a legjobban ha ez nem probléma :) A videó pedig nagyon durva, annyit ér az az ajtó mint egy ponyva :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 tutira? én hallottam olyasmit régen hogy a váltó nem örül neki. de én örülök a legjobban ha ez nem probléma :) A videó pedig nagyon durva, annyit ér az az ajtó mint egy ponyva :/ Kézi fék +1be rakod és minden OK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 tutira? én hallottam olyasmit régen hogy a váltó nem örül neki. de én örülök a legjobban ha ez nem probléma :) A videó pedig nagyon durva, annyit ér az az ajtó mint egy ponyva :/ Hát nem tudom...motoroknál az enyémnek olyan volt az olajozása hogy hosszasan nem lehetett vele egykerekezni mert az olaj hátra folyt a blokkban és megszűnt a kenése a motornak!Tudom hülye példa,de az autónál nem lehet gond ha elfolyik nagyon az egyik irányba és ha indítod és járatod egy kicsit,nem lesz kenése??Váltó nincs terhelve van ha úgy áll? Én a padkára sem állok fel féloldalasan meg a gumival sem a szélére,de ezzel csak a gumit meg a lengéscsillapítómat kímélem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Hát nem tudom...motoroknál az enyémnek olyan volt az olajozása hogy hosszasan nem lehetett vele egykerekezni mert az olaj hátra folyt a blokkban és megszűnt a kenése a motornak!Tudom hülye példa,de az autónál nem lehet gond ha elfolyik nagyon az egyik irányba és ha indítod és járatod egy kicsit,nem lesz kenése??Váltó nincs terhelve van ha úgy áll? Én a padkára sem állok fel féloldalasan meg a gumival sem a szélére,de ezzel csak a gumit meg a lengéscsillapítómat kímélem! nem fogom járatni ferdén, beröffent és rögtön ki is állok vele egyenesre. orral lefelé állna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 nem fogom járatni ferdén, beröffent és rögtön ki is állok vele egyenesre. orral lefelé állna. Nyugodtan járathatod. Nem árt, mert az olajszivattyú tolja az olajat neki a megfelelő helyekre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 A régi vekim csinálta azt, hogy ha balra döntve állt sokáig akkor nem indult be rendesen, le akart fulladni alapjáraton :) De már nincs meg és nemtom mitől volt. A váltónak nem árt szerintem, ha kézifék is bennvan akkor pláne nem éri nagy terhelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Nyugodtan járathatod. Nem árt, mert az olajszivattyú tolja az olajat neki a megfelelő helyekre. okey, köszönöm az infókat!! Most már akkor nyugodt vagyok :) Sajnos találtam ma egy olcsó és jó példányt és elvitték már :D viszonylag nehéz lesz kifogni egy jó állapotút elfogadható áron. remélem azért sikerül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 A régi vekim csinálta azt, hogy ha balra döntve állt sokáig akkor nem indult be rendesen, le akart fulladni alapjáraton :) De már nincs meg és nemtom mitől volt. A váltónak nem árt szerintem, ha kézifék is bennvan akkor pláne nem éri nagy terhelés. Menet közben sokkal nagyobb terhelés éri a váltót mint ha áll és 1be van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 okey, köszönöm az infókat!! Most már akkor nyugodt vagyok :) Sajnos találtam ma egy olcsó és jó példányt és elvitték már :D viszonylag nehéz lesz kifogni egy jó állapotút elfogadható áron. remélem azért sikerül :D http://www.autoaukciokft.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 http://www.autoaukciokft.hu köszi! sajnos elég gyér a kínálat :) visszatérve a benzinárra, azért mindennek két oldala van, örüljünk hogy nem Törökök vagyunk az 517Ft-os literenkénti árukkal. Olcsóbb szerintem a tesco-s motorolaj mint a ott benzin :S országok benzinárai Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 köszi! sajnos elég gyér a kínálat :) visszatérve a benzinárra, azért mindennek két oldala van, örüljünk hogy nem Törökök vagyunk az 517Ft-os literenkénti árukkal. Olcsóbb szerintem a tesco-s motorolaj mint a ott benzin :S országok benzinárai komoly :D akkor nincs is miért idegeskednünk itthon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 akkor nincs is miért idegeskednünk itthon Elég átlagosnak nevezhetők az áraink...(azért jó lenne összehasonlítani a táblázatot egy átlagkereseti táblázattal :) ) Meglepődnénk ha egy teli tank után 400-500 Ft-ot fizetnénk??Irán,Irak,Venezuelában stb 10 Ft alatt van literje! :D Ez egy másik véglet... Adam0515,mikor kezdődik a tuning szezon?Esetleg közeli (Tatabánya) Opelos találkozóról tudsz valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Elég átlagosnak nevezhetők az áraink...(azért jó lenne összehasonlítani a táblázatot egy átlagkereseti táblázattal :) ) Meglepődnénk ha egy teli tank után 400-500 Ft-ot fizetnénk??Irán,Irak,Venezuelában stb 10 Ft alatt van literje! :D Ez egy másik véglet... Adam0515,mikor kezdődik a tuning szezon?Esetleg közeli (Tatabánya) Opelos találkozóról tudsz valamit? azért a túl olcsó benzin se jó, mert még a wc-re is kocsival járnék 10km-es kerülővel...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Azt azér elfelejtik, hogy pl németországban - 409ft, hollandiában 452ft, de ott bennevan az autópályák díja is, amiért külön nem kell fizetni (meg persze a fizetéseik..). Ausztriában pl olcsóbb a benya mint itt, és ezt kéne inkább nézni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Azt azér elfelejtik, hogy pl németországban - 409ft, hollandiában 452ft, de ott bennevan az autópályák díja is, amiért külön nem kell fizetni (meg persze a fizetéseik..). Ausztriában pl olcsóbb a benya mint itt, és ezt kéne inkább nézni :D Wow Big Boss,mi ez a Mote jelvény?Befizettél egy éves matricára? :) 1 hete majdnem elolvastam én is hogy milyen kedvezmények járnak érte,de kimaradt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Úgy számoltam idén több kedvezményt kapok mint az éves díj, meg amúgy is be akartam lépni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Adam0515,mikor kezdődik a tuning szezon?Esetleg közeli (Tatabánya) Opelos találkozóról tudsz valamit? Március 25-27 Carstyling.hu Season Opening Tuning Show, Budapest http://www.carstyling.hu/show2011/ Tatabányán már évek óta nem volt semmi:( 2008-ban viszont volt két találkozó is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rattila Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Sziasztok! De rég jártam már erre.:-) Na szóval vannak ezek a tuning lámpák, angel eyes meg daylight előre, hátra meg vannak a kristálylámpák. Ezek mennyire legális dolgok? Az NKS-sok vagy műszakin szólnának érte? Csak mert véletlenül találtam most a neten ilyen lámpákat és "nagyon" olcsók lettek. De olvastam olyat is hogy beázik meg ilyenek. Mi a véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Sziasztok! De rég jártam már erre.:-) Na szóval vannak ezek a tuning lámpák, angel eyes meg daylight előre, hátra meg vannak a kristálylámpák. Ezek mennyire legális dolgok? Az NKS-sok vagy műszakin szólnának érte? Csak mert véletlenül találtam most a neten ilyen lámpákat és "nagyon" olcsók lettek. De olvastam olyat is hogy beázik meg ilyenek. Mi a véleményetek? Mi az ami legális szerinted? Lopni legális? pedig csinálják egy páran az országban........ Elvileg nem szólnak érte.... gyakorlatilag meg a franc tudja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Sziasztok! De rég jártam már erre.:-) Na szóval vannak ezek a tuning lámpák, angel eyes meg daylight előre, hátra meg vannak a kristálylámpák. Ezek mennyire legális dolgok? Az NKS-sok vagy műszakin szólnának érte? Csak mert véletlenül találtam most a neten ilyen lámpákat és "nagyon" olcsók lettek. De olvastam olyat is hogy beázik meg ilyenek. Mi a véleményetek? Megkérdezed az eladót hogy van e rajta "E" jelzés!Ha van és az autód rendelkezik a lámpához tartozó kötelező előírásokkal,(már amelyikhez lámpához kell)akkor akár a KPM-esekhez is viheted az autód vizsgáztatni! Arról meg hogy be e ázik,Adam0515 tud nyilatkozni,mert neki van egy jóféle az autón!Már ha érte már eső az autóját :D (Bocs Adam0515 :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Mi az ami legális szerinted? Lopni legális? pedig csinálják egy páran az országban........ Elvileg nem szólnak érte.... gyakorlatilag meg a franc tudja Én is úgy tudom hogy ha az E jelzés virít rajta valami számmal, akkor legális. Bár ez is becsapós, mert olvastam valahol hogy nem mindig azt a számot írják rá amit tényleg engednek a jogszabályok, hanem valami teljesen mást. Az átlagember azt hiszi hogy tök legális, aztán közbe kiderül hogy nem úgy van az. Persze a távolkeleti gyártókról van szó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rattila Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Én is úgy tudom hogy ha az E jelzés virít rajta valami számmal, akkor legális. Bár ez is becsapós, mert olvastam valahol hogy nem mindig azt a számot írják rá amit tényleg engednek a jogszabályok, hanem valami teljesen mást. Az átlagember azt hiszi hogy tök legális, aztán közbe kiderül hogy nem úgy van az. Persze a távolkeleti gyártókról van szó :) Hát igen... De az utólagos xenon szetten is van E jelzés, mégis elveszik érte a forgalmit, illegális átalakítás címen. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Hát igen... De az utólagos xenon szetten is van E jelzés, mégis elveszik érte a forgalmit, illegális átalakítás címen. :-) Mert a xenonnak vannak egyéb műszaki feltételei is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nem rossz.......de lesz ez még olcsóbb is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 tisztelettel megkérnék minden klubtagot, hogy fáradjanak be ide és véleményezzék az előkészülteket : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1675 köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts