Bocsek Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Hogyan lehet telóssá alakítani a csomagtartó ajtaját? :D Szerintem csak a kombi és a ferdehátú csomagtartója telós. A lépcsőshátúé rugós. :) De javítsatok ki ha tévedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Hát nekem a sedan-ba is van teló, meg van rugó is :) Ha nagyon érdekel csinálok pár képet ^^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Hát nekem a sedan-ba is van teló, meg van rugó is :) Ha nagyon érdekel csinálok pár képet ^^ Hogyne érdekelne :D Kíváncsi vagyok hogy van megoldva, hol van a kasztnihoz és a csomagtartóhoz rögzítve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Itt találtam buszkapaszkodót vectrához: ebay Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Hogyne érdekelne :) Kíváncsi vagyok hogy van megoldva, hol van a kasztnihoz és a csomagtartóhoz rögzítve? Izé, én hónapokkal ezelőtt raktam már fel képet róla, talán pont ebben a topicban. A jobb oldali zsanérra van felpattintva egy rövidek gázteló. Az segít "elvileg" kinyitni, meg nyitva tartani a csomagtartót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rattila Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Izé, én hónapokkal ezelőtt raktam már fel képet róla, talán pont ebben a topicban. A jobb oldali zsanérra van felpattintva egy rövidek gázteló. Az segít "elvileg" kinyitni, meg nyitva tartani a csomagtartót. Az volt a legszebb, amikor elvittem műszakiztatni a kocsit, a vizsgáztató meg felnyitotta a motorháztetőt...És több mint egy percig tartotta a motorháztetőt, hogy hol a fenébe van a pálca, amivel kitudja támasztani. Utána nagy nehezen rá jött, egy perc után, hogy telós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Az volt a legszebb, amikor elvittem műszakiztatni a kocsit, a vizsgáztató meg felnyitotta a motorháztetőt...És több mint egy percig tartotta a motorháztetőt, hogy hol a fenébe van a pálca, amivel kitudja támasztani. Utána nagy nehezen rá jött, egy perc után, hogy telós. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Az volt a legszebb, amikor elvittem műszakiztatni a kocsit, a vizsgáztató meg felnyitotta a motorháztetőt...És több mint egy percig tartotta a motorháztetőt, hogy hol a fenébe van a pálca, amivel kitudja támasztani. Utána nagy nehezen rá jött, egy perc után, hogy telós. Ugyan így jártam,csak rákérdeztem hogy miért fogja? :) Hülyén nézett rám,hogy miért akarom hogy a fejére essen,aztán mikor meglátta a telót egy "a f@..om ,ebben ez is van?" mondattal elengedte! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Hogyne érdekelne :) Kíváncsi vagyok hogy van megoldva, hol van a kasztnihoz és a csomagtartóhoz rögzítve? Zsomat már egyszer tényleg tett fel képet róla és akkor is pont te kérdeztél erre rá!2010.03.31 vagy valami hasonló a dátum! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rattila Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ugyan így jártam,csak rákérdeztem hogy miért fogja? :) Hülyén nézett rám,hogy miért akarom hogy a fejére essen,aztán mikor meglátta a telót egy "a f@..om ,ebben ez is van?" mondattal elengedte! :D <_< :icon13: :lol: -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Hmm most jutott eszembe, gumiszőnyegek színét vissza lehet adni vhogy? Nem szilikonnal, inkább legyen fakó mint csúszós :) Van erre vmi csodaszer?^^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Hmm most jutott eszembe, gumiszőnyegek színét vissza lehet adni vhogy? Nem szilikonnal, inkább legyen fakó mint csúszós :) Van erre vmi csodaszer?^^ Glicerin-víz!Nem tudom nem e lesz csúszós mondjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Zsomat már egyszer tényleg tett fel képet róla és akkor is pont te kérdeztél erre rá!2010.03.31 vagy valami hasonló a dátum! :D Rémlik hogy már beszéltük, de az régen volt. Azt sem tudom mit csináltam tegnap :) Keresem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ugyan így jártam,csak rákérdeztem hogy miért fogja? :) Hülyén nézett rám,hogy miért akarom hogy a fejére essen,aztán mikor meglátta a telót egy "a f@..om ,ebben ez is van?" mondattal elengedte! :D Igen ez csak akkor szívás amikor jön a szerelő, felnyitják a csomagtartót ami ugye telós (5 ajtósokban) majd behajol a szerelő és ráesik az ajtó <_< Na ilyet láttam sőt... nekem is volt ilyen a kadettemben... majd kapott új telókat az meg akkorát rántott, hogy az egész autó beleremegett :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Esetleg a gázrugóról tudnátok GM part number-t küldeni, akinek van a kocsijában? ebay-en van egy csomó bontott, meg új is, de egyelőre nem találok 4-ajtóshoz (saloon) valót, legalábbis amiket néztem mind az 5 ajtósból (hatchback) szedték ki, part number viszont szinte mindegyikhez van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Igen ez csak akkor szívás amikor jön a szerelő, felnyitják a csomagtartót ami ugye telós (5 ajtósokban) majd behajol a szerelő és ráesik az ajtó <_< Na ilyet láttam sőt... nekem is volt ilyen a kadettemben... majd kapott új telókat az meg akkorát rántott, hogy az egész autó beleremegett :icon13: Az tetszett volna... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Esetleg a gázrugóról tudnátok GM part number-t küldeni, akinek van a kocsijában? ebay-en van egy csomó bontott, meg új is, de egyelőre nem találok 4-ajtóshoz (saloon) valót, legalábbis amiket néztem mind az 5 ajtósból (hatchback) szedték ki, part number viszont szinte mindegyikhez van Ez a teleszkóp nem jó neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ez a teleszkóp nem jó neked? Elképzelhető :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Az tetszett volna... :) :D A szerelőnek nem tetszett.... nekem sem :icon13: Csak amikor 2 23 centis JBL GTO hangfal volt rajta + 2 13 centis sony xplod és persze mindez a kalaptartóval az ajtóra akasztva + még a teló is elengedte a gázt na akkor kb más olyan volt mintha nem is lenne csak a kinyitást nehezítette <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Elképzelhető :) Ha nagyon nem találsz, akkor lehet úgy is fogsz nagyobb üzletekben találni (Unix, Bárdi, Norauto stb.), ha tudod a "tolóerőt" (N) és a hosszúságot (mm). Ha jól látom a csatlakozása az normál 8as "faudifej". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ha nagyon nem találsz, akkor lehet úgy is fogsz nagyobb üzletekben találni (Unix, Bárdi, Norauto stb.), ha tudod a "tolóerőt" (N) és a hosszúságot (mm). Ha jól látom a csatlakozása az normál 8as "faudifej". Már csak az a kérdés, hogy a rugós változaton megvan-e a helye. (még nem néztem hogy hova, hogyan lehetne rögzíteni) Csak mindenképp jó lenne áttérni teleszkópra, mert pár ismerősöm aki telós csomagtérajtóhoz van szokva, azok csak kinyitják, és elengedik. Na most ez a rugósnál nem annyira poén, párszor koppant akkorát, hogy megijedtem hogy benézett a hátsó szélvédőn a csomagtérajtó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Már csak az a kérdés, hogy a rugós változaton megvan-e a helye. (még nem néztem hogy hova, hogyan lehetne rögzíteni) Csak mindenképp jó lenne áttérni teleszkópra, mert pár ismerősöm aki telós csomagtérajtóhoz van szokva, azok csak kinyitják, és elengedik. Na most ez a rugósnál nem annyira poén, párszor koppant akkorát, hogy megijedtem hogy benézett a hátsó szélvédőn a csomagtérajtó <_< áááááááá :D Az kemény... megértelek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ismerős érzés, a régi a vekimen volt a rugós mindig szívbajt kaptam ha apám kinyitotta a csomagtartót, 1szer nem jegyezte meg h meg kéne fogni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Ráadásul nekem csak az egyik oldalon van ütközőgumi, így mikor lendületből nyílik, akkor bizony fém koppanik fémhez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Már csak az a kérdés, hogy a rugós változaton megvan-e a helye. (még nem néztem hogy hova, hogyan lehetne rögzíteni) Csak mindenképp jó lenne áttérni teleszkópra, mert pár ismerősöm aki telós csomagtérajtóhoz van szokva, azok csak kinyitják, és elengedik. Na most ez a rugósnál nem annyira poén, párszor koppant akkorát, hogy megijedtem hogy benézett a hátsó szélvédőn a csomagtérajtó <_< Néztem anno én is,de azt hiszem a belső felfogatása igen lüke helyen van! :) Szerencsére nekem még nem koppan neki semminek ha elengedem! :D Sajnos holnap le kell vennem a váltóról a gumit,mert a hidegben úgy megkeményedett hogy alig tudok váltani és kidobta egyszer kétszer 2 meg 5-ből! Elég lesz neki a zsugorcső :icon13: Más,Vectránál a hűtőnek van leeresztő csavarja??Tegnap cseréltem az Astrán vizet és 5 perc alatt megvolt,semmi cső lehúzogatás stb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts