Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

Találtam is B1-et bontóban ilyen három pontos övvel középen is és még a plüs kárpit is megegyezik szóval amint lesz rá lóvé újítok egyet <_<

Lesz eladó komplett hátsó ülés B1 plüs ha valakit érdekelne esetleg :wacko:

Tudnál képet feltenni róla? (Gondolom fejtámlás)

Megosztás:

Én is szerelőt kérdeztem meg évekkel ezelőtt róla. Azt mondta ö is, hogy nincs semmi baja ez ilyen. Én multkoriban darabokra szedtem a kormány részt. Semmi rendelleneset nem láttam rajta. Szerintem a kormányoszlopon lévő rugón tudsz egy kicsit mozdítani ha nyomkodod befelé. Nekem ilyen 6 éve. Nem hiszem, hogy bírta volna eddig, ha valami olyan borzasztó rossz lenne.

Szerintem ha normális lenne,nem szólnának érte!Nézegettük mi is és egy szerelő szerint cserélni kellene benne valami hosszirányú csapágyat... <_<

Fogalmam sincs miről lehet szó...

Megosztás:

Mondtam én, hogy az enyém ilyen német csodabogár full! :( ;)

Találtam is B1-et bontóban ilyen három pontos övvel középen is és még a plüs kárpit is megegyezik szóval amint lesz rá lóvé újítok egyet <_<

Lesz eladó komplett hátsó ülés B1 plüs ha valakit érdekelne esetleg :wacko:

Megosztás:

Mondtam én, hogy az enyém ilyen német csodabogár full! <_< :wacko:

Ahogy nézem nem ahhoz van köze, hogy full-e vagy sem mert nem éppen jól felszereltekben találtam ilyet a bontóban hanem: se elektromos ablak se utas oldali légzsák, 5 ajtós az egyik a másik szintén 5 ajtós de abban már van oldal légzsák is egyébként meg még fordulatszám mérő sincs egyikbe sem meg 1.6os és GL felszereltségűek szerintem ez inkább évjárat függő lehetett.

Megosztás:

Vagy hogy hova szánták. Az enyém elég jól felszerelt, és 97-es.

Ahogy nézem nem ahhoz van köze, hogy full-e vagy sem mert nem éppen jól felszereltekben találtam ilyet a bontóban hanem: se elektromos ablak se utas oldali légzsák, 5 ajtós az egyik a másik szintén 5 ajtós de abban már van oldal légzsák is egyébként meg még fordulatszám mérő sincs egyikbe sem meg 1.6os és GL felszereltségűek szerintem ez inkább évjárat függő lehetett.
Megosztás:

Vagy hogy hova szánták. Az enyém elég jól felszerelt, és 97-es.

Na igen. Olvasgatva a fórum tagjait az enyémet is megszórták extrákkal anno de ez kimaradt valamiért ellenben több ismerősömnek is van 96-os pezsgő metál és olyanban még egyben sem láttam ilyen hárompontos övet, lehet csak később vezették be, ki tudja.... amilyen káosz van a felszereltségi szintek között is erre kb soha sem fogunk rájönni <_<

Megosztás:

Na igen. Olvasgatva a fórum tagjait az enyémet is megszórták extrákkal anno de ez kimaradt valamiért ellenben több ismerősömnek is van 96-os pezsgő metál és olyanban még egyben sem láttam ilyen hárompontos övet, lehet csak később vezették be, ki tudja.... amilyen káosz van a felszereltségi szintek között is erre kb soha sem fogunk rájönni <_<

Arról meg ugye ne is beszéljünk, hogy adott felszereltségi szint mellé voltak kérhető extrák is...

Megosztás:

Arról meg ugye ne is beszéljünk, hogy adott felszereltségi szint mellé voltak kérhető extrák is...

Na igen. És akkor még van egy apróság: az utólagosan beszerelt gyári alkatrészek, extrákat fel sem lehet deríteni pl sok esetben, hogy a tempomat az gyári-e vagy sem <_< csak be kell tenni a kart és megy is sokszor :wacko:

Megosztás:

Nem sokat ér szerintem!Fehér Golfomat én is bekentem küszöbnél,sárvédő ívnél!Szépen megcsiszoltam előtte,de fél év múlva mint ha be sem lett volna kenve,úgy nézett ki!

Ettől függetlenül valamennyire fed és véd is,de én többet vártam tőle főleg az árához képest!Van hozzá alapozó is,talán azzal!Bár annyiért már lefújják az idomot! :wacko:

Ma megvolt az átvizsgálás...és amire számítottam..sííírás!

Hátsó lengőkar szilentek ???(2-3hónapja cseréltem)

Jobb oldali stabilizátor rúd (ezt gondoltam mert kinézetre is szét van szegényke)

Első telók 32%-osak,csere!A durva hogy a hátsók 46%-osak??? (2-3 hónaposak,2 év garanciával vettem őket)

Bal hátsó sárvédő ív és küszöbvég rozsdás,heggeszteni kellene!(a küszöbvéget tényleg) a sárvédő ívre várom Adam1 válaszát én is!

Ablakmosót nem tudták működésbe hozni! (hazafelé nekem ment)

Kormányoszlop hosszirányban mozog (ez mi lehet???)

Szervíz+anyag=153.900Ft <_<

Holnap megyek a szerelőmhöz,mert ha a feléből nem jön ki,akkor feketén lesz a kocsi levizsgáztatva,aztán apránként majd javítgattatom!

Hogy meglegyen a napi örömöm,ma bemértek munkába jövet 40-es táblánál kb 65-70-el!

Ha leszárad a kezem sem fogok ezután senkinek villogni,mert bek@aphatja az a kb 15-20 autós,aki elment mellettem és nem tudta megmozdítani a bal

kezén egyik ujját sem hogy villantson egyet!Bezzeg a legkisebb esőben is már csak max 70-el mennek városon kívül az út közepén!

Bocs az OFF-ért,szép napot mindenkinek...

És fizetned kellett a müszakiért hogy megcsinálták csak nem ment át??

Megosztás:

És fizetned kellett a müszakiért hogy megcsinálták csak nem ment át??

Nem nem,nagyon korrektek voltak!Azt mondták nézzük át előtte,ami ingyen lesz és utána ad egy ajánlatot a javításokról!

Megkaptam,mondtam kérek még ajánlatokat,mert kicsit sokallom!Erre mondták hogy persze,biztosan találok olcsóbbat is!

Pár javítani való kimarad ebben a hónapban,de ma ki lesz cserélve a stabilizátor rúd,meg a küszöb mögötti rész lesz kiheggesztve!

Ha kész lesz és visszaviszem,csak ezeket nézik át hogy jók e lettek és utána kell fizetni!

Szedem ki az üléseket,kárpitot,meg majd csinálgatok képet aztán akit érdekel megnézi...

Sárvédő ív javítása festékkel,javító ívvel,munkával(heggesztés,polír stb) 55.000-60.000 ez nagyon barátinak hangzik,nem?

Megosztás:

Hátsó sárvédő ív, plusz küszöb csere?

Aztán festés?

Ennyire részletesen nem kérdeztem utána, sárvédő ív és küszöb cseréről nem volt szó, szerintem csak a rozsdás részek (kivágása? és) javítása történik.

Aztán festés.

Ha gondolod megadom a srác számát privátban.

Megosztás:

A hátsó küszöbnél ami volt rozsda....

Plussz a hézagok ki lettek kenve és le lett fújva.

Nekem még ilyen foltok vannak csak, most már kicsit több az eltelt idő miatt és egyiken ki is látszik a rozsda de csak éppen, most lekentem festékkel és lakkal, hogy lassan terjedjen csak.

27295_1270335824.jpg

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.