Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

Nem akarok beleszólni de gumi tömítés való bele és ennyi... nekem pl az előző tulaj nyomott bele sima tömítőpasztát és eresztett, amikor megvettem kicseréltettem a tömítést, paszta ebbe már nem kell, nincs is benne csak az új tömítés és ráhúzva rendesen a szelepfedél és nem ereszt <_< A tetején volt egy repedés ott eresztett de már sikerült megragasztani így teljesen le van zárva :wacko:

Kadetten én is még parafát raktam rá jó drága tömítéssel... igaz az sem eresztett :(

Megosztás:

Nem akarok beleszólni de gumi tömítés való bele és ennyi... nekem pl az előző tulaj nyomott bele sima tömítőpasztát és eresztett, amikor megvettem kicseréltettem a tömítést, paszta ebbe már nem kell, nincs is benne csak az új tömítés és ráhúzva rendesen a szelepfedél és nem ereszt <_< A tetején volt egy repedés ott eresztett de már sikerült megragasztani így teljesen le van zárva :wacko:

Kadetten én is még parafát raktam rá jó drága tömítéssel... igaz az sem eresztett :(

Én is még a Golfhoz kaptam parafát,azért is kérdeztem hogy Isuzuhoz milyen van!Astrához gumit adtak és mi sem kentük be!

Figyelem azóta is,de nem ereszt!(remélem így is marad,mert én kentem volna ezt is) ;)

Megosztás:

Én is még a Golfhoz kaptam parafát,azért is kérdeztem hogy Isuzuhoz milyen van!Astrához gumit adtak és mi sem kentük be!

Figyelem azóta is,de nem ereszt!(remélem így is marad,mert én kentem volna ezt is) <_<

Hmm, javítok, x20xev motorról beszélek én, az 1.7 isuzuhoz nem értek :wacko:

Nekem úgy mondta a szerelő, hogy valami hozzá nem értő csinálhatta mert pont a tömítő paszta miatt ereszt és ebbe nem kell.

Megosztás:

Nekem is X20XEV, de el van vetemedve a szelepfedél és sima gumi tömítéssel (Elring) ereszt. Igaz, ezen az eddigi szerelők pasztázása sem segített, bár tény, hogy ők sima sziloplaszttal kenték.

Tegnap vettem torx crovafejeket, úgyhogy már csak idő kell és leszedem a fenébe az egészet. Tömítés megvan, kence szintén, tényleg csak idő kell hozzá.

Megosztás:

B1-ben hátul középen csak sima két pontos öv van, ebben meg a váll felett jön a középső utasnak és 3 pontos az öv.

Hát én ezért biztosan nem cserélném ki. Úgyse utazik ott senki, amilyen kényelmetlen <_<

Nekem még hátsó fejtámláim sincsenek...

Megosztás:

Hát én ezért biztosan nem cserélném ki. Úgyse utazik ott senki, amilyen kényelmetlen <_<

Nekem még hátsó fejtámláim sincsenek...

Nos a mienkben sem szokott ott utazni senki, tényleg kényelmetlen. Arról nem is beszélve, hogy ahhoz hogy használni lehessen a középső övet, kicsit szét kellene szedni az ülést, mert a reteszelése az övnek teljesen behúzott állapotban beakadt és nem lehet kihúzni. Egyszer sikerült valahogyan kiakasztani, akkor fél évig húzogattam kíváncsiságból, hogy működik-e még. Aztán addig-addig játszottam vele, hogy egyszercsak beakadt és azóta sehova.

Járt már valaki így? Mit lehet vele kezdeni?

Megosztás:

B1-ben hátul középen csak sima két pontos öv van, ebben meg a váll felett jön a középső utasnak és 3 pontos az öv.

Hát így a képet elnézve nem lehet kényelmes egy nagyobb emberkének a jobboldali ülésen ülnie. Tuti nyomná a hátát/veséjét...

Én biztosan nem cserélném ki.

Megosztás:

Azért tetszene mert biztonságosabb és hátul ha hárman ülnek az úgysem kényelmes de van amikor tele van az autó bár többnyire max ketten vagyunk benne és hátul középre egy nagy zöld béka van bekötve <_<

A kérdés főleg az lenne, hogy ez milyen módon van rögzítve? Kép alapján csak az üléshez van!?...

+ Van-e belőle olyan színben mint amilyen a plüss kárpit a b1-ben?

Megosztás:

Mármint az a csat ami maradna ugye a jelenlegi de akkor ez az öves cucc teljes egészében az ülésbe van beépítve?

Minden B2-esben ilyen a középső öv?

Hol lehetne megnézni a kárpit színválasztékát?

Szerintem a ráncfelvarrás során kompletten cserélték a kárpitokat. Elég ritka az olyan, hogy megmaradjon egy az egyben a régi kárpit, max. a fapados kivitelé.

Egyébként szerintem keress rá régi Vectra katalógusokra, talán van a neten.

Megosztás:

Nekem ugyanígy van a biztonsági övem hátul, és B1.

Találtam is B1-et bontóban ilyen három pontos övvel középen is és még a plüs kárpit is megegyezik szóval amint lesz rá lóvé újítok egyet <_<

Lesz eladó komplett hátsó ülés B1 plüs ha valakit érdekelne esetleg :wacko:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.