opel16v Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Síkolás, szelepfészekmarrás, szelepek becsiszolása, olajjáratok és hidrotőkék kipucolása... Ennyi kell. Ez nem is vészes költségben erre mifelénk. :unsure: Mondjuk nem ártana a szelepszárszimmeringeket és a vezérműtengely szimmeringjeit sem lecserélni. Az már nem sok költség. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Síkolás, szelepfészekmarrás, szelepek becsiszolása, olajjáratok és hidrotőkék kipucolása... Ennyi kell. Ez nem is vészes költségben erre mifelénk. ;) Mondjuk nem ártana a szelepszárszimmeringeket és a vezérműtengely szimmeringjeit sem lecserélni. Az már nem sok költség. ;) Meg dobni egy gyűrűsor+csapágysor cserét is.! :blink: Persze csak ha kell................ :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Köszi a tanácsokat! :blink: Akkor helyesen gondolkoztam én is... csak sajna a tudomány jelenleg szerszám hiányában megállt... Mondjuk már nem sok kellene ahhoz, hogy az egész blokkot kiugrasszam... :unsure: Én se vagyok hülye... á dehogy! Amúgy sajna lehet kiugrasztom az egészet, mert most vettem észre, hogy emulzió már szinte mindenhová jutott... az meg a friss olajnak nem fog jót tenni, szóval nem tom... tanácstalan vagyok... no meg a szerszámkészlet csak délután fog megérkezni. De a lehetőségek mindenre fent állnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 tegnap kezdetét vette egy folyamat, mely során a csomagtér jobb oldala kb. simává varázsolódik, és helyet kap benne egy mélyhanzáskiemelőszerkezet... neszenekedcsaládikombi! :blink: Amúgy kb. 60%-os állapotban van a rendszer. Köszönet a cuccokért Hic-nek! No meg a leírásért. ha kész lesz, majd megmutatom! :unsure: ez csináldmagadmozgalomtermék lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 tegnap kezdetét vette egy folyamat, mely során a csomagtér jobb oldala kb. simává varázsolódik, és helyet kap benne egy mélyhanzáskiemelőszerkezet... neszenekedcsaládikombi! ;) Amúgy kb. 60%-os állapotban van a rendszer. Köszönet a cuccokért Hic-nek! No meg a leírásért. ha kész lesz, majd megmutatom! :blink: ez csináldmagadmozgalomtermék lesz. És miféle zajkeltő kerül oda?Sokol? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 És miféle zajkeltő kerül oda?Sokol? :lol: nem... nyelvtan 1es!!! :) Nem Sokol, hanem szoktam! tanulj meg beszélni. Amúgy SAL rendszer lesz, kislejtezett bútor újrahasznosításával. Gyakorlatilag ott tartok, hogy a ládát kell szigetelni stb. aztán kárpitozni. Kicsit csinosítani. Amúgy meg át kell húzzam az RCA-t, mert rájöttem, hogy kedves előző tulaj 1oldalon, közvetlen egymás mellette vitte a táppal, és biza van zavar a rendszerben rendesen. :) No majd orvosoljuk. itt egy kép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Akkor szar az az RCA kábel. Egy jó RCA-nak nem lehetne gond ez az egymás melletti kábelezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Akkor szar az az RCA kábel. Egy jó RCA-nak nem lehetne gond ez az egymás melletti kábelezés. erre gyanakszom én is.... :) no majd meglátom, mit tehetek az ügy érdekében. :lol: Ja és Gabi ezért nem kerestelek, mert ebbe belekezdtem, és akkor már be is akartam fejezni... no de eljön mindennek az ideje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Egyrészt tudom mit írtam,másrészt ahogy nézem ha nem lett megfelelően méretezve a mélynyomó ládája,akkor tényleg úgy fog dübögni,mint egy sokol! Az egyoldalon való kábelezésről már vitáztam pár emberrel,nekem egyoladlon megy,de semmi gondom vele. Tomi023 viszont már szívott a drága RCA kábel miatt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 A zajt vagy a kábel silány minősége, vagy a fejegység hibája (esetleg hiányossága) okozza. Jó minőségű RCA kábelnek gyakorlatilag nem mérhető a zajfelvétele a faraday-effektus miatt. (tök mindegy hogy mellette hegesztenek-e :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 A zajt vagy a kábel silány minősége, vagy a fejegység hibája (esetleg hiányossága) okozza. Jó minőségű RCA kábelnek gyakorlatilag nem mérhető a zajfelvétele a faraday-effektus miatt. (tök mindegy hogy mellette hegesztenek-e :) ) Gabi ezt én magyaráztam az önjelölt hifi mestereknek,de úgylátszik,amit én a suliban tanultam a hifi világban nem érvényes! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Ismerek én is ilyen "mestereket" :lol: Sajnos tele van az ipar a hasonló szakikkal. Sokszor az érdek is hajtja ezeket a szakikat, hogy eladják azt amit árulnak, és ennek érdekében minden hülyeséget összehordanak a nagy naív vevőkörnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 amint lesz időm, megnézem mit művel az rca fél-1 méter távolodása a zajjal... de szerintem tuti cserélem. ui: a rendszer Hic tervei alalpján készül, én hiszek neki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Hicnek lehet is. :) De gondolom nem ő javasolta a tápkábeltől messze vezetését az RCA-nak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Hicnek lehet is. :) De gondolom nem ő javasolta a tápkábeltől messze vezetését az RCA-nak. :lol: Nem, csak olvastam valahol... mindenesetre holnap igyekszem venni egy másikat, jó minőségűt, aztán egyből cserézek... nem tökölök vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Hm :lol: :) Szerintem...szerintem ilyesmit is elfogadnék............. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Hm :lol: :) Szerintem...szerintem ilyesmit is elfogadnék............. :) ez 2.5-höz és CDX-hez képest nagyon szegényes felszereltséggel van.... nem tom... fura... nekem a CD 1.8-ban több van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 No alakul a molekula... az RCA nem kaka, csak volt egy pici bibije, egy kis forrasztás, és rendben is van. :lol: most semmi zaj sincs. Hiretelen a ládát is bekárpitoztam. no meg az RCA elvezetését is újra megoldottam... szebben, mint volt. A kocsi egyébként örül, jól van, víz már nem fogy, olaj itt-ott még szivárog, de nem vészes. Futómű téliesen "kemény". Most csak a tankolással vagyunk elfoglalva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 ja és 2 kép is van a ládicskáról még kocsin kívül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Valaki meg tudja mondani, hogy a kocsikámnak mennyi a gyári 0-100 ideje? Mert mindenütt a 125 lovasnak találom az adatait. Mondjuk ha azt veszem alapul, akkor is jó eredményt értem el ma... 10,92 és 10,95 a Gabi BC-je szerint. És ez volt az első 2 próbám. Eddig még sosem csináltam ilyet. csak megvan.... és itt 12 sec az adat... akkor nem vagyok kétségbe esve. valamiért nem mindig jön be a link... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 számolgattam Tápiószecső segítségével... elvileg nekem F18 WR váltóm van.... ölég hosszú ahhoz, hogy akár 2.-ben vigye a paripa had a 100 km/h-t.... nincs valakinek X18XE teljesítmény diagrammja? kiderülne hogy van-e értelme elforgatni 6300 felé vagy senem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 szép kis ládika karácsonyra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Volt ma szerencsém Morgó cartárs Vekijével menni egy rövid karikát itt Kméten, és nem vagyok biztos benne, hogy G Astrát akarok majd venni.Ez az autó nagyon bejövős volt.Amolyan nyugalom szigete.S, még sincsen benne az az érzésem, hogy egy baxottnagy autóban ülök. Szal nemtudom.Átgondolom.......szerintem..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Wolfi! rátapintottál a lényegre! :lol: ez az, amiért én is megszerettem, no meg a vonalai! :unsure: :huh: jah, és mellesleg menni is tud. persze nem GSi, nem turbo, de jóó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Még mész az enyémmel is egyett, akár odaadom hétvégére és vidd el a családot Kiskőrösre :unsure: És el is feéejted az Astrat :huh: BC Ok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts