Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Viszek talira, Vadkertre tuti marad méég... :D

Úgylegyen!

Addigra lesz jóféle Hazai alma Párlat

én meg viszek abból, aztán remélem nem sietsz reggel és amit este nemsikerül megbeszélni azt nappal folytatva bepótoljuk-,megisszuk :))

Elküldve

Úgylegyen!

Addigra lesz jóféle Hazai alma Párlat

én meg viszek abból, aztán remélem nem sietsz reggel és amit este nemsikerül megbeszélni azt nappal folytatva bepótoljuk-,megisszuk :))

Hátha rá tudsz beszélni... :P :D

A párlatot amúgy nem csipázom annyira, viszont a vöröset igen... :D

Ja és az idén már nem fogok sietni reggel haza, nincs tervben esküvő, amire illik odaérni időben. :)

Elküldve

Múlt héten el is mentem érte nagyszerűen működik, köszönöm szépen :)

Böngészés közben találtam és jutott eszembe, hogy valaki keres turbót itt---> KATT

Elküldve

Sziasztok! Az első ajtókba szeretnék hangszórókat cserélni, mivel a gyáriak kezdenek meghalni. Tudnátok abban segíteni, hogy az első ajtókban milyen hangszórók vannak, elég egy pár 16 centis? És még annyi, hogy a ajtókárpitot hogyan lehet leszedni? Köszi szépen :-)

Elküldve

Sziasztok! Az első ajtókba szeretnék hangszórókat cserélni, mivel a gyáriak kezdenek meghalni. Tudnátok abban segíteni, hogy az első ajtókban milyen hangszórók vannak, elég egy pár 16 centis? És még annyi, hogy a ajtókárpitot hogyan lehet leszedni? Köszi szépen :-)

Helló!

A hangfal méretét nem tudom, de itt a kárpit szereléséhez segítség a szervízkönyvől :D

Elküldve

Bocsi ezzel szivat állandóan, hogy képtelen beszúrni a képeket amiket küldeni akarok, pedig már egy hangya is nagyobb a kép méreténél ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Utána nézek miért képtelen képet küldeni és tényleg csatotlom :D

Elküldve

Szia!

Igen 16 cm-es mély hangszóró van az első ajtóban. Van benne csipogó is, és magasabb felszereltségűekben, van egy harmadik közép is. Az ajtókárpit két részletben jön én a neten találtam leírás elég egyszerű volt. A Haynes könyvben is biztos le van írva, ha kell e-mailben el tudom küldeni.

Elküldve

Sziasztok!

Arra van valakinek ötlete hogy itthon lehet-e valahol venni Vectra B kombihoz Zender első, hátsó lököst és küszöbtoldatot? E-bayen találtam de a posta annyiba fájna mintha itthon körbemennék az országban.

Köszi

Elküldve

Helló!

Megkaptam a segítséget a képfeltöltéshez! :D

Az ajtókárpit leszerelése szervizkönyvből:

http://kepfeltoltes.hu/130131/Ajt_k_rpit_Page_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/130131/Ajt_k_rpit_Page_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Remélem tudtam segíteni :icon13: !

• Like 1
Elküldve

Sziasztok!! Az lenne a problémám hogy amikor egy folyamatos tempóval haladok és gyorsítani szeretnék nem tudok mert olyan mintha elmenne a motorerő és ezt olyan 1.500-2.100 fordulatig csinálja vagy pedig ha gyorsítani szeretnék akkor vissza kell engedni a gázt olyan 1.500 fordulat alá. Vissza váltáskor is jelen van ez a probléma. Mi lehet a hiba oka????? Lehet légmennyiségmérő egr szelep vagy adagoló vagy valami más???? A jobb elejéből induláskor valami kattogást hallunk az mi lehet ????

Elküldve

Sziasztok!! Az lenne a problémám hogy amikor egy folyamatos tempóval haladok és gyorsítani szeretnék nem tudok mert olyan mintha elmenne a motorerő és ezt olyan 1.500-2.100 fordulatig csinálja vagy pedig ha gyorsítani szeretnék akkor vissza kell engedni a gázt olyan 1.500 fordulat alá. Vissza váltáskor is jelen van ez a probléma. Mi lehet a hiba oka????? Lehet légmennyiségmérő egr szelep vagy adagoló vagy valami más???? A jobb elejéből induláskor valami kattogást hallunk az mi lehet ????

Láttam ilyet annál egr volt a hiba.

Kattogás mondjuk féltengely. Kemény fémes kopogás vagy más?

Elküldve

Először is milyen motor? X20DTL vagy DTH?

Elküldve

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy tudja e valaki, hogy a b veci hátsó üléstámlája az egyezik e az a vectráéval?

A múltkor megnéztem egyet, szemre azonosnak tűnik, de nem volt alkalmam egymás mellé tenni a kettőt.

A lényeg a vázkeret, és a felfogatás. Szeretnék ugyanis hátulra is fejtámlákat, de az enyémnél ezt a kalaptartóba integrálták, ami vszont égen földön nincs, vagy ha van is, aranyáron.

Elküldve

Szerintem szinte 100% hogy nem

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy tudja e valaki, hogy a b veci hátsó üléstámlája az egyezik e az a vectráéval?

A múltkor megnéztem egyet, szemre azonosnak tűnik, de nem volt alkalmam egymás mellé tenni a kettőt.

A lényeg a vázkeret, és a felfogatás. Szeretnék ugyanis hátulra is fejtámlákat, de az enyémnél ezt a kalaptartóba integrálták, ami vszont égen földön nincs, vagy ha van is, aranyáron.

• 2 weeks later...
Elküldve

Hali!

tudja valaki,hogy a manuális fütéskonzolt ki lehet e cserélni digitesre??

Mindent lehet, és annak az ellenkezőjét is. Csak pénz és idő kérdése.

Elküldve

Mindent lehet, és annak az ellenkezőjét is. Csak pénz és idő kérdése.

Látom nem értetted a kérdésemet!

Én azt szeretném tudni hogy bele megy e illetve átalakitás nélkül tudom e müködtetni?

Elküldve

Látom nem értetted a kérdésemet!

Én azt szeretném tudni hogy bele megy e illetve átalakitás nélkül tudom e müködtetni?

Szia!

Bele lehet, de nem elég csak a konzolt átrakni, komplett fűtésboxot kell cserélned! Mert a sima konzolosnál bowdenek mozgatják a csappantyúkat, digitnél meg szervomotorok.. Indexfórumon valaki már csinált ilyen műtétet :) Azt tudom, hogy nem egy egyszerű művelet, de kivitelezhető!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.