bulho Elküldve Július16, 2012 Elküldve Július16, 2012 On 2012. 07. 16. at 17:14, tothi_87 írta: Tetőkárpit cserével. Ragasztani nem hiszem hogy tudod mert olyan vékony hogy átüt rajta a ragasztó. csak nem megtakarítottad a tetőkárpitot? :D nem hanem le lettek engedve az ablakok és németbe amikor mentem 200km/H akkor utána láttam meg hogy megereszkedett :D na gondoltam magamba itt a forumba lesz aki tud nekem benne segiteni :D
Timer Elküldve Július16, 2012 Elküldve Július16, 2012 Az a fránya gyorshajtás! ;) Pont 1 hete hagytam el hasonló okok miatt az M5-ösön a jobb első díszlécemet. Nem röhögtem, amikor megláttam.
Fort Elküldve Július16, 2012 Elküldve Július16, 2012 On 2012. 07. 15. at 14:18, Timer írta: Sziasztok! Ha gyári Opel alkatrész cikkszámát keresem, hol érdemes megpróbálni? Van erre a neten valami online megoldás, esetleg szoftver kell hozzá? Az EPC az erre való? Nem szívesen bajlódnék vele, úgy látom, hacker vizsga kell ahhoz is, hogy felrakjam a számítógépemre. Ha tudod pontosan mit akarsz,megnézem neked és megírom! ;)
Fort Elküldve Július16, 2012 Elküldve Július16, 2012 On 2012. 07. 16. at 12:00, bulho írta: lenne egy kérdésem ! a vectra b kocsim belsö tetö kárpitja lebeg olyan mintha el vált volta mind a két oldalt eslö és hátso ulés felet .. Kérdésem a következö hogy tudom ezt ujrra feszesé tenni ? Ha csak a széle engedett el,nyomasd fel tűzőgéppel a szélénél!(Főleg ha takarja is valami,azért ne csúfoskodjon ott középen egy-egy darab)Nekem a hátulja engedett el egy kicsit,ott nem is látni hogy úgy tűztem vissza!
Timer Elküldve Július17, 2012 Elküldve Július17, 2012 Helló! :) Köszönöm, hogy - ezúttal is- számíthatok a segítségedre! A jobb első ajtó belső kapaszkodója két részből áll; van egy keményebb, fényes műanyag, ami az utastér hátulja felé néz, illetve ennek másik, kvázi belső oldalán egy puhább műanyag, ami pedig nagyjából előrefelé mutat. No, ez utóbbi tört meg / renyhült el a használattól, szeretném kicseréltetni, gyári cikkszám nélkül viszont nehézkes lesz. fényképet csináltam róla, de ide linkelni képet nem egyszerű.
Adam1 Elküldve Július17, 2012 Elküldve Július17, 2012 On 2012. 07. 17. at 9:22, Timer írta: Helló! :) Köszönöm, hogy - ezúttal is- számíthatok a segítségedre! A jobb első ajtó belső kapaszkodója két részből áll; van egy keményebb, fényes műanyag, ami az utastér hátulja felé néz, illetve ennek másik, kvázi belső oldalán egy puhább műanyag, ami pedig nagyjából előrefelé mutat. No, ez utóbbi tört meg / renyhült el a használattól, szeretném kicseréltetni, gyári cikkszám nélkül viszont nehézkes lesz. fényképet csináltam róla, de ide linkelni képet nem egyszerű. Nem mondod komolyan, hogy ebből a szarból gyári újat akarsz venni? Egy vagyon lesz. Menj be egy bontóba, és 500 Ft-ért kapsz egy hibátlant.
Timer Elküldve Július17, 2012 Elküldve Július17, 2012 Először megpróbálom megnézni újonnan, mennyi az ára, ha tényleg horror, akkor még mindig marad a bontó! ;)
Fort Elküldve Július17, 2012 Elküldve Július17, 2012 On 2012. 07. 17. at 9:22, Timer írta: Helló! :) Köszönöm, hogy - ezúttal is- számíthatok a segítségedre! A jobb első ajtó belső kapaszkodója két részből áll; van egy keményebb, fényes műanyag, ami az utastér hátulja felé néz, illetve ennek másik, kvázi belső oldalán egy puhább műanyag, ami pedig nagyjából előrefelé mutat. No, ez utóbbi tört meg / renyhült el a használattól, szeretném kicseréltetni, gyári cikkszám nélkül viszont nehézkes lesz. fényképet csináltam róla, de ide linkelni képet nem egyszerű. Igazán nincs mit.... ;) Fedél,fogantyú,mellső ajtó,jobb oldali,fekete Alkatrész száma: 90432658 Katalógus sz: 22 41 218 Sajnos nem tudtam róla PrtSc-t csinálni,mert nyomtatni akar állandóan a gépem,de a kapaszkodón arra a gumi borítású alsó részre gondolsz,ami egyszerűen kipattintható,ugye?Mert akkor a fenti száma! Valószínűleg németből tudnak csak hozatni,mert nem lehet egy sűrűn keresett alkatrész!Én így jártam a gázpedál rugóval és kiderült hogy kétezer pár száz forintért lehet gyárit rendelni!Lehet hogy ez is pár száz forintos ajánlat,de akkor rendelni fogok én is,mert nekem is szétmállott már a vezető oldali! Bontóban nem fogják odaadni csak a komplett kapaszkodóval,igaz azt is olyan 1000-2000Ft között lehet venni!A kérdés az,hogy van e még ép,le nem kopott,szét nem mállott gumi borítású darab Magyarországon!
tothi_87 Elküldve Július17, 2012 Elküldve Július17, 2012 On 2012. 07. 17. at 14:27, Fort írta: Igazán nincs mit.... ;) Fedél,fogantyú,mellső ajtó,jobb oldali,fekete Alkatrész száma: 90432658 Katalógus sz: 22 41 218 Sajnos nem tudtam róla PrtSc-t csinálni,mert nyomtatni akar állandóan a gépem,de a kapaszkodón arra a gumi borítású alsó részre gondolsz,ami egyszerűen kipattintható,ugye?Mert akkor a fenti száma! Valószínűleg németből tudnak csak hozatni,mert nem lehet egy sűrűn keresett alkatrész!Én így jártam a gázpedál rugóval és kiderült hogy kétezer pár száz forintért lehet gyárit rendelni!Lehet hogy ez is pár száz forintos ajánlat,de akkor rendelni fogok én is,mert nekem is szétmállott már a vezető oldali! Bontóban nem fogják odaadni csak a komplett kapaszkodóval,igaz azt is olyan 1000-2000Ft között lehet venni!A kérdés az,hogy van e még ép,le nem kopott,szét nem mállott gumi borítású darab Magyarországon! Ez a behúzó fogangyún lévő gumiborítás lenne?
Ricsi89 Elküldve Július17, 2012 Elküldve Július17, 2012 Szerintem az. Nekem az anyósoldalon van szétmenve érdekes módon. Ezek szerint azt többet használták, mint a vezető oldalon. :D
Fort Elküldve Július18, 2012 Elküldve Július18, 2012 On 2012. 07. 17. at 18:19, Ricsi89 írta: Szerintem az. Nekem az anyósoldalon van szétmenve érdekes módon. Ezek szerint azt többet használták, mint a vezető oldalon. :D Túl sokat jártál (jártak) vele ku...ázni... :sick: :D :D :D
Timer Elküldve Július18, 2012 Elküldve Július18, 2012 Köszönöm, Fort! Szerintem egyre gondolunk! :) És hogy miért mindig a jobb oldali reccsen be? Nagyon egyszerű! Egyrészt, a nők zöme sohasem tudja elsőre becsukni a kib@szott ajtót (Hosszú évek megfigyelésén alapuló tények ezek, így hát elnézést Hölgyeim, de ezt kár vitatni!), magyarán alapból kétszer több terhelés éri, mint a vezető oldalit. Másrészt egy-egy szerpentines mókázásnál is igen erősen rámarkolnak a leányok a fogantyú(nk)ra! ;) Esetemben is valami hasonló történhetett...
tothi_87 Elküldve Július18, 2012 Elküldve Július18, 2012 Nekem a balos szakadt szét a jobbos pedig meg sincs. Nincs valami webáruház ahonnan lehetne rendelni?
Timer Elküldve Július18, 2012 Elküldve Július18, 2012 Már kértem rá ajánlatot az egyik kereskedőtől, eddig semmilyen választ nem kaptam, de reménykedem! Szerk.: Opel Bondnál a gumizott rész ára bruttó 3390 forint! :( Nem semmi!
bulho Elküldve Július18, 2012 Elküldve Július18, 2012 On 2012. 07. 18. at 8:51, Timer írta: Már kértem rá ajánlatot az egyik kereskedőtől, eddig semmilyen választ nem kaptam, de reménykedem! Szerk.: Opel Bondnál a gumizott rész ára bruttó 3390 forint! :( Nem semmi! én auto bondotbol szereztem hozzá fillérekért :D
tothi_87 Elküldve Július30, 2012 Elküldve Július30, 2012 Hali! Ha valakinek van hibás Vectra B kijelzője és már nem kell neki akkor én igényt tartanék rá. Részleteket megbeszéljük.
zozor Elküldve Augusztus3, 2012 Elküldve Augusztus3, 2012 Keresek ilyen gumiborítást mindkét B oszlopra: http://www.kephost.com/images4/2012/8/3/8ygvh9y2bbpsicf983yt.jpg
Nagymate Elküldve Augusztus4, 2012 Elküldve Augusztus4, 2012 Sziasztok! Mennyit ér egy Vectra B gázrendszer? ( ha már benne van, ki lehet szerelni és eladni) ?
zozor Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 On 2012. 08. 04. at 17:55, Nagymate írta: Sziasztok! Mennyit ér egy Vectra B gázrendszer? ( ha már benne van, ki lehet szerelni és eladni) ? Nem hiszem hogy sokat, a kiszerelt gázrendszert még 1x már nem szokták beszerelni hivatalosan. Legalábbis tudtommal, mert ahoz nem vállalnak garanciát +felelősséget. Legalábbis így tudom. Az új meg 190-220e között van műszakival.
Adam1 Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 On 2012. 08. 05. at 5:04, zozor írta: Nem hiszem hogy sokat, a kiszerelt gázrendszert még 1x már nem szokták beszerelni hivatalosan. Legalábbis tudtommal, mert ahoz nem vállalnak garanciát +felelősséget. Legalábbis így tudom. Az új meg 190-220e között van műszakival. Maximum úgy, ha le van papírozva már az autó, de szar benne a gázrendszer, olyankor ér valamit.
bulho Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Ötleteket kérnék aki tud segitsen : A kocsiban a tetö kárpitom megereszkedett , vagyis log . Mit tudok vele kezdeni hogy ujra jo legyen és feszes? köszi a válaszokat az hogy cseréljem ki az nem jo ezt ne is mondjátok :D
phoboss Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 On 2012. 08. 05. at 19:04, bulho írta: Ötleteket kérnék aki tud segitsen : A kocsiban a tetö kárpitom megereszkedett , vagyis log . Mit tudok vele kezdeni hogy ujra jo legyen és feszes? köszi a válaszokat az hogy cseréljem ki az nem jo ezt ne is mondjátok :D végre egy olyan kérdés amiben egészen profin tudok segiteni, ugyanis nagyjából 1 honapja teljesen ujra huztam az egész tetö kárpitot. ehhez ki kell venni a tetö kárpitot. leszerelni az összes kapaszkodót. hátul a 3 bolhát kiszedni. majd kiügyeskedni a kocsiból az egészet. ha ferdehátu a járgány csak hajtsd le a hátsó üléseket és ugy kijön. szóval amit én csináltam az ugy néz ki. hogy: 1 kevettem a tetökárpitot. 2 lehuztam a régi anyagot róla. 3 ledörzsöltem a maradék szivacs réteget. 4 elmentem boltba és vettem 2 méter fekete filc anyagot másfél méter széleset. 5 másik boltból spray ragasztót (2 flakonnal lehetöleg 80 fokig hőállót) 6 ha napfénytetös a járgány akkor azon részéröl kezd el az anyagot felvinni ahol van felület. 7 fontos! ragasztózd be a tetöt és az anyagot is. de mindig csak egy kis részt majd várj 1 percet és ragaszd össze a kettöt. 8 ismételd a 7 est amig nem végzel 9 a széleknél hagyd az anyagot nagyobbra mert ezt vissza tudod hajtani a tetö másik oldalára és esztétikailag is szebb lesz. ne feledd hogy már amikor el kezded ragasztani már akkor hagyj rá vagy 4 5 cm nyi anyagot. 10 miután végeztél várj 10 percet. 11 vágd le a felesleget. 12 vágd ki minden lyuknál. (itt is hagyj rá anyagot majd ragaszd a tetö másik oldalára) 13 tedd vissza a tetöt 14 örülés fénykép készités facbookra feltöltés gyönyörködés az uj tetökárpitban.
Nagymate Elküldve Augusztus8, 2012 Elküldve Augusztus8, 2012 Sziasztok! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_b/opel_vectra_b_1.6_16v_gl-6022657 Ezmiez? ez b1-es átalakítva b2-esre? milyen kormány ez ?
straega Elküldve Augusztus8, 2012 Elküldve Augusztus8, 2012 On 2012. 08. 08. at 13:32, Nagymate írta: Sziasztok! http://www.hasznalta..._16v_gl-6022657 Ezmiez? ez b1-es átalakítva b2-esre? milyen kormány ez ? Na igen elsőre amúgy tök jól néz ki. Másodikra viszont a jobb oldalon elég össze-vissza álnak az ajtók, az eleje sem túl egyenes Kívül cserélve a lökösök, díszrács lámpák, + küszöb spoiler és ha jól látom egy dti-ről an mindez illetve ha jól tudom a b2-k nek 5x110 a kerékagy, amúgy ez a legkevesebb. mindettől függetlenül ez lehet a legjobb vétel csak jó sokat kell belőlle alkudni, mondjuk 230-250-ért meg kell venni :evilgrin: :evilgrin:
pikta Elküldve Augusztus8, 2012 Elküldve Augusztus8, 2012 On 2012. 08. 08. at 15:38, straega írta: Na igen elsőre amúgy tök jól néz ki. Másodikra viszont a jobb oldalon elég össze-vissza álnak az ajtók, az eleje sem túl egyenes Kívül cserélve a lökösök, díszrács lámpák, + küszöb spoiler és ha jól látom egy dti-ről an mindez illetve ha jól tudom a b2-k nek 5x110 a kerékagy, amúgy ez a legkevesebb. mindettől függetlenül ez lehet a legjobb vétel csak jó sokat kell belőlle alkudni, mondjuk 230-250-ért meg kell venni :evilgrin: :evilgrin: Cserélve még: csomi ajtó, hátsó lámpák. Az első üléshuzat mintha kissé viseltes lenne (lehet szét van ülve az ülés). G astra-ban szokott lenni ilyen kormány de nem zárható ki hogy volt veciben is. Utólagos villanyablak elöl. Ha jól emlékszem gyárilag fordítva van a csomin a felirat (bal oldalt Opel jobb oldalt Vectra). Nagyon alap felszereltség (1 lufi, no klíma) Szerintem is 250 ért jó vétel volna :evilgrin:
Recommended Posts