rolika99 Elküldve Május20, 2012 Megoszt Elküldve Május20, 2012 Ezt a szoftver valaki eltudná nekem küldeni feltöltve valahova? Pl: toldacuccot.hu http://diag.weboldala.net OPCOM2010 a jelszó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május20, 2012 Megoszt Elküldve Május20, 2012 Nna, megint megtörtént...: Mindig mondtam, hogy a BMW egy hulladék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kornel1129 Elküldve Május20, 2012 Megoszt Elküldve Május20, 2012 http://diag.weboldala.net OPCOM2010 a jelszó. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május23, 2012 Megoszt Elküldve Május23, 2012 Nna, megint megtörtént...: :D Az első alkalom óta nálad van a fényképező,mi? :evilgrin: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május23, 2012 Megoszt Elküldve Május23, 2012 Az első alkalom óta nálad van a fényképező,mi? :evilgrin: :D :D :D Akkor is a telefon nálam volt, de idő nem volt a sűrű forgalomban akciózni- Budai út-Kadocsa u. kereszteződése, 1 sáv elfoglalva... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 Sziasztok! Féltengely szimeringet szerettem volna venni, de Bond-nál felvilágosítottak, hogy ehhez kellene a váltó száma is, amivel szerelték az autót. Kérdésem, hogy ezt hogyan tudnám kideríteni? Lövésem sincs, hogy hol kellene az autón megnézni. OP-COM esetleg ki tudja olvasni? Vagy EPC-ben megnézhető valahol alvázszám alapján? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rolika99 Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 Sziasztok! Féltengely szimeringet szerettem volna venni, de Bond-nál felvilágosítottak, hogy ehhez kellene a váltó száma is, amivel szerelték az autót. Kérdésem, hogy ezt hogyan tudnám kideríteni? Lövésem sincs, hogy hol kellene az autón megnézni. OP-COM esetleg ki tudja olvasni? Vagy EPC-ben megnézhető valahol alvázszám alapján? http://www.opel-infos.de Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Köszi, itt megtaláltam, hogy az X16XEL motoros verdákat összesen 3 féle váltóval (+1 automatával) szerelték, de ez még mindig nem elég konkrét ahhoz, hogy azt megtudjam, az enyémben éppen milyen lehet! Elég sekélyes a német tudásom, esetleg lehet valahol az oldalon alvázszámra is keresni? F15WR F17WR F17CR Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Köszi, itt megtaláltam, hogy az X16XEL motoros verdákat összesen 3 féle váltóval (+1 automatával) szerelték, de ez még mindig nem elég konkrét ahhoz, hogy azt megtudjam, az enyémben éppen milyen lehet! Elég sekélyes a német tudásom, esetleg lehet valahol az oldalon alvázszámra is keresni? Nem hiszem hogy lehetne keresni alvázszámra,de a váltóról leolvashatod hogy neked melyik típus van benne!Azt sajnos nem tudom hogy a te motorodnál hol van hely,hogy ezt meg tudd oldani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Nem hiszem hogy lehetne keresni alvázszámra,de a váltóról leolvashatod hogy neked melyik típus van benne!Azt sajnos nem tudom hogy a te motorodnál hol van hely,hogy ezt meg tudd oldani! A probléma az, hogy én sem nagyon tudom! :) OP-COM nem tudja megmondani, ezt sajnos immáron biztosra mondom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi89 Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 A probléma az, hogy én sem nagyon tudom! :) OP-COM nem tudja megmondani, ezt sajnos immáron biztosra mondom. Elvileg a váltó tetején, ahol a váltórudazat bemegy a váltóba ott kellene keresni a számot, de ott is csak annyi van, hogy mi a száma F15 ,vagy F17. Számíts rá, hogy lesz kis olajsár ott. :) Opel-infos oldalon a váltók után van még valami szám, lehet, hogy alvázszám lenne, hogy melyik számtól melyik váltó van fent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 Azt néztem én is, de az én alvázszámomra nem stimmel! ;) Köszönöm a segítséget, azt hiszem nem maradt más, mint megbontani az autót, és saját szemmel megnézni a kis huncutot! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 ELM327-es BT-os odb olvasóhoz milyen szoftware-t ajánlotok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 ELM327-es BT-os odb olvasóhoz milyen szoftware-t ajánlotok? szoftvert sajnos ajánlani nem tudok de azt biztosra mondhatom, hogy akinek elm-je volt mind hamar cserélte opcom-ra mert csak alig néhány infot olvasott a 327, mindettől függetlenül én gondolkodok egy ilyen bt-oson mert ezzel androidos telon akár menet közben is látható lenne pár adat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 szoftvert sajnos ajánlani nem tudok de azt biztosra mondhatom, hogy akinek elm-je volt mind hamar cserélte opcom-ra mert csak alig néhány infot olvasott a 327, mindettől függetlenül én gondolkodok egy ilyen bt-oson mert ezzel androidos telon akár menet közben is látható lenne pár adat :D Tudom, nekem is ezért van ilyen típusú olvasóm, mivel vagy egy nagy tabom amin rendkívül jól mutatnak az adatok :) Fogyasztást is írja pl., turbo nyomást is, fordulatszám, hőmérsékletek stb... Szóval azért sokmindent olvas. Meg ugye hibakódokat is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Sziasztok! Van nekem a kocsihoz :http://bolthely.hu/obddiag/id/16700_AKRM63_Vectra_Omega_2_gombos_kulonallo_taviranyito ilyen távirányító de nem akar mukodni vele a gombok villagitanak de nem zarja/nyitja csak kulcsal . Vki nem tudja hogy hol talalhato a vezerlo egysege? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Sziasztok! Van nekem a kocsihoz :http://bolthely.hu/o...llo_taviranyito ilyen távirányító de nem akar mukodni vele a gombok villagitanak de nem zarja/nyitja csak kulcsal . Vki nem tudja hogy hol talalhato a vezerlo egysege? Olvastad ezt: "A távirányítót, kulcsot,immo chippet illeszteni, tanítani szükséges a járműhöz! Kérje szakember segítségét!" Illeszteni OP Commal, vagy Tech2vel lehet. Nemcsak akkor ha új, hanem akkor is, ha másik autóé lett hozzá tanítva a tiédhez. Tanítani meg gyújtás ráadásával, majd a zárás gomb megnyomásával lehet. Tanítani minden elemcsere után kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Olvastad ezt: "A távirányítót, kulcsot,immo chippet illeszteni, tanítani szükséges a járműhöz! Kérje szakember segítségét!" Illeszteni OP Commal, vagy Tech2vel lehet. Nemcsak akkor ha új, hanem akkor is, ha másik autóé lett hozzá tanítva a tiédhez. Tanítani meg gyújtás ráadásával, majd a zárás gomb megnyomásával lehet. Tanítani minden elemcsere után kell. Ráadtam a gyujtast es nyomtam is a zaras gombot de nem jo azert kérdeztem hogy merre lehet a vezérlo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Ráadtam a gyujtast es nyomtam is a zaras gombot de nem jo azert kérdeztem hogy merre lehet a vezérlo... Illesztve van OPCommal, vagy Tech2-vel? Ha nem, akkor hiába akarod tanítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 Délután Szelidi-tó. Valaki csatlakozik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Ráadtam a gyujtast es nyomtam is a zaras gombot de nem jo azert kérdeztem hogy merre lehet a vezérlo... A vezérlő az anyós ülés oldalon lent a lábrésznél van jobboldalt. HA esetleg megtudod, hogy lehet kiiktatni a riasztót úgy, hogy menjen a központi zár akkor szólj légyszíves. Mert Nekem meg nincs távom hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 Sziasztok! Ha gyári Opel alkatrész cikkszámát keresem, hol érdemes megpróbálni? Van erre a neten valami online megoldás, esetleg szoftver kell hozzá? Az EPC az erre való? Nem szívesen bajlódnék vele, úgy látom, hacker vizsga kell ahhoz is, hogy felrakjam a számítógépemre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 Heló! A motorháztető illesztésének beállítására van valami lehetőség? Mert a tükröknél látszik hogy kb. fél centivel felfelé áll az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bulho Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 lenne egy kérdésem ! a vectra b kocsim belsö tetö kárpitja lebeg olyan mintha el vált volta mind a két oldalt eslö és hátso ulés felet .. Kérdésem a következö hogy tudom ezt ujrra feszesé tenni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 Tetőkárpit cserével. Ragasztani nem hiszem hogy tudod mert olyan vékony hogy átüt rajta a ragasztó. csak nem megtakarítottad a tetőkárpitot? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts