Thor Elküldve Február1, 2012 Elküldve Február1, 2012 Igen, elsőre ez ugrott be nekem is, de úgy rémlik, a "Home" változat ezt a szolgáltatást nem tudja! "Ultimate"-ben biztosan benne van. További probléma lehet, hogy a VirtualPC módhoz a processzornak is támogatnia kell a hardveres virtualizációt. Ha ezek a feltételek nem állnak fenn, még mindig telepítheted az XP-t külön partícióra, ez esetben sem úszod meg viszont a Win 7 újratelepítését, mert elsőként az XP-t kell telepítened, majd ezt követően jöhet a szűz Win 7, hogy a rendszerbetöltő is működni tudjon. Harmadik opció egy klasszikus VirtualPC telepítése a Seven alá, ez esetben azonban nem tudom, mennyire fog menni az interfész, tekintve, hogy nem egyszerű úgy bekonfigolni egy virtuális rendszert, hogy minden periféria hibátlanul menjen. Ha nem ragaszkodsz a "Home" verzióhoz - mert teszem azt, nem a géppel együtt kaptad - a legjobb ötlet egy "Ultimate" variáns beszerzése lenne, mégpedig 32 bites változatban. Ennek hátránya, hogy ha 4 GB-nál több memória van a gépedben - ide értve a grafikus gyorsítóhoz kapcsolódó memóriát is - a 32 bites rendszer nem fogja kezelni teljes méretében. Magyarán, ha ez a tényező is játszik, marad az eltérő partíciókra telepített Win XP / Win 7 kombináció. Ezt korrektül összefoglaltad! Elismerésem! :icon13:
vaszilíj Elküldve Február1, 2012 Elküldve Február1, 2012 Nos nem tudtam válaszolni tegnap mert kimeritettem a hozzászólási kvótát :D A gép egy Packard Bell Easynote LM98 Dual 2.4 es procival 4GB ram stb,maga a gép támogatja a virtualizációt Már probálkozom ezzel de a lényeg hogy mindenképpen újra kell telepitenem mert mint irtam a win7 angol nyelven van telepitve és átt rakatom a magyart. Azzal én nem próbálkozom hogy telepitgessem az op rendszert de azt tudtam hogy a win 7 re nem lehet XP-t telepiteni csak ha legyalulom a Win 7 et. Gondolkoztam már azon hogy 2 win 7 et telepittetek rá egy 32 meg egy 64 bitest gondolom ez is megoldható A dupla telepítést xp vel azért nem szeretik mert arra rámegy a délelőttjük mire felrakják mindkettőt . Köszönöm Mindkettőtöknek a válaszokat
Timer Elküldve Február1, 2012 Elküldve Február1, 2012 Szívesen. Valóban, a dual Windows 7 nekem sem jutott eszembe, pedig kézenfekvő megoldás. Válaszd azt, talán az lesz a leginkább fájdalommentes! ;)
straega Elküldve Február1, 2012 Elküldve Február1, 2012 Nos nem tudtam válaszolni tegnap mert kimeritettem a hozzászólási kvótát :D A gép egy Packard Bell Easynote LM98 Dual 2.4 es procival 4GB ram stb,maga a gép támogatja a virtualizációt Már probálkozom ezzel de a lényeg hogy mindenképpen újra kell telepitenem mert mint irtam a win7 angol nyelven van telepitve és átt rakatom a magyart. Azzal én nem próbálkozom hogy telepitgessem az op rendszert de azt tudtam hogy a win 7 re nem lehet XP-t telepiteni csak ha legyalulom a Win 7 et. Gondolkoztam már azon hogy 2 win 7 et telepittetek rá egy 32 meg egy 64 bitest gondolom ez is megoldható A dupla telepítést xp vel azért nem szeretik mert arra rámegy a délelőttjük mire felrakják mindkettőt . Köszönöm Mindkettőtöknek a válaszokat Van ki megcsinálja az újra telepítést? Ha minden jól megy pénteken megyünk Miskolcra ha gondolod segítek!
vaszilíj Elküldve Február1, 2012 Elküldve Február1, 2012 Van itt nem messze tölem egy számitógép szerviz 3500 ért felrakják a win 7 et meg a temérdek menyiségü illesztőt is,.Mert nekem nincs win 7 lemezem nekik meg van. De köszönöm az ajánlatot :D Mondja a nagy havat hólapát hólánc nehogy otthon maradjon :D :D
zozor Elküldve Február4, 2012 Elküldve Február4, 2012 Ha minden jól megy, holnap cserélem a hosszbordás szíjat és a vezetőgörgőt. Én kb.1-1,5 órára tippelek így látatlanban. Csak kíváncsiságból, nincs valakinek képe egy x20dth-s motor vezérlés felőli oldaláról? :)
zozor Elküldve Február12, 2012 Elküldve Február12, 2012 Vázz skacok, hogy ráb...faragtam a szíjcserére: nekiálltam a cserének, motorvédő burkolat le, feszítő lelazít, erre észreveszem, hogy a vezetőgörgő, ami a feszítőn van, nem is olyan, amit rendeltem. :/ Nem akartam az egész feszítőt cserélni, csak a vezetőgörgőt; de ami jött, az bordázott és 10,9mm-rel nagyobb, mint a benne lévő :o Ugye a komplett feszítőgörgő a szíj hátulját (külső oldalát) feszíti, ennek a görgője sima, míg a "rossz" görgő bordázott+ nagyobb... Kiderült, hogy a feszítőt csak egyben, kompletten lehet cserélni, de hogy akkor mihez van a bordázott vezetőgörgő, azt még nem sikerült kiderítenem. Így visszahúztam a feszítőt, majd vissza a légszűrőház. Ennek örömére cseréltethetem be komplett cuccra, drágábbér'. Így jár, aki spórolni akar... :rolleyes: Közben megkérdem, hogy a feszítőnek az alsó, vagy felső csavarját kell először kivenni? Nincs véletlenül olyan alkalmazás, amivel egy mozdulattal lehet oldani a feszítőt? Csak mert pl. fater Daewo-jában a fesztíőn kell egyet tekerni, akkor lazul az egész, szíjcsere, majd tekerés vissza és feszül az egész. Szóval itt van ilyen trükk?
zozor Elküldve Február12, 2012 Elküldve Február12, 2012 uff, az előzőt az általánosos műszakisba kellett volna... :rolleyes:
straega Elküldve Február13, 2012 Elküldve Február13, 2012 uff, az előzőt az általánosos műszakisba kellett volna... :rolleyes: uff-off elfér az itt is :D :D :D
Hanguci Elküldve Február13, 2012 Elküldve Február13, 2012 http://stirileprotv.ro/video/romania-sub-zapada-sute-de-drumuri-inchise-330-de-trenuri-anulate-zeci-de-zboruri-la-sol/60550662 ,hát ez itt hó!
Kzotya Elküldve Február14, 2012 Elküldve Február14, 2012 Vázz skacok, hogy ráb...faragtam a szíjcserére: nekiálltam a cserének, motorvédő burkolat le, feszítő lelazít, erre észreveszem, hogy a vezetőgörgő, ami a feszítőn van, nem is olyan, amit rendeltem. :/ Nem akartam az egész feszítőt cserélni, csak a vezetőgörgőt; de ami jött, az bordázott és 10,9mm-rel nagyobb, mint a benne lévő :o Ugye a komplett feszítőgörgő a szíj hátulját (külső oldalát) feszíti, ennek a görgője sima, míg a "rossz" görgő bordázott+ nagyobb... Kiderült, hogy a feszítőt csak egyben, kompletten lehet cserélni, de hogy akkor mihez van a bordázott vezetőgörgő, azt még nem sikerült kiderítenem. Így visszahúztam a feszítőt, majd vissza a légszűrőház. Ennek örömére cseréltethetem be komplett cuccra, drágábbér'. Így jár, aki spórolni akar... :rolleyes: Közben megkérdem, hogy a feszítőnek az alsó, vagy felső csavarját kell először kivenni? Nincs véletlenül olyan alkalmazás, amivel egy mozdulattal lehet oldani a feszítőt? Csak mert pl. fater Daewo-jában a fesztíőn kell egyet tekerni, akkor lazul az egész, szíjcsere, majd tekerés vissza és feszül az egész. Szóval itt van ilyen trükk? Hali! Azt nem tudom, hogy a dízelnél hogy van, x18xe nél a vezetőgörgő rögzítő csavarjával kell a feszítőt lazítani, a görgőt én még mióta megvan az autó nem cseréltem, csak benne a csapágyat (6203 2RS csapágy van benne), igaz ehhez a szegecseket a görgőben le kell fúrni, aztán újra szegecselni, vagy ahogy nálam van megoldva csavarozni és kész is- pár száz forint!
Zsomat Elküldve Február14, 2012 Elküldve Február14, 2012 Hüpp... elkelt a vectrám. Az első ember elvitte, aki nem tojt be a 327 000km-től.
potyo Elküldve Február16, 2012 Elküldve Február16, 2012 Hüpp... elkelt a vectrám. Az első ember elvitte, aki nem tojt be a 327 000km-től. Én meg végül nem lettem (egyelőre) Vectra tulajdonos. Találtam egy szép állapotú 99-es Lagunat, LPG-vel, és mivel eleve ötajtósat szerettem volna, Vectraból meg szinte csak négyajtósakat látni, ezért megvettem.
Stivy Elküldve Február16, 2012 Elküldve Február16, 2012 Tudnátok nekem mondani budapesten autó bontókat vagy opel bontót lehetőleg a belvároshoz minél közelebb esőket? Kellene pár vectra alkatrész olcsón :)
vaszilíj Elküldve Február16, 2012 Elküldve Február16, 2012 Kérdés hogy mi kell hozzá hátha van aki tud segíteni?
Stivy Elküldve Február16, 2012 Elküldve Február16, 2012 Nem rég lettem vectra tulajdonos és ahogy hozom rendbe ide oda kellnek apróságok pl: bal első hangszórórács, kapcsolók, könyöklő, váltó és kézifékszoknya, ködlámparács, levegő befújó rács, motortér takaró vagy mi az a szövet :) meg még sorolhatnám sok kis apróság. Ezért is érdekel a közelben egy bontó.
Hanguci Elküldve Február16, 2012 Elküldve Február16, 2012 Nem rég lettem vectra tulajdonos és ahogy hozom rendbe ide oda kellnek apróságok pl: bal első hangszórórács, kapcsolók, könyöklő, váltó és kézifékszoknya, ködlámparács, levegő befújó rács, motortér takaró vagy mi az a szövet :) meg még sorolhatnám sok kis apróság. Ezért is érdekel a közelben egy bontó. Údv .! Vedd fel a kapcsolatot itt a fórumon Dieselfan cartársal ,elég sok mindene van ,biztos tud segíteni :icon1: .
Zsomat Elküldve Február17, 2012 Elküldve Február17, 2012 Én meg végül nem lettem (egyelőre) Vectra tulajdonos. Találtam egy szép állapotú 99-es Lagunat, LPG-vel, és mivel eleve ötajtósat szerettem volna, Vectraból meg szinte csak négyajtósakat látni, ezért megvettem. És már itt is van az autóm, körbenyalva (bár a rohadások még nincsenek kijavítva, csak egy kicsit elmaszálva fotosoppal): http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra/opel_vectra_2.0_16v_cd_136_le-5525470 Mondjuk az EBD/EBV meg a hűthető kesztyűtartó kicsit erős... Meg hát ugye km nélkül hirdetik...
Adam1 Elküldve Február17, 2012 Elküldve Február17, 2012 És már itt is van az autóm, körbenyalva (bár a rohadások még nincsenek kijavítva, csak egy kicsit elmaszálva fotosoppal): http://www.hasznalta..._136_le-5525470 Mondjuk az EBD/EBV meg a hűthető kesztyűtartó kicsit erős... Meg hát ugye km nélkül hirdetik... Hűthető kesztyűtartó miért erős? Minden klímás vectrában alap... Egy kb 10 cm belső átmérőjű gégecső jön a klíma boxról, és megy be a tűzfal oldaláról a kesztyűtartóba. El lehet zárni egy kis zsilippel.
Zsomat Elküldve Február17, 2012 Elküldve Február17, 2012 Hűthető kesztyűtartó miért erős? Minden klímás vectrában alap... Egy kb 10 cm belső átmérőjű gégecső jön a klíma boxról, és megy be a tűzfal oldaláról a kesztyűtartóba. El lehet zárni egy kis zsilippel. Persze, B1-ben. Nekem B2-ben nem volt semmi zsilip.
Fort Elküldve Február17, 2012 Elküldve Február17, 2012 És már itt is van az autóm, körbenyalva (bár a rohadások még nincsenek kijavítva, csak egy kicsit elmaszálva fotosoppal): http://www.hasznalta..._136_le-5525470 Mondjuk az EBD/EBV meg a hűthető kesztyűtartó kicsit erős... Meg hát ugye km nélkül hirdetik... Akkor maradsz a Vectránál.... ;)
Adam1 Elküldve Február17, 2012 Elküldve Február17, 2012 Persze, B1-ben. Nekem B2-ben nem volt semmi zsilip. B2 ezt nem tudja? De gáz :) Nem mintha sokat érne, mert épphogy "leheli" a hűvös levegőt, de azért jól jöhet ital hidegen tartásához :)
Zsomat Elküldve Február17, 2012 Elküldve Február17, 2012 B2 ezt nem tudja? De gáz :) Nem mintha sokat érne, mert épphogy "leheli" a hűvös levegőt, de azért jól jöhet ital hidegen tartásához :) No nem mintha nem lett volna bucira tömve az egész kesztyűtartó... :blink: :evilgrin: Oda esélytelen volt bármi üdítőt berakni. No meg én inkább ásványvizet szoktam vinni magammal, mert ha egyszer elindultam, akkor a keleti határig meg se álltam, addig meg holmi 3 decis üdítőcskék bőven kevesek.
Zsomat Elküldve Február17, 2012 Elküldve Február17, 2012 Akkor maradsz a Vectránál.... ;) Hát éppen nem. Kedden vitte el az ipse, most meg már hirdeti. Én - lehet hogy csak ideiglenesen - elFordultam az Opeltől. :blush:
Fort Elküldve Február18, 2012 Elküldve Február18, 2012 Hát éppen nem. Kedden vitte el az ipse, most meg már hirdeti. Én - lehet hogy csak ideiglenesen - elFordultam az Opeltől. :blush: Félreértettem,azt hittem a "következő" autódat linkelted be,de ez az eladott másnál meghirdetve... :icon1:
Recommended Posts