Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  tothi_87 írta:
Astra G TID kijelzője tudja. De azt vettem észre hogy nem azt mutatja mint a kilométer óra hanem 4-5Km/h-val többet, annyit amennyit az útszéli tájékoztató sebességmérők mutatnak.

Mivel nem egy GPS,ami helymeghatározással tudja ezt az infót!Gyárilag vannak programozva,ami alapján a jeladóból érkező adatok után számol!A kilóméter órád is "rossz" értéket mutat ha nem a gyári méretű gumi van az autódon,ugye?!Lehet,hogy az a pontos mérés,ki kellene próbálni egy GPS-el! :lol:

A kíváncsiság kedvéért,milyen méretű gumik voltak az Astrán?

Vectrán nem működik...

Elküldve

Mondtam én hogy a 200000 ember a hülye aki nem tudja hogy milyen osztályban van a kocsija, és nem a vizsgaállomás dolgozói. KPM-nél kötelezővé tenném, hogy nézzék meg ha megyek vizsgázni. Majd öregapám hívja fel a figyelmét, hogy ez milyen autó nem? Talán le is megy az aknába, és le vizsgáztatja magának az autóját. Meg utánna az okmányirodába is kinyomtatja az új forgalmit. De ők ugye nem hibáztak. Az egész országot ilyenek vezetik, akik nem hibáztak. Ezért tartunk itt. Én mikor mentem vizsgázni, mondtam a srácnak hogy kék matricát adjon. Már írta is az adatlapot mint a kis angyal szó nélkül. ;)

DieselFan írta:
Elküldve

Menj vissza a vizsgaállomásra és vágd fejbe a vizsgáztatót a rendszámtáblával. :lol: Majd megtanulja ne félj.

tothi_87 írta:
Most néztem meg, az én 97'-es vectrámon kék plakett van, az apámék 99'-es G astráján meg piros. Majd műszakinál kérjük az átsorolást.
Elküldve
  Fort írta:
Mivel nem egy GPS,ami helymeghatározással tudja ezt az infót!Gyárilag vannak programozva,ami alapján a jeladóból érkező adatok után számol!A kilóméter órád is "rossz" értéket mutat ha nem a gyári méretű gumi van az autódon,ugye?!Lehet,hogy az a pontos mérés,ki kellene próbálni egy GPS-el! :lol:

A kíváncsiság kedvéért,milyen méretű gumik voltak az Astrán?

Vectrán nem működik...

195/65R15 méretű gumi van rajta.

Elküldve
  kelly írta:
Menj vissza a vizsgaállomásra és vágd fejbe a vizsgáztatót a rendszámtáblával. :lol: Majd megtanulja ne félj.

Azt kellene, ráhajlítani a rendszámtáblát az arcára! ;)

Elküldve
  Bocsek írta:
Mindenki beállította újra az óráját? ;)

:lol: csak a dátum napja állítódott el,de az évszámot szeretném egyszer körbepörgetni egyesével! :)

tothi_87 írta:
195/65R15 méretű gumi van rajta.

Pedig az gyári méret!Na mindegy...

Elküldve
  tothi_87 írta:
Pedig az gyári méret!Na mindegy...

Állítólag minden kilométeróra csal kb. 5km/h-rát. de a tapasztalatom is kb. ez.

Elektronikusnál ez attól függ, hogy van beállítva.

Nekem a 175/70 R14-es kerekekkel 2 km/h-val mutat többet.

A nyári 195/60 R15-ös kerekekkel teljesen pontos.

Elküldve
  Bocsek írta:
Ugyanilyen az én obd2-es kütyüm. Csak jó valamire mégis :lol:

Kollegám telójával megpróbálom majd a progit. Meg mondjuk egy Forddal.

Ez nem tudom fizetős e,de találtam egy ingyenest is!Utána még nem olvastam,ezért ha érdekel ennek utána kell nézni!

Androidos és

Elküldve
  Fort írta:
Ez nem tudom fizetős e,de találtam egy ingyenest is!Utána még nem olvastam,ezért ha érdekel ennek utána kell nézni!

Androidos és

Létezik windows ce-s, meg windows mobile-os verzió is más gyártótól. Hirtelen nem találom. Az is jó lenne. Pl egy Wayteq GPS-szel amiben van bluetooth akár még működhet is. Ahogy Seth-nek be van építve, úgy pedig egyenesen állat lenne egy dashboard :lol:

Elküldve
  Bocsek írta:
Létezik windows ce-s, meg windows mobile-os verzió is más gyártótól. Hirtelen nem találom. Az is jó lenne. Pl egy Wayteq GPS-szel amiben van bluetooth akár még működhet is. Ahogy Seth-nek be van építve, úgy pedig egyenesen állat lenne egy dashboard ;)

Majd egyszer kipróbálom :lol: :)

Elküldve
  Bocsek írta:
Ugyanilyen az én obd2-es kütyüm. Csak jó valamire mégis ;)

Kollegám telójával megpróbálom majd a progit. Meg mondjuk egy Forddal.

Hát se a vekimmel, se Focus-szal nem működik. :lol:

Elküldve

Akkor egyik ilyen olcsóbb kütyü sem működik rendeltetésszerűen? Multkor linkelt valaki 13000ft-ért egyet, komolyan elgondolkodtam hogy asszonytól azt kérem karira, de így nem merem bevállalni mert ha nem jó akkor aludhatok szenteste a kocsiba! :lol:

Bocsek írta:
Persze. Héten délután jársz felénk, akkor odaadom.
Elküldve

Bocs a kis off-ért de megkérdezlek titeket, hogy nem tud valaki jó állapotú (karácsonyra való) eladó Wayteq navigációt? Off bezárva :lol:

Elküldve

Már nem tudom ki linkelt az autójáról képeket amin volt egy kis utólagos dobozka, a lényeg az, hogy ukrajnában új szabály lesz a határon és azt az autót is lefoglalhatják ami alkalmas csempészni és emiatt valamilyen átalakításon esett át. Szóval nem árt ha gyorsan leflexeli a jövevényt az autója aljáról ezzel elkerüli a kellemetlenséget :lol:

Wayteq: jó cucc, csak ajánlani tudom ;)

Elküldve

Már vettem. Tényleg jó főleg ennyi pénzért

_Seth_ írta:
Már nem tudom ki linkelt az autójáról képeket amin volt egy kis utólagos dobozka, a lényeg az, hogy ukrajnában új szabály lesz a határon és azt az autót is lefoglalhatják ami alkalmas csempészni és emiatt valamilyen átalakításon esett át. Szóval nem árt ha gyorsan leflexeli a jövevényt az autója aljáról ezzel elkerüli a kellemetlenséget :lol:

Wayteq: jó cucc, csak ajánlani tudom ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.