Adam1 Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Beszereztem egy osztrák CDX B Vekit donornak. Isuzu motoros az is. Közel a 300 ezer km-hez, fényévekkel jobban megy mint az enyém. 2500 tól hallani rendesen a turbó süvítését. Olyan könnyedén pörög el 4500-ig, hogy nem akarom elhinni. Megy mint a veszedelem:) Szerintetek miért lehet az, hogy az enyém 3500-ig sem szívesen pörög el, de afölött pedig egyenesen szenved? Ma volt időm jobban szemügyre venni, de hihetetlen, hogy mennyi minden extra vagy néha csak egy apróság van, amit a fapadosból kihagytak. Mindkét napellenzőben lámpa és tükör. Térképolvasó lámpa vezetőnek, utasnak. Hátul a kapaszodóknál szintén egy-egy lámpa a hátul ülő utasoknak, elektromos tükör, 3 pontos bizti öv hátul, hátsó fejtámlák, zsebek az első ülések hátulján, lámpák az ajtókban, amik világítanak ha nyitva van valamelyik ajtó, plüss kárpit, generátor védő burkolat, csomagtér ajtó kárpit, pótféklámpa, a klímáról nem is beszélve ami tökéletesen működik benne. A középső kijelzőn viszont egy ép darab pixel sincs :D
straega Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 ... A középső kijelzőn viszont egy ép darab pixel sincs :D... Na pont ezt akartam kérdezni. Amúgy meglehet tudni mennyibe fájt
_Seth_ Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Beszereztem egy osztrák CDX B Vekit donornak. Isuzu motoros az is. Közel a 300 ezer km-hez, fényévekkel jobban megy mint az enyém. 2500 tól hallani rendesen a turbó süvítését. Olyan könnyedén pörög el 4500-ig, hogy nem akarom elhinni. Megy mint a veszedelem:) Szerintetek miért lehet az, hogy az enyém 3500-ig sem szívesen pörög el, de afölött pedig egyenesen szenved? Ma volt időm jobban szemügyre venni, de hihetetlen, hogy mennyi minden extra vagy néha csak egy apróság van, amit a fapadosból kihagytak. Mindkét napellenzőben lámpa és tükör. Térképolvasó lámpa vezetőnek, utasnak. Hátul a kapaszodóknál szintén egy-egy lámpa a hátul ülő utasoknak, elektromos tükör, 3 pontos bizti öv hátul, hátsó fejtámlák, zsebek az első ülések hátulján, lámpák az ajtókban, amik világítanak ha nyitva van valamelyik ajtó, plüss kárpit, generátor védő burkolat, csomagtér ajtó kárpit, pótféklámpa, a klímáról nem is beszélve ami tökéletesen működik benne. A középső kijelzőn viszont egy ép darab pixel sincs :D Ha szedán akkor nincs véletlen egy ép hátsó kis háromszög ablak alatti króm díszcsík? :icon4: Nekem az egyik tákolmány krómragasztócsík mióta megvettem és sehol sem találok:( Generátor burkolat nem tudom milyen de a többi felsorolt sőt annál több is szerencsére megvan az enyémben is :icon4: És csak a hátsó 3 pontos övvel szerelt üléstámla amit én raktam be ezek közül a többi gyári. A vezető oldali tükör lámpával nagyon menő és modern dolog de így a forgalmi és társai a kesztyűtartóban vannak...
warwolf Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Beszereztem egy osztrák CDX B Vekit donornak. Ma volt időm jobban szemügyre venni, de hihetetlen, hogy mennyi minden extra vagy néha csak egy apróság van, amit a fapadosból kihagytak. Fentebb a válasz.A CDX volt anno a legmagasabb felszereltség.Nekem is minden vacak benne van a gépben, és működik is.
Adam1 Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Ha szedán akkor nincs véletlen egy ép hátsó kis háromszög ablak alatti króm díszcsík? :D Nekem az egyik tákolmány krómragasztócsík mióta megvettem és sehol sem találok:( Generátor burkolat nem tudom milyen de a többi felsorolt sőt annál több is szerencsére megvan az enyémben is :icon4: És csak a hátsó 3 pontos övvel szerelt üléstámla amit én raktam be ezek közül a többi gyári. A vezető oldali tükör lámpával nagyon menő és modern dolog de így a forgalmi és társai a kesztyűtartóban vannak... Én nem az autóban tartom a forgalmit, hanem magamnál, ez az egyik legbutább dolog, amit el tudok képzelni :icon4: Most így nemtudom megmondani, hogy megvan-e megnézem holnap. Az első dobnál lévő burkolatra gondolom, hogy ne kapja a generátor a vizet a jobb első keréktől.
Big Boss Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Az elegance meg egy nagy katyvasz :icon4: elvileg 2001től az volt a legjobb ha jól tudom, kipörgésgátló meg ülésfűtés hiányzik asszem fulloshoz, meg tempomat de azt már raktam bele. Ja és kihagyták belőle a csomitartó lehúzófülét, elegáns emberek ugy látszik nem használnak olyat. A többi amit felsoroltál megvan+ bőr "sport" kormány :D Egyébként németeknél néztem ezeket a szines kijelzőket, kár h itthon nem nagyon vannak ilyen modellek.
_Seth_ Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Én nem az autóban tartom a forgalmit, hanem magamnál, ez az egyik legbutább dolog, amit el tudok képzelni :D Most így nemtudom megmondani, hogy megvan-e megnézem holnap. Az első dobnál lévő burkolatra gondolom, hogy ne kapja a generátor a vizet a jobb első keréktől. Aham, az nekem is megvan! Magamnál hol tartsam? Itt a gond, nem szeretem sem a hasitasit sem az oldaltasit sem más hasonlót :icon4: Amúgy meg ha ellopják az a legkevesebb már, hamaisítani szintén :icon4: Ja és köszi! Hátha megvan az a része aztá megegyeznénk, hogy mindenkinek jó legyen ;)
Zsomat Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Beszereztem egy osztrák CDX B Vekit donornak. Isuzu motoros az is. Közel a 300 ezer km-hez, fényévekkel jobban megy mint az enyém. 2500 tól hallani rendesen a turbó süvítését. Olyan könnyedén pörög el 4500-ig, hogy nem akarom elhinni. Megy mint a veszedelem:) Szerintetek miért lehet az, hogy az enyém 3500-ig sem szívesen pörög el, de afölött pedig egyenesen szenved? Ma volt időm jobban szemügyre venni, de hihetetlen, hogy mennyi minden extra vagy néha csak egy apróság van, amit a fapadosból kihagytak. Mindkét napellenzőben lámpa és tükör. Térképolvasó lámpa vezetőnek, utasnak. Hátul a kapaszodóknál szintén egy-egy lámpa a hátul ülő utasoknak, elektromos tükör, 3 pontos bizti öv hátul, hátsó fejtámlák, zsebek az első ülések hátulján, lámpák az ajtókban, amik világítanak ha nyitva van valamelyik ajtó, plüss kárpit, generátor védő burkolat, csomagtér ajtó kárpit, pótféklámpa, a klímáról nem is beszélve ami tökéletesen működik benne. A középső kijelzőn viszont egy ép darab pixel sincs :icon4: Akkor lesz alkalom egy csomó kütyü-mütyüt átműteni? Motorral együtt? :D Amúgy anno az 1.5 Td-s Kadettom akkor nem ment, amikor az adagolón egy állítócsavar - ne kérdezd milyen - el volt tekergetve. Egy picit tekert rajta a szerelőm, akkor nagyon-nagyon megindult, csak nyomta hátul az álcázófüstöt. Utána egy egészen picit visszatekerve lett jó a gép, mert nem füstölt nagyon, ellenben ment rendesen, süvítő turbóval, ahogy kell. Egyébként itt van szegény, eléggé lelakta az utód tulaj.
Fort Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Beszereztem egy osztrák CDX B Vekit donornak. Isuzu motoros az is. Közel a 300 ezer km-hez, Színben is egyezik?Vagy esetleg kék?Mert azt néztem én is pár napja! :D
Adam1 Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Színben is egyezik?Vagy esetleg kék?Mert azt néztem én is pár napja! :D Kék. Lehet, hogy az amit néztél. Viszont ennek tökéletesen működik a klímája, te pedig azt írtad, hogy annak nem működik.
Adam1 Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Ja és köszi! Hátha megvan az a része aztá megegyeznénk, hogy mindenkinek jó legyen :icon4: Megvan, de mivel az én autómon sem volt, úgyhogy már át is szereltem :D Ebben most neked nem tudok segíteni. Egyébként rosszul írtam, nem CDX, csak CD.
Adam1 Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Akkor lesz alkalom egy csomó kütyü-mütyüt átműteni? Motorral együtt? :D Amúgy anno az 1.5 Td-s Kadettom akkor nem ment, amikor az adagolón egy állítócsavar - ne kérdezd milyen - el volt tekergetve. Egy picit tekert rajta a szerelőm, akkor nagyon-nagyon megindult, csak nyomta hátul az álcázófüstöt. Utána egy egészen picit visszatekerve lett jó a gép, mert nem füstölt nagyon, ellenben ment rendesen, süvítő turbóval, ahogy kell. Egyébként itt van szegény, eléggé lelakta az utód tulaj. A motor az marad az eredeti. A klímájára fáj a fogam nagyon, de az sajnos nem lesz egyszerű művelet. Ha egyáltalán meg lehet oldani.
Fort Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Kék. Lehet, hogy az amit néztél. Viszont ennek tökéletesen működik a klímája, te pedig azt írtad, hogy annak nem működik. Amit én néztem az CDX-ként volt hirdetve 234 ezer kilóméterrel Kisbéren!Teljesen mindegy végül is,örülök hogy sikerült egyet szerezned és remélem sikerrel jársz a klíma átszereléssel is!Szerelj át és tegyél el belőle mindent,amit lehet,mert egy darab csövekért meg rugókért képesek 15-20 ezreket elkérni! :D
Zsomat Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 A motor az marad az eredeti. A klímájára fáj a fogam nagyon, de az sajnos nem lesz egyszerű művelet. Ha egyáltalán meg lehet oldani. Egy az egyben át kell rakni az összes kapcsolódó kütyüt. Tényleg nem lesz egyszerű, de a helye mindennek megvan. Utastéri burkolatokat is átmented? Sokat tud dobni az összhangon. :D
Adam1 Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Amit én néztem az CDX-ként volt hirdetve 234 ezer kilóméterrel Kisbéren!Teljesen mindegy végül is,örülök hogy sikerült egyet szerezned és remélem sikerrel jársz a klíma átszereléssel is!Szerelj át és tegyél el belőle mindent,amit lehet,mert egy darab csövekért meg rugókért képesek 15-20 ezreket elkérni! :D Akkor ez az, mert onnan hozattam. A belseje szép, csak az a baj, hogy van a kárpiton és az üléshuzaton néhány bosszantó kiégetés. Gondolom cigiztek benne,
Adam1 Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Egy az egyben át kell rakni az összes kapcsolódó kütyüt. Tényleg nem lesz egyszerű, de a helye mindennek megvan. Utastéri burkolatokat is átmented? Sokat tud dobni az összhangon. :D Ahogy néztem, elöl a hűtőrendszert egy az egyben kell átdobni, hűtővel, kondenzátorral, nyomáskapcsolókkal, állóhelyzeti vízszivattyúval (merthogy a klímás isuzuban ez is van), a ventilátorokkal, plusz ezek elektromos vezérlésével együtt. Annyit sikerült kisilabizálnom, hogy ez az egész hűtésvezérlés kap egy +12V-ot és egy testet az akkuról. Ezen kívül egy 4 érintkezős csatlakozóval megy az utastér felé. Innen kapja a jelet, ha a klímakapcsoló be van kapcsolva. A klímakompresszor felszerelésével és hajtásával kapcsolatban, tartókonzol, ami közös a szervoszivattyúval. A szervoszivattyú ékszíjtárcsáját (2 pályásra) és a főtengely ékszíjtárcsáját (3 pályásra) cserélni kell. Illetve át kell szerelni a klímaékszíj feszítőjét is. A harmadik, talán a legnagyobb falat ez egész fűtésdoboz cseréje lenne. Teljesen különböző a kettő, a klímás verziónál például műszerfal lebontás nélkül lehet fűtőradiátort cserélni. A jobb lábtérburkolatot ha leveszed, ott jönnek be a fűtéscsövek, egy burkolat levételével a fűtőradiátor kicsúsztatható. A klíma nélküli verzióban máshogy van. A tűzfalon kicsit nagyobb helyet kell kivágni, hogy a klímacsövek is bejöhessenek az utastérbe. Valamint a kondenzvíz kifolyását is meg kell oldani, ez belenyúlik a jobb oldali lábtérbe, a burkolaton is van egy kiugrás.
Fort Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Akkor ez az, mert onnan hozattam. A belseje szép, csak az a baj, hogy van a kárpiton és az üléshuzaton néhány bosszantó kiégetés. Gondolom cigiztek benne, Szuper!Jól nézett ki a képeken!Nekem leginkább a színe és a motor kombináció miatt kellett volna,de az eladó eléggé leírta telefonban!(persze a felszereltsége is szempont volt)Kékes füst,gyenge klíma,rozsdafoltok,dadogó motor!Nem is nagyon értettem!Főleg azt hogy nem engedte megnézni hétfőn,csak csütörtökön lehetett volna!Így most megy a pénz a lakás befejezésére és tavasszal szeretnék keresni valamit! :D Jó átszerelgetést hozzá...
Adam1 Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Szuper!Jól nézett ki a képeken!Nekem leginkább a színe és a motor kombináció miatt kellett volna,de az eladó eléggé leírta telefonban!(persze a felszereltsége is szempont volt)Kékes füst,gyenge klíma,rozsdafoltok,dadogó motor!Nem is nagyon értettem!Főleg azt hogy nem engedte megnézni hétfőn,csak csütörtökön lehetett volna!Így most megy a pénz a lakás befejezésére és tavasszal szeretnék keresni valamit! :icon4: Jó átszerelgetést hozzá... Egyáltalán nem gyenge a klímája, teljesen jó. A motorja pedig nem dadog, meglepően szép hangja van, még hidegen is. A fordulatot pedig nagyon szépen veszi, hihetetlenül jól megy, az enyémhez képest. Alapjáraton rázza az utasteret picit, de ez legyen a legnagyobb baja :D Rozsdafoltok azok vannak rajta rendesen. Látszik rajta, hogy a végén már nem vigyáztak rá, egy-két helyen meg is van húzva az oldala. Éppen ezért forgalomba helyezni nem érdemes. Ha beülsz a fapados után, teljesen más feelingje van, sokat jelent a magasabb felszereltség. Pedig a klímán, az elektromos ablakon és az elektromos tükrön kívül csak apróságok vannak. Mégis sokat dobnak az autón.
Fort Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Egyáltalán nem gyenge a klímája, teljesen jó. A motorja pedig nem dadog, meglepően szép hangja van, még hidegen is. A fordulatot pedig nagyon szépen veszi, hihetetlenül jól megy, az enyémhez képest. Alapjáraton rázza az utasteret picit, de ez legyen a legnagyobb baja :icon4: Rozsdafoltok azok vannak rajta rendesen. Látszik rajta, hogy a végén már nem vigyáztak rá, egy-két helyen meg is van húzva az oldala. Éppen ezért forgalomba helyezni nem érdemes. Ha beülsz a fapados után, teljesen más feelingje van, sokat jelent a magasabb felszereltség. Pedig a klímán, az elektromos ablakon és az elektromos tükrön kívül csak apróságok vannak. Mégis sokat dobnak az autón. Lehet nem tetszett neki az összeg,amit mondtam rá :D Úgy néz ki nekem a hátsó üléssor volt csak extrásítva!Fejtámlák,3 pontos övek,pótféklámpa és itt kimerült a keret,mert más nincs! :icon4:
Adam1 Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Lehet nem tetszett neki az összeg,amit mondtam rá :D Úgy néz ki nekem a hátsó üléssor volt csak extrásítva!Fejtámlák,3 pontos övek,pótféklámpa és itt kimerült a keret,mert más nincs! :icon4: Ezeket kicserélted? A pótféklámpát én nem tervezem átrakni, mert szerintem hülyén nézki, ahogy a gyári meg van csinálva.
Fort Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Ezeket kicserélted? A pótféklámpát én nem tervezem átrakni, mert szerintem hülyén nézki, ahogy a gyári meg van csinálva. Nem,ezek benne voltak,amikor vettem!Pontosabban a fejtámlát már utólag tehették bele,amihez akarták adni a plüss ajtókárpitokat is,de nem kellett!(+15e Ft) Vagy cserélték az egész belsejét,mert a szövet mindenhol ugyan az,csak a fejtámlák szürkék!A pótféklámpát én is kivettem,mert elengedte a ragasztó az illesztésnél és néha már előre világított! :D Vettem bele LED-eset,ez jobban is tetszik!
Adam1 Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Megmértem, 7,5 °C-os levegőt nyomat be a klímája, szóval teljesen jó állapotban van. Akiknek van klímája, nálatok is hallani néha olyan hangokat klímázás közben, mint a fagyasztós hűtőszekrényeknél? Klíma bekapcsolásnál, illetve kikapcsolás után főleg.
Bocsek Elküldve Július9, 2011 Elküldve Július9, 2011 Megmértem, 7,5 °C-os levegőt nyomat be a klímája, szóval teljesen jó állapotban van. Akiknek van klímája, nálatok is hallani néha olyan hangokat klímázás közben, mint a fagyasztós hűtőszekrényeknél? Klíma bekapcsolásnál, illetve kikapcsolás után főleg. Tudom mire gondolsz, de én nem hallottam egyszer sem az autóban.
Zsomat Elküldve Július10, 2011 Elküldve Július10, 2011 Megmértem, 7,5 °C-os levegőt nyomat be a klímája, szóval teljesen jó állapotban van. Akiknek van klímája, nálatok is hallani néha olyan hangokat klímázás közben, mint a fagyasztós hűtőszekrényeknél? Klíma bekapcsolásnál, illetve kikapcsolás után főleg. Unokaöcsém erre mondta azt, hogy elöl szuszog a mackó, mert a hidegben azt hiszi tél van, és alszik. :D Magyarán igen, szöszmörgő hangok vannak, nekem klímásnál azt mondták, hogy normális. Mondjuk amikor már nagyon szuszogott, akkor már tudtam, hogy fogytán a gáz.
straega Elküldve Július11, 2011 Elküldve Július11, 2011 Megmértem, 7,5 °C-os levegőt nyomat be a klímája, szóval teljesen jó állapotban van. Akiknek van klímája, nálatok is hallani néha olyan hangokat klímázás közben, mint a fagyasztós hűtőszekrényeknél? Klíma bekapcsolásnál, illetve kikapcsolás után főleg. Az enyém 2003-ban jött be Svájcból 2009-ig folyamatosan márkaszervízbe hordták ez most a műszakinál derült ki, véletlenül pont opel szervízbe volt 10E kedvezményem és mikor bevették az autót kicsit kérdezősködtem. Rendes volt a munkafelvevő minden számomra fontosabbat elmondott: km, vezérlés, fékek stb... a klímához viszont "nem nyúltak" szerintük 2009-ben a Tulaj "(ib" bank beparkoltatta telephelyére nem fizetés miatt aztán én 2010 novemberében megvettem a Klíma tökéletesen működik. :D
Recommended Posts