Fort Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 A kilincs felett nincs éles törésvonal, ezért hülyén nézne ki, ha addig festetnéd le. A legjobb az lenne, ha a piros csíkig lehetne festeni, de ha a javítóív feljebb ér, akkor így nem lehet. Szerintem feljebb vágják meg,de erről kocka tudna mesélni nekünk!Szerinted?Én amikor rákérdeztem hogy meddig kellene fújni azt is felajánlották hogy a kilincs alatti törésig és össze lenne polírozva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Má bocs de elég carul fújta le a "mester" Az egész elem újra lett fújva Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 (edited) Na ide is betévedtem... :D Szóval a kérdés majdnem, mint a G Astránál: mennyire rozsdásodnak a '97-'98-as Vectrák? Ezek még a B1-esek, ugye?Mert ezekből is vannak 6-700ezer körüliek és némelyik gépelég jól néz ki, tetszenek- de azok már asszem B2-esek. Ezekből is a benzines és 1.6-18-as vasakat nézegetem leginkább. Bár ennek a típusnak azért drágább a szervizelése, de ugye más kategória. Szóval * érdemes nézni, jókezek a 13-éves vasak? Köszi! :D *: a "nem" szót kivettem, elég hülyén nézett ki... :lol: Módosítva Március6, 2011 : zozor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Hátsó ívek a szokásos opel betegség tüneteit mutatják, de kb 3 hsz-el feljebb ezt láthatod is :D Egyébként ez egy nagy és nehéz autó, szval gondold meg az 1.8/2literest, nem fogyaszt sokkal többet és/mivel nem kell tövig nyomni h menjen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 1.8/2.0 nem fogyaszt többet mint egy 1.6-os szerintem talán városban de pályán vagy főúton szerintem a 2.0 fogyasztja a legkevesebbet főleg tempomattal. Rozsda az van... nekem is a bal ívem idén cserés lesz mert belebújt a krumplibogár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Nem akar valaki váltószoknya és kézifék szoknya szettet cserélni?Innen rendelnék és ha két szettet kérsz,akkor csak 2000 Ft/szett!Át tudom venni személyesen a kettőt és gondolom 500 Ft-ért postázni is tudom!Én rendelek kék varrással egyet és ha már lehet,spóroljunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Nem akar valaki váltószoknya és kézifék szoknya szettet cserélni?Innen rendelnék és ha két szettet kérsz,akkor csak 2000 Ft/szett!Át tudom venni személyesen a kettőt és gondolom 500 Ft-ért postázni is tudom!Én rendelek kék varrással egyet és ha már lehet,spóroljunk! :D Engem érdekel! Rendeljek én vagy rendeled te? :lol: Nekem is fekete kell csak fekete varrással :D Még valaki? Ennyiért megéri... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Ha ezresbe ad egy váltószoknyát lehet engem is érdekelne. Kéziféknek semmi baja. Nem akar valaki váltószoknya és kézifék szoknya szettet cserélni?Innen rendelnék és ha két szettet kérsz,akkor csak 2000 Ft/szett!Át tudom venni személyesen a kettőt és gondolom 500 Ft-ért postázni is tudom!Én rendelek kék varrással egyet és ha már lehet,spóroljunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Ha ezresbe ad egy váltószoknyát lehet engem is érdekelne. Kéziféknek semmi baja. Ha 2 szettet rendelsz,akkor 1000 Ft/db!Külön egy váltószoknya 1500+posta! _Seth_ megrendelem én,mert Fehérváron át is tudom venni személyesen!(ha jó így neked)Megbízható eladónak tűnik,de az a biztos ha látom az állapotát! Ha várunk még egy-két napot,lehet másnak is kell és próbálok beszélni vele,hogy adjon még egy kis kedvezményt! Lehet 3-4 szett után,ad még egy kicsit,mit szólsz?Vagy "kelly"-nek egy ezresért a váltószoknyát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Várhatunk még :D A számlaszámod majd megadod és akkor utalok neked te pedig postázol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Hát váltószoknya nekem is lehet kéne, kéziféknek nálam sincs baja Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Szerintem még várj egy kicsit de aztán meg kéne kérdezni tőle, mert ezresért érdekelne tényleg. Minek vegyek kéziféket ha az jó. Ha 2 szettet rendelsz,akkor 1000 Ft/db!Külön egy váltószoknya 1500+posta! _Seth_ megrendelem én,mert Fehérváron át is tudom venni személyesen!(ha jó így neked)Megbízható eladónak tűnik,de az a biztos ha látom az állapotát! Ha várunk még egy-két napot,lehet másnak is kell és próbálok beszélni vele,hogy adjon még egy kis kedvezményt! Lehet 3-4 szett után,ad még egy kicsit,mit szólsz?Vagy "kelly"-nek egy ezresért a váltószoknyát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Szerintem még várj egy kicsit de aztán meg kéne kérdezni tőle, mert ezresért érdekelne tényleg. Minek vegyek kéziféket ha az jó. Persze várok és értelek én,csak azt írtam,amit olvastam a leírásában,ne hogy utána gond legyen belőle,mert azt hitted olcsóbb! :D Nekem biztosan kell egy szett,aztán a többi kedvezményt megbeszélem vele e-mailben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 OK. Azért írtam, hogy majd meg kell kérdezni tőle. Persze várok és értelek én,csak azt írtam,amit olvastam a leírásában,ne hogy utána gond legyen belőle,mert azt hitted olcsóbb! :D Nekem biztosan kell egy szett,aztán a többi kedvezményt megbeszélem vele e-mailben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 A javító ív szerintem feljebb ér mint amit te rajzoltál a képre piros csíkot!Én ha megoldható lenne a kilincs felett látható törésvonalig festetném le!,de szerintem ha az egész festve van,az az igazi! 4000 a javító ív,15 akkor a munka,az elég baráti!A festésnek után még én is érdeklődöm! Kocka,nem políroztattad össze a többi résszel vagy csak a fény miatt látszik kicsit fényesebbnek? Polírozva nincs, csak a fény miatt. Érdekes, hogy nem mindegy hogyan esik rá a nap, van, hogy tök egyforma a festett és az eredeti szín, de van mikor más árnyalatot látok. A vágás a sárvédőív törése fölött kb 3-4centivel volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Még egy pár kép A két oldalnál egyiken a sárvédő látszik sötétebbnek, másikon meg az ajtó pedig egyforma mind. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Nem akar valaki váltószoknya és kézifék szoknya szettet cserélni?Innen rendelnék és ha két szettet kérsz,akkor csak 2000 Ft/szett!Át tudom venni személyesen a kettőt és gondolom 500 Ft-ért postázni is tudom!Én rendelek kék varrással egyet és ha már lehet,spóroljunk! :D nekem is kelleneeeeeeeeeeee :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Haveromnak is kell G astrához szóval tényleg kérünk még mindre kedvezményt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Olvastam ma egy cikket az aktuális Autó-Motor újságban.A B Vekit és a Marea-t vették szemügyre.Nem gondoltam volna, hogy anno "csak" 2 csillagot kapott az EURONCAP-on.... :D Amúgy meg a fityóban is pontosan azok a meghibásodásilag sarkalatos pontok mint a vektorokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Rendelés Fort 1 vsz + 1 ksz fekete-kék varrással _Seth_ 1 vsz + 1 ksz fekete-fekete varrással _Seth_ 1 vsz + 1 ksz fekete-fekete varrással G astra kelly 1 vsz szín??? Hanguci neked mi kell pontosan és milyen színben? Big Boss döntsd el, hogy kell-e :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Rendelés Fort 1 vsz + 1 ksz fekete-kék varrással _Seth_ 1 vsz + 1 ksz fekete-fekete varrással _Seth_ 1 vsz + 1 ksz fekete-fekete varrással G astra kelly 1 vsz szín??? Hanguci neked mi kell pontosan és milyen színben? Big Boss döntsd el, hogy kell-e :D 1 vsz+1 ksz ,fekete kék varrással Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Rendelés Fort 1 vsz + 1 ksz fekete-kék varrással _Seth_ 1 vsz + 1 ksz fekete-fekete varrással _Seth_ 1 vsz + 1 ksz fekete-fekete varrással G astra kelly 1 vsz szín??? Hanguci neked mi kell pontosan és milyen színben? Big Boss döntsd el, hogy kell-e :) Nem tudnátok várni vele pár hónapot? :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Fekete feketével váltószoknya kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Haveromnak is kell G astrához szóval tényleg kérünk még mindre kedvezményt :D A rendelés leadása után 1-2 nap mire elkészül!Kértem én is 1-2 nap türelmet,amíg meg nincs a végleges mennyiség! Vannak már rész sikerek (Külön a váltószoknya is 1000Ft)de további kedvezményekre hajtok a végleges darabszám leadása előtt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 A rendelés leadása után 1-2 nap mire elkészül!Kértem én is 1-2 nap türelmet,amíg meg nincs a végleges mennyiség! Vannak már rész sikerek (Külön a váltószoknya is 1000Ft)de további kedvezményekre hajtok a végleges darabszám leadása előtt! :D Ha meglesznek, mekkora téme lesz belőle hogy hogyan a legegyszerűbb leszedni, kinek sikerült elsőre jól felraknia, stb... :lol: Mégiscsak kell egy tali az itteni vekiseknek ahol Fort átadhatja majd a szoknyákat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts