Fort Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 http://osramautosizzo.awebmarkabolt.hu/osram_nbr.php Na neeee!Ez nagyon jó ár!Mennyi a futár?1500?
Fort Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Hát igen ,alkalmi vétel ,de meg van az A VECTRÁM is ,kis 2000 ccm-es . Alkalmi?Szabad tudni hogy az nagyjából milyen összeg? :)
Hanguci Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Na neeee!Ez nagyon jó ár!Mennyi a futár?1500? igen!
Hanguci Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Alkalmi?Szabad tudni hogy az nagyjából milyen összeg? :D 400.000 :),ja és 2 év műszaki
Fort Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 400.000 :),ja és 2 év műszaki Ha egyben van,az nem rossz ár érte!Ahogy nézegettem,az enyémet is még el tudnám adni azon az áron,amennyiért vettem! De 3-4 évet még biztosan marad nálam,ha csak a lotto 5-ös be nem jön! :D Új műszakit bármelyik kereskedő ad,bármilyen állapotú autóra,erre azért ne adj!De spóroltál 30e-t! :D
Adam1 Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 igen! Nem rossz ár. Én 4550 ért vettem a Vateráról, házhoz szállítva (H7).
Bocsek Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Na neeee!Ez nagyon jó ár!Mennyi a futár?1500? Én jövő héten rendelek, ha gondolod rendelek neked is, aztán osztozhatunk a postaköltségen. Egyébként amint bekerülnek a B2-es lámpák (pénteken megjönnek, szeirntem jövő hét végén lesz esedékes a csere), eladóvá válik 1 pár H1-es Nightbreakerem. Szeptemberi vétel, "alig" használt (8-ason járok, ott nem sokszor van lehetőség refivel közlekedni).
Fort Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Én jövő héten rendelek, ha gondolod rendelek neked is, aztán osztozhatunk a postaköltségen. Egyébként amint bekerülnek a B2-es lámpák (pénteken megjönnek, szeirntem jövő hét végén lesz esedékes a csere), eladóvá válik 1 pár H1-es Nightbreakerem. Szeptemberi vétel, "alig" használt (8-ason járok, ott nem sokszor van lehetőség refivel közlekedni). Köszi Bocsek,nekem is az van benne!Bár ha addig bírja mint neked... :) Honnan rendeled?Én ha jól emlékszem 2500 vagy 2590/db-ért vettem! A H1-esre viszont vevő lennék ha jó áron adod!Kisütöm az őzek szemét :D A B2-es lámpa miatt meg csak irigykedem...
Adam1 Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 eladóvá válik 1 pár H1-es Nightbreakerem. Szeptemberi vétel, "alig" használt (8-ason járok, ott nem sokszor van lehetőség refivel közlekedni). Mennyiért adnád?
Hanguci Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Nem rossz ár. Én 4550 ért vettem a Vateráról, házhoz szállítva (H7). meg vettem a H1+H7 is.
Bocsek Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Köszi Bocsek,nekem is az van benne!Bár ha addig bírja mint neked... :) Honnan rendeled?Én ha jól emlékszem 2500 vagy 2590/db-ért vettem! A H1-esre viszont vevő lennék ha jó áron adod!Kisütöm az őzek szemét :D A B2-es lámpa miatt meg csak irigykedem... A hanguci által belinkelt webshopból rendeltem, illetve fogom rendelni. Eredeti dobozában adom, 2500Ft-ra gondoltam (2db-ért természetesen), lévén tényleg alig használtak.
Fort Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 A hanguci által belinkelt webshopból rendeltem, illetve fogom rendelni. Eredeti dobozában adom, 2500Ft-ra gondoltam (2db-ért természetesen), lévén tényleg alig használtak. Részemről jó ár!Már ha nekem adod el...Ha rendben van,akkor egyeztessünk időpontot majd...
Bocsek Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Részemről jó ár!Már ha nekem adod el...Ha rendben van,akkor egyeztessünk időpontot majd... Rendben, akkor a tiéd! Leghamarabb 1,5-2 hét múlva válik nekem szükségtelenné. Ha netán elfelejtenék szólni, akkor írj majd rám! Ha bekerültek a B2-es lámpák akkor úgyis dobok egy postot ide, na onnantól lesz eladó :)
Stefi00 Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Hali mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Mióta nálam van az autó bizonyos fordulaton rezonál a tető és elkezdett egyre hangosabban és sűrűbben. Ez számomra egyre idegesítő. Szeretném megcsinálni de nem tudom hogy mekkora meló leszedni a tetőkárpitot. Ha valaki megtudná mondani hogy hogyan és mennyi idő azt leszedni akkor megköszönném. Üdv minden Vekisnek! :)
kelly Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Elengedte a ragasztó. :D Nem olyan nagy munka leszedni. Hátul három patent, kapaszkodók, napellenzők, lámpák ha jól emlékszem. Csak vigyázz ne fogdozsd össze piszkos kézzel a kárpitot. :D De ne nevess ki, mondok neked egy jó kis megoldást. Egyik oldalát megbontod a kárpitnak, és egy vadi új, méretben megfelelő szivacs darabot beügyeskedsz a kárpit alá. Hali mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Mióta nálam van az autó bizonyos fordulaton rezonál a tető és elkezdett egyre hangosabban és sűrűbben. Ez számomra egyre idegesítő. Szeretném megcsinálni de nem tudom hogy mekkora meló leszedni a tetőkárpitot. Ha valaki megtudná mondani hogy hogyan és mennyi idő azt leszedni akkor megköszönném. Üdv minden Vekisnek! :)
Hanguci Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Meg jött a Night Breaker ,be is raktam és este megyek maid egy kört :) írok .....
Stefi00 Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Elengedte a ragasztó. :) Nem olyan nagy munka leszedni. Hátul három patent, kapaszkodók, napellenzők, lámpák ha jól emlékszem. Csak vigyázz ne fogdozsd össze piszkos kézzel a kárpitot. :D De ne nevess ki, mondok neked egy jó kis megoldást. Egyik oldalát megbontod a kárpitnak, és egy vadi új, méretben megfelelő szivacs darabot beügyeskedsz a kárpit alá. Én is valami ilyesmire gondoltam, csak még kiegészíteném annyival hogy öntapadós polifómot is raknák a tetőre. Nem tudom hogy mért de mikor becsukom az ajtót nagyon lemez hangja van és ez is zavar, de az is lehetséges hogy az elengedett merevítő a hibás mindenért. Szerintem ezt a kis javítást hétvégén meg is ejtem persze ha nem esik az eső. Köszönöm a segítséget, majd írok hogy milyen lett.
Adam0515 Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Meg jött a Night Breaker ,be is raktam és este megyek maid egy kört :) írok ..... xenon-t bele annál jobb nem kell :D
Bocsek Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 xenon-t bele annál jobb nem kell :D de így legalább vannak lépcsőfokok, és minden egyes lépésnél örül az ember hogy húú, mennyivel jobb lett a fénye :) valahogy így képzelem el: b1lámpa+sima izzó -> b1lámpa+nightbreaker -> b2lámpa+nb -> b2lámpa+xenon -> B2projektoros/tuninglámpa+xenon
Adam0515 Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 de így legalább vannak lépcsőfokok, és minden egyes lépésnél örül az ember hogy húú, mennyivel jobb lett a fénye :) valahogy így képzelem el: b1lámpa+sima izzó -> b1lámpa+nightbreaker -> b2lámpa+nb -> b2lámpa+xenon -> B2projektoros/tuninglámpa+xenon Nálam az alábbi lépcsőfokok voltak: B1lámpa gyári égők->B1 lámpa+nb->B1 lámpa+xenon->B2lámpa+xenon->FK Angel eyes+bixenon->Dayline+bixenon..... :D
zaza73 Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Én egy kicsit rövidítettem: gyári égő+B1 lámpa, majd angel+xenon. Mellbe is ütött a különbség. Amúgy igaza van Adam0515-nek. Én meggondolnám, hogy 2-3-4 ezreket kiadtok égőkre, mikor 13500 pénzért már lehet kapni xenon szettet és annak momentán tényleg nincs vetélytársa. :)
zaza73 Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Amúgy ma volt egy kis halálfélelmem: este fél hat, sötét, gurulok le az autópályáról a 85-ös halálútra. Elnézek jobbra, majd balra, jönnek millioan, de gondoltam a gyorsítósávba még kiugratok. 5- ből vissza 2-be és ekkor jött a meglepi: szétugrott a váltórúd. Megálltam az út közepén félig a gyorsítósávon, félig az úton. A kamionok úgy mentek a seggemnél, hogy kiszállni sem volt helyem. Tényleg vártam mikor trafálnak el. Megállt egy muki, miközben próbáltam letolni az útról és megkérdezte, hogy hívjon-e autómentőt. Mondtam nem kell, erre visszaszállt és elhajtott. Gondolatban neki is megköszöntem a segítséget.
Bocsek Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Én egy kicsit rövidítettem: gyári égő+B1 lámpa, majd angel+xenon. Mellbe is ütött a különbség. Amúgy igaza van Adam0515-nek. Én meggondolnám, hogy 2-3-4 ezreket kiadtok égőkre, mikor 13500 pénzért már lehet kapni xenon szettet és annak momentán tényleg nincs vetélytársa. :) Meg még néhány párezer a mosó, meg az automatikus állító. Az úgy már nem kis összegre kijöhet. Vagy ha alábbiak kimaradnak, akkor lehet félni egy-egy újabb büntitől, ami meg nem kis összeg... Tény, xenonnál jelenleg nincs tovább.
zaza73 Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Meg még néhány párezer a mosó, meg az automatikus állító. Az úgy már nem kis összegre kijöhet. Vagy ha alábbiak kimaradnak, akkor lehet félni egy-egy újabb büntitől, ami meg nem kis összeg... Tény, xenonnál jelenleg nincs tovább. Te is tudod, hogy utólag berakott xenon-osoknak 10-ből 9-nek nincs lámpamosólya, magasságállítója meg senkinek. Amúgy az én lámpamosóm így készült: irány a bontó, 2500 Ft volt a mosómotor a 2db ablakspriccelővel. Kifúrtam a tartályomat, gumidugóval bele a motort, majd a lököst, bele a spriccelőket, relével úgy kötöttem, hogy csak akkor működik, amikor világít a lámpa. Kb 4000-ből megvolt. Másfél éve van benne a xenon, kb. 30szor volt már igazoltatásom, de még egyszer sem szóltak érte. Igaz a trafó meg az illesztők elvannak dugva, az izzó meg nem látszik :)
Recommended Posts