Fort Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Miért nem veszel bicskakulcsos riasztót? Az milyen elven működik?Sajnos nem tudom :) Addig jutottam vele hogy külön távirányító és kulcs!Innentől nem is érdekelt,mert egyikből sem szeretnék plusz egyet! Így is több kulcsom van a kocsihoz eggyel,mint kellene... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Na megvolt ma a műszaki vizsga. Most tudtam csak meg, hogy eddig környezetszennyezésből 2-es besorolásban volt a kocsi, tehát szmogriadónál be se mehettem volna a városba. Szerencsére kedves opelos társunk még a katalizátor hiányában is felhúzta 4-esre :D És 1 óra alatt meg is csinálták, úgyhogy minden tiszteletem az Övé.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Kb mindenki átkerül vagy átkerült már, mivel változott a besorolás. Enyém 2-ből 6-osba került :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Kb mindenki átkerül vagy átkerült már, mivel változott a besorolás. Enyém 2-ből 6-osba került :) az egy dolog, de nekem katalizátor sincs a kocsiban, így reálisabb lenne egy -2 es szint :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Kb mindenki átkerül vagy átkerült már, mivel változott a besorolás. Enyém 2-ből 6-osba került :) Nekem zöld matciám van még ezév októberig. 4-es környezetvédelmi kategóriában vagyok, és ez a régi rerndszerben zöld matricát ért. Ez egy remek modern, környezetbarát autó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Sziasztok! NIGHT BREAKER:tud vki valamit mondani róla ?,holnapra jön meg nekem és kicsit türelmetlen vagyok :D .remélem jó lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nézd meg itt. Olyan 13 ezerből kijön, és akkor csak egy kulcs kell nem kell külön távirányító Az milyen elven működik?Sajnos nem tudom :D Addig jutottam vele hogy külön távirányító és kulcs!Innentől nem is érdekelt,mert egyikből sem szeretnék plusz egyet! Így is több kulcsom van a kocsihoz eggyel,mint kellene... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Mennyi volt a vizsga? x18xe-is átkerül 2-ből 3-ba legalább? Na megvolt ma a műszaki vizsga. Most tudtam csak meg, hogy eddig környezetszennyezésből 2-es besorolásban volt a kocsi, tehát szmogriadónál be se mehettem volna a városba. Szerencsére kedves opelos társunk még a katalizátor hiányában is felhúzta 4-esre :) És 1 óra alatt meg is csinálták, úgyhogy minden tiszteletem az Övé.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Mennyi volt a vizsga? x18xe-is átkerül 2-ből 3-ba legalább? 27e volt. elm. simán teljesítenie kell x18xev-nek is a 4es kategóriát.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 27e volt. elm. simán teljesítenie kell x18xev-nek is a 4es kategóriát.. Főleg ha etanol + vpower kombóval állítasz be vizsgára :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Főleg ha etanol + vpower kombóval állítasz be vizsgára :) Szerintem kiszűrik azt is!Étolajat sem kedvelték az egyik ismerősnél!Túl jó lett az eredmény! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Lehet hogy már kérdeztem ,jár vki a dizelesek közül étolajjal ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Sziasztok! NIGHT BREAKER:tud vki valamit mondani róla ?,holnapra jön meg nekem és kicsit türelmetlen vagyok :D .remélem jó lesz :) Nekem érezhetően jobban világítnanak vele a B1es fényszóróim. Szóval nem alaptalanok a várakozásaid. :D (Néhányan villogtatnak is miatta, de olyankor felnyomom a refit egy pillanatra, hogy nyugi :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Sziasztok! NIGHT BREAKER:tud vki valamit mondani róla ?,holnapra jön meg nekem és kicsit türelmetlen vagyok :D .remélem jó lesz :) Bocseknek idő előtt kiégett,Adam1-nek olyan erős,hogy rávillogtak,nekem meg keresztbe világít a lámpám!Egyébkén jó és erős,csak állítsd be hozzá a lámpákat szerintem és még jobban fog tetszeni ahogy látsz vele!Hátránya az ára! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Lehet hogy már kérdeztem ,jár vki a dizelesek közül ét olajjal ? Étolajjal NEM SZABAD járni,mert nincs rajta a kis államunknak a jövedéki adója!Megbűntetnek ha elkapnak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Étolajjal NEM SZABAD járni,mert nincs rajta a kis államunknak a jövedéki adója!Megbűntetnek ha elkapnak... :) régen volt egy 205 peugeot-om ,az csak akkor látot Go-t mikor meg vettem 70,000 után el adtam úgy hogy tankoltam bele 5 lt Go-t ,azt mi lett vele ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Étolajjal NEM SZABAD járni,mert nincs rajta a kis államunknak a jövedéki adója!Megbűntetnek ha elkapnak... :) szerintem olcsóbb még büntivel együtt is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nekem érezhetően jobban világítnanak vele a B1es fényszóróim. Szóval nem alaptalanok a várakozásaid. :) (Néhányan villogtatnak is miatta, de olyankor felnyomom a refit egy pillanatra, hogy nyugi :D ) köszi ,holnap este meg látjuk ,árban nem mondhatni rossznak ,ki menyit utazik éjszaka ............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 de sokan lettünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 köszi ,holnap este meg látjuk ,árban nem mondhatni rossznak ,ki menyit utazik éjszaka ............ nekem sima silver van benne 1 éve amúgy (ez +50%-ot ígér) és teljesen jó. Igaz, hogy legtöbbször városban használom, ezért nem is adtam ki több pénzt izzóra. Nálam az a lényeg, hogy minél kevesebbszer kelljen kicserélni :) Nem mindenhol olyan drága amúgy, neten találni helyet ahol 3800-ért kapni 2db-ot. Ha úgy nézzük, hogy ez 2x annyi ideig bírja és 2x erősebb mint egy sima izzó és csak 2-3x kerül többe simán megéri... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 régen volt egy 205 peugeot-om ,az csak akkor látot Go-t mikor meg vettem 70,000 után el adtam úgy hogy tankoltam bele 5 lt Go-t ,azt mi lett vele ? Most nézem csak hogy neked is X17DT-d van?Úúgy hallottam,hidegen egy kicsit kopog tőle a motor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 nekem sima silver van benne 1 éve amúgy (ez +50%-ot ígér) és teljesen jó. Igaz, hogy legtöbbször városban használom, ezért nem is adtam ki több pénzt izzóra. Nálam az a lényeg, hogy minél kevesebbszer kelljen kicserélni :) Nem mindenhol olyan drága amúgy, neten találni helyet ahol 3800-ért kapni 2db-ot. Ha úgy nézzük, hogy ez 2x annyi ideig bírja és 2x erősebb mint egy sima izzó és csak 2-3x kerül többe simán megéri... http://osramautosizzo.awebmarkabolt.hu/osram_nbr.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Most nézem csak hogy neked is X17DT-d van?Úúgy hallottam,hidegen egy kicsit kopog tőle a motor! a Peugeot nem kopogott. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nézd meg itt. Olyan 13 ezerből kijön, és akkor csak egy kulcs kell nem kell külön távirányító Ennyiért kapok olyat,amilyet kinéztem magamnak és kb az is ennyit tud,csak bővíthető sima csatlakozó rádugásával! 2 kulcs kell sajnos!1.zárak,2.indítókulcs,mert bontottra lett cserélve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Most nézem csak hogy neked is X17DT-d van?Úúgy hallottam,hidegen egy kicsit kopog tőle a motor! Hát igen ,alkalmi vétel ,de meg van az A VECTRÁM is ,kis 2000 ccm-es . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts