straega Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Hali valakinek nincs véletlenül digitális formában elérhető b vectra szervíz könyve érdekelne! email:ijl80kukaccitromailponthu köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Hali valakinek nincs véletlenül digitális formában elérhető b vectra szervíz könyve érdekelne! email:ijl80kukaccitromailponthu köszi http://data.hu/get/3160738/Vectra.zip vagy http://addat.hu/90e889dc/Vectra.zip.html De pár oldallal előrébb vki már kérte :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Van a kipufogón elöl egy hővédő lemez, azon a részen, ahol már csak kettő cső fut párhuzamosan, és elkanyarodik a motor alatt. Na, nekem ez a hővédő engedte el magát kicsit, és iszonyatosan zörög. Szerintetek lehet vele valamit kezdeni? Már egész boldog voltam, hogy sikerült kicserélni a hidrotőkéket, majd most halkabb lesz az autó, erre bzejjnnngggg.... nekiállt zörögni ez a biliacél. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Van a kipufogón elöl egy hővédő lemez, azon a részen, ahol már csak kettő cső fut párhuzamosan, és elkanyarodik a motor alatt. Na, nekem ez a hővédő engedte el magát kicsit, és iszonyatosan zörög. Szerintetek lehet vele valamit kezdeni? Már egész boldog voltam, hogy sikerült kicserélni a hidrotőkéket, majd most halkabb lesz az autó, erre bzejjnnngggg.... nekiállt zörögni ez a biliacél. :excl: Karosszérialakatoshoz vele és meghegeszti :( Nekem is zörgött pár hónapja és 1 perc meló volt és azóta is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Van a kipufogón elöl egy hővédő lemez, azon a részen, ahol már csak kettő cső fut párhuzamosan, és elkanyarodik a motor alatt. Na, nekem ez a hővédő engedte el magát kicsit, és iszonyatosan zörög. Szerintetek lehet vele valamit kezdeni? Már egész boldog voltam, hogy sikerült kicserélni a hidrotőkéket, majd most halkabb lesz az autó, erre bzejjnnngggg.... nekiállt zörögni ez a biliacél. :excl: Nekem a rögzítő csavarnál adta meg magát a lemez. Raktam alá egy méretes alátétet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Karosszérialakatoshoz vele és meghegeszti :excl: Nekem is zörgött pár hónapja és 1 perc meló volt és azóta is jó. Megtörtént! :( Mondjuk lopakodó nem lett belőle, köszönhetően az üres bödön utolsó dobnak és a kedves kis repedésnek a 2-es 3-as hengerek között. No de nem szabad egyszerre túl sok apróságot megcsinálni, mert akkor mi marad későbbre? :lol: (Nna, itt megint szakad a hó, most kicsit irigykedem az Omegásokra. ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Megtörtént! :( Mondjuk lopakodó nem lett belőle, köszönhetően az üres bödön utolsó dobnak és a kedves kis repedésnek a 2-es 3-as hengerek között. No de nem szabad egyszerre túl sok apróságot megcsinálni, mert akkor mi marad későbbre? :lol: (Nna, itt megint szakad a hó, most kicsit irigykedem az Omegásokra. ) :excl: Nekem egész halk főleg, hogy a katalizátor és a hátsó dob között idén lett kicserélve újra és nem a legolcsóbbra hanem pontos minőségi másolatra. (csak mert a legolcsóbb másolatoknak még csak a formájuk sem olyan mint az eredetinek, mármint a középdobnak). Hát na, én tavaly voltam kint a vectrával is a hóban sőt barátnőmet is megtanítottam vele farolni :lol: Én csak akkor csúszkálok ha nagyon sok a hó és ha valóban csúszik, jégen nem mert az kiszámíthatatlan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 :( Nekem egész halk főleg, hogy a katalizátor és a hátsó dob között idén lett kicserélve újra és nem a legolcsóbbra hanem pontos minőségi másolatra. (csak mert a legolcsóbb másolatoknak még csak a formájuk sem olyan mint az eredetinek, mármint a középdobnak). Hát na, én tavaly voltam kint a vectrával is a hóban sőt barátnőmet is megtanítottam vele farolni :lol: Én csak akkor csúszkálok ha nagyon sok a hó és ha valóban csúszik, jégen nem mert az kiszámíthatatlan.... Eh, tavaly általában akkor volt nagy hó, amikor családostul utaztunk az ország túlfelére. :excl: Olyankor meg nincs duhajkodás. Mondjuk anyós verdáját megkergettem egy üres parkolóban. Különösen király volt, mert csak elöl volt rajta téli gumi. Mondjuk a szórakozáson felül emlékeztetett is rá, hogy milyen az, amikor elindul a segge. Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Eladó a régi ülésgarnitúrám. 5000Ft! Az anyósülés támlája fix, és a hátsó ülésen a nagyobbik ülőfelületen ki van égetve a kartámasz alatt. Hátul középen 3pontos övvel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Eladó a régi ülésgarnitúrám. 5000Ft! Az anyósülés támlája fix, és a hátsó ülésen a nagyobbik ülőfelületen ki van égetve a kartámasz alatt. Hátul középen 3pontos övvel. Szégyelheted magad,hogy ilyen messze laksz! :lol: Érdekelt volna,mert nekem a vezető ülés fix majdnem és ennyiért pont jó lett volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Szégyelheted magad,hogy ilyen messze laksz! :lol: Érdekelt volna,mert nekem a vezető ülés fix majdnem és ennyiért pont jó lett volna :lol: Hát igen, 150Km. Neked kell tudni megéri-e. Én csak az első 2-t cseréltem és 25-be volt utiköltséggel együtt. Annyi még hogy van a sofőrülésen egy kb 3cm-es varrás a támla bal felén, de nem feltűnő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Hát igen, 150Km. Neked kell tudni megéri-e. Én csak az első 2-t cseréltem és 25-be volt utiköltséggel együtt. Annyi még hogy van a sofőrülésen egy kb 3cm-es varrás a támla bal felén, de nem feltűnő. Ne Fehérvártól nézd!A lényeg hogy sajnos sok az oda -vissza 400-440 km!Biztosan el fogják vinni ennyiért gyorsan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 nem hirdettem még sehol, gondoltam megkérdezem előbb szűk "családi" körbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 nem hirdettem még sehol, gondoltam megkérdezem előbb szűk "családi" körbe. :lol: Azért ha erre jársz,szólj,elviszem őket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 no emberek, lenne egy kérdésem, ugyanis a bárdi autónál dolgozom e télen, így jelentős kedvezményemmel bevásárolnék a kocsihoz :lol: hátsó lengéscsillapító, gázosból ez megfelelő? LIP márkájú/ felül csap alul szem: 11.600 továbbá hátulra milyen szilentek kellhetnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 no emberek, lenne egy kérdésem, ugyanis a bárdi autónál dolgozom e télen, így jelentős kedvezményemmel bevásárolnék a kocsihoz :lol: hátsó lengéscsillapító, gázosból ez megfelelő? LIP márkájú/ felül csap alul szem: 11.600 továbbá hátulra milyen szilentek kellhetnek? Ezt komolyan kérdezed?? :lol: Szerintem a Bárdi rendszerében benne van az összes,hogy milyenek vannak hátul,típus,ár bejegyzéssel! ITT van egy kép róla hogy hol mi van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Ezt komolyan kérdezed?? :lol: Szerintem a Bárdi rendszerében benne van az összes,hogy milyenek vannak hátul,típus,ár bejegyzéssel! ITT van egy kép róla hogy hol mi van! ő, akkor ha jól értem, kelleni fog nekem: - 2db hátsó futómű szilent - 2db hátsó lengőkar szilent - 2db hátsó stabilizárot rúd belső szilent legalábbis elm. bárdinál ennyi féle lehetőség van. :lol: az ábrás képen, ahol részletezi mi hol van egy csomó minden van, azon én ki nem igazodok a bárdinál :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 ő, akkor ha jól értem, kelleni fog nekem: - 2db hátsó futómű szilent - 2db hátsó lengőkar szilent - 2db hátsó stabilizárot rúd belső szilent legalábbis elm. bárdinál ennyi féle lehetőség van. :lol: az ábrás képen, ahol részletezi mi hol van egy csomó minden van, azon én ki nem igazodok a bárdinál :S Nem tudom idézetet hogyan lehet beszúrni,így bemásolok egy hozzászólást: "A hídtest-karosszéria között 4 db, a hosszlengőkar menetirány felőli végén oldalanként 1-1, a keresztlengőkarok belső végén oldalanként 2-2, a keresztlengőkarok külső részén a hosszlengőkar felől oldalanként 2-2 (ezek igazából műanyag perselyes gömbcsuklók, ezért kis nedvesség hatására is berohadnak könnyen, én most cseréltem nemrég, mindegyiket megkentem egy kis MoS2 zsírral -féltengely csuklóhoz való-, hátha így tovább bírják), ezeken kívül már csak a stabilizátornál van oldalanként 1-1 gumiszilentes kutyacsont, valamint oldalanként egy-egy szilent." Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Nem tudom idézetet hogyan lehet beszúrni,így bemásolok egy hozzászólást: "A hídtest-karosszéria között 4 db, a hosszlengőkar menetirány felőli végén oldalanként 1-1, a keresztlengőkarok belső végén oldalanként 2-2, a keresztlengőkarok külső részén a hosszlengőkar felől oldalanként 2-2 (ezek igazából műanyag perselyes gömbcsuklók, ezért kis nedvesség hatására is berohadnak könnyen, én most cseréltem nemrég, mindegyiket megkentem egy kis MoS2 zsírral -féltengely csuklóhoz való-, hátha így tovább bírják), ezeken kívül már csak a stabilizátornál van oldalanként 1-1 gumiszilentes kutyacsont, valamint oldalanként egy-egy szilent." hm, bárdinál webshopnál nem találtam ennyi féle szilentet :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 hm, bárdinál webshopnál nem találtam ennyi féle szilentet :/ Izé, sajna már tapasztaltam, hogy a Bárdi rendszerében nincs benne minden. Például X20XEV esetében a két olajteknő tömítés közül csak az egyiket ismerik, legalábbis kb. 2 éve még ez volt a helyzet. Megvettem náluk az egyiket, Elring-et, majd átmentem a Lánghoz és megvettem a másikat, szintén Elring-et. A poén az, hogy a Lángnál az előbbi tömítés 2000Ft-tal többe került volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Egy kis off Kellemes Karácsonyi ünnepeket, és sok sok problémamentes kilométerben gazdag Boldog Új Évet minden fórumozó Opelos kartársnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Ezúton kívánok én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és kevés szereléssel töltött Boldog Új Esztendőt az összes fórumtársnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt kívánok Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Kellemes Karácsonyt és Boldog Újévet kívánok én is Mindenkinek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Erről mi a véleményetek? Xenon gázzal töltött izzó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts