cserbinszky Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Sziasztok, a mostani A vekimet frissitem majd B2esre, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek 1.6os motor elég, vagy 1.8ast keressek? Klima meg minden kellene bele :D Nem kell izomautó, és ne fogyasszon sokat. Pár tippér hálás vónék :wacko: Én 1 2.2 benyába gondolkodnék.Azok elég jól felszereltek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Sziasztok, a mostani A vekimet frissitem majd B2esre, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek 1.6os motor elég, vagy 1.8ast keressek? Klima meg minden kellene bele :D Nem kell izomautó, és ne fogyasszon sokat. Pár tippér hálás vónék :wacko: Én 1 2.2 benyába gondolkodnék.Azok elég jól felszereltek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Sziasztok, a mostani A vekimet frissitem majd B2esre, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek 1.6os motor elég, vagy 1.8ast keressek? Klima meg minden kellene bele :wacko: Nem kell izomautó, és ne fogyasszon sokat. Pár tippér hálás vónék :wacko: Az előző Vectrám 1.6-os volt, a mostani 1.8-as. A fogyasztáskülönbség kb 0,6l/100km, viszont az tény, hogy az 1.6 kevés a Vectra méretéhez, súlyához. Én 1 2.2 benyába gondolkodnék.Azok elég jól felszereltek. Én meg egy 2.5 V6 SRI-ben (vagy Irmscher) gondolkoznék, annál már nincs is jobb felszereltségű, de hát ugye az a fránya ára! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Az előző Vectrám 1.6-os volt, a mostani 1.8-as. A fogyasztáskülönbség kb 0,6l/100km, viszont az tény, hogy az 1.6 kevés a Vectra méretéhez, súlyához. Én meg egy 2.5 V6 SRI-ben (vagy Irmscher) gondolkoznék, annál már nincs is jobb felszereltségű, de hát ugye az a fránya ára! :D Nekem 2.5 v6-om van,nem bántam meg.Jah persze i500-as. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Nekem 2.5 v6-om van,nem bántam meg.Jah persze i500-as. Az aláírásodon gondolkodtam... Volt 2.6 V6 a Vectrában? Ugye a ráncfelvarrás után az Omegákba az került a 2.5 helyére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Az aláírásodon gondolkodtam... Volt 2.6 V6 a Vectrában? Ugye a ráncfelvarrás után az Omegákba az került a 2.5 helyére... A b2-esekba már 2.6-ot raktak.Az már y motor.Nincs rajta egr szelep,meg szekunder levegő pumpa.Azért lett nagyobb a motor,de a teljesítmény maradt.Ha jól tudom az már euro3-mas motor.Jah meg 2 katalizátor van rajta közvetlenül a kipufogócsonk alatt.Elég keveset látni belőle,ez az a széria amit nem nagyon szabad megvenni.Talán már félig CAN-buszos rendszerű.A nagyobb alatt egy i30-ra gondoltam.Limitált széria.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 A b2-esekba már 2.6-ot raktak.Az már y motor.Nincs rajta egr szelep,meg szekunder levegő pumpa.Azért lett nagyobb a motor,de a teljesítmény maradt.Ha jól tudom az már euro3-mas motor.Jah meg 2 katalizátor van rajta közvetlenül a kipufogócsonk alatt.Elég keveset látni belőle,ez az a széria amit nem nagyon szabad megvenni.Talán már félig CAN-buszos rendszerű.A nagyobb alatt egy i30-ra gondoltam.Limitált széria.... Persze ez nem Vectra,de ha már opel,akkor lehetne a Monaro is!Kár hogy nálunk nem látni ilyen autót! 6.0L V8,400LE!Azért én teljesen megelégednék egy I500-al is,ha lenne hozzá egy benzinkutam is,mert a fizetésem így tuti a benzinre menne el!Az hogy úgy közlekedj vele,hogy 80-90 és alacsonyan tartsd a fogyasztást,lehetetlen,nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nincs rajta egr szelep,meg szekunder levegő pumpa. Apropó... Az enyémben sincs szekunderlevegő-pumpa! Ez normális? Az 1.6-osban volt, a porszívóhang jellegzetes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Apropó... Az enyémben sincs szekunderlevegő-pumpa! Ez normális? Az 1.6-osban volt, a porszívóhang jellegzetes. Elvileg baja nem lesz a hiányától. Nekem sincs, és használtautós hirdetéseken rendszeresen látok olyat, hogy hiányzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Küldtem egy üzenetet! Abban minden benne lesz amire szükséged lehet! meg csináltam!!! és minden jol megy ,már ment 3500 km és minden ok.:wacko: köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Most egy kicsit OFF leszek... Tudom, hogy nem Opel, és főleg nem Vectra, de aki szereti a trance, house zenét, ezt a srácot nézze meg. Hihetetlen, amit művel: Bocsi még egyszer, hogy nem ide illik, de aki tud, az tud, és meg akartam mutatni, mit találtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Ti hol mosattok, mostok? Mosóba a kerékmosást rá szabab engedni az alufelnire? Otthon szoktam mosni, de most nem tudok beállni, muszáj lesz mosóba. Illetve nem tudom a kézimosóba mennyire vigyáznak az autóra? Rajuk szabad bízni, mik a tapasztalaitok megcsinálják rendesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Ti hol mosattok, mostok? Mosóba a kerékmosást rá szabab engedni az alufelnire? Otthon szoktam mosni, de most nem tudok beállni, muszáj lesz mosóba. Illetve nem tudom a kézimosóba mennyire vigyáznak az autóra? Rajuk szabad bízni, mik a tapasztalaitok megcsinálják rendesen? Én legutóbb a MOL-nál voltam gépi mosóba, semmi rosszat nem tudok mondani. "Vadiúj" az alufelnim, de nem tett benne kárt. Kézi mosóval nincs tapasztalatom (csak a sajáttal ^_^ ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Ti hol mosattok, mostok? Mosóba a kerékmosást rá szabab engedni az alufelnire? Otthon szoktam mosni, de most nem tudok beállni, muszáj lesz mosóba. Illetve nem tudom a kézimosóba mennyire vigyáznak az autóra? Rajuk szabad bízni, mik a tapasztalaitok megcsinálják rendesen? Nekem gyári Opel alufelnik vannak fent, kerékőrös fedéllel. Úgy vettem, hogy sajna a jobb első meg volt igen alaposan karcolva, ami miatt nekiállt hólyagosodni a festék rajta. Gépi mosó kerékmosó keféje meg frankón le is kapta róla az Opel-logót. ^_^ Eléggé gázul néz ki szegény, így végképp letettem róla, hogy javíttassam a felniket, jó az karcosan is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Ti hol mosattok, mostok? Mosóba a kerékmosást rá szabab engedni az alufelnire? Otthon szoktam mosni, de most nem tudok beállni, muszáj lesz mosóba. Illetve nem tudom a kézimosóba mennyire vigyáznak az autóra? Rajuk szabad bízni, mik a tapasztalaitok megcsinálják rendesen? Gépi kapcsán régebben egy fórumtárs igen szemléltesssssssen megfogalmazta, hogy mi a baj vele, ha régi a kefe : vízkő lerakodás miatt olyan, mintha ezernyi kis kalapácsfej ütné a fényezést Kézivel kapcsolatban pedig nehéz általános véleményt mondani, mondok óbudán jó helyet, de asszem ezzel nem vagy kisegítve ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Végülis megoldottam, sikerült beállni itthon, igaz 2szer mostam körbe mire jól nézett ki, de sajnos ahogy szárad foltos marad a víztől... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Végülis megoldottam, sikerült beállni itthon, igaz 2szer mostam körbe mire jól nézett ki, de sajnos ahogy szárad foltos marad a víztől... Akkor először EZ, majd EZ kell neked ^_^ és csilli villi lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Keress egy Agip kutat, és nézd meg a kézi mosójukat most cserélgetik le az egész országban. Piros fehér a színe és azt hiszem 4 program van rajta. Na azzal próbáld meg lemosni és a 4-es öblítő fázis után át sem kell törölnöd, nem lesz vízköves. Szerintem most jelenleg azok a legjobb mosók az országban. Mármint kézi. Gépibe soha nem vinném és nem is vittem. Ti hol mosattok, mostok? Mosóba a kerékmosást rá szabab engedni az alufelnire? Otthon szoktam mosni, de most nem tudok beállni, muszáj lesz mosóba. Illetve nem tudom a kézimosóba mennyire vigyáznak az autóra? Rajuk szabad bízni, mik a tapasztalaitok megcsinálják rendesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Szarvasbőrtől van jobb is. Majd ha nem felejtem el megnézem a kocsiba a nevét. EZ Akkor először EZ, majd EZ kell neked ^_^ és csilli villi lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Szarvasbőrtől van jobb is. Majd ha nem felejtem el megnézem a kocsiba a nevét. EZ Nem olcsó "mulaccság"!Mit tud?Olvastam hogy extra szuper megagyors száradás stb,de mi a tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Nem olcsó "mulaccság"!Mit tud?Olvastam hogy extra szuper megagyors száradás stb,de mi a tapasztalat? Ebay-en még a szarvasbőrnél is olcsóbb: itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Biztos ithon is lehet még kapni. Én kb 4 éve vettem és olyan 1500ft volt. Csak azért linkeltem külföldit mert nem volt időm keresgélni. Tapasztalat? Jó cucc:) amióta megvettem ezt az egyet használom rendszresen. Télen nyáron a kocsiba van. Nem foszlik nem szakad és nagyon szépen le lehet vele törölni az autót. Nem olcsó "mulaccság"!Mit tud?Olvastam hogy extra szuper megagyors száradás stb,de mi a tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Biztos ithon is lehet még kapni. Én kb 4 éve vettem és olyan 1500ft volt. Csak azért linkeltem külföldit mert nem volt időm keresgélni. Tapasztalat? Jó cucc:) amióta megvettem ezt az egyet használom rendszresen. Télen nyáron a kocsiba van. Nem foszlik nem szakad és nagyon szépen le lehet vele törölni az autót. Absorber tisztító kendőként árulnak 1-2 helyen 1300-1500 Ft-ért,de kép sehol sincs róla hogy ugyan arról a termékről van e szó,mint amit te is linkeltél!Ha 4 évet kibír az tényleg nem semmi,de ha csak 2évet kibírna már megéri! Esetleg valami pontosítás a nevével kapcsolatban tudnál írni hogy könnyebb legyen keresni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Na majd megnézem ha kocsi közelében leszek. Absorber tisztító kendőként árulnak 1-2 helyen 1300-1500 Ft-ért,de kép sehol sincs róla hogy ugyan arról a termékről van e szó,mint amit te is linkeltél!Ha 4 évet kibír az tényleg nem semmi,de ha csak 2évet kibírna már megéri! Esetleg valami pontosítás a nevével kapcsolatban tudnál írni hogy könnyebb legyen keresni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Itt vannak a képek kép1 kép2 kép3 Igaz most egy kicsit piszkos, de kb 4 éve van meg és nem szakad vagy foszlik. Pedig télen is a kocsiban van és nedvesen bizony összefagy. Van a dobozon egy mail cím. Írj nekik, ha meg nem válaszolnak akkor szólj és elmegyek megnézem személyesen hogy forgalmazzák-e még. Absorber tisztító kendőként árulnak 1-2 helyen 1300-1500 Ft-ért,de kép sehol sincs róla hogy ugyan arról a termékről van e szó,mint amit te is linkeltél!Ha 4 évet kibír az tényleg nem semmi,de ha csak 2évet kibírna már megéri! Esetleg valami pontosítás a nevével kapcsolatban tudnál írni hogy könnyebb legyen keresni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts