_Seth_ Elküldve Június17, 2010 Elküldve Június17, 2010 Vagy a további fejlesztgetésnél talált pár cserést alkatrészt, amitől elment a kedve és inkább ráhagyta a következő tulajra :P ;) ;) :D :P :P Neeem :D Akkor adta el az előző tulaj amikor lejárt az autóra a hitel és elvitt helyette egy francia kombit 3 misiért ezt pedig beszámíttatta. (Részben a kereskedőtől részben meg okosba tudom ezeket ^_^ ). Pl műszaki is volt rá több mint 1 év, de zöldkarira kellett vinni 2 hónap múlva persze nem volt gond. Ami cserés lesz: pár szilent és féktárcsa-fékpofa... ezek bizony elkoptak de nem csoda csak én mentem vele 2008 vége óta 39e kilométert. Idén mondjuk sokat még nem mentem vele de tavaly igen, ebből 30e 2009-ben ment bele.
Bocsek Elküldve Június17, 2010 Elküldve Június17, 2010 Épp most volt a Discoveryn a Dühöngő világ című műsorban amint egy török B veki elcsap egy motorost, mert az kihajtott elé :D A motoros túlélte, pedig nem volt rajta bukó. Közben meg is találtam youtube-on
Bocsek Elküldve Június17, 2010 Elküldve Június17, 2010 Kicsit off, de ha már baleseteknél tartunk: :D Azért büszkék lehetünk, a suzukis vízbehajtós picsa magyar ^_^
mr. bb Elküldve Június19, 2010 Elküldve Június19, 2010 sziasztok nekem nem vectrám van de érdekelne hogy az ajtóba szerelt lámpák ugyan úgy világítanak mint a hátsó kapaszkodóban lévő kis lámpák bármelyik ajtó nyitásakor égnek vagy csak a kinyitott ajtó lámpája ég . köszi a segítséget
_Seth_ Elküldve Június19, 2010 Elküldve Június19, 2010 sziasztok nekem nem vectrám van de érdekelne hogy az ajtóba szerelt lámpák ugyan úgy világítanak mint a hátsó kapaszkodóban lévő kis lámpák bármelyik ajtó nyitásakor égnek vagy csak a kinyitott ajtó lámpája ég . köszi a segítséget Ajtók lámpái akkor világítanak ha az ajtó nyitva van akkor a két első vagy két hátsó világít de pl ha kinyitod az első ajtókat akkor nem világít a hátsó csak ha azt is kinyitod. Kapaszkodó lámpa pedig kapcsolható: ki - be - ajtó nyitásra :D
warwolf Elküldve Június19, 2010 Elküldve Június19, 2010 Ma taliztam Zsomat cartárssal, és átadta a hőn áhított vonószemet, amit nagyon de nagyon szépen köszönök! :D
Zsomat Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Ma taliztam Zsomat cartárssal, és átadta a hőn áhított vonószemet, amit nagyon de nagyon szépen köszönök! ^_^ Nagyon szívesen! Örülök, hogy segíthettem és találkoztunk. Valamint hogy megmutattad a szekunder légkompresszor hűlt helyét. Így már okosabb lettem azzal, hogy hideg motornál nem az kattog, mer' nincs. :D Csak akkor meg mi? No mindegy, a lényeg, hogy működik rendben a járgány. Már csak egy-két apró bosszantó dolga van, aztán ha azokat is megcsinálom, majd kezdődik elölről. :P
warwolf Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Már csak egy-két apró bosszantó dolga van, aztán ha azokat is megcsinálom, majd kezdődik elölről. :D Ez ilyen! ^_^ Bár újabb korában biztos problémamentesebb volt a típus.Mondjuk akkor valószínűleg elég sok esetben csak specifikus szervizben nyúlhattak hozzá. Nem úgy mint ma! :P
warwolf Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Azt a corsát netről már ismerem :D Még kadettnél volt egy jó darab Suba, Subi vagy valami hasonló, láttam is pesten egyszer a lurdy parkolóban. Kadett E V6 2.5 ^_^ Demó is C20XE-vel kezdte, utána lett LET.Mondjuk az első XE Corsát fára tette, a rosszul bekalibrált Kadet GSi hátsó tárcsa miatt.A jelenlegi bódét Uhuhu Ákos hozta be gyári A2 GSi-ként. Amúgy Deméval szinkronban épült az én NE-m ill. itt kméten Kiskasza XE Corsája is. Aztán lakást vetünk, és kellett a Corsából a pénz.Elég szép mínusszal szálltam ki belőle sajnos. Subi78 nick alatt fut a CS.n a srác, mára már egy Vectra2000-re ill. egy Vectra B 2.5 V6-tal.Utóbbi családi autóként funkcionál.A Kadettet eladta.
_Seth_ Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Demó is C20XE-vel kezdte, az övével szinkronban épült az én NE-m.Aztán lakást vetünk, és kellett a Corsából a pénz.Elég szép mínusszal szálltam ki belőle sajnos. Subi78 nick alatt fut a CS.n a srác, mára már egy Vectra2000-re ill. egy Vectra B 2.5 V6-tal.Utóbbi családi autóként funkcionál. Ezekből csak nagy mínusszal lehet kiszállni... Jaja, láttam már a két vectrát a cs-en :D
spzoli Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Demó is C20XE-vel kezdte, utána lett LET.Mondjuk az első XE Corsát fára tette, a rosszul bekalibrált Kadet GSi hátsó tárcsa miatt.A jelenlegi bódét Uhuhu Ákos hozta be gyári A2 GSi-ként. Amúgy Deméval szinkronban épült az én NE-m ill. itt kméten Kiskasza XE Corsája is. Aztán lakást vetünk, és kellett a Corsából a pénz.Elég szép mínusszal szálltam ki belőle sajnos. Subi78 nick alatt fut a CS.n a srác, mára már egy Vectra2000-re ill. egy Vectra B 2.5 V6-tal.Utóbbi családi autóként funkcionál.A Kadettet eladta. Subi már eladta az avectrat is, let volt benne. A let átvándorolt egy sedan fastraba. A vectra új tulaja, a bcorsajaból átrakta a 3.0 v6ot a subiféle vectrába. Subinak meg maradt a bvectra. Az ominózus ekadettet a minap láttam Pesten a Felvonulási térnél, sanszos h 20xe volt benne(hangról) és füstölt mint állat. :D
_Seth_ Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Subi már eladta az avectrat is, let volt benne. A let átvándorolt egy sedan fastraba. A vectra új tulaja, a bcorsajaból átrakta a 3.0 v6ot a subiféle vectrába. Subinak meg maradt a bvectra. Az ominózus ekadettet a minap láttam Pesten a Felvonulási térnél, sanszos h 20xe volt benne(hangról) és füstölt mint állat. ^_^ Hmm... akkor le vagyok maradva én is, vagyis én főleg :P 20xe? Sokáig árulta azt a szép autót... végülis várható volt, hogy megveszi valaki olyan aki nem értékeli, hogy egyedülálló járgány volt :D
spzoli Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Hmm... akkor le vagyok maradva én is, vagyis én főleg :P 20xe? Sokáig árulta azt a szép autót... végülis várható volt, hogy megveszi valaki olyan aki nem értékeli, hogy egyedülálló járgány volt ^_^ Szerintem a motort még eladás előtt kivették, és az van Vilike kadettjában, de ez nem biztos. Úgy tudom Agárdra került a bordó kadett...eléggé lelakták. :D
_Seth_ Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Szerintem a motort még eladás előtt kivették, és az van Vilike kadettjában, de ez nem biztos. Úgy tudom Agárdra került a bordó kadett...eléggé lelakták. :D Kadettklubbról is amit eladtak normális kadett amit teljesen átépítettek mindet olyan vette meg, hogy csak néztünk miket művelnek velük ^_^ A 10e forintos alufelni szettek (a 100 ezer éves bmw bbs és hasonlók) + króm feliratok... a legjobb a M A T Y I felirat volt a csomagtartón az egyik kadetten :P Ritka, hogy olyan veszi meg aki szintén foglalkozik vele.
spzoli Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Kadettklubbról is amit eladtak normális kadett amit teljesen átépítettek mindet olyan vette meg, hogy csak néztünk miket művelnek velük ^_^ A 10e forintos alufelni szettek (a 100 ezer éves bmw bbs és hasonlók) + króm feliratok... a legjobb a M A T Y I felirat volt a csomagtartón az egyik kadetten :P Ritka, hogy olyan veszi meg aki szintén foglalkozik vele. Sajna sok ilyet láttam már, pedig koromnál fogva nem vagyok annyira régen benne ebben a körben. Van jó pár olyan autó, ami vidéken volt, vigyáztak rá, aztán felkerültek pestre, új tulaj.... Legalább 2 autóról tudok, aminek véletlenül elhalt a motorja 2héten belül miután eladták. Előtte meg évekig semmi bajuk nem volt... :D
_Seth_ Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Sajna sok ilyet láttam már, pedig koromnál fogva nem vagyok annyira régen benne ebben a körben. Van jó pár olyan autó, ami vidéken volt, vigyáztak rá, aztán felkerültek pestre, új tulaj.... Legalább 2 autóról tudok, aminek véletlenül elhalt a motorja 2héten belül miután eladták. Előtte meg évekig semmi bajuk nem volt... :D Általában ezek az autók elég jó áron kelnek el (mármint nem a befektetett összeghez képest hanem a többihez, pl nem 85e ft egy e kadett hanem 285e egy teljesen átfestett, gsi optikás 2 literes stb..) és olyanok veszik akik vagánykodni akarnak velük és azt is csinálják. Elfordítja a kulcsot és nyomja is padlóig a gázt... meg megy vele gyorsulni de ugye csak úgy, hogy beugurul a vonalhoz és ott is a hideg motornak nyomja... sok a barom és nem is csoda, hogy rövid időn belül meghal...
warwolf Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 sok a barom és nem is csoda, hogy rövid időn belül meghal... Aki átvitt értelemben a gatyáját is rákölti a "csodavasra" az nem fogja kitaposni a szemét.Aki viszont készen veszi meg, nem tudja még annyira tisztelni.Csak ha Ő is bele locsolja a maga 500e.-ét.Ha bele locsolja.... :D
warwolf Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Olvastam egy cikket a Totoalcaron a faceliftes Swiftről, ahol megemlíti a cikk írója, hogy a középbox nyomja a térdét. Érdekes, mert nekem a Vekiben ilyen gondom nincs! :P Pedig nem fiatal fejlesztés! ;) ettől függetlenül kellene az új Swift.Vagy az előtti Sport verzióban.Nekem bejön. :D Ha lenne használható csomagtartója, talán már lenne is.De nincs neki.Így nekem sincs ilyen autóm. ^_^
Bocsek Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Olvastam egy cikket a Totoalcaron a faceliftes Swiftről, ahol megemlíti a cikk írója, hogy a középbox nyomja a térdét. Érdekes, mert nekem a Vekiben ilyen gondom nincs! :P Pedig nem fiatal fejlesztés! ;) ettől függetlenül kellene az új Swift.Vagy az előtti Sport verzióban.Nekem bejön. :D Ha lenne használható csomagtartója, talán már lenne is.De nincs neki.Így nekem sincs ilyen autóm. ^_^ Nekem kevésbé tetszik az új. Az eleje jobb lett, viszont a hátulja sokkal rosszabb. Előző sport verziót én is elfogadnám ;)
Zsomat Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Olvastam egy cikket a Totoalcaron a faceliftes Swiftről, ahol megemlíti a cikk írója, hogy a középbox nyomja a térdét. Érdekes, mert nekem a Vekiben ilyen gondom nincs! :P Pedig nem fiatal fejlesztés! ;) ettől függetlenül kellene az új Swift.Vagy az előtti Sport verzióban.Nekem bejön. :D Ha lenne használható csomagtartója, talán már lenne is.De nincs neki.Így nekem sincs ilyen autóm. ^_^ Azon én is jókat szoktam merengeni újabb autókban ülve, hogy miért felejtettek el a mérnökök puha anyagot tenni oda, meg hogy miért csak 160 centis emberekre tudják azt ott méretezni? Röhej...
Bocsek Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 ne má! óóó, hogy az a.....<sípszó>....<sípszó>...!! Most vettem észre hogy össze van karmolászva a kocsi teteje. Eddig is összejárkálták a nyestek, de most a tető közepén két vonalban kb 15cm hosszan 3-4cm szélessgben kaparásnyom! van a kocsi tetején, valamint ez mellől egy majdnem szabályos egyenes csík halad a hátsó szélvédő közepéig. :D ^_^ :P ;) Durván látszik, ahogy nézem csak a lakkréteg sérült, de lehet hogy pár helyen a festés is. Onnan tudom hogy állat volt, mert az a csík ami a szélvédőig ér, egy sáros lábnyom-csúszásban folytatódik a szélvédőn.... Nem elég hogy csúszdának használják a kis dögök, most még össze is karmolászták! :D :P :P :P :D :D Valakinek valami használható megoldása? Én sörétesre gondoltam... ;)
kelly Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Vezess bele áramot estére. :D ;) ne má! óóó, hogy az a.....<sípszó>....<sípszó>...!! Most vettem észre hogy össze van karmolászva a kocsi teteje. Eddig is összejárkálták a nyestek, de most a tető közepén két vonalban kb 15cm hosszan 3-4cm szélessgben kaparásnyom! van a kocsi tetején, valamint ez mellől egy majdnem szabályos egyenes csík halad a hátsó szélvédő közepéig. :D ^_^ :P ;) Durván látszik, ahogy nézem csak a lakkréteg sérült, de lehet hogy pár helyen a festés is. Onnan tudom hogy állat volt, mert az a csík ami a szélvédőig ér, egy sáros lábnyom-csúszásban folytatódik a szélvédőn.... Nem elég hogy csúszdának használják a kis dögök, most még össze is karmolászták! :D :P :P :P :D :D Valakinek valami használható megoldása? Én sörétesre gondoltam... ;)
kelly Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Azért ne legyünk már annyira hanyatt esve a szuziktól! Ezek a szuzik már nem a régi strapa szuzik. Nekem momentán nem tetszik. Olvastam egy cikket a Totoalcaron a faceliftes Swiftről, ahol megemlíti a cikk írója, hogy a középbox nyomja a térdét. Érdekes, mert nekem a Vekiben ilyen gondom nincs! :P Pedig nem fiatal fejlesztés! ;) ettől függetlenül kellene az új Swift.Vagy az előtti Sport verzióban.Nekem bejön. :D Ha lenne használható csomagtartója, talán már lenne is.De nincs neki.Így nekem sincs ilyen autóm. ^_^
Adam1 Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Valakinek valami használható megoldása? Én sörétesre gondoltam... :D Garázs? ^_^
_Seth_ Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Azért ne legyünk már annyira hanyatt esve a szuziktól! Ezek a szuzik már nem a régi strapa szuzik. Nekem momentán nem tetszik. Nekem tetszenek, az sx4 sem rossz és a splash sem... ha pl kellene egy kis fogyasztású autó amivel városok között ingáznék az lenne a swift, ha horgásznék vagy sokat kirándulnék vagy telekre járnék akkor ott az sx4, ha csak városban mozognék elég lenne a splash.... jah ha meg sok cuccot kellene hordoznom lehetne egy wagon r+ vagy egy ignisem... de most akkor vegyek ennyi autót? Áh... ezért van egy vectrám :D (na jó mindennek nem tesz eleget a felsoroltakból, sőt de egy közepes átlagos autónak megteszi bármire is kell használnom)
Recommended Posts