istván Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Nekem kell küszöböket cserélni, hátsó íveket, a bal első sárvédőt, javítani kell az ajtókat a díszlécek alatt (ott is rozsdásodik) - tehát az anyagköltség, munkadíj, és az autó körbefestése (az ajtóké is....) minimum 200 ezer Ft-ba jönne ki - számla nélkül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Nekem kell küszöböket cserélni, hátsó íveket, a bal első sárvédőt, javítani kell az ajtókat a díszlécek alatt (ott is rozsdásodik) - tehát az anyagköltség, munkadíj, és az autó körbefestése (az ajtóké is....) minimum 200 ezer Ft-ba jönne ki - számla nélkül.... hát annyit szerintem nem ér a kocsi árához vége.. nekem is rozsdásodik a bal hátsó ív, a küszöb is, de az még csak picit. majd lefújom valamivel, nem áll szándékomban vagyonokat költeni ilyen hibára.. tegnap beletöltöttem 30liter e85-öt a kocsiba és semmi változás, talán picit jobban megy. de olyan jól esik 6e-ret fizetni fél tank üzemanyagért..:lol: ha nem nő a fogyasztás fele fele arány esetén akkor felesleges átalakítani e85-re, mert így 270ft-ból kijön az üzemanyag, míg ha a 20%-os fogyasztás növekedéssel számolom az e85 árát akkor "csak" 10-15ft-ot spórolok literenként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 tegnap beletöltöttem 30liter e85-öt a kocsiba és semmi változás, talán picit jobban megy. de olyan jól esik 6e-ret fizetni fél tank üzemanyagért..:) ha nem nő a fogyasztás fele fele arány esetén akkor felesleges átalakítani e85-re, mert így 270ft-ból kijön az üzemanyag, míg ha a 20%-os fogyasztás növekedéssel számolom az e85 árát akkor "csak" 10-15ft-ot spórolok literenként. Tegnap én is tankoltam 31L löttyöt.Most kicsit vissza kellett benzinesíteni, mert hidegen csak a második önindítózásra volt hajlandó normális alapjáratot produkálni a gép.Menet közben nem volt gond.Szóval addig addig kevertem, míg sok lett az E85.Most picit vissza dúsult a benzin javára. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Bakter, nekem kell egy ILYEN! :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Én arra gondoltam, hogyha el is adnám a gépet, a gázszettet átszereltetném..... na de egyelőre nem adom el, sőt iveket meg küszöböt akarok cserélni hátul, sajna rohad keményen Sajnos hivatalosan a gázszettet nem lehet egyik autóból a másikba átszerelni. Maximum a reduktort. Tartálybó tuti hogy mindig csak újat engednek beszerelni és ugye bontott csöveket én se raknék bele az autómba. Ja és egy jótanács: évente egyszer ajánlott a reduktor tisztítása és membráncseréje. Amúgy sok sikert a gázhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Románia a korlátlan lehetőségek országa :lol: .... amugy nem csövekre gondoltam...... hanem reduktor, injektorok meg kompúter.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Fiuk, szerelt be már valaki utólag gyári kartámaszt/könyöklőt? A fejembe vettem, hogy nekem kell egy ilyen :lol: Hogy kell beszerelni? Nem kell hozzá visszafordíthatatlanul rongálni a középkonzolt? Úgy értem fúrni, faragni, meg ilyenek. Ha jól látom, akkor hátul a hamutartó helyére csúszik be. Elöl mi fogja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Fiuk, szerelt be már valaki utólag gyári kartámaszt/könyöklőt? A fejembe vettem, hogy nekem kell egy ilyen :lol: Hogyért adják?Mert nekem volt a gépben, de uninstalálták viszont a nyoma megvan.Aztán jó lenne ha lenne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Hogyért adják?Mert nekem volt a gépben, de uninstalálták viszont a nyoma megvan.Aztán jó lenne ha lenne.... Először körülnézek a közelben lévő bontókban, aztán ha nincs, akkor majd lépek tovább :lol: De 6-7 ezer Ft-nál többet nem akarok rá áldozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Fiuk, szerelt be már valaki utólag gyári kartámaszt/könyöklőt? A fejembe vettem, hogy nekem kell egy ilyen :lol: Hogy kell beszerelni? Nem kell hozzá visszafordíthatatlanul rongálni a középkonzolt? Úgy értem fúrni, faragni, meg ilyenek. Ha jól látom, akkor hátul a hamutartó helyére csúszik be. Elöl mi fogja? http://n2.vatera.hu/photos/d2/24/1d9_3_300.jpg vegyél hozzá egy új kardán alagutat is, mert a simába nem megy bele sehogy sem (legalábbis ha nem volt felszereltsége a kocsinak) vehetsz még után gyártott könyöklőt is, könnyű felszerelni és csak 4e ft.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Tegnap kicsit nyösztettem a Vectrát, főleg hosszú távon használva.A végén már volt élet is a motorjában.Tetszett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 vegyél hozzá egy új kardán alagutat is, mert a simába nem megy bele sehogy sem (legalábbis ha nem volt felszereltsége a kocsinak) vehetsz még után gyártott könyöklőt is, könnyű felszerelni és csak 4e ft.. Érdekes, én azt hallottam, hogy belemegy :lol: Miben más a kardánbox? Ránézésre teljesen olyannak tűnik ez a kardánbox, mint ami nekem van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Hogyért adják?Mert nekem volt a gépben, de uninstalálták viszont a nyoma megvan.Aztán jó lenne ha lenne.... Tudnál egy képet felrakni, hogy a te kardánboxod milyen azon a részen, ahova felmegy a könyöklő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Tudnál egy képet felrakni, hogy a te kardánboxod milyen azon a részen, ahova felmegy a könyöklő? Ilyen,mint a fenti képen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Ilyen,mint a fenti képen. Úgy értem felülről, hogy látható legyen a helye a könyöklőnek. :lol: Innen nézve az enyém is ugyanilyen, pedig nem volt benne gyárilag könyöklő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Jó is ez a könyöklő.Én már úgy megszoktam,hogy ha olyan autóval megyek amiben nincs,rendesen kényelmetlenül érzem magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Úgy értem felülről, hogy látható legyen a helye a könyöklőnek. :lol: Innen nézve az enyém is ugyanilyen, pedig nem volt benne gyárilag könyöklő. Felülről nézve annyi látszik, hogy ahol a hamutartó lenne, na ott kb. nincs semmi.Oda illeszkedik be a könyöklő hátsó része.Az eleje pedig csak úgy támaszkodik a kézifékkar majdnem felett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Eladó Veki Nem akarok az eladó részen offolni, így ide írom le, hogy szerintem ez nagyon magas ár ezért az autóért.Nyilván amíg lószar van veréb is lesz, de.....mindenkinek szíve joga annyiért árulni a portékáját amennyiért gondolja.Csak szerintem ez sokért van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Felülről nézve annyi látszik, hogy ahol a hamutartó lenne, na ott kb. nincs semmi.Oda illeszkedik be a könyöklő hátsó része.Az eleje pedig csak úgy támaszkodik a kézifékkar majdnem felett. Nekem ott van a hamutartó. De azt egy mozdulattal kihúzom, akkor elvileg az a nyelv, ami a könyöklőn van, az oda belecsúszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Jó is ez a könyöklő.Én már úgy megszoktam,hogy ha olyan autóval megyek amiben nincs,rendesen kényelmetlenül érzem magam. Gondolom tárolónak sem utolsó, mobiltelefon, headset, töltő, meg ilyen apróságok jól elférnek benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Gondolom tárolónak sem utolsó, mobiltelefon, headset, töltő, meg ilyen apróságok jól elférnek benne. Azért egy mobilt nem nagyon raknék bele, mert ide oda ütődik benne! De könyöklőnek tuti! :) Nekem a váltózár rúd van benne amikor megyek vele! Meg a forgalmi! ja meg lehet bele százasokat beletenni! Annak van tuti hely! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Nekem ott van a hamutartó. De azt egy mozdulattal kihúzom, akkor elvileg az a nyelv, ami a könyöklőn van, az oda belecsúszik. Igen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 nézegettem amúgy máshol a dolgot, a sima kardánalagútba is belemegy a gyári könyöklő, viszont a rögzítéssel van a gond. valahogy csavarral vagy ragasztóval rögzíteni kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Igen ez picit tényleg sok érte.Hiába akármilyen hiper szuper állapotú.De legyen szerencséje.Nekem már nem egyszer volt... :lol: Nem akarok az eladó részen offolni, így ide írom le, hogy szerintem ez nagyon magas ár ezért az autóért.Nyilván amíg lószar van veréb is lesz, de.....mindenkinek szíve joga annyiért árulni a portékáját amennyiért gondolja.Csak szerintem ez sokért van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Ja tele van kacattal,meg egy csomó apró pénzel,ja meg napszemüveggel! Gondolom tárolónak sem utolsó, mobiltelefon, headset, töltő, meg ilyen apróságok jól elférnek benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts