warwolf Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Vigyázz hogy írsz! ;) :P :P ;) :cry: Nyugi, mindig van nálam törölköző! :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Gázból mennyit eszik egy 1.8-as motor B Vekiben, városban, illetve országúton? Az enyém gázból átlag 9l/100Km, de mikor Thüringenbe jártam autópályán végig, 53 liter gázzal mentem már 760Km-t 130-140-es tempóval, ez 7 literes fogyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Idei nyárra ez lenne a cél: http://kepfeltoltes.hu/100306/vectra_b_www...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Idei nyárra ez lenne a cél: http://kepfeltoltes.hu/100306/vectra_b_www...ltoltes.hu_.jpg Benevezel egy i500-ba? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Benevezel egy i500-ba? :lol: Igen, szeretnék. Talán ő lesz az: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...gyaszta-3628222 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Igen, szeretnék. Talán ő lesz az: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...gyaszta-3628222 azért azt a 8literes fogyasztást megnézem:D max autópályán fogy annyi, vegyesen tuti hogy nem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Igen, szeretnék. Talán ő lesz az: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...gyaszta-3628222 Ha mindent megcsináltat rajta.....szvsz. akkor is csak 6K-t fog érni.Persze lehet 700ért árulni attól még..... :) Amúgy sok sikert hozzá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Na persze csak ha tudom passzolni a mostanit. Bár most még húzom a számat, mert nagyon hozzám nőtt és bizonyított is. Amúgy a 2.5-be is menne bele a gáz, az biztos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Persze van olcsóbb meg fiatalabb is, de eddig ilyenben csak autómatát találtam, én pedig man.váltósat szeretnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Na persze csak ha tudom passzolni a mostanit. Bár most még húzom a számat, mert nagyon hozzám nőtt és bizonyított is. Amúgy a 2.5-be is menne bele a gáz, az biztos! Így vagyok ezzel a jelenlegivel én is.Komoly fejfájást nem okozott még idáig amit ne tudtam volna orvosolni vagy -tatni.Meg kinőttem a racsing időszakomból is, így nem vágyom nagy hangra meg fogtömést kirázó futóműre, hajmeresztő produkciókra.Ha elrúgom, szedi ez is a talpát pont amennyire nekem szükséges.Van még rajta kb. 100e.ft-nyi mókolás, ebből sok, már csak az én hüljeségem.De amint lesz keret, valszeg apránként, helyre lesznek hozva a dolgok. No meg ha nem is LPG, de E85 telibe tankolására alkalmas lesz, ha Futó Gabi kütyüje kiforrja magát.Addig kivárok. Persze van olcsóbb meg fiatalabb is, de eddig ilyenben csak autómatát találtam, én pedig man.váltósat szeretnék. Ritka, de szokott lenni.Szvsz. lesz akkor is.De megvétel előtt alaposan át kell nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Át kell nézni ahogy írják többen is akár még jó is lehet :lol: Annyiban vagy szerencsés, hogy már ismered a vectrát, fel fogod ismerni a hibákat könnyen ez hatalmas előny azzal szemben aki pl az első b vectráját venné :) Én az enyémet nem adnám el ennyiért az tuti... nem 100e mókolás van benne hanem kicsit több... persze nem vagyok elszállva tudom, hogy ennek az eladáskori értéke csak töredéke ;) Futómű nekem kicsit ráz de a ballonos gumival teljesen jó hiába a 60/40 ültetés :P Műszakin is átment gond nélkül, zene néha jól jön pláne ha filmet nézek benne a beépített kijelzőn :P persze a világ pénzét el lehetne költeni egy vectrára is csak nem kifizetődő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Annyiban vagy szerencsés, hogy már ismered a vectrát, fel fogod ismerni a hibákat könnyen ez hatalmas előny azzal szemben aki pl az első b vectráját venné :lol: Nah igen, volt szerencsém tanulmányozni miután meghalni készült egypár hidrotőke és a 16db új helyett inkább vettem bele egy komplett motort annyi pénzért. Mivel külhonba igázom, hétfő hajnalban indítok 420Km-rel, majd csütörtök este ugyanennyivel vissza és ugye nem sík terepen, hanem néhol keményen hegynek felfelé. Most ez megy már 6. hónapja, de még egyszer sem hagyott cserben, pedig 244000Km-t gurult már szegény elvileg. 4 éve van már nálam, de csak apró-cseprő dolgok voltak rajta (meg ugye a mocicsere), de szerelőt még nem látott. Kopp-kopp. Ezért nem szívesen válnék meg tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Igen, szeretnék. Talán ő lesz az: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...gyaszta-3628222 Jéé de jó! Az enyém is így néz ki csak nem V6! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Amúgy van nálam egy eladó RS 4/4 ejtőernyő kupola.Nyárra, sátornak jó.74.4nm. 5e.ft az ára.Szép zöld! :lol: A cucc nem az enyém, de nálam átvehető.Szóval vegyék/vigyék! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Megvan a gázosítás. A meglepetés az az, hogy nincsen semmi meglepetés átváltáskor. Azaz, ha letakarnám a kijelzőt, én bizony nem tudnám eldönteni, hogy gázról megy-e vagy benzinröl. Amugy azt sem lehet érezni, mikor átváltom..... bármilyen terhelésen gombnyomásra vált és nem érezni semmit, még egy pici rántást sem.... na most gyüjtöm a tapasztalatokat..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Megvan a gázosítás. A meglepetés az az, hogy nincsen semmi meglepetés átváltáskor. Azaz, ha letakarnám a kijelzőt, én bizony nem tudnám eldönteni, hogy gázról megy-e vagy benzinröl. Amugy azt sem lehet érezni, mikor átváltom..... bármilyen terhelésen gombnyomásra vált és nem érezni semmit, még egy pici rántást sem.... na most gyüjtöm a tapasztalatokat..... A mai korszerű rendszereknél már így működik.Olajszintre figyelj."Állítólag" picit csipegetheti gázzal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Megvan a gázosítás. A meglepetés az az, hogy nincsen semmi meglepetés átváltáskor. Azaz, ha letakarnám a kijelzőt, én bizony nem tudnám eldönteni, hogy gázról megy-e vagy benzinröl. Amugy azt sem lehet érezni, mikor átváltom..... bármilyen terhelésen gombnyomásra vált és nem érezni semmit, még egy pici rántást sem.... na most gyüjtöm a tapasztalatokat..... nem akarlak elkeseríteni, de valami olyan volt a hírek között tegnap, hogy a kocsihoz is emelkedni fog a gáz ára, most 10%-al és később még legalább ennyivel. :/ ha hülyeséget mondok akkor sorry, úgy legyen:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 nem akarlak elkeseríteni, de valami olyan volt a hírek között tegnap, hogy a kocsihoz is emelkedni fog a gáz ára, most 10%-al és később még legalább ennyivel. :/ ha hülyeséget mondok akkor sorry, úgy legyen:) De még így is messze olcsóbb lesz a gáz, mint a benzin :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 De még így is messze olcsóbb lesz a gáz, mint a benzin :) Úgy kb, klasszisokkal.Nekem is megfordult a fejemben, de érzésem szerint nem marad olyan sokáig nálam a gép, hogy megérje.Inkább az E85Power lesz beépítve.Aztán jóól védem is a környezetem, meg spórolok is. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Én arra gondoltam, hogyha el is adnám a gépet, a gázszettet átszereltetném..... na de egyelőre nem adom el, sőt iveket meg küszöböt akarok cserélni hátul, sajna rohad keményen Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 És az első fogyasztási adatok....... kb. 1 literrel fogyaszt többet, mint benzinnel.... hosszuba...... 7 volt, most 8 lett Erre rájön az a pár deci, amit hideginditáskor benzinböl fogyaszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Én arra gondoltam, hogyha el is adnám a gépet, a gázszettet átszereltetném..... na de egyelőre nem adom el, sőt iveket meg küszöböt akarok cserélni hátul, sajna rohad keményen Az sajna nálam is kezd... Már volt javítva (festve, de már nem az igazi) Van valakinek tapasztalata, hogy ez mekkora munka? A fényezést hogy lehet ott helyreállítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Az sajna nálam is kezd... Már volt javítva (festve, de már nem az igazi) Van valakinek tapasztalata, hogy ez mekkora munka? A fényezést hogy lehet ott helyreállítani? Az egész karosszériaelemet ujból kell fényezni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Az egész karosszériaelemet ujból kell fényezni... :lol: Mennyibe fáj egy ilyen mutatvány, kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Mennyibe fáj egy ilyen mutatvány, kb? Nekem 15ezret mondtak itt 1 elemre,mondjuk egy teljes sárvédő ív... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts