cserbinszky Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Szép hosszú váltó van benne. :lol: Csak az 5iket találom rövidnek benne.230nál 6500at forog.Gondolkoztam,h.végáttételt kéne cserélni benne,most 4,08,de kali v6okon ugyanez a váltó 3,77-es véggel van.Fogyasztás miatt gondolkozom ezen a dolgon.Nem forogna annyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 És ilyenkor hova szökik a fogyasztás? A hülye gyerekeket meg büntetni kell! Jól csináljátok! :lol: Nem szoktam nézni,de szerintem a 35-38 pillanatnyit simán dobja.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Nem szoktam nézni,de szerintem a 35-38 pillanatnyit simán dobja.:lol: Ezt az értéket az XEV is tudja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Ezt az értéket az XEV is tudja! :lol: Hát igen,csak átlagba jobban jön ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Hát igen,csak átlagba jobban jön ki... A hidegekben símán benyalta egy V6 normál javadalmazását! :lol: Oszt sehol nincs még a maradék 33db horzepower! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Olykor kicsit elkalandozok, és szoktam nézni a V6 Vekiket.Mostanra nagyon konkrétan lement az áruk.. :lol: Ha tavaly találtam volna 450e.ft körül, akkor most olyanom lenne, luxusadó ide v. oda.... :) De nem volt.A legolcsóbb is v.mi 799eft.-ért volt hirdetve.Már ami nem ótómata volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Olykor kicsit elkalandozok, és szoktam nézni a V6 Vekiket.Mostanra nagyon konkrétan lement az áruk.. :lol: Ha tavaly találtam volna 450e.ft körül, akkor most olyanom lenne, luxusadó ide v. oda.... :) De nem volt.A legolcsóbb is v.mi 799eft.-ért volt hirdetve.Már ami nem ótómata volt. Én tudtam 1et 150-ért,motorhibásan,csak lemaradtam róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Olykor kicsit elkalandozok, és szoktam nézni a V6 Vekiket.Mostanra nagyon konkrétan lement az áruk.. :lol: Ha tavaly találtam volna 450e.ft körül, akkor most olyanom lenne, luxusadó ide v. oda.... :) De nem volt.A legolcsóbb is v.mi 799eft.-ért volt hirdetve.Már ami nem ótómata volt. Szerintem pont a luxusadó miatt még fog esni az ára nekik. Én is csorgatom néha a nyálam utánuk, de mindig elbizonytalanodom. Meg hát jön az utód is, szóval lesz jobb alternatíva is pénzköltésre. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Én tudtam 1et 150-ért,motorhibásan,csak lemaradtam róla. Ha motorhiba, akkor ugye generál.na most egy V6 esetén az nem fog 2K körül megállni.Persze szvsz.Mondjuk ha v.ki meg tudja csinálni magának, az más. Szerintem pont a luxusadó miatt még fog esni az ára nekik. 34e.ft rá a súlyadó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Ha motorhiba, akkor ugye generál.na most egy V6 esetén az nem fog 2K körül megállni.Persze szvsz.Mondjuk ha v.ki meg tudja csinálni magának, az más. 34e.ft rá a súlyadó. Az mondjuk nem vészes. Ez a sima klasszikus teljesítmény (súly) adó, vagy ez már a 170 LE feletti autókat terhelő luxusadóval kiegészített? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Az mondjuk nem vészes. Ez a sima klasszikus teljesítmény (súly) adó, vagy ez már a 170 LE feletti autókat terhelő luxusadóval kiegészített? Komplett.Subinak ennyibe van a dolog ezen része. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Ha motorhiba, akkor ugye generál.na most egy V6 esetén az nem fog 2K körül megállni.Persze szvsz.Mondjuk ha v.ki meg tudja csinálni magának, az más. 34e.ft rá a súlyadó. 60-80ért veszel bele komplett motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 60-80ért veszel bele komplett motort. Te betennél egy olyan motort amit előtte nem szedtél vagy szedettél szét?Mert én tuti nem.Max. ha olyan verdából való amit előtte kipróbálhattam, kicsit nyúzhattam-húzhattam.Azt meg nem fogják neked 80e.ft-ért oda adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Tudja valaki hogyan van megoldva a benzinnyomás állandóan tartása az injektorhídban? A tulnyomást visszavezetik, vagy az AC pompa van vezérelve....? Jövő héten beszereltetem az LPG-t. Gázüzemben az injektorokat lekötik, de a benzinpumpát tudtommal nem.... mi is történik ilyenkor vajon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Tudja valaki hogyan van megoldva a benzinnyomás állandóan tartása az injektorhídban? A tulnyomást visszavezetik, vagy az AC pompa van vezérelve....? Van vissza folyó ág. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Mennyibe lesz a gáz kb? Tudja valaki hogyan van megoldva a benzinnyomás állandóan tartása az injektorhídban? A tulnyomást visszavezetik, vagy az AC pompa van vezérelve....? Jövő héten beszereltetem az LPG-t. Gázüzemben az injektorokat lekötik, de a benzinpumpát tudtommal nem.... mi is történik ilyenkor vajon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 itt Erdélyben számla nélkül olyan 175 ezer forint lenne: befecskendezéses, pótkeréktartályal... lengyel-olasz kombináció a gáz litere most 140 Ft, a benzin 280 Ft.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Gázból mennyit eszik egy 1.8-as motor B Vekiben, városban, illetve országúton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Helyesírás? Kezd magaddal,mert olyan szó hogy "Bazz",nincs a magyar értelmező kéziszótárban.Látom modi vagy.Nyiss egy olyan topikot,hogy Grétsy László,álljunk meg egy szóra! Ha meg ráérsz,nézd végig mindenkinek a hozzászólását,mert szinte mindegyikben van valami hiba.Jó munkát! ;) Olvasás után törölheted hogy ne legyek off. Nos, kezdjük azzal, hogy a "bazz" kifejezés egyfajta szleng. Tudjuk mindnyájan mit jelent. Ám mivel a fórummotor kijavítja azt, ezért használtam eme kifejezést. :) A másik, hogy igyekszem/igyekszünk kijavítani az összes hsz-t, ami esetleg hibás, ám nyilván akad olyan amit nem veszek/veszünk észre. Abban nyugodt lehetsz, hogy minden hsz-t elolvasok, mivel ez a dolgom. Abban is, hogy nem Te vagy az első, akinek ezt szóvá teszem. :P A harmadik pedig az, hogy nem hiszem, hogy ez a hangnem megfelelő. Én sem úgy kezdtem. :lol: Végül, nem törlöm, mert nem szokásom a szőnyeg alá seperni a problémát, csupán áthelyezem, hogy ne legyen off. ;) ui. Ahogy a többiek is ajánlották használj olyan böngészőt, amiben van helyesírás ellenörző, és akkor elkerülhetők az ilyen problémák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Gázból mennyit eszik egy 1.8-as motor B Vekiben, városban, illetve országúton? Állitólag 10%-al többet..... nekem az ősztől számított átlagom 8 liter, én ugy 9-re számítok gázzal. De majd megmondom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Állitólag 10%-al többet..... nekem az ősztől számított átlagom 8 liter, én ugy 9-re számítok gázzal. De majd megmondom.... Akkor olyan 1 Ft/km-rel jössz ki olcsóbban, mint én a Diesellel. Nálam 5,5-öt eszik átlagban az Isuzu, de a legutóbbi tankolásnál csak 5,3 volt. Ez 16 Ft/km. A gáz pedig 180 Ft-os literenkénti árral és 8,5 literrel számolva 15 Ft/ km körül jön ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Nem tudom mi volt a baj a hang nemmel. Semmi sértőt nem írtam. De ha megbántottalak ezer bocsánat :) Azt hittem a véleményem csak leírhatom. Még egyszer bocsáss meg kérlek. Innentől kezdve mindent tízszer átolvasok,és átértelmezek,mielőtt a fórumra írnám! :P :P ;) Ellenőrizve:Office World2003 Nos, kezdjük azzal, hogy a "bazz" kifejezés egyfajta szleng. Tudjuk mindnyájan mit jelent. Ám mivel a fórummotor kijavítja azt, ezért használtam eme kifejezést. ;) A másik, hogy igyekszem/igyekszünk kijavítani az összes hsz-t, ami esetleg hibás, ám nyilván akad olyan amit nem veszek/veszünk észre. Abban nyugodt lehetsz, hogy minden hsz-t elolvasok, mivel ez a dolgom. Abban is, hogy nem Te vagy az első, akinek ezt szóvá teszem. :cry: A harmadik pedig az, hogy nem hiszem, hogy ez a hangnem megfelelő. Én sem úgy kezdtem. :lol: Végül, nem törlöm, mert nem szokásom a szőnyeg alá seperni a problémát, csupán áthelyezem, hogy ne legyen off. ;) ui. Ahogy a többiek is ajánlották használj olyan böngészőt, amiben van helyesírás ellenörző, és akkor elkerülhetők az ilyen problémák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Még egyszer bocsáss meg kérlek. Innentől kezdve mindent tízszer átolvasok,és átértelmezek,mielőtt a fórumra írnám! ;) ;) :P Ellenőrizve:Office World2003 Nnna vvégre! :P :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Vigyázz hogy írsz! ;) ;) :P :P ;) Nnna vvégre! :cry: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Nem tudom mi volt a baj a hang nemmel. Semmi sértőt nem írtam. De ha megbántottalak ezer bocsánat :lol: Azt hittem a véleményem csak leírhatom. Még egyszer bocsáss meg kérlek. Innentől kezdve mindent tízszer átolvasok,és átértelmezek,mielőtt a fórumra írnám! :) ;) ;) Ellenőrizve:Office World2003 Arra senki sem kért, hogy 10x ellenőrizd. Ám az sztem elvárható, hogy legalább 1x megtedd. Amúgy én nem sértődtem meg. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts