Zsomat Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Biztos, hogy az beázás volt? Lehet, hogy az előző tulajod beleborított valamit. Az olajszivárgás megszüntetésére a szelepfedélnél új tömítést + Loctite 5910-et ajánlok. De lehetőleg javíts ki mindent, ami a szelepfedél alatt van és elromolhat, mert ezt a tömítőpasztát levakarni az elég nagy szívás lesz :rolleyes: Az ülés nálam is nyikorog picit, de nem zavaró. Valakinek van ötlete rá, hogy lehet megszüntetni? Nameg a váltó kulissza, vagy mi a fene elég durván berezonál, hogyha 1100-1200-as fordulatnál gyorsítani kezdek. Valakinek van ötlete, hogy lehetne megszüntetni? Motort érintő elektronikai bajok, illetve AGR gondjaim nincsenek, és nem is lesznek soha :D A beázással lehet, hogy igazad volt, habár kereskedésben állt elég régen, és ki se nagyon volt takarítva. A motor elektronikára meg majdnem azt hittem, hogy van valami csoda megoldásod. Aztán beugrott, hogy neked Isuzu van, ha jól emlékszem. Ha tévedek, bocs. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 ejjha o.O Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 ejjha o.O igen, ejjha :rolleyes: nemrosz, elfogadnám:) ha belegondolok, hogy képes valaki inkább egy fapados i astrára ugyan ennyit kiadni, amiért ezt megkaphatná... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 ejjha o.O Nem rossz!Kár, hogy diesel! :D :lol: :D :P Egy jóó kis benyás turbó....hmmm.... :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 igen, ejjha :D nemrosz, elfogadnám:) ha belegondolok, hogy képes valaki inkább egy fapados i astrára ugyan ennyit kiadni, amiért ezt megkaphatná... Az mi hogy "gyári OPC tuning, nem csak OPC optikás"? Tudtommal volt egy OPC Line ami az OPC optikai kiegészítőit kapta meg, ez bármelyik motorhoz rendelhető volt, meg volt egy igazi OPC, amit tényleg erősebb futóművel, fékekkel, stb... szereltek, de ez meg csak a benzines turbómotorral volt elérhető (2.8 V6 Turbo, Z28NET), dízellel nem. Szóval véleményem szerint ez max. egy utólagosan ilyen-olyan tuninggal ellátott OPC Line lehet, és az eladónak vagy gőze sincs róla hogy mit árul, vagy pedig át akarja b@szni a jónépet... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Szóval véleményem szerint ez max. egy utólagosan ilyen-olyan tuninggal ellátott OPC Line lehet, és az eladónak vagy gőze sincs róla hogy mit árul Kb. ez lenne a realitás.OPC egyelőre tényleg csak benyásban készült. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 hm hát elvileg kereskedésben van szóval talán onnan fúj a csalogató szöveg/szél, de iRmscher tuning lesz ez inkább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 hm hát elvileg kereskedésben van szóval talán onnan fúj a csalogató szöveg/szél, de iRmscher tuning lesz ez inkább... Van OPC Line.Elég kajlán mutat pl. 1.6-on! :rolleyes: Mer' azOPCazOPCna! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 ejjha o.O Tényleg nem rossz, de az eladó tényleg eldönthetné, hogy melyik, mert írja, hogy OPC a seggén meg ott az iRmscher embléma! :rolleyes: Tudom az csak egy ragasztott dolog, de akkor most melyik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Tegnap láttam egy olyan színű gépet, mint az enyém itt Kméten.Hm....mondom milyen pöpec így fóliázva meg minden.De fura hangja volt.Áhááá, mondom a sportdob.Igen ám ,de ez gázadásra gyönyörűen gurgulázott.Hiába a V6 az V6 na! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Tegnap láttam egy olyan színű gépet, mint az enyém itt Kméten.Hm....mondom milyen pöpec így fóliázva meg minden.De fura hangja volt.Áhááá, mondom a sportdob.Igen ám ,de ez gázadásra gyönyörűen gurgulázott.Hiába a V6 az V6 na! :lol: :lol: Én minden nap hallom a gurgulázást....:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Én minden nap hallom a gurgulázást....:lol: Jóneked! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 lassan fékbetétet kell cserélnem, viszont eddig mindig a szerelő cserélte. mivel nem nagy meló most kicserélem én, viszont nem tudom milyen fékbetétet érdemes venni. Ajánlatokat várok :lol: árban is Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 lassan fékbetétet kell cserélnem, viszont eddig mindig a szerelő cserélte. mivel nem nagy meló most kicserélem én, viszont nem tudom milyen fékbetétet érdemes venni. Ajánlatokat várok :lol: árban is Gyári;ATE;TRW;Brembo...... De mivel asszem 296?os, nem lesz kimondottan olcsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Gyári;ATE;TRW;Brembo...... De mivel asszem 296?os, nem lesz kimondottan olcsó. 296os omegan van, bvecin 288as van. most vettem csergőben..trw, és barátságos áron volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 296os omegan van, bvecin 288as van. most vettem csergőben..trw, és barátságos áron volt. :lol: mennyire volt barátságos? :lol: ha bemegyek csergőbe nekem is barátságos lesz?:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 mennyire volt barátságos? :lol: ha bemegyek csergőbe nekem is barátságos lesz?:lol: visszaszorozva 10570ért kapnád Te :D de azt nemtudom, hogy milyen féked van a kocsin :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 lassan fékbetétet kell cserélnem, viszont eddig mindig a szerelő cserélte. mivel nem nagy meló most kicserélem én, viszont nem tudom milyen fékbetétet érdemes venni. Ajánlatokat várok :lol: árban is Nekem 308as tárcsa van elől.Én vettem tárcsát is,meg fékbetétet is.Mind2 cserére szorult.38at fizettem a 2 zimermann tárcsáért,meg a ferodo betétekért.Mintex,QH,Jurid,ezek felejtősek.A brembo-ból meg több a hamisítvány mint az eredeti.Én ate vagy ferrodo mellett döntenék.Vagy esetleg texstar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Nekem 308as tárcsa van elől.Én vettem tárcsát is,meg fékbetétet is.Mind2 cserére szorult.38at fizettem a 2 zimermann tárcsáért,meg a ferodo betétekért.Mintex,QH,Jurid,ezek felejtősek.A brembo-ból meg több a hamisítvány mint az eredeti.Én ate vagy ferrodo mellett döntenék.Vagy esetleg texstar. azt tudom, hogy most nekem is ferodo van benne. csak azért gondoltam mást venni, mert ennek eltört viszonylag hamar a fékrögzítője és zörög mint állat.. vagy ez nem függ össze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 azt tudom, hogy most nekem is ferodo van benne. csak azért gondoltam mást venni, mert ennek eltört viszonylag hamar a fékrögzítője és zörög mint állat.. vagy ez nem függ össze? A franc se tudja.Már mindenütt csak a gagyit nyomják.Maradj az ate-nél.Elvileg ez gyári beszállító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Mi a véleményetek, megérné a Vectrába LPG-t szereltetni? A pótkerék helyére teném a tartályt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 A franc se tudja.Már mindenütt csak a gagyit nyomják.Maradj az ate-nél.Elvileg ez gyári beszállító. most kérdeztem egy autókert, azt mondta kétféle ferodo van: Ferodo 1: 10900ft Ferodo 2 /gyári minőség/:18800ft az Ate: 29000ft, ennyit biztos nem ér meg nekem..:/ megéri vajon a +8000e-ret a gyári minőség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 most kérdeztem egy autókert, azt mondta kétféle ferodo van: Ferodo 1: 10900ft Ferodo 2 /gyári minőség/:18800ft az Ate: 29000ft, ennyit biztos nem ér meg nekem..:/ megéri vajon a +8000e-ret a gyári minőség? Van ate 18000-ért is a lángba,meg 29ért is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Van ate 18000-ért is a lángba,meg 29ért is.. lángnál én csak 29ért látok Ate-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Mi a véleményetek, megérné a Vectrába LPG-t szereltetni? A pótkerék helyére teném a tartályt..... Attól függ, mennyit mész, mennyiért rakják be, meg ilyesmi. A pótkerék tartállyal gondolom nem kell messzire menni, meg nem árt, ha van nálad pótkerék. Nekem 10év alatt egyszer kellett, de pont egy kempingben. Ritka, hogy otthon kapsz defektet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts