zaza73 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Jó autógázszerelőt nem ismertek véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Tágra zárt combok :lol: :lol: Ne kanyarjunk el a témától! :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Ne kanyarjunk el a témától! :lol: :lol: :P semmi kanyar nem volt, egyenesen bele az alagútba :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Ne legyé okos jó?..Cimbi! :lol: :lol: :P Kóstólgatsz genyó??Rögtön XE-t rakok a Corsádba, azt' nézhecc! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Kóstólgatsz genyó??Rögtön XE-t rakok a Corsádba, azt' nézhecc! :lol: :lol: :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Na ne mond...komolyan? :lol: Cimbi... :lol: Van libapásztor papírod? :P Ne kóstolgassál, mert rád küldöm apám ukrán haverjait ! :lol: :lol: Cimbi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 - Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 - Én is ezt akartam mondani! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
abaib Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Sziasztok! Fél éve leváltottam az X20XEV motoros Astra-mat egy Astra G-re. Mielőtt megváltam a régi kocsitól beszereztem egy gyári új vezérlést hozzá ami azóta is a polcon hever. Valakinek nincs rá szüksége? Talán x18xe-be is jó. Ha valakit érdekel olcsóba akkor útána tudok nézni EPC-ből pontosan mibe jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Ma végre volt időm bu@zizni a gépet kicsit.Kicseréltem pár kiégett rizsizzót, valamint a 4db gyújtógyertyát is, meg megpróbáltam belőni a fényszóróimat, több kevesebb sikerrel.Utóbbi a jobb oldalit illeti.Asszem ki kell szednem, és szét kell bögölnöm a magasságállító funkciót, mer' a'sszem agyhalott... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Sziasztok! Fél éve leváltottam az X20XEV motoros Astra-mat egy Astra G-re. Mielőtt megváltam a régi kocsitól beszereztem egy gyári új vezérlést hozzá ami azóta is a polcon hever. Valakinek nincs rá szüksége? Talán x18xe-be is jó. Ha valakit érdekel olcsóba akkor útána tudok nézni EPC-ből pontosan mibe jó. Szia! Megírnád, hogy milyen márkájú cuccok vannak a szettben (2 db vezető görgő, 1 db feszítő görgő, vezérműszíj), lehet, hogy érdekelne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Ma végre volt időm bu@zizni a gépet kicsit.Kicseréltem pár kiégett rizsizzót, valamint a 4db gyújtógyertyát is, meg megpróbáltam belőni a fényszóróimat, több kevesebb sikerrel.Utóbbi a jobb oldalit illeti.Asszem ki kell szednem, és szét kell bögölnöm a magasságállító funkciót, mer' a'sszem agyhalott... :lol: Ezt a lápmpaállítós mutatványt nekem is elő kell adnom hamarosan. Az a baj, hogy mindig csak akkor jut eszembe, ha este megyek melózni, vagy valahova. :lol: A balos bagolyfigyelős, a jobbos meg kb az autó elé 5m-re, az alsó állásban lehet, hogy hátrafelé világít. Na de majd egyszer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Ígért fotó kis késéssel... http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/57..._1263372114.jpg :lol: Jó lett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 erről a könyvről valakinek véleménye? érdemes megvenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Szerintem ez van fent a neten is :lol: Tehát nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Szerintem ez van fent a neten is :lol: Tehát nem :lol: kár, gondoltam ez jobb kiadás. mert havernak van németül 2db különböző vectra b szerelési könyve, és az egyik nagyon profin leír mindent képekkel. Csak német, gondoltam hátha lefordítják magyarra :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bufi Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 erről a könyvről valakinek véleménye? érdemes megvenni? Gondolom hengerfejezni nem akarod a készüléket, a futóművet nélküle is meg tudod szilentezni, ha esetlegesen kuplung cserére vetemednél akkor a feladat elvégzése után a könyvet kidobod a pi@ába és felbontasz egy üveg bort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 erről a könyvről valakinek véleménye? érdemes megvenni? Nekem meg van! A műszerfal kiszerelésnél hasznos volt, sztem később is jól jön majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Nekem meg van! A műszerfal kiszerelésnél hasznos volt, sztem később is jól jön majd. a kérdés csak az, hogy a könyv maga ugyan az e, mint ami pdf formátumban is megvan nekünk.. tehát?:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 a kérdés csak az, hogy a könyv maga ugyan az e, mint ami pdf formátumban is megvan nekünk.. tehát?:rolleyes: Én úgy tudom, hogy igen. Én A vectrával kezdtem, akkor megvettem a könyvet is hozzá, majd később letöltöttem a .pdf könyvet, ugyan azok voltak, gondolom B-nél sincs ez másként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 a kérdés csak az, hogy a könyv maga ugyan az e, mint ami pdf formátumban is megvan nekünk.. tehát?:rolleyes: Nem tudom, hogy nektek mi van meg, viszont én könnyebben leviszem az aknába, mint az asztali pc-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Nem tudom, hogy nektek mi van meg, viszont én könnyebben leviszem az aknába, mint az asztali pc-t. :D Nyomtató is van a világon, kinyomtatod azt a pár oldalt, amire szükséged van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Nem tudja valaki véletlenül, hogy B vekibe be lehet szerelni a C-nek a belső tükrét? Ami fényre sötétedik? Be van az kábelezve? Vagy esetleg a B Omegáét? Érdemes azzal sz@rozni? Vagy kár bele a pénz! Van ilyen valakinek beszerelve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Nem tudja valaki véletlenül, hogy B vekibe be lehet szerelni a C-nek a belső tükrét? Ami fényre sötétedik? Be van az kábelezve? Vagy esetleg a B Omegáét? Érdemes azzal sz@rozni? Vagy kár bele a pénz! Van ilyen valakinek beszerelve? hát én pl nem vagyok lusta kattintani a viasza pillantón 1-et ha épp elvakítanak.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Nem tudja valaki véletlenül, hogy B vekibe be lehet szerelni a C-nek a belső tükrét? Ami fényre sötétedik? Be van az kábelezve? Vagy esetleg a B Omegáét? Érdemes azzal sz@rozni? Vagy kár bele a pénz! Van ilyen valakinek beszerelve? Ezt így konkrétan nem tudom, de arra láttam már példát hogy valaki Calibrába szerelte be a BMW 5-ös (E90) belső tükrét, pontosan a fényre sötétedés funkció miatt. Mivel ott az egész elektronik a tükörben van, csak egy pozitív szál kell neki, a felfogatás megoldása volt a legnagyobb probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts