tgabika76 Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Tényleg szép, de azért lenne két kérdésem: 1., Nem félsz hogy esetleg emiatt feltörik az autót a tolvajok? (gondolom fixen be van építve a műszerfalba, vagy kivehető?) 2., Nem hiányoznak a középső levegőbeömlő rostélyok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Tényleg szép, de azért lenne két kérdésem: 1., Nem félsz hogy esetleg emiatt feltörik az autót a tolvajok? (gondolom fixen be van építve a műszerfalba, vagy kivehető?) 2., Nem hiányoznak a középső levegőbeömlő rostélyok? 1. De... de amiatt félek amúgy is... maga az autó is nagy érték ami benne van pedig szintén, egyébként sötétítésnek hála kintről csak megfelelő szögben látni be az autóba ez meg sötét is és olyan is mint maga a műszerfal de a nagy poén az az, hogy ki lehet venni :rolleyes: Csak a töltő/tmc csatiját kell lehúzni és már ki is van véve. A felső gombrésznél kell csak kihúzni amúgy elég passzos + ha nagyon benne akarom hagyni van egy végállása ahol bekattan... na után elég meló kiműteni belőle :blink: Egyébként a gyári bölcsője van beépítve. 2. Nem :lol: Eddig sem használtam, sem télen sem nyáron mert egyszerűen vagy az én vagy párom arcába nyomja a hideg/meleget ezért inkább ment a lábtér vagy a két oldalsú így ettől könnyen meg tudtam válni :D + Két ilyen kis műanyagom van... 3 csavar és már gyári is és jöhet is a levegő ha mégis szükség lenne rá valamikor akkor pedig mehet a gps tartókarra ;) Egyébként nagyon jól néz ki és "érzésre" is sokkal jobb mintha a szélvédőn lenne a gps :D Ez így olyan félig beépített/gyári félig meg ugye látszik, hogy utólagos de azért elég jó lett ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Komoly ez a navi seth kollégának.Check engine miért világít???:rolleyes:)))))Rontja az összképet....Én a faberakást a helyedbe kicserélném feketére.Vagy olyanra mint ami nekem van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Check? Melyik képen látod világítani? Az a piros nem tudod, hogy mi? ( ! ) ilyen.... kézifék :blink: Ha a Check világítana akkor látszana a kijelzőn is + annak az lenne az oka, hogy még nem léptem rá a fékre :lol: Faberakás: komolyan mondom nekem már tetszik :D A fekete az olyan átlagos... az ezüst "irmscher" jó lenne mert elég sok irmscher cucc van az autóban de nem tetszik az sem... még mindig ez a "fa" a legjobb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 + Amit lehet kapni utólagos üléshuzat amiben fűtés is van, az miben különbözik a gyári ülésbe rakott fűtőrendszertől? Tehát: ha veszek egy jobbfajta ilyen huzatot amiben van fűtés és azt kiveszem belőle majd beteszem az én üléseimbe akkor miben fog eltérni a gyáritól? Tegyük fel ha kompletten veszek valami 13 éves ülést amiben van fűtés vagy ez az új cucc? + rá tudom-e kötni a gyári kapcsolóra? Gondolom ez csak menne... Parkolóradar is meg lesz benne első-hátsó akkor már csak 2 extra fog hiányozni: bőr... de ez nem is kell + elektromos napfénytető... ez még tetszene nagyon :rolleyes: Végülis a kábelezése ennek is megvan csak egy kis vágás ide-oda meg még egy kis munka és meg is van.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Check? Melyik képen látod világítani? Az a piros nem tudod, hogy mi? ( ! ) ilyen.... kézifék :blink: Ha a Check világítana akkor látszana a kijelzőn is + annak az lenne az oka, hogy még nem léptem rá a fékre :lol: Faberakás: komolyan mondom nekem már tetszik :D A fekete az olyan átlagos... az ezüst "irmscher" jó lenne mert elég sok irmscher cucc van az autóban de nem tetszik az sem... még mindig ez a "fa" a legjobb :rolleyes: Most nézem tényleg a kézifék...hát nah...nekem ezüst irmscher-es cucc van benne,+ a kormány is az.Múltkor láttam német ebayen manuál klímáshoz ezüst cuccot.Még műszerfal is van ezüstbe,meg pohártartó.Fabetétet ami jól néz ki anno csak a 123 mercibe raktak.Ezek a mostaniak nagyon gagyik szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Ebay... 20 kilométerre a bontóban is van szürke irmscher :blink: De nem tetszik... sem a fekete, sem a szürke... ez sem 100-as de még akkor inkább ez :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Ebay... 20 kilométerre a bontóban is van szürke irmscher :blink: De nem tetszik... sem a fekete, sem a szürke... ez sem 100-as de még akkor inkább ez :rolleyes: Ízlések és pofonok...Én még nem láttam sehol bontóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Faberakás: komolyan mondom nekem már tetszik :D :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 + 1 2 3 4 5 6 7 8 Parkolóradar is elkészült :rolleyes: Az LCD a hátsó szetté, a kapcsoló az elsőhöz tartozik :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 :rolleyes: :blink: :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/50...51722760_32.jpg Ez a tuti szerintem is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Ízlések és pofonok...Én még nem láttam sehol bontóba. Lehet el is megyek majd hétfőn és megveszem csak, hogy ha utólag beütne, hogy legyen minden irmscher akkor legyen kéznél olcsón :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Lehet el is megyek majd hétfőn és megveszem csak, hogy ha utólag beütne, hogy legyen minden irmscher akkor legyen kéznél olcsón :rolleyes: :blink: Egy biztos! Nem a Tecsóba vagy árufeltöltő. :D De az autó jól néz ki! Mostmár én is teszek majd fel egy pár képet, mert épül az is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 a faberakás szerintem szörnyű, amikor vettem a kocsit direkt kerültem az ilyeneket :rolleyes: Gagyi hatása van az ezüstös sokkal jobb, de ami szerintem nagyon jó az a fekete felül és lent a vajkrém színű belső. az tényleg nagyon szép, sajnos nem sok olyat látni Mo-on:( itt egy kép róla Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 a faberakás szerintem szörnyű, amikor vettem a kocsit direkt kerültem az ilyeneket :rolleyes: Gagyi hatása van az ezüstös sokkal jobb, de ami szerintem nagyon jó az a fekete felül és lent a vajkrém színű belső. az tényleg nagyon szép, sajnos nem sok olyat látni Mo-on:( itt egy kép róla Én jó helyen vagyok a kormány helyzetéből kiindulva! :blink: Egyébként nekem is ezek tetszenek, és itt van is sok belőle, de az enyém teljesen fekete... Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Én jó helyen vagyok a kormány helyzetéből kiindulva! :rolleyes: Egyébként nekem is ezek tetszenek, és itt van is sok belőle, de az enyém teljesen fekete... Itthon is van 1 ilyen belsejű eladó a használtautón.Gyári masszírozós ülésekkel.:blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Eszembe jutott egy kérdés: a belsőlevegő keringetést vákum kapcsolja? Mert nálam nem igazán működik... Anno az Ominál a kapcsoló megnyomásakor hallottam, hogy "becsukódott" valami, de most nem. Pedig visszajelzés az van, de a "szagok" ugyan úgy bejönnek, ha megnyomom. Merre keressem a hibát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Eszembe jutott egy kérdés: a belsőlevegő keringetést vákum kapcsolja? Mert nálam nem igazán működik... Anno az Ominál a kapcsoló megnyomásakor hallottam, hogy "becsukódott" valami, de most nem. Pedig visszajelzés az van, de a "szagok" ugyan úgy bejönnek, ha megnyomom. Merre keressem a hibát? A műszerfal mögötti főtésbox, szemből nézve bal oldalán van a szelep amit elvileg működtetne a vákum. A faberakásutánzatúműanyagizéről pedig....ízlések és ficamok.Régebben nekem sem tetszett.Aztán most már a túl szürke műszerfal nem tetszik.Ahogy örexem, úgy hüljülök biztos! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 a faberakás szerintem szörnyű, amikor vettem a kocsit direkt kerültem az ilyeneket :rolleyes: Gagyi hatása van az ezüstös sokkal jobb, de ami szerintem nagyon jó az a fekete felül és lent a vajkrém színű belső. az tényleg nagyon szép, sajnos nem sok olyat látni Mo-on:( itt egy kép róla Ez a legszebb belső valóban de ebben is faberakás utánzat van pl :blink: Szürke is túl általános, olcsó gagyi hatású, a fekete még egyszerűbb kivitel, a műfa amiből egyébként 2 féle van! van az enyém és van ami az enyémnél sötétebb és még csak véletlenül sem hasonlít fára (az enyémhez képest persze ami szintén nem igazán de sebaj) na az az igazán csúnya... ezt pedig már megszoktam és inkább ez mint a sima fekete vagy szürke :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Nah itt az enyém: http://kepfeltoltes.hu/view/091219/DSC0076...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Nah itt az enyém: http://kepfeltoltes.hu/view/091219/DSC0076...ltoltes.hu_.jpg Hmm... nekem tetszik. A TC-gomb alatt mi van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Hmm... nekem tetszik. A TC-gomb alatt mi van? Egy másik gomb! :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Hmm... nekem tetszik. A TC-gomb alatt mi van? A riasztónak van 1 led meg 1 gomb,de eddig nemtudtam rájönni,h.mire van.Nekem nincs benne gyári riasztó.Vmi más van benne.Érdekes,mert ha bezárom a gyári kulccsal,simám beélesíti vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Hmm... nekem tetszik. A TC-gomb alatt mi van? Nem rossz! Tetszetős :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 A kormány is szürke benne.Holnap csinálok még pár képet.Most 1 fekete gépháztető van rajta,azon gondolkoztam,h.színrefújatom hozzá a tükröket.Vélemény?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts