istván Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Calibrában '93-tól volt övfeszítő, nagyjából a vezetőoldali légzsák megjelenésével egyidőben. F Astrát meg B Vectrát nem ismerem, de sztem az Opel más típusainál is hasonló lehet a helyzet, szóval ha van lufi a kormányban (márpedig B Vectrában tudtommal mindben van) akkor tuti van övfeszítő is. F Astra 92-es..... ebben már van, mágha légzsák nélküli változat is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 B Corsában is van, 94-es évjárat, légzsák ohne...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 A cikk maga érdektelen volt, de a hozzászólások...... :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 A cikk maga érdektelen volt, de a hozzászólások...... :lol: :lol: :lol: :D Jééézusom... egy ideig nyomonkövettem a kommenteket, aztán nem volt időm/alkalmam ránézni. Tényleg alacsony a kerítés, már a post alapfeltevése miatt is. Havonta pollenszűrőt cserél... vagy csak én vagyok lemaradva? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Lacee bazz... áthelyeztem a hozzászólásodat... nem most vagy itt elöször... szóval a keresekbe a kereseket, ide meg a csevejt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 és hogy folytassam: mire figyeljé? mindenre. ne vegyél kinai AC-t, ne javitsd gagyi cuccokkal, cserélj olajat, és vezérlést, vidd el hozzáértő szakihoz ha javitani kell... és akkor meghálálja, és talán nem jársz úgy mint a GSI vel. :blush: X18XE1 es motorral vetted vagy Z18XE vel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 oki, sorry! a kínai AC pont az az eset volt mikor Viktor nem volt benn és nem tudtam megkérdezni hogy vegyem e vagy sem de mindegy is lett volna mert a gyári horror áron van. Und az a ritka időpont volt mikor az autó kellett minden áron pár napon belül. Utána vettem gyári Ac-t Dinitől bontottat és az is behalt... no mindegy is lényeg hogy mikor tehetem se a G astrához se a GSI hez nem vettem/veszek utángyurit...ehhez is igyekszem majd olaj tiszta benne de a héten cserélek, vezérlést is persze ezt így is úgy is cseréltem volna. Patyihoz viszem majd valszeg de egyik szerelő sem varázsló ám :blush: X18XE sajna, de ráncvarrott kivül már, nemsokára rakok fel képeket. Köszi Ákos azért a tcsot! és hogy folytassam: mire figyeljé? mindenre. ne vegyél kinai AC-t, ne javitsd gagyi cuccokkal, cserélj olajat, és vezérlést, vidd el hozzáértő szakihoz ha javitani kell... és akkor meghálálja, és talán nem jársz úgy mint a GSI vel. :lol: X18XE1 es motorral vetted vagy Z18XE vel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 nem sajna az hogy X18XE motor... a tetején van már müanyag burkolat. ugye? jó motorok azok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Igen van ECOTEC motorfedő, csak azért sajna mert azt hallottam hogy a Z motorok érezhetően erősebbek ( 115 vs 125 ) de azért tetszik a dolog csak apróságok vannak / lesznek. nem sajna az hogy X18XE motor... a tetején van már müanyag burkolat. ugye? jó motorok azok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 2 napja nem lelek a neten USER MANUAL-ra vagy szerelési útmutatóra... :blush: Ha lenne bárkinek vagy ötlet hogy merre van, megköszönném ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
okiman Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 2 napja nem lelek a neten USER MANUAL-ra vagy szerelési útmutatóra... :blush: Ha lenne bárkinek vagy ötlet hogy merre van, megköszönném ! http://mediterran.opelclub.hu/adatbazis.php Google a barátod... én így kerestem: javítási kézikönyv vectra b Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 http://mediterran.opelclub.hu/adatbazis.php Google a barátod... én így kerestem: javítási kézikönyv vectra b A megadott címről én nem tudok letölteni, de felraktam segítségnek egy másikat, saját up: http://rapidshare.com/files/202092713/Javi...ectra_B_hun.pdf Ha valakinek szüksége van más Opel kézikönyvekre, írjon és felteszem. Vectra A Astra F Astra G Corsa B Kadett E Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 ja Guglival kezdtem én is de Rapid share sem segített sokat... Xray honlapján meg tényleg rossz a link... Köszönöm Kocka! Már töltöm is!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 ja Guglival kezdtem én is de Rapid share sem segített sokat... Xray honlapján meg tényleg rossz a link... Köszönöm Kocka! Már töltöm is!!! Nincs mit, ha valamire szükséged van, írj, elég sok mindent begyűjtöttem évek alatt. Egyébként Rapidshare-ra vannak külön keresők, ha megtalálom beteszem ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zam Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Sziasztok. Volna egy gondom.Tudom nem biztos,hogy jó helyre irok.De tudna valaki segiteni nekem a kötelező biztosításban? Az a helyzet,hogy 2008.dec.31-el megszünt a bitositásom.Közben elromlott a kocsim,nem lett kivonatva.Most szeretném újra megkötni a kötelezőt. Ilyenkor mik azok a dijak amit ki kell fizetni?És mennyi? idáig 13 000 Ft körül volt a kötelezőm. Segitségeket előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Sziasztok. Volna egy gondom.Tudom nem biztos,hogy jó helyre irok.De tudna valaki segiteni nekem a kötelező biztosításban? Az a helyzet,hogy 2008.dec.31-el megszünt a bitositásom.Közben elromlott a kocsim,nem lett kivonatva.Most szeretném újra megkötni a kötelezőt. Ilyenkor mik azok a dijak amit ki kell fizetni?És mennyi? idáig 13 000 Ft körül volt a kötelezőm. Segitségeket előre is köszönöm www.netrisk.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacooo Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Sziasztok, Segitségetekre van szükségem : X 20DTL Vectám van, kb. 210e + km-rel 2000-es évjárat. Fogyasztása megnőtt + 20 %- kal az elmult pár hétben, s helyenként előfordul erővesztés sik vagy hegyes vidéken is. Nem világit motordiagnosztikai lámpa. Adagoló 40 e km- rel ezelőtt volt cserélve. Mivel lehet gond ? A hiba kialakulása körüli időpontban : volt egy korábbi szakszerűtlen javitás miatt rosszul felszerelt hűtőviz cső leszakadt, de a motor nem főtt meg, mert leállitottam, s behuzattuk a szerelőhöz. De az lehet ,hogy kicsit betett a motornak,s emiatt eszik többet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Fogyasztása megnőtt + 20 %- kal az elmult pár hétben, s helyenként előfordul erővesztés sik vagy hegyes vidéken is. Nem világit motordiagnosztikai lámpa. Adagoló 40 e km- rel ezelőtt volt cserélve. Első körből nézd át a vákum rendszert.Sokszor csak egy fáradt cső szokta ezt a jelenséget okozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Üdv mindenkinek!!! Egy apró kérdésem lenne, a B-s Vectrában magnó kerete szabványos 1 DIN-es foglalatú?Köszöntem Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Üdv mindenkinek!!! Egy apró kérdésem lenne, a B-s Vectrában magnó kerete szabványos 1 DIN-es foglalatú?Köszöntem Helló!!!Igen 1 DIN-es.Csak ha magnót cserélsz ki kell cserélni a keretet is.Minden új magnóhoz hozzávalót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
okiman Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Nincsen GSi Astra-m. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom C20XE. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 5000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik az Opel-t a Volkswagen-nel. Büszkén gondolok a Kadettekre, a Corsákra és számos más Opel típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a HELLA lámpát, a hátsó tárcsaféket és a digitális műszerfalat. Itt élek Európa szívében. Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis az Opel-ban vannak a legjobb motorok! OPEL, én igy szeretlek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
units Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Nincsen GSi Astra-m. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom C20XE. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 5000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik az Opel-t a Volkswagen-nel. Büszkén gondolok a Kadettekre, a Corsákra és számos más Opel típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a HELLA lámpát, a hátsó tárcsaféket és a digitális műszerfalat. Itt élek Európa szívében. Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis az Opel-ban vannak a legjobb motorok! OPEL, én igy szeretlek! Igen, én is, csak a dadogás okát találnám már meg végre ;) A gyújtótrafó az tényleg típushiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 A gyújtótrafó az tényleg típushiba? igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 a caravan és 4 ajtós B Vectra belseje hol tér el skacok? első ülés gondolom stimmol... első/hátsó ajtókárpit vajon? hátsó ajtókárpit meg ülések? o.O köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts