Habina Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Sziasztok srácok. Valaki írt a forumba hogy kézifék és váltóhuzattal fogalkozik vagy készít nemtom, mindenféle színben. Csak már nem tudom hol olvastam. Nem tud valaki valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 lesz egy B Vectra tali Megrendezére kerül a 2008-as második budapesti minitali. 2008.04.08-án 20:00 kor a Felvonulási téren 1146 Budapest Dózsa György út, A jó hangulat és a hűvös szél garantált! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Sziasztok srácok. Valaki írt a forumba hogy kézifék és váltóhuzattal fogalkozik vagy készít nemtom, mindenféle színben. Csak már nem tudom hol olvastam. Nem tud valaki valamit? Nem én írtam korábban, de szerintem valami hasonlót keresel! http://www.vatera.hu/opel_valtoszoknya_kez...a_62613203.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Balástyára került a Vectra....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 lesz egy B Vectra tali Megrendezére kerül a 2008-as második budapesti minitali. 2008.04.08-án 20:00 kor a Felvonulási téren 1146 Budapest Dózsa György út, A jó hangulat és a hűvös szél garantált! Kik várhatóak a talin,vagy mennyien??Ha érdemes elmenni,akkor lehet megyek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Kik várhatóak a talin,vagy mennyien??Ha érdemes elmenni,akkor lehet megyek! :D én sajna nem tudok menni de kb 15-20autó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra1616VB Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Balástyára került a Vectra....... akkor a balástyai RÉM már autóval jár-kel?:D ha nem indiszkrét a kérdés /nem akarok turkálni a zsebeknben/ mennyiért pazaroltad el a vasat? Üdv A. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 akkor a balástyai RÉM már autóval jár-kel?:D ha nem indiszkrét a kérdés /nem akarok turkálni a zsebeknben/ mennyiért pazaroltad el a vasat? Üdv A. Nem indiszkrét, és a kifejezés is találó.Egyébként 920e.ft-ért lelet gazdára...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Maci!Mi lesz a görgők helyén? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Maci!Mi lesz a görgők helyén? :sowwy: kerék. egy igen Durva postai csúszás, és ennek az okozott kellemetlensége miatt inkább csak a gurigáktól szeretnék megszabadulni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Attila Keress meg!!! adtam névjegyet vadkerten! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Tudom, hogy sokan megrőkönyödtek vadkerten, hogy még télivel fut a vectra, így most fel lehet lélegezni, felkerültek a szép felnik a gépre. Fél napot polírozgattam a peremet a felniken, mert szépen bemattultak, meg miegymás. Mellesleg ha valakit érdekel, elcserélhetőek kisebb komplett garnitúrára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandi56 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Hali a bonto telefon száma érdekelne kecson ha tudtok segiteni köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Hali a bonto telefon száma érdekelne kecson ha tudtok segiteni köszi. 20/918-15-85 Feri kiskasza mond hogy fórum meg tomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandi56 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 20/918-15-85 Feri kiskasza mond hogy fórum meg tomi köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
csimp Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 hi Nem tudjátok véletlen hol találom a kocsi színkódját?Fel van tüntetve valahol a kocsiban??? Ezüst szinű de ki tudja milyen az az ezüst. Még egy apró kérdés,a cbr 500 as cd-s opel magnó lejátsza az mp3 as CD ket?? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 j.e ajtó kinyit, és az oszlopon a tipustáblán az alsó soron. 2. nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csimp Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 hi egy hülye kérdésem lenne.Hogyan tudom beállítani,hogy megjelenjen a kép a nevem alatt itt a fórumban?? van feltöltve kép de nem jelenik meg. B) szomorú vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 hi egy hülye kérdésem lenne.Hogyan tudom beállítani,hogy megjelenjen a kép a nevem alatt itt a fórumban?? van feltöltve kép de nem jelenik meg. B) szomorú vagyok. Biztos, hogy avatarként töltötted fel?A vezérlőpult menüsorában bal oldat kell lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csimp Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 thanx warwolf!!!!! megtaláltam és felraktam a verdát végre!!Még nemrégóta van (3 hete) de nagyon kezd tetszeni az egész autó!!! köszi mégegyszer!! :P ;) B) B) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 thanx warwolf!!!!! Nincs mit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 azt nem is mondtam, hogy elvittem kitakaríttatni a vectrat de nem ám a sarki mosóba hanem a város legjobb hírű és egyben szinte a legdrágább kozmetikájába. másfél napig ott volt az autó de mikor megkaptam, nem ismertem rá!!! a tetőkárpit fehér a többi fekete, gyönyörű lett. Bár ennyi pénzért azt vártam, hogy a kifolyt gulyáslevest külön egy ételesben adják vissza :D :D :P Javaslom mindenkinek, érdemes, na nem minden héten de évente, kétévente megéri. Azóta olyan szaga van mint az új autónak ;) a fájás 20.000 Ft volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
primo Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Üdv mindenkinek! Mától én is a Vectra B tábort erősítem. Kadett E-ről nyergeltem át (még megvan és eladó, nagyon jó kocsi, vigyétek, akció! stb) és nagyon tetszik a jármű. Hálás lennék, ha privát üzenetben ajánlanátok megbízható, a típust jól ismerő kecskeméti szakikat (csak ne legyen rájuk sűrűn szükség). Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Üdv mindenkinek! Mától én is a Vectra B tábort erősítem. Kadett E-ről nyergeltem át (még megvan és eladó, nagyon jó kocsi, vigyétek, akció! stb) és nagyon tetszik a jármű. Hálás lennék, ha privát üzenetben ajánlanátok megbízható, a típust jól ismerő kecskeméti szakikat (csak ne legyen rájuk sűrűn szükség). Köszi! A figyelmedbe ajánlanám ezt a kis csapatot, elég sokmindenre tudunk megoldást találni ha szükséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 A figyelmedbe ajánlanám ezt a kis csapatot, elég sokmindenre tudunk megoldást találni ha szükséges. Lassan az astra és corsa mellé bevehetjük a B vekit is,mert ezt is szétkaptuk,mint foxy a lábtörlőt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts