J0hnny Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Ez? :D :D http://bogyoka.freeblog.hu/files/060915_05.jpg :D :D :D Báááázz Gabi!Lefordultam a székről! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 :D :D :D Báááázz Gabi!Lefordultam a székről! :D Jó a zanyag, mi? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fricibácsi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 :D Szevasztok. Még új vagyok itt de azért remélem tudtok nekem segiteni. Elég szomoru dolog történt velem kölcsön adtam a verdát és meghalt az adagoló ma nekiáltunk szétbontani és gázolaj helyet valami érdekesre bukkantunk sajnos nem gázolaj szagot éreztünk hanem olyan higitó félét. :D Szerintetek az lehet hogy benzin került a tankba és elintézte az adagolót? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 gázolaj helyet valami érdekesre bukkantunk sajnos nem gázolaj szagot éreztünk hanem olyan higitó félét. :D Szerintetek az lehet hogy benzin került a tankba és elintézte az adagolót? :D Akkor bizonny elég nagy rá az esély, hogy igendrága javítás elé nézel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 és meghalt az adagoló :D ez elég szomorú, de talán megmenthető. az egész rendszert át kell mosni!!! tankot, csövet, kályhát, szivattyút, szűrő csere!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Ezt a Vectrát vettem meg,kedden megyek érte! Kinek mi a véleménye így rólla,képekről?!Mentem vele meg átnéztem,elég jó,egyben van!Kössz a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Ezt a Vectrát vettem meg,kedden megyek érte! Kinek mi a véleménye így rólla,képekről?!Mentem vele meg átnéztem,elég jó,egyben van!Kössz a válaszokat! Gratula! Szép darab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Ezt a Vectrát vettem meg,kedden megyek érte! Kinek mi a véleménye így rólla,képekről?!Mentem vele meg átnéztem,elég jó,egyben van!Kössz a válaszokat! Ilyen színű az enyém is, csak Caravanban, és CDX felszereltségben, és éppen eladó.Én 9K-ért árulom, cserébe az átíráson kívül nem kell költeni rá. Gondolom a vezérléscsere, miegymás csacskaság még hátra van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 én a Wolfiét választottam volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Gondolom a 110e km-t nem hitted el :D Nem biztos, hogy mindenkinek bejön a Caravan. Bár ha jól látom, kissebbségben vaok ezzel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Ilyen színű az enyém is, csak Caravanban, és CDX felszereltségben, és éppen eladó.Én 9K-ért árulom, cserébe az átíráson kívül nem kell költeni rá. Gondolom a vezérléscsere, miegymás csacskaság még hátra van. Ne vagyok Caraván párti,annyira nem teccenek,meg nagy!Ez bőven elég!:)Kétlem én is a 110es órát:) 87ért oda adta!Dúrván 1 misivel jövök ki,de abban benne van az átírás,törzsköny és egyéb,csak kötelezőt kell kötnöm azt kész!Egyik kereskedős haver intézi!CDX az mennyivel felszereltebb?:D Tempomat tényleg ritka az ilyen Vectrákban? Meg kb az általános szervíz mennyi cakk-pakk?!(olaj,légszűrőcsere,vezérműszij...)Vagy mit érdemes cserélni így egyből vásárlás utánn? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 poén, de a caravan 5 mm-rel rövidebb. :D CDX, huh, passz, de azért ez is elég felszereltnek tűnik a 4 el.ablakkal, meg a BC-vel. Talán lehetne ugye még a tempomat, kipörgésgátló, ülésfűtés stb. Jah, és nem annyira sűrű tényleg a tempomat. Csere? Amiket írtál, de nem csak a vezérműszíj, hanem feszítő, görgők, vízpumpa. Na meg érdemes a generátor-szervó-klíma hosszbordásszíját is cserélni. aztán esetleg fékfolyadék csere, ha már régi, átnézni a szilenteket, ha valahol kopog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 poén, de a caravan 5 mm-rel rövidebb. :D CDX, huh, passz, de azért ez is elég felszereltnek tűnik a 4 el.ablakkal, meg a BC-vel. Talán lehetne ugye még a tempomat, kipörgésgátló, ülésfűtés stb. Jah, és nem annyira sűrű tényleg a tempomat. Csere? Amiket írtál, de nem csak a vezérműszíj, hanem feszítő, görgők, vízpumpa. Na meg érdemes a generátor-szervó-klíma hosszbordásszíját is cserélni. aztán esetleg fékfolyadék csere, ha már régi, átnézni a szilenteket, ha valahol kopog. Bazz,nem gondoltam volna,hogy rövidebb!Mind1,nem vok a kombik híve:)Vhol van neten,hogy a Vectráknál a jelölések milyen felszereltséget tartalmaznak,csak már címet nem tudom sajna!Tempomat van benne,amit vettem :D Ennyit kell cserélni,ez elég drága nem?!Mennyi ez kb árban?Fék és motorolajban milyent tudtok ajánlani ebbe?!Mentem vele pár kört,nem halottam kopogást,meg kihuzattam,utastér csendes volt,nem voltak furcsa zajok!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Ennyit kell cserélni,ez elég drága nem?!Mennyi ez kb árban?Fék és motorolajban milyent tudtok ajánlani ebbe?!Mentem vele pár kört,nem halottam kopogást,meg kihuzattam,utastér csendes volt,nem voltak furcsa zajok!:D A Veki nem is lesz hangos. Motorolajból Metabond Speed 10W40, Mobil 1, Fékolajból Dextron 3 minőség való bele.A Vezérlés anyagköltsége 50e.-től indul.......Attól függ, mi az ami gyáriban kell, és mi az amiből lehet ident is....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Jelentem, a Veki új gazdára talált......(végrevalahárabaccamegmá....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Jelentem, a Veki új gazdára talált......(végrevalahárabaccamegmá....) Nah gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Nah gratula! Thx. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Gratula.... :D De szerintem elég gyorsan elment....a rengeteg használtautóhoz képest.... :D Sajnos az hogy jó egy autó, nem mindenkinek szempont.... :D de meg is érdemlik.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Gratula.... :D De szerintem elég gyorsan elment....a rengeteg használtautóhoz képest.... :lol: Sajnos az hogy jó egy autó, nem mindenkinek szempont.... :D de meg is érdemlik.... :D Csak amiatt ment el, hogy 1M alatt volt az ára.A többi 1.6-os manuál klímás 1.06M-re van kirakva.Szal inkább azok a nemjó vételek...... Azért a Tormásis számlát a vezérléscseréről benne hagytam.Csak jobban mutat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Csak amiatt ment el, hogy 1M alatt volt az ára.A többi 1.6-os manuál klímás 1.06M-re van kirakva.Szal inkább azok a nemjó vételek...... Én nem azt mondtam , hogy nem jó vétel a Vectra..... :D Uncsitesóm is gondolkozott rajta, de így jár aki sokat t@köl.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Én nem azt mondtam , hogy nem jó vétel a Vectra..... :D Uncsitesóm is gondolkozott rajta, de így jár aki sokat t@köl.... :D Az enyém jó vétel volt, lévén azé' költöttem rá.Nem is mondtam, hogy te azt mondtad! :D Noshátigen.Mondjuk a fehér Astrához képest baróra gyors volt! :D Szerencsére!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 egy csinos barna csajszi ma megdícsérte az autóm :D :D :D Sajnos ő még nem hanyatlott a hátsó ülésen de legalább hazavittem :D Autómata klíma kellemes hűvöset varázsolt aztán tetőablak kinyit és hatttalmas mosoly a lány arcán :lol: mondom, hogy csajozós...gyerekcsinálós Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 mondom, hogy csajozós...gyerekcsinálós :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 egy csinos barna csajszi ma megdícsérte az autóm :D :D :lol: Sajnos ő még nem hanyatlott a hátsó ülésen de legalább hazavittem :D Autómata klíma kellemes hűvöset varázsolt aztán tetőablak kinyit és hatttalmas mosoly a lány arcán :D mondom, hogy csajozós...gyerekcsinálós Ahaaa,akkor ezért volt ilyen kisímult a hangod a telóban! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Ahaaa,akkor ezért volt ilyen kisímult a hangod a telóban! :D végre megdícsértek tudod milyen jó ezt hallani főleg egy csajszitól aki csinos is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts