warwolf Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Kíváncsi leszek, fognak-e hívni téged Wolfi. Még nem hívott a senkisenem...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Még nem hívott a senkisenem...... :) akkor hüjék. így, pontosjével. szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 akkor hüjék. így, pontosjével. szerintem Ebként mióta leszigeteltük a kábelkötegben a szabadon kószáló dolgokat, egész vezethető a gép :) De már várom az Astrázást. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 De már várom az Astrázást. :) Jó is az a honda/toyota mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandi56 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 autósbolt. lehet kapni. :D Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Jó is az a honda/toyota mi? :D Félrebeszélsz tezsvérem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sosy Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Eladó '98-as évjáratú Opel Vectra alkatrészek! Motor, váltó, el.ablak, belső, kasztni elemek, napfénytető, stb. A motor végig szervízelt, a számlák megtekinthetők! Érd.: 06-70/361-8483 , 06-20/439-6623 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Itt mondjuk jobb helyen lenne : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=707 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Leadtam a Vectrakocsit kipufftorok cserére.Közben kiderült, hogy a flexicső is kukás.Csere az is.Dejóljármajd aki megveszi.Kicsit sajnálom, mert kényelmes és csöndes verda volt, az apró kellemetlenségektől eltekintve.De az új vas sztem kárpótolni fog! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Döntsd el gyors vagy kényelmes. A versenyautó nem családi autó. én tudom, hogy csak egyszer élsz te is de én nem adtam volna el a Vectrat. Tudod én is sokat gondolkodtam a dolgon de még megvan és meg is lesz 1-2 évig biztosan. A helyedben vettem volna egy toyota supra-t bi turbo NOs meg ilyenek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Döntsd el gyors vagy kényelmes. A versenyautó nem családi autó. én tudom, hogy csak egyszer élsz te is de én nem adtam volna el a Vectrat. Tudod én is sokat gondolkodtam a dolgon de még megvan és meg is lesz 1-2 évig biztosan. A helyedben vettem volna egy toyota supra-t bi turbo NOs meg ilyenek... Teljesen jól van ez így.A fentartási költségek is az Astra mellett szólnak.Ezt szereti feleség 1.0 is, és gyerek 1.0 is.No meg én is! :D Nemutolsó sorban! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 ....A versenyautó nem családi autó.... Azért fel tudnék sorolni pár ilyen autót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 EVO :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Azért fel tudnék sorolni pár ilyen autót :D Kezdjük pl. rögtön az enyémmel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 No meg én is! :D Nemutolsó sorban! :D Höhö,azt a vigyort másnak is látni kellett volna a soroksárin hazafelé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Pár napja furcsa hangokat hallottam, amikor egyedül közlekedtem a kocsival, mintha valami relé "kattogna", de nem természetesen. Lestem, füleltem, aztán ma amikor jöttem haza melóból, hirtelen rájöttem, mit hallok. :D A tükörre akasztott a nejem pár bigyulát, és azok "csattognak". :D Már kezdtem magam beleélni, hogy megint van valami, ami beb@szik a verdán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 hipohonder! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 hipohonder! :D Ez már csak ilyen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Pár napja furcsa hangokat hallottam, amikor egyedül közlekedtem a kocsival, mintha valami relé "kattogna", de nem természetesen. Lestem, füleltem, aztán ma amikor jöttem haza melóból, hirtelen rájöttem, mit hallok. :D A tükörre akasztott a nejem pár bigyulát, és azok "csattognak". :D Már kezdtem magam beleélni, hogy megint van valami, ami beb@szik a verdán. :D De legalább jól bejön a csí! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Én meg szépen csöndben beálltam a gépemmel egy használtautóker.be....... :D Aztán hátha ahogy én megláttam a gépben a fantáziát, úgy meglátja majd más is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 A tükörre akasztott a nejem pár bigyulát, és azok "csattognak". :D átjárt a pozitív csí mikor rájöttél :D :D :D Gondolom Ildi is átérezte a helyzetet este ő is jól megkapta tőled a csíjét :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Ne legyél már ennyire gecsííí! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 átjárt a pozitív csí mikor rájöttél :D :D :D Gondolom Ildi is átérezte a helyzetet este ő is jól megkapta tőled a csíjét :D :D :D Ott már más csattogott! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Ott már más csattogott! :D Ez? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Na, jólvan! Látom az éhes disznók makkal álmodnak. :D Tessék szépen elhúzni innen a csí-kot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts