mackosajt Elküldve Február13, 2008 Elküldve Február13, 2008 bandi56 írta: Nekem is cincog egy kicsit ako meg nézem én is .Hogy jön le atakaro nem akarom lebarmolni hátha nekem is bejön a macska nem segitett. :) magadhoz közelebbi oldalról szépen végig fel kell "feszíteni", aztán szinte ki is ugrik. Visszarakáskor a 2 végével kezdtem, a közepe szinte beugrott magától.
warwolf Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 Végre kicsit megkergettem a gépet.A BC szerinti városi átlagfogyi hirtelen felugrott 17.8L-re......De jó volt! :)
bandi56 Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 mackosajt írta: magadhoz közelebbi oldalról szépen végig fel kell "feszíteni", aztán szinte ki is ugrik. Visszarakáskor a 2 végével kezdtem, a közepe szinte beugrott magától. Köszi ezekszerint rugós bolhák tartják Van Vectra B szerelési kézikönyvem havalakit érdekel. Ez pont nincs benne egyébként ku..... jo.
gabb Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 mackosajt írta: akkor kell hozzá a cd-ről a képmodul fájl, mert úgy tűnik, akkor megy. Na majd kitalálok valamit. Nem találtál még ki semmit? Nekem is kéne a proquest, mert képek nélkül nem sokat ér a keresés. Köszi!
mackosajt Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 gabb írta: Nem találtál még ki semmit? Nekem is kéne a proquest, mert képek nélkül nem sokat ér a keresés. Köszi! http://www.sendspace.com/file/7gtbaf itt a telepítőről leszedett exe van. Ha ez sem műkszik, akkor passz.
gabb Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 mackosajt írta: http://www.sendspace.com/file/7gtbaf itt a telepítőről leszedett exe van. Ha ez sem műkszik, akkor passz. Uagyan az a hibaüzi! Ez sem megy! Lehet, hogy valami JAVA probléma? Pedig leszedtem a lejújabbat és mégse! Hátha valakinek van még valami jó ötlete. Azért köszi!
Lacooo Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 Sziasztok, -Nekem sem ment valahogy a keresés, telepitési gondjaim vannak. - Az vasamnál a következőket figyeltem meg : közép távok után 30-150km sem megy feljebb a vizhőfok mérő , csak a lenti kék tartományban van. 150 km után már csak kevéssel 80 fok alatt marad. Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a normális a 80-90 fok lenne, s 5 perc járás után be kellene állnia 80-90 fok közé. Termosztát elöregedés ? Ilyenkor többet fogyaszt ? Cserélni kell vagy még lehet vele menni ?
warwolf Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 Lacooo írta: Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a normális a 80-90 fok lenne, s 5 perc járás után be kellene állnia 80-90 fok közé. Termosztát elöregedés ? Ilyenkor többet fogyaszt ? Cserélni kell vagy még lehet vele menni ? Termosztát kuka.Csere.Amúgy shímán tud többletfogyit okozni.Ha kicserélted és akkor is gond van a műszerrel, akkor annak is kikell cserélni a gombáját amiről a jelet kapja.Azt nem tudom, hogy hol van, mert énnékem meggyúgyult a vízhőfokom amint kicseréltem a termót.....No meg a fogyim is 9.5l-ről leugrott 8.5L-re.
bandi56 Elküldve Február15, 2008 Elküldve Február15, 2008 warwolf írta: Végre kicsit megkergettem a gépet.A BC szerinti városi átlagfogyi hirtelen felugrott 17.8L-re......De jó volt! :) Mijen géppel tudtad ez a mennyiséget meg etetni :)
warwolf Elküldve Február15, 2008 Elküldve Február15, 2008 bandi56 írta: Mijen géppel tudtad ez a mennyiséget meg etetni :) X20XEV.Mióta nálam van cirka 10e.km óta nem mentem vele úgy, ahogy ezt a 2L motor elbírná.Hát most élményautóztam 1t.Egy darabig uccse lesz ilyen, mert csak ritkán mejek vele egyedül.Ez a fogyi csak pillanatnyi fogyinak minősül, mert a tényleges átlag E85-ből 11.3L volt.Este tankoltam a kíváncsiság kedvéért.
bandi56 Elküldve Február15, 2008 Elküldve Február15, 2008 warwolf írta: X20XEV.Mióta nálam van cirka 10e.km óta nem mentem vele úgy, ahogy ezt a 2L motor elbírná.Hát most élményautóztam 1t.Egy darabig uccse lesz ilyen, mert csak ritkán mejek vele egyedül.Ez a fogyi csak pillanatnyi fogyinak minősül, mert a tényleges átlag E85-ből 11.3L volt.Este tankoltam a kíváncsiság kedvéért. Én is egyedül szeretem hajtani a verdát ako nem okoskodik senki. :)
warwolf Elküldve Február16, 2008 Elküldve Február16, 2008 bandi56 írta: Én is egyedül szeretem hajtani a verdát ako nem okoskodik senki. :) Én is, de most csak annyi volt, hogy elhatároztam, hogy kicsit megkergetem.Amúgy nem így akarom a jövőben használni, csak jó volt! :)
Aron Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 Nem tud valaki valami pofás hűtőrácsot B Vectrára? Írtátok, h tudtok szervizkönyvet! Honnan tudom letölteni?
customer Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 Aron írta: Nem tud valaki valami pofás hűtőrácsot B Vectrára? Írtátok, h tudtok szervizkönyvet! Honnan tudom letölteni? www.irmscher.de
warwolf Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 customer írta: www.irmscher.de :) :D :D Amúgy meg célszerű meglátogatni néhány optikai tuninggal foglalkozó céget.Nekem pl. elég volt a B2-s hűtőmaszkja.Nincsenek nagy igényeim. :D
kori Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 A vaterán v. teszveszen is láttam rácsot vecihez.
bandi56 Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 Aron írta: Nem tud valaki valami pofás hűtőrácsot B Vectrára? Írtátok, h tudtok szervizkönyvet! Honnan tudom letölteni? nekem van
bandi56 Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 Aron írta: Nem tud valaki valami pofás hűtőrácsot B Vectrára? Írtátok, h tudtok szervizkönyvet! Honnan tudom letölteni? már mint könyvem
Aron Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 bandi56 írta: már mint könyvem El tudod nekem küldeni mailben? Vagy túl nagy hozzá?
bandi56 Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Aron írta: El tudod nekem küldeni mailben? Vagy túl nagy hozzá? Gmail be vagy MSM ben eltudom 300. oldal Gmail meghivot tudok küldeni ha nincs. :)
Aron Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 bandi56 írta: Gmail be vagy MSM ben eltudom 300. oldal Gmail meghivot tudok küldeni ha nincs. :) Nincs Gmailem, úgyhogy megköszönöm ha küldesz meghívót! :D "aron.a@freemail.hu"-ra jöhet! Ez amúgy szerviz- v kezelési könyv?
bandi56 Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Aron írta: Nincs Gmailem, úgyhogy megköszönöm ha küldesz meghívót! :D "aron.a@freemail.hu"-ra jöhet! Ez amúgy szerviz- v kezelési könyv? Elküldtem ameghivot szolj ha regisztráltál és küldöm ,egyébként VECTRA B szerelési kézi könyv. Aszelep csiszolástol a tengely beállitási adatokig sok minden megtlálhato benne. :)
kori Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Ha ilyen gyöngyszemed van, vedd fel a kapcsolatot Xray-el, és sztem felteszi az oldalára,így sokmindenki számára elérhető lesz. Én egy OmiB könyvet küldök neki.
kori Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Ismeri valaki EZT az autót? Az 1.8-asban már trafósor van, vgy külön trafó és gyertyakábel? Csak mert honnan lehet megállapítani, hogy ereszt-e aszelepfedél tömítés? Egyik kollegám akarja megvenni, de nekem gyanósan kopott a km-hez képest kopott váltóbőr. Meg kicsit csúnya, hogy nincs hanszórórács a hátsó ajtóban.
warwolf Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 kori írta: Ismeri valaki EZT az autót? Az 1.8-asban már trafósor van, vgy külön trafó és gyertyakábel? Csak mert honnan lehet megállapítani, hogy ereszt-e aszelepfedél tömítés? Egyik kollegám akarja megvenni, de nekem gyanósan kopott a km-hez képest kopott váltóbőr. Meg kicsit csúnya, hogy nincs hanszórórács a hátsó ajtóban. Szépen ki let takarítva, de törött volt.Korábban megy másik kereskedésben volt, ahol törött autókat vesznek és árulnak.Asszem v.mi bagó pénzért volt fent.Furi, hogy kopott látszólag a pedálsoron is a gumi, kopott a váltóbőr, de látszólag a kormány meg nem....... :)
Recommended Posts