Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  bandi56 írta:
Nekem is cincog egy kicsit ako meg nézem én is .Hogy jön le atakaro nem akarom lebarmolni hátha nekem is bejön a macska nem segitett. :)

magadhoz közelebbi oldalról szépen végig fel kell "feszíteni", aztán szinte ki is ugrik.

Visszarakáskor a 2 végével kezdtem, a közepe szinte beugrott magától.

Elküldve
  mackosajt írta:
magadhoz közelebbi oldalról szépen végig fel kell "feszíteni", aztán szinte ki is ugrik.

Visszarakáskor a 2 végével kezdtem, a közepe szinte beugrott magától.

Köszi ezekszerint rugós bolhák tartják Van Vectra B szerelési kézikönyvem havalakit érdekel. Ez pont nincs benne egyébként ku..... jo.

Elküldve
  mackosajt írta:
akkor kell hozzá a cd-ről a képmodul fájl, mert úgy tűnik, akkor megy.

Na majd kitalálok valamit.

Nem találtál még ki semmit? Nekem is kéne a proquest, mert képek nélkül nem sokat ér a keresés.

Köszi!

Elküldve

Sziasztok,

-Nekem sem ment valahogy a keresés, telepitési gondjaim vannak.

- Az vasamnál a következőket figyeltem meg : közép távok után 30-150km sem megy feljebb a vizhőfok mérő , csak a lenti kék tartományban van. 150 km után már csak kevéssel 80 fok alatt marad.

Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a normális a 80-90 fok lenne, s 5 perc járás után be kellene állnia 80-90 fok közé.

Termosztát elöregedés ? Ilyenkor többet fogyaszt ? Cserélni kell vagy még lehet vele menni ?

Elküldve
  Lacooo írta:
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a normális a 80-90 fok lenne, s 5 perc járás után be kellene állnia 80-90 fok közé.

Termosztát elöregedés ? Ilyenkor többet fogyaszt ? Cserélni kell vagy még lehet vele menni ?

Termosztát kuka.Csere.Amúgy shímán tud többletfogyit okozni.Ha kicserélted és akkor is gond van a műszerrel, akkor annak is kikell cserélni a gombáját amiről a jelet kapja.Azt nem tudom, hogy hol van, mert énnékem meggyúgyult a vízhőfokom amint kicseréltem a termót.....No meg a fogyim is 9.5l-ről leugrott 8.5L-re.

Elküldve
  warwolf írta:
Végre kicsit megkergettem a gépet.A BC szerinti városi átlagfogyi hirtelen felugrott 17.8L-re......De jó volt! :)

Mijen géppel tudtad ez a mennyiséget meg etetni :)

Elküldve
  bandi56 írta:
Mijen géppel tudtad ez a mennyiséget meg etetni :)

X20XEV.Mióta nálam van cirka 10e.km óta nem mentem vele úgy, ahogy ezt a 2L motor elbírná.Hát most élményautóztam 1t.Egy darabig uccse lesz ilyen, mert csak ritkán mejek vele egyedül.Ez a fogyi csak pillanatnyi fogyinak minősül, mert a tényleges átlag E85-ből 11.3L volt.Este tankoltam a kíváncsiság kedvéért.

Elküldve
  warwolf írta:
X20XEV.Mióta nálam van cirka 10e.km óta nem mentem vele úgy, ahogy ezt a 2L motor elbírná.Hát most élményautóztam 1t.Egy darabig uccse lesz ilyen, mert csak ritkán mejek vele egyedül.Ez a fogyi csak pillanatnyi fogyinak minősül, mert a tényleges átlag E85-ből 11.3L volt.Este tankoltam a kíváncsiság kedvéért.

Én is egyedül szeretem hajtani a verdát ako nem okoskodik senki. :)

Elküldve
  bandi56 írta:
Én is egyedül szeretem hajtani a verdát ako nem okoskodik senki. :)

Én is, de most csak annyi volt, hogy elhatároztam, hogy kicsit megkergetem.Amúgy nem így akarom a jövőben használni, csak jó volt! :)

Elküldve
  customer írta:
www.irmscher.de

:) :D :D

Amúgy meg célszerű meglátogatni néhány optikai tuninggal foglalkozó céget.Nekem pl. elég volt a B2-s hűtőmaszkja.Nincsenek nagy igényeim. :D

Elküldve
  bandi56 írta:
Gmail be vagy MSM ben eltudom 300. oldal Gmail meghivot tudok küldeni ha nincs. :)

Nincs Gmailem, úgyhogy megköszönöm ha küldesz meghívót! :D

"aron.a@freemail.hu"-ra jöhet!

Ez amúgy szerviz- v kezelési könyv?

Elküldve
  Aron írta:
Nincs Gmailem, úgyhogy megköszönöm ha küldesz meghívót! :D

"aron.a@freemail.hu"-ra jöhet!

Ez amúgy szerviz- v kezelési könyv?

Elküldtem ameghivot szolj ha regisztráltál és küldöm ,egyébként VECTRA B szerelési kézi könyv. Aszelep csiszolástol a tengely beállitási adatokig sok minden megtlálhato benne. :)

Elküldve

Ha ilyen gyöngyszemed van, vedd fel a kapcsolatot Xray-el, és sztem felteszi az oldalára,így sokmindenki számára elérhető lesz. Én egy OmiB könyvet küldök neki.

Elküldve

Ismeri valaki EZT az autót? Az 1.8-asban már trafósor van, vgy külön trafó és gyertyakábel? Csak mert honnan lehet megállapítani, hogy ereszt-e aszelepfedél tömítés? Egyik kollegám akarja megvenni, de nekem gyanósan kopott a km-hez képest kopott váltóbőr. Meg kicsit csúnya, hogy nincs hanszórórács a hátsó ajtóban.

Elküldve
  kori írta:
Ismeri valaki EZT az autót? Az 1.8-asban már trafósor van, vgy külön trafó és gyertyakábel? Csak mert honnan lehet megállapítani, hogy ereszt-e aszelepfedél tömítés? Egyik kollegám akarja megvenni, de nekem gyanósan kopott a km-hez képest kopott váltóbőr. Meg kicsit csúnya, hogy nincs hanszórórács a hátsó ajtóban.

Szépen ki let takarítva, de törött volt.Korábban megy másik kereskedésben volt, ahol törött autókat vesznek és árulnak.Asszem v.mi bagó pénzért volt fent.Furi, hogy kopott látszólag a pedálsoron is a gumi, kopott a váltóbőr, de látszólag a kormány meg nem....... :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.