warwolf Elküldve November19, 2007 Elküldve November19, 2007 Voltam ma GT-nél, és előadtam az elképzelésem a 4-2-1 projektről.Kerekedett a szeme rendesen de mondta, hogy vigyem a talpat, csővet, kocsit, aztán meglátja...... Kivi leszek, bevállaja-e...... :(
J0hnny Elküldve November19, 2007 Elküldve November19, 2007 Voltam ma GT-nél, és előadtam az elképzelésem a 4-2-1 projektről.Kerekedett a szeme rendesen de mondta, hogy vigyem a talpat, csővet, kocsit, aztán meglátja...... Kivi leszek, bevállaja-e...... :( Majd ráküldjük Csernus dokit! :P Bevállalja Gubacsi úr vagy nem? :cry:
warwolf Elküldve November19, 2007 Elküldve November19, 2007 Majd ráküldjük Csernus dokit! :( Bevállalja Gubacsi úr vagy nem? :P SZtem be fogja.Elvégre "csak" össze kell heggesztenie! :cry: (mondjaalaikus)
warwolf Elküldve November21, 2007 Elküldve November21, 2007 SZtem be fogja.Elvégre "csak" össze kell heggesztenie! :( (mondjaalaikus) Nah voltam, aztán megszakértette.Le kell végni az eredeti talpról a csöveket, és hozzá kell heggeszteni az újhoz.A csövek viszonylag passzolnak, nem kell tekergetni, és a magasság is stimmel.Szóval jó esély van rá, hogy nem lesz komplikáció. Kövi 7n kedden meg is lesz csinálva.
J0hnny Elküldve November21, 2007 Elküldve November21, 2007 Nah voltam, aztán megszakértette.Le kell végni az eredeti talpról a csöveket, és hozzá kell heggeszteni az újhoz.A csövek viszonylag passzolnak, nem kell tekergetni, és a magasság is stimmel.Szóval jó esély van rá, hogy nem lesz komplikáció. Kövi 7n kedden meg is lesz csinálva. Majd a tőcsavar kimatatása lesz durva! :(
warwolf Elküldve November21, 2007 Elküldve November21, 2007 Majd a tőcsavar kimatatása lesz durva! :( Ha meglesz a 4-2-1, akkor onnantól már csak 1X kell bontani.......remélem.....
istván Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 Valamelyik nap jártam a várost valakinek a négyes Golfjával. És jópárszór majd bevertem az orromat a szélvédőbe. olyan magasan fogott a fék. Amikor meg visszaültem a Vectrába, kétszer is azt hittem, hogy nem fog a fékem. Pedig a Vectra sem fog mélyen, de van 1-2 centi eltérés. Honnan jöhet ez?
istván Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 egyik VW, másik Opel. szerintem. Akkor jó, ha csak ennyi, attól féltem valami baj van a fékkel....
warwolf Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 Kész a 4-2-1.Érezhetően alacsonyabbról indul a nyomaték dolog.Amint lesz időm, csinyázok képeket is.Kisit nyögvenyelősen indul, de 10-15 sec múlva kisímul a járása a motornak, aztán mikor kikapcsol a sec.lev.kompi, utána megszűnik azaz idegesítő sivítás is a motortérben. Ahogy átmegy műszakin, az AGR is ki lesz iktatva. :(
tgabika76 Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 Valamelyik nap jártam a várost valakinek a négyes Golfjával. Valakinek a Golfjával? Már ne is haragudj te te mivel foglalkozol szabadidődben hogy olyan autókat vezetsz amiről fogalmad sincs hogy kié? :(
kori Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 Nekem kb 4 éve ki van iktatva az AGR és egyszer sem volt gond sem műszakin, sem Zk-án.
coupe Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 Kész a 4-2-1.Érezhetően alacsonyabbról indul a nyomaték dolog.Amint lesz időm, csinyázok képeket is.Kisit nyögvenyelősen indul, de 10-15 sec múlva kisímul a járása a motornak, aztán mikor kikapcsol a sec.lev.kompi, utána megszűnik azaz idegesítő sivítás is a motortérben. Ahogy átmegy műszakin, az AGR is ki lesz iktatva. :P Mennyi volt?C20XE leömlője lett átalakítva vagy teljesen új lett hozzá legyártva?Gondolom ez jó c1.8XE-re is :(
warwolf Elküldve November28, 2007 Elküldve November28, 2007 Mennyi volt?C20XE leömlője lett átalakítva vagy teljesen új lett hozzá legyártva?Gondolom ez jó c1.8XE-re is :( Nos, a talpat apukámmal csináltattam meg egy kipufftömítés alapján.Az XE leömlőt bontva szerváltam be, és a kettőből lett csinálva 1.Amúgy ezek után bátran ki merem mondani, hogy jó az 1.8-ra is! Jah, reggel nem volt semmi zűr indulásnál, szépen beindult, és járt a moci.Csak a porszívó ment! :P
mackosajt Elküldve November28, 2007 Elküldve November28, 2007 ...Amúgy ezek után bátran ki merem mondani, hogy jó az 1.8-ra is! ... Akkor jövőre, amikor cserés lesz a kipuff, lehet el lesz játszva valami hasonló nálam is.
warwolf Elküldve November28, 2007 Elküldve November28, 2007 Akkor jövőre, amikor cserés lesz a kipuff, lehet el lesz játszva valami hasonló nálam is. Kipufftömítés----talp---C20XE 4-2-1----ügyes kezű kipuffos.Ennyi a trükk.... Ebből a tömítés 1200ft, a talp kérdéses mert ugye találni kell egy helyet ahol kivágják, az XE leömlő 15e. , nekem pedig 12e.-ért hackelte össze a kipuffos.De ráment majd az egész napja.Viszont jó lett. Nekem kb 4 éve ki van iktatva az AGR és egyszer sem volt gond sem műszakin, sem Zk-án. D neked gázos a verdád.........
mackosajt Elküldve November28, 2007 Elküldve November28, 2007 ez a kivágásos dolog szerintem megoldható, kipuffos megvan. Szerintem tudom a megoldást. :(
warwolf Elküldve November28, 2007 Elküldve November28, 2007 ez a kivágásos dolog szerintem megoldható, kipuffos megvan. Szerintem tudom a megoldást. :( Még karácsony előtt beszélni kell vele! :P
mackosajt Elküldve November28, 2007 Elküldve November28, 2007 sajna nem. Karácsonyi ajcsinak elégedjen meg a vectra a váltóval. Épp ideje, hogy picit most a vectra adjon tényleg ajándékot. Vagyis ne akarjon egy darabig pénzt kérni, mert beteg.
mélykék76 Elküldve November28, 2007 Elküldve November28, 2007 Mennyi volt?C20XE leömlője lett átalakítva vagy teljesen új lett hozzá legyártva?Gondolom ez jó c1.8XE-re is :( C20xe Lalinak van egy :P Pont időben szólt nekem ezen felfedezéséről :cry:
opel16v Elküldve November28, 2007 Elküldve November28, 2007 C20xe Lalinak van egy :( Pont időben szólt nekem ezen felfedezéséről :cry: Te mikor csináltatod? :P
coupe Elküldve November28, 2007 Elküldve November28, 2007 C20xe Lalinak van egy :P Pont időben szólt nekem ezen felfedezéséről :cry: c20xe leömlője van?Vagy pont 1.8asra? Mennyiért lehetne eladni a gyárit?Szinte új,gondolom el volt törve és vettek egy gyárit helyette :(
warwolf Elküldve November29, 2007 Elküldve November29, 2007 Tegnap Gabi véleményének kikérése után széthúztam a sec.lev.kompi csatiját.Nem történt semmi, a motor hidegen pont úgy pörög mint a többi nem ilyen verdáé, majd melegedve szépen visszaáll a normál alapjárati fordulat. Viszont így genyóó büdös a kipufogóból jövő zoxigénbenzinlevegőkeverék! :( De csak amíg hideg! :P Ja, igen.Nagyon tetszik a móka, nemkicsit változott előnyére a verda.Jött pár NM sztem! :cry: Tehát nem lett rögtön 160LE-s ettől a kipufftól, csupán dinamikusabbnak érzem. De ha Udi is ráér, sztem mérünk majd 1t Dynoval........
istván Elküldve November29, 2007 Elküldve November29, 2007 Valakinek a Golfjával? Már ne is haragudj te te mivel foglalkozol szabadidődben hogy olyan autókat vezetsz amiről fogalmad sincs hogy kié? :cry: :( :P Ez jó!!!4
warwolf Elküldve December1, 2007 Elküldve December1, 2007 Nemégen beszéltem Dinivel.Sajnos a küszöb dolog elvérzett.Az eladó visszautalja a zsét, aztán annyi.keresnem kell másik megoldást. Viszont egyszerűen röhejes, hogy egy eltseszett 15'-ös lemezfelniért 5e.t kérnek.(téligumiprojekt)Annyit nem ér....Majd csak találok olcsóbb megoldást....remélem....
Recommended Posts