mackosajt Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Mosmá' igen.Az a fránya Balance gomb a CDR500-nál kisit máshogy műxik.....Nem, nem röhögtünk, mivel szétszedtük a fél autót, mire Bazsi elárulta a titkot.... :lol: :lol: :lol: :P mitkérdeztemmitkérdeztem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Mosmá' igen.Az a fránya Balance gomb a CDR500-nál kisit máshogy műxik.....Nem, nem röhögtünk, mivel szétszedtük a fél autót, mire Bazsi elárulta a titkot.... :lol: :lol: :lol: :P Ezt is megcsináltuk!Férfi munka volt! ;) Azért tényleg röhej,hogy rögtön a legnagyobb problémára gondoltunk! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Maj'nem linkeltem képeket.......... :lol: Kép 1. Kép 2. Kép 3. Kép 4. Kép 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 én meg lehet váltógenerál, illetve csere előtt állok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 én meg lehet váltógenerál, illetve csere előtt állok... :lol: Hivatalos bontóban olyan 80e.ft egy ilyen váltó...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Hivatalos bontóban olyan 80e.ft egy ilyen váltó...... :lol: köszi. Úgy néz ki, szükségem lesz egy ilyenre. :lol: a szerelő meghallgatta, így a difi is bibis, meg a csoporttengely is. hát mit mondjak... nem vagyok boldog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 köszi. Úgy néz ki, szükségem lesz egy ilyenre. :lol: a szerelő meghallgatta, így a difi is bibis, meg a csoporttengely is. hát mit mondjak... nem vagyok boldog. Holnap azé' utánakérdek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Holnap azé' utánakérdek.... köszi előre is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 köszi előre is. :lol: 90e.-ért vihető.Ennek ennyi az ára sajnos.......Esetleg a NETen is utána kellene bogarászni........Haszanaltauto.hu meg ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 90e.-ért vihető.Ennek ennyi az ára sajnos.......Esetleg a NETen is utána kellene bogarászni........Haszanaltauto.hu meg ilyenek. :lol: :lol: :P ;) :hiya: hááát.... szerencse, hogy ülök. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 60e Szigetszentmiklóson, és szerintem találnánk 50-ért is, ha nagyon keresnénk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Keresek. Azon vagyok. :lol: szerkesztve: Nyíregyen bontanak egy vectrát. most nézi meg, milyen váltó van benne. 50e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Keresek. Azon vagyok. :lol: szerkesztve: Nyíregyen bontanak egy vectrát. most nézi meg, milyen váltó van benne. 50e. Akkor itt a megoldás....... Amúgy sztem is drágán adják 90e.-ért..........mert ha még F28 lenne megérteném.De így? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Debrecenben is bontanak 2-t... azok is most nézik, milyen van benne. Nem értem, ezek azt hiszik, csak annyi a lényeg, hogy 1.6-1.8-2.0 stb. egyik nem tudja milyen pontosan, mert le kéne bontson pár dolgot... szerinte. Amúgy X16XEL mocisban van. Ez alapján F15 WR/CR, F17 WR/CR is lehet. Na most F17 volt G astrában a Z18XE-hez, ami erősebb... lehet megérne egy kört, mert 40-et mondtak rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Debrecenben is bontanak 2-t... azok is most nézik, milyen van benne. Nem értem, ezek azt hiszik, csak annyi a lényeg, hogy 1.6-1.8-2.0 stb. egyik nem tudja milyen pontosan, mert le kéne bontson pár dolgot... szerinte. Amúgy X16XEL mocisban van. Ez alapján F15 WR/CR, F17 WR/CR is lehet. Na most F17 volt G astrában a Z18XE-hez, ami erősebb... lehet megérne egy kört, mert 40-et mondtak rá... Azért még több szempont is fontos... ugyanis lehet akár már bowdenes kulissza is, meg más féltengely, meg más kuplungharang... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Azért még több szempont is fontos... ugyanis lehet akár már bowdenes kulissza is, meg más féltengely, meg más kuplungharang... na pont most kérdeztelek ilyenről PÜ-ben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismuki20 Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 hello mindenki vélemények érdekelnének vectra B 1,7 td isuzu motoros. 97-es 135ekm (szeintem hülyeség, bár lehetségesanyámék autojában 50ekm van és 2002-es de mind1) én sok jót hallotam róla kiváncsi vagyok a ti véleményeitekre(fogyasztás,meghibásodás stb.) elöre is köszi a segitségeket Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 hello mindenki vélemények érdekelnének vectra B 1,7 td isuzu motoros. 97-es 135ekm (szeintem hülyeség, bár lehetségesanyámék autojában 50ekm van és 2002-es de mind1) én sok jót hallotam róla kiváncsi vagyok a ti véleményeitekre(fogyasztás,meghibásodás stb.) elöre is köszi a segitségeket 1410kg, 82LE.Ha esetleg rátolod még a klímát is, akkor még kevesebb(-10LE min.), és méglomhább lesz a gép.A-ból B-be jó, de ne várj csodát, és túl alacsony fogyit sem.Tehát véleményem szerint ezt a motort F Astrába tervezték, és nem B Vectrába. De ez csak az ÉN véleményem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Nah, én meg teli hócipővel vagyok. Délelőtt több bontóban is voltam, egyikben akkor igen kecsegtettek, hogy van többféle F18-uk is. 2 dolog a lényeg nekem: 1. 4csavar fogja e be a jobbos féltengelyt, vagy sem, mert ha igen, akkor 80e, másik eset 40 2. harang alja milyen? egyenes vagy íves. itthon alámásztam, megnéztem, 5 csavar, egyenes az alja. iszkiri vissza, de meglepetésemre, mikor közöltem, hogy akkor kéne egy váltó, ha tényleg van, már 45e-ről szóltak a hírek... később elbizonytalanodtak, mert felvetették, hogy lehet 2 féle nyelestengely, meg az 5 csavar még nem biztos, lehet nem lenne jó egyik sem. Vegyük le a váltót, és úgy nézelődjek. Ja, és ha a nyelestengely sűrű bordás, hiába nem 4 csavaros a féltengely rögzítése, akkor is 80e lesz az ár.... köszönettel otthagytam őket a búsba.... azt hiszem, nem teljesen korrektek, mikor 3 óra alatt 5e-t emelnek az áron, illetve még plusz 1 dologtól teszik függővé az árat, ami akár a duplája is lehet. eredmény: Amint kölcsönkapom anyumék 1 kisótóját, vectra be a szerelőhöz, váltó le és szétkap, aztán meglátjuk. ilyen világban még az is lehet, hogy felújítás lesz inkább. :lol: és nyaljanak sót a köcsögök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 1410kg, 82LE.Ha esetleg rátolod még a klímát is, akkor még kevesebb(-10LE min.), és méglomhább lesz a gép.A-ból B-be jó, de ne várj csodát, és túl alacsony fogyit sem.Tehát véleményem szerint ezt a motort F Astrába tervezték, és nem B Vectrába. De ez csak az ÉN véleményem. :lol: ismerettségi körömben van 2.0 82 lovas b vectra,nem tudom az isuzu-e,de kellemesen megy,a srác pályán használja(150-180 között),havi 10-20e km megy bele mostanság.az autóban 470e azaz négyszázhetven ezer kilométer van,a motor GYÁRI,turbó GYÁRI,nem füstöl,picit hangosabb a szokásosnál,de úgy megy,ahogy az elő van írva.és nem kormol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismuki20 Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 1400kg? amit én néztem ahoz 1180kg. van irva http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 ismerettségi körömben van 2.0 82 lovas b vectra,nem tudom az isuzu-e,de kellemesen megy,a srác pályán használja(150-180 között),havi 10-20e km megy bele mostanság.az autóban 470e azaz négyszázhetven ezer kilométer van,a motor GYÁRI,turbó GYÁRI,nem füstöl,picit hangosabb a szokásosnál,de úgy megy,ahogy az elő van írva.és nem kormol. Az Isuzuk nem szeressék, ha nyúzzák őket..... 1400kg? amit én néztem ahoz 1180kg. van irva http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Az én forgalmimban 1410kg van, de nem hinném hogy a Caravan ennyivel nehezebb........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Az Isuzuk nem szeressék, ha nyúzzák őket..... A 2.0-ás DI nem isuzu,hanem kisebb turbóval ellátott 2.0DTi,más adagolóval és befecsikkel. Az 1.7TD volt isuzu,de azok sem mennek tönkre,ha figyelnek a megfelelő melegítésre üzem közben és nem hajtják meg őket "hidegen". Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 A 2.0-ás DI nem isuzu,hanem kisebb turbóval ellátott 2.0DTi,más adagolóval és befecsikkel. Az 1.7TD volt isuzu,de azok sem mennek tönkre,ha figyelnek a megfelelő melegítésre üzem közben és nem hajtják meg őket "hidegen". Éppen utóbbiról volt szó......De Kiskasza mint ha mást mondott volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Uninstalláltam ma a hátsó kipuffdob feletti hővédő lemezt, mert a 4 csavarból már csak 1 tartotta, és igen hülje zörgő hangja volt.Jelentősége nincs, mert a sportdob ami a gépen van, sokkal hátrébb van.Elvileg még elöl zörög v.mi.........majd megszakértem, ha rájövök mi is az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts