warwolf Elküldve Augusztus17, 2007 Elküldve Augusztus17, 2007 Gratulalok.... hasznaljatok egesseggel. Mibol gondolod, hogy nem realis a fogyasztasmeres? Pedig en mar orultem, hogy milyen keveset eszik..... Köszönöm. Onnan gondolom, hogy ahhoz képest, hogy fed.comp paraméterei alapján nem evett többet a gépem átlagban 6.8L-nél, a benyaszint mutató határozottan elhagyta a 60L-es vonalat, pedig még csak 50km-t mentem vele a városban. Na de majd a kövi tankolásnál kiderül. :unsure:
warwolf Elküldve Augusztus20, 2007 Elküldve Augusztus20, 2007 A miótónknál állítható úgy a hátulja, mint az Fastránál?V. pedig fix? A Maci álltal említett terpesztés miatt kérdem.........
mackosajt Elküldve Augusztus20, 2007 Elküldve Augusztus20, 2007 állítható a hátulja. legalábbis az összetartás.
warwolf Elküldve Augusztus20, 2007 Elküldve Augusztus20, 2007 állítható a hátulja. legalábbis az összetartás. Tehát akkor a dőlés nem? Amúgy mitől tud nagyon dőlni?Mi fárad el?
warwolf Elküldve Augusztus20, 2007 Elküldve Augusztus20, 2007 szilent Elöl is lóg kisit.......de majd megprojekteljük, hogy jó legyen! :unsure:
mackosajt Elküldve Augusztus20, 2007 Elküldve Augusztus20, 2007 vectra futóművében picit több szilent vagyon, mint astráéban. De kényelmesebb is. :unsure:
warwolf Elküldve Augusztus20, 2007 Elküldve Augusztus20, 2007 vectra futóművében picit több szilent vagyon, mint astráéban. De kényelmesebb is. :wacko: Sem'baj!Kicserézzük! :unsure:
tgabika76 Elküldve Augusztus20, 2007 Elküldve Augusztus20, 2007 Deakkormár asszimetrikusra vagy ami mégjobb PU-szilentre és akkor soha többé nem fárad el.
mackosajt Elküldve Augusztus20, 2007 Elküldve Augusztus20, 2007 csak aki a kocsiban ül! :unsure: a sok zötykölődéstől :wacko:
warwolf Elküldve Augusztus21, 2007 Elküldve Augusztus21, 2007 Megvettem délután a vezérléshez szükséges kacatokat.Mindennel együtt 30e.t fizettem.De ebben benne van a vezérléses,görgős kitt, vízpumpa(Ruiwille), első főtengelyszimering, valamint 3L fagyálló is.Gyári prsze.
warwolf Elküldve Augusztus21, 2007 Elküldve Augusztus21, 2007 és akkor mikor cserélik őket? Csütörtökön adom le a gépet, és ha minden jól megy, pénteken dél körül már kész is lesz.Aztán v.hogy majd csak eljutok érte.......Mert Gepárd addigra lent lesz a BW-n.Én meg egyedül leszek műszakban.
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Elküldve Augusztus21, 2007 Akkor jössz majd vele BW-re, hogy megnézhessem/megnézhessük?
warwolf Elküldve Augusztus21, 2007 Elküldve Augusztus21, 2007 Akkor jössz majd vele BW-re, hogy megnézhessem/megnézhessük? Más progi lesz a 7végén, de sztem talizunk még! :unsure:
warwolf Elküldve Augusztus21, 2007 Elküldve Augusztus21, 2007 akko menjé akko... :unsure: :lol: Mejek ish...... :wacko:
opel16v Elküldve Augusztus21, 2007 Elküldve Augusztus21, 2007 de ez utángyári cucc? én olyat nem nagyon vennék a vezérlésbe... szíjból pl csakis gates, más nem ajánlott.
tomi023 Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 bizony nekem is mindíg gates volt minden szíj
itvn Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Valaki tudja hogyan lehet beütni a kódot a VDO Car 500-ba. Levettema sarut, és azóta nincs zeném! Kérlek segítsetek!
warwolf Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 de ez utángyári cucc? én olyat nem nagyon vennék a vezérlésbe... szíjból pl csakis gates, más nem ajánlott. Egy olyan dobozban van, amin GM matrinya van, és egységcsomag feelingje van a dolognak.Szal nem ilyen összeválogatott cucc. :unsure:
istván Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Egy olyan dobozban van, amin GM matrinya van, és egységcsomag feelingje van a dolognak.Szal nem ilyen összeválogatott cucc. :unsure: A garanciát ilyen esetben ki vállalja? Mert ha garantálva van, akkor elméletileg (na persze senkinek nem kivánom, meg persze az utánajárást és kieső autózást leszámítva) akkor mindegy mit teszek belé. Ha a szerelő vállalja a munkájára meg a gyártó az anyagra a garanciát akkor elméletileg baj nem lehet olcsóbbal sem. Szóval érdekelne, hogy is van ez a dolog? És mi van ha számla nélkül csinálja meg szervizes és netalántán 50 ezer km után megadja magát???? Ami 3 év mulva lenne esedékes. Szóval érvényesíthető ebben az esetben is? Ha van számla, ha nincs?
opel16v Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 A garanciát ilyen esetben ki vállalja? Mert ha garantálva van, akkor elméletileg (na persze senkinek nem kivánom, meg persze az utánajárást és kieső autózást leszámítva) akkor mindegy mit teszek belé. Ha a szerelő vállalja a munkájára meg a gyártó az anyagra a garanciát akkor elméletileg baj nem lehet olcsóbbal sem. Szóval érdekelne, hogy is van ez a dolog? És mi van ha számla nélkül csinálja meg szervizes és netalántán 50 ezer km után megadja magát???? Ami 3 év mulva lenne esedékes. Szóval érvényesíthető ebben az esetben is? Ha van számla, ha nincs? A szerelő nem fog garanciát vállalni a cuccra. Ha nála szerezted be, akkor azt cseréli ugyan garban, de a motorfelújítás a te sarad lesz. Ezért nem árt minőségi cuccokat belerakni a motorvezérlésbe... és vízpumpát is cserélni ilyen alkalommal... :unsure:
warwolf Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 és vízpumpát is cserélni ilyen alkalommal... :wacko: Azt is vettem............ :unsure: A garanciát ilyen esetben ki vállalja?Szóval érvényesíthető ebben az esetben is? Ha van számla, ha nincs? Márkaszervízben lesz cserézve, tehát a gari él, mivel gyári cuccokkal lesz összerakva.
Recommended Posts