mackosajt Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Hm........ B) :omg: :) Keresek minjá egy motorhibásat megvételre! :o hmm... aztán azt is eladnád... asszony nem szólt még rád? :) amúgy ha elfogadható áron volna ilyen, és a szervíz "olcsó", akkor sima ügy, és a moci tuti lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Véleményekekt kérnék..... Esetleg javaslatokat...... :) neee mááá törött gagyi öreg sz@r Losi gyere be és vidd el az enyémet egy körre, nézd meg jól és rá se fogsz nézni a B1-re. Tegnap este 10-ig klímát basztattunk Árpival meg Bazsival a ventillátorok vezérlése nem tökéletes. Lenne neki 4 fokozata és nincs meg mind. majd vasárnap folytatjuk. Udi gyere ha tudsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 vegyen meg egy ilyen problémás b2-t? B) A B1-ek picit jobban sikerültek, mind ABS vezérlő, mind elektronik fronton. Eddig sajna ezt vettem észre. Mintha a hibák kiküszöbölése a b2-vel nem előre, hanem vissza lépés lett volna. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 vegyen meg egy ilyen problémás b2-t? B) A B1-ek picit jobban sikerültek, mind ABS vezérlő, mind elektronik fronton. Eddig sajna ezt vettem észre. Mintha a hibák kiküszöbölése a b2-vel nem előre, hanem vissza lépés lett volna. :) hogy B1 vagy B2 erről nem nyitok vitát, nekem a jobban tetszik a B2 kívül belül de ez izlés dolga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Nekem is tetszenek a B2-k, nyugi, én a technikai problémák miatt csalódtam bennük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Szerintem a B1 és B2 Vectra és a B1 és B2 Omega egyaránt tele vannak hibákal évjárattól függetlenül, csak nem biztos, hogy ugyanazok a hibajelenségek. Amúgy nekem is jobban tecc a B2 Veki, ha másért nem az első lámpájáért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Mivel minő véletlen éppen arra jártam, megnéztem közelebről Ezt a gépet. Nem elég, hogy murvajóól néz ki, de amikor elkezdett duruzsolni a V6..........gyerekek......... B) Na meg 7K-ért számítanák be az Astrát.Én meg egyre jobban hajlok rá......még ha az ára miatt nem is ebbe, de egy 2.0-ba lehet megjátszanám...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Mivel minő véletlen éppen arra jártam, megnéztem közelebről Ezt a gépet. Nem elég, hogy murvajóól néz ki, de amikor elkezdett duruzsolni a V6..........gyerekek......... :) Főleg hogy az i500 ráadásul ritkaság is, a nevében a szám a gyártott darabszámot jelenti, úgyhogy tutira nem jönne szembe minden sarkon egy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Főleg hogy az i500 ráadásul ritkaság is, a nevében a szám a gyártott darabszámot jelenti, úgyhogy tutira nem jönne szembe minden sarkon egy. Hümmmm.... Tényleg csak 500 ? Balázska is majd nem vett 1et, de valami eléggé csattogot a mocijában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Ha már egyéb csevegés, itt is megmutizom már az ótókámat, bár a szelidi talin páran már látták. :) picit megnőtt a kereke! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Nagyon jól néz ki. Bár nehezen tudom elképzelni, hogy Mo-i forgalombahelyezésű. Az első lámpát kapásból cserélném faceliftesre. A bordón nagyon jól áll a pacsker :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Hümmmm.... Tényleg csak 500 ? Balázska is majd nem vett 1et, de valami eléggé csattogot a mocijában. Remélem nem 1ről van szó........mármint ugyanerről.......Azé' agyalok rendesen.Nekem is bejönne, bár havonta kb. 5300 lenne a kötelezője B10-ben, és 30e. a súlyadója éves szinten, ami nemkevés.Aztán benne van még az is, hogy ha v.mi sunyi, rejtett hiba előjön......szóval egyenlőre nemtudom még....... Mondjuk az 100, hogy nem jön szembe minden utcasarkon..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 ... A bordón nagyon jól áll a pacsker :) köszi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Nagyon jól néz ki. Bár nehezen tudom elképzelni, hogy Mo-i forgalombahelyezésű. Az első lámpát kapásból cserélném faceliftesre. GSi Tomi küldött pár linket, és ott nincs i500 5 ajtóval, csak sedan ill. Caravan kivitelben.Lehet, hogy ez nem is igazi i500?CSak egy feloptikázott darab?Mert akkor viszont nem éri meg azt a pénzt, amit kérnek érte........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 nekem ez nem tűnik i500nak..kérdés,hogy akkor a motor hogy került bele :) itt van egy kis infó,igaz nem magyar nyelvű Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 nekem ez nem tűnik i500nak..kérdés,hogy akkor a motor hogy került bele :) itt van egy kis infó,igaz nem magyar nyelvű Hát igen, én is erre gondoltam......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Remélem nem 1ről van szó........mármint ugyanerről.......Azé' agyalok rendesen.Nekem is bejönne, bár havonta kb. 5300 lenne a kötelezője B10-ben, és 30e. a súlyadója éves szinten, ami nemkevés.Aztán benne van még az is, hogy ha v.mi sunyi, rejtett hiba előjön......szóval egyenlőre nemtudom még....... Mondjuk az 100, hogy nem jön szembe minden utcasarkon..... Nem ma volt már, de emlékeim szerint az egy lila kombi volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 valóban hiányzik az i500 sorozatból az 5 ajtós :) viszont van caravan B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Én meg olyan forrást találtam, ami szerint igenis volt i500 ötajtósban is, amennyiben nem vezetett teljesen félre a meglehetősen gyér labanctudásom, és a "schragheck" valóban ferdehátút jelent... Sajna nem tudom megmutatni a forrást mert nyomtatott formában van, amúgy a Halwart Schrader-féle Opel Typenkompass Band 2 - Personenwagen seit 1988 c. könyvből jött az infó. Amúgymeg mintha valami olyasmi rémlene, hogy az Irmscher-modellek alvázszáma is más (van benne valami utalás a gyártóra), tehát abból ki kéne derülnie hogy valóban i500-ról van-e szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Remélem nem 1ről van szó........mármint ugyanerről.......Azé' agyalok rendesen.Nekem is bejönne, bár havonta kb. 5300 lenne a kötelezője B10-ben, és 30e. a súlyadója éves szinten, ami nemkevés.Aztán benne van még az is, hogy ha v.mi sunyi, rejtett hiba előjön......szóval egyenlőre nemtudom még....... Mondjuk az 100, hogy nem jön szembe minden utcasarkon..... A biztosítást nem tudom hol nézted, de nekem összesen 28e az éves díjam egyszerre kifizetve, és egy kategória a két autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 A biztosítást nem tudom hol nézted, de nekem összesen 28e az éves díjam egyszerre kifizetve, és egy kategória a két autó. életkor-lakóhely-biztosító... akár 10x eltérés is lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 életkor-lakóhely-biztosító... akár 10x eltérés is lehet B) Megyeszékhely Rlz..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Az szívás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
l_zsolt Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Üdv mindenkinek. Egyik haverom vett egy B Vectra-t 96-os megkért érdeklődjek nem tud-e valaki szerezni kezelési könyvet hozzá vagy másolatot de jó pdf formátumban is. A segítséget előre is köszönöm. Pá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Mikor indultam az Astra papírjait intézni, visszafelé belebotlottam egy B Vectra Caravanba, amit körbenéztem, és viszonylag rövid, kb. 10 perces gondolkodás után megvettem. Amit tudni kell róla, hogy import, 97.06. havi, X20XEV, padlizsánlila, digit klíma, 2 légzsák, szervó, ABS, ASR,BC, 2 elektromos ablak, meg a szokásos sallangok.Az autó törve nem volt, a hátsó ajtót festették v.mikor, de nem volt vészes.Apró csacska javítások lesznek majd vele, meg hát a szokásos vez.szíj és tsai.De összeségében figyelembe véve a B Vekik jelenlegi piaci árait, jó vételt csináltam, hiszen 900e.-ért megvettem. Szóval mindig az első gondolat jó nálam, mert ilyet akartam az Astra helyett........... :) B) :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts