mackosajt Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 látom ma kifejezetten beszédes vagy! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 most van pici időm, meg kedvem sincs dolgozni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 megértelek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Egy lüke kérdés foglalkoztat.Piszokul tetszenek a B Vectra Caravanok 2.5V6-tal, de amit találok, kivétel nélkül autómata. A kérdés: Mekkora meló átalakítani az autómatát manuálisra, és milyen típusú váltó felel meg a paramétereknek? A váltócserén kívül kell-e mást mahinálni hozzá?(motorvezérlő eletronika, miegymás..........) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 először is F23 SR, vagy F25 RC (inkább ez) kellene hozzá, ha jól látom. gondolom nem 2 Ft egyik sem. aztán esetleg gondolom vezérlő is kéne... az AF22-t meg eladni+ a vezérlőt is. esetleg... ebay-en 8-900 eur az F23 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Plusz kábelkötegekkel mókolás, aztán meg az nem jó, ez nem jó, további mókolás, míg kb a harmadik negyedik körben talán minden működni fog úgy, ahogy kell. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 először is F23 SR, vagy F25 RC (inkább ez) kellene hozzá, ha jól látom. gondolom nem 2 Ft egyik sem. aztán esetleg gondolom vezérlő is kéne... az AF22-t meg eladni+ a vezérlőt is. esetleg... ebay-en 8-900 eur az F23 :rolleyes: :mellow: Hinnye.......... 200-300e.-ig még csakcsak.......... Asszem inkább nézelődök tovább...... :D Plusz kábelkötegekkel mókolás, aztán meg az nem jó, ez nem jó, további mókolás, míg kb a harmadik negyedik körben talán minden működni fog úgy, ahogy kell. :unsure: Jóól hangzik! :lol: Piszokul bosszant, hogy nem viszik el az Astrát, még ár alatt sem.Ezért gondoltam arra, hogy beszámíttatom egy ilyen motor+váltó kombóval szerelt B Vekibe. De az a gáz, hogy szinte kivétel nélkül mindegyik autómata.Én meg olyat nem szeretnék.Nyilván lehetne használni gond nélkül, de......... Szóval legalább 1.4M körül lenne a móka vége.......elvileg.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 :rolleyes: Hinnye.......... 200-300e.-ig még csakcsak.......... Asszem inkább nézelődök tovább...... ;) Jóól hangzik! :D Piszokul bosszant, hogy nem viszik el az Astrát, még ár alatt sem.Ezért gondoltam arra, hogy beszámíttatom egy ilyen motor+váltó kombóval szerelt B Vekibe. De az a gáz, hogy szinte kivétel nélkül mindegyik autómata.Én meg olyat nem szeretnék.Nyilván lehetne használni gond nélkül, de......... Szóval legalább 1.4M körül lenne a móka vége.......elvileg.......... Nekem van egy kézi váltóm és pont B Vecibe való :D Helyette kell nekem egy B Vecibe való autómata :lol: Esetleg nekifekszünk és átalakítjuk mind a kettőt. Ehhez nem is kell csak egy hét szabi Uditól, Bazsitól, Tőled meg Tőlem :mellow: és már mehet is :lol: De az autómatát csak akkor veheted meg ha belemennek az olajcserébe megvétel előtt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 De az autómatát csak akkor veheted meg ha belemennek az olajcserébe megvétel előtt :rolleyes: Én inkább sztem felébredek! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sade Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 Hali,mindenkinek. Szeretnék valakitől egy B Vectra használati kézikönyvet,ha ,tudna valaki,kérlek küld el valahogy .Előre is köszi. sade. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Eztfigyuzzátoke' :rolleyes: Még egy. Utóbbinál érdekes, hogy szinte új a kormány, de a kuplungpedál kissé kopottas gumiilag. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Eztfigyuzzátoke' <_< Még egy. Utóbbinál érdekes, hogy szinte új a kormány, de a kuplungpedál kissé kopottas gumiilag. ;) Gyanusan furák a sárvédő tartócsavarjai a kéknek.Lehet puffos volt és a kormány is azért új? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 amúgy gyanúsan olcsó is a kék.... szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 amúgy gyanúsan olcsó is a kék.... szerintem. Azé meglesném milyen...olyan jó szúrós dízeles szemmel! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 oksa. tedd azt! :rolleyes: Én nem tartalak fel! <_< De most komolyan. 2001-es, Vagy csak nekem tűnik "olcsónak"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 De most komolyan. 2001-es, Vagy csak nekem tűnik "olcsónak"? Hát a többi benyás 2001-2002-es sem "annyira" drága.Ellenben a hason'évjáratú Dieselekkel....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 há de ez pont dízel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 há de ez pont dízel. <_< Lehet, elírták az árát?V. v.mi bibi van a géppel...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Valóban a 2.2 DTi csöppet a piaci ár alatt van, de el akarják adni mégha sz@r is. A felszereltsége szegényes, meg biztos sok km. Az i500 viszont nem rossz ha rendbe teszi a motorját valaki akkor még sokáig jó lehet nem Losi? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Az i500 viszont nem rossz ha rendbe teszi a motorját valaki akkor még sokáig jó lehet nem Losi? :rolleyes: Nemnyilatkozom! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Nem azt mondtad hogy caravant szeretnél?Családi kocsit..... ;) Amúgy az i500 nem lehet rossz :rolleyes: A 8-9literes fogyasztás viszont biztos nem valós <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 A 8-9literes fogyasztás viszont biztos nem valós :rolleyes: Családi reptetős na! <_< Inkább 10-15l lesz az Losit ismerve! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Nem azt mondtad hogy caravant szeretnél?Családi kocsit..... ;) Amúgy az i500 nem lehet rossz :rolleyes: A 8-9literes fogyasztás viszont biztos nem valós <_< Kecsegtető lenne az i500, de csak akkor mernék beleszállni, ha volna még tarcsiba 5K-m, az esetleghesen flmerülő javítások fedezésére. Amúgy ez a faja csomagtérkialakítás már bejövős lenne. Szépek, és jók a DTH Caravanok, de drágák.Főleg amik a facelift utániak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Véleményekekt kérnék..... Esetleg javaslatokat...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 ez a sötét lámpa mindig is fura volt nekem,talán felszereltségfüggő,vagy B2-ből származik? mert nem mindegyiken van ilyen,ahogy eddig láttam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts