mackosajt Elküldve Szeptember17, 2006 Elküldve Szeptember17, 2006 Hűha...Majd mutasd meg feltétlen, ha kész lett :wub: Jelentem a tegnapi nap folyamán elkészült! :P Szabotnak örök hálám miatta! Ő csinált róla képet és vidijót is. Majd remélem megosztja velünk. :P
Kiscsávó Elküldve Szeptember17, 2006 Elküldve Szeptember17, 2006 Nálad miujs az adagolóval? :wub: Sikerült valamit intézni? Igen készen van. Az adagoló elektronikája ment tönkre, kapott 1 újat 227. 040 Ft-ért de most se a klíma sem a fűtőventillátorom nem megy valamiért, mindent szépen kijelez de, meg se mukkan, viszont ha ki van kapcsolva, leállítom a motort akkor a klíma kijelző, felvillan 5 másodpercre és két vízszintes vonal, jelenik meg!
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 A nagy érdeklődésre való tekintettel, különösen ajánlva Rickynek és Futó Mesternek, íme a futófény! :wub: Remélem látszik a lényeg a vidijón... :P KÖszönet érte Szabot-nak. :P
J0hnny Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 A nagy érdeklődésre való tekintettel, különösen ajánlva Rickynek és Futó Mesternek, íme a futófény! :P Remélem látszik a lényeg a vidijón... B) KÖszönet érte Szabot-nak. :lol: Devon Májsz is megirigyelné! :wub: Faca lett Májkül!Ez az pajti! :P
warwolf Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 íme a futófény! :lol: Brutál!! :wub: :P :P Bulimobil! B)
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 THX! Remélem sikerül épségben megőríznem az elektronyikát, és akkor éjőben is meg jehet majd nyényi. :wub:
Ricky Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 A nagy érdeklődésre való tekintettel, különösen ajánlva Rickynek és Futó Mesternek, íme a futófény! :wub: Remélem látszik a lényeg a vidijón... :P KÖszönet érte Szabot-nak. B) Naggggyyyon komoly!! :P
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 Naggggyyyon komoly!! :P Ugye! :P tudom, hogy egy aprócska baromság mindössze, de nekem teccik! B) Meg amúgy nagyon szeressem a KITTet! :wub:
szabot Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 THX! Remélem sikerül épségben megőríznem az elektronyikát, és akkor éjőben is meg jehet majd nyényi. :wub: Csak szólj, mielőtt megint le akarod szigetelni... :P
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 Csak szólj, mielőtt megint le akarod szigetelni... :wub: Rendben! Ígérem többé ilyet nem csinálok! :P
szabot Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 Rendben! Ígérem többé ilyet nem csinálok! :P Jól van na, egy stabIC nem stabIC! :wub: Mindjárt rakok el egyet...
tomi023 Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Van információtok a gyári 3hangszórós első ajtóról?
J0hnny Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Van információtok a gyári 3hangszórós első ajtóról? Úgy tudom 2x3 hangszoró van elöl! :wub: Mire vagy még kiváncsi? :P
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Van információtok a gyári 3hangszórós első ajtóról? mire gondolsz?
tomi023 Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Azt mondta Bazsi, hogy Bose volt! Ha igen nekem az kell bele!
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Hát ennek utána kellene nézni,nem hiszem a hogy gyárilag Bose szett lett volna benne!
warwolf Elküldve Október14, 2006 Elküldve Október14, 2006 Kicseréltük a külső féltengelycsuklót Tominál.Egész gyorsan ment! :lol: Aztán mentek Morgóhoz vákumcsövezni, mert a Vekije 3500rpm felett elfelejt menni! :lol:
J0hnny Elküldve Október14, 2006 Elküldve Október14, 2006 Kicseréltük a külső féltengelycsuklót Tominál.Egész gyorsan ment! :lol: Aztán mentek Morgóhoz vákumcsövezni, mert a Vekije 3500rpm felett elfelejt menni! :D A hiba megvan,a turbóhoz menő cső egy centi hosszan ki volt dörzsölve! Tormásinál nem volt ilyen vákumcső raktáron( :lol: ),szal egyenlőre toldva lesz! Valszeg ezért volt lusta,mert a turbó nem volt vezérelve és szinte szívóként ment!
warwolf Elküldve Október14, 2006 Elküldve Október14, 2006 A hiba megvan,a turbóhoz menő cső egy centi hosszan ki volt dörzsölve! Tormásinál nem volt ilyen vákumcső raktáron( :lol: ),szal egyenlőre toldva lesz! Valszeg ezért volt lusta,mert a turbó nem volt vezérelve és szinte szívóként ment! Ha a toldást meg tudtátok oldani szaxerűen, akkor talán még tartós is lesz.Szerintem.
J0hnny Elküldve Október14, 2006 Elküldve Október14, 2006 Ha a toldást meg tudtátok oldani szaxerűen, akkor talán még tartós is lesz.Szerintem. Nemrég hívott Csabi,hogy nagyon ok lett a gép! 5.-ben 3500rpm-nél ment 170-et! :lol: Mennyit jelent egy vákumcső! :lol:
tomi023 Elküldve Október14, 2006 Elküldve Október14, 2006 Csabi engem is hívott vagyon örül, már majdnem úgy megy az autója mint az enyém :lol: ugyanis nekem új féltengelycsuklóm van :lol: Losi Köszönöm szépen a szakszervízt! Majd veszek gumiápolót és lefújom a gumiharangokat a jobb oldalon is.
warwolf Elküldve Október14, 2006 Elküldve Október14, 2006 Losi Köszönöm szépen a szakszervízt! Én pedig a szaxerű villanyászkodást köszönöm a kisszélvészen! :lol:
mackosajt Elküldve Október19, 2006 Elküldve Október19, 2006 Kicsit meglepődtem ma... A múltkor már néztem, hogy a toronyszilentem mintha lassan csereéretté válna. Aztán láttam C corsát, és abban is hasonló megoldás van (vagyis ugyanez). Aztán kikerestem EPC-ben... és megnéztem... totál ugyanaz... még a Csergőnél is egy cikkszámon futnak. C corsa- G astra - B vectra.... nos ez érdekes, mert utóbbi a legnehezebb, így ebben valszeg hamarabb is megy tönkre. Szerintetek ez miért van? Ja és találtam csergőnél 12-ért, meg 4-ért is... érdekes.... mondjuk ezek alapján lehet valami extracuccost kéne inkább beszereznem. Azé mégis 1,5 tonna az ótó, a corsa meg csak 1.
Recommended Posts