mackosajt Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Hűha...Majd mutasd meg feltétlen, ha kész lett :wub: Jelentem a tegnapi nap folyamán elkészült! :P Szabotnak örök hálám miatta! Ő csinált róla képet és vidijót is. Majd remélem megosztja velünk. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Nálad miujs az adagolóval? :wub: Sikerült valamit intézni? Igen készen van. Az adagoló elektronikája ment tönkre, kapott 1 újat 227. 040 Ft-ért de most se a klíma sem a fűtőventillátorom nem megy valamiért, mindent szépen kijelez de, meg se mukkan, viszont ha ki van kapcsolva, leállítom a motort akkor a klíma kijelző, felvillan 5 másodpercre és két vízszintes vonal, jelenik meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 A nagy érdeklődésre való tekintettel, különösen ajánlva Rickynek és Futó Mesternek, íme a futófény! :wub: Remélem látszik a lényeg a vidijón... :P KÖszönet érte Szabot-nak. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 A nagy érdeklődésre való tekintettel, különösen ajánlva Rickynek és Futó Mesternek, íme a futófény! :P Remélem látszik a lényeg a vidijón... B) KÖszönet érte Szabot-nak. :lol: Devon Májsz is megirigyelné! :wub: Faca lett Májkül!Ez az pajti! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 íme a futófény! :lol: Brutál!! :wub: :P :P Bulimobil! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 THX! Remélem sikerül épségben megőríznem az elektronyikát, és akkor éjőben is meg jehet majd nyényi. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 A nagy érdeklődésre való tekintettel, különösen ajánlva Rickynek és Futó Mesternek, íme a futófény! :wub: Remélem látszik a lényeg a vidijón... :P KÖszönet érte Szabot-nak. B) Naggggyyyon komoly!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Naggggyyyon komoly!! :P Ugye! :P tudom, hogy egy aprócska baromság mindössze, de nekem teccik! B) Meg amúgy nagyon szeressem a KITTet! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 THX! Remélem sikerül épségben megőríznem az elektronyikát, és akkor éjőben is meg jehet majd nyényi. :wub: Csak szólj, mielőtt megint le akarod szigetelni... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Csak szólj, mielőtt megint le akarod szigetelni... :wub: Rendben! Ígérem többé ilyet nem csinálok! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Rendben! Ígérem többé ilyet nem csinálok! :P Jól van na, egy stabIC nem stabIC! :wub: Mindjárt rakok el egyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Van információtok a gyári 3hangszórós első ajtóról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Van információtok a gyári 3hangszórós első ajtóról? Úgy tudom 2x3 hangszoró van elöl! :wub: Mire vagy még kiváncsi? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Van információtok a gyári 3hangszórós első ajtóról? mire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Azt mondta Bazsi, hogy Bose volt! Ha igen nekem az kell bele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 na ezt most nem értem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Hát ennek utána kellene nézni,nem hiszem a hogy gyárilag Bose szett lett volna benne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 picit lefóliáztam az ablakokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Kicseréltük a külső féltengelycsuklót Tominál.Egész gyorsan ment! :lol: Aztán mentek Morgóhoz vákumcsövezni, mert a Vekije 3500rpm felett elfelejt menni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Kicseréltük a külső féltengelycsuklót Tominál.Egész gyorsan ment! :lol: Aztán mentek Morgóhoz vákumcsövezni, mert a Vekije 3500rpm felett elfelejt menni! :D A hiba megvan,a turbóhoz menő cső egy centi hosszan ki volt dörzsölve! Tormásinál nem volt ilyen vákumcső raktáron( :lol: ),szal egyenlőre toldva lesz! Valszeg ezért volt lusta,mert a turbó nem volt vezérelve és szinte szívóként ment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 A hiba megvan,a turbóhoz menő cső egy centi hosszan ki volt dörzsölve! Tormásinál nem volt ilyen vákumcső raktáron( :lol: ),szal egyenlőre toldva lesz! Valszeg ezért volt lusta,mert a turbó nem volt vezérelve és szinte szívóként ment! Ha a toldást meg tudtátok oldani szaxerűen, akkor talán még tartós is lesz.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Ha a toldást meg tudtátok oldani szaxerűen, akkor talán még tartós is lesz.Szerintem. Nemrég hívott Csabi,hogy nagyon ok lett a gép! 5.-ben 3500rpm-nél ment 170-et! :lol: Mennyit jelent egy vákumcső! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Csabi engem is hívott vagyon örül, már majdnem úgy megy az autója mint az enyém :lol: ugyanis nekem új féltengelycsuklóm van :lol: Losi Köszönöm szépen a szakszervízt! Majd veszek gumiápolót és lefújom a gumiharangokat a jobb oldalon is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Losi Köszönöm szépen a szakszervízt! Én pedig a szaxerű villanyászkodást köszönöm a kisszélvészen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Kicsit meglepődtem ma... A múltkor már néztem, hogy a toronyszilentem mintha lassan csereéretté válna. Aztán láttam C corsát, és abban is hasonló megoldás van (vagyis ugyanez). Aztán kikerestem EPC-ben... és megnéztem... totál ugyanaz... még a Csergőnél is egy cikkszámon futnak. C corsa- G astra - B vectra.... nos ez érdekes, mert utóbbi a legnehezebb, így ebben valszeg hamarabb is megy tönkre. Szerintetek ez miért van? Ja és találtam csergőnél 12-ért, meg 4-ért is... érdekes.... mondjuk ezek alapján lehet valami extracuccost kéne inkább beszereznem. Azé mégis 1,5 tonna az ótó, a corsa meg csak 1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts