Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Elküldve

Tegnap megrendeltem a riogatót, elvileg ma meg is érkezik... kíváncsi leszek rá... meg arra, hogy mennyire bonyolult a bekötése...

Ha túl bonyolultnak találom, rábízom szagemberre... szimatolja ő az ampert. :huh:

Elküldve

Jelentem, csak nem vagyok egy elveszett gyerek! :huh:

Helyzet megoldva. Működik szépen. Már csak a szirént kell bekötnöm, csak a zsufiban nem tudom, hogy hova tegyem.

Elküldve
Aszongya: "nincs jogosultságod ehhez a területhez" :lol:

Amikor belinkeltem még jó volt,tegnap töltöttem le!Na akkor -www.vectraclub.hu-vectra b club-regel-letöltések között lesz!! :huh:

• 2 weeks later...
Elküldve
történjen má valami...

Hamarosan kézhez kapom a plazma számlapot. :huh:

Közben meg vettem egy Sony fejet a car400 helyére, és jelentem, a kormányról távvezérlést is megoldottam.

http://www.paser.it

Egyik hazai hifis cég forgalmazza is. Király kis megoldás!

Elküldve
Hamarosan kézhez kapom a plazma számlapot. :huh:

Közben meg vettem egy Sony fejet a car400 helyére, és jelentem, a kormányról távvezérlést is megoldottam.

http://www.paser.it

Egyik hazai hifis cég forgalmazza is. Király kis megoldás!

nem lehet hogy ez is valami blaus cucc?

Elküldve
nem lehet hogy ez is valami blaus cucc?

Hát nem tudom. Szerintem nem.

Amit én szereztem, az Clarion, Kenwood, Sony, Pioneer, Panasonic, stb.-ket kezel, de a blau nincs köztük.

Amúgy relatíve pofon1xű elven műkszik. Betanítod neki a nyomógombokat úgy, ahogy a funkciók következnek 1 táblázatban, aztán megadod mit vezéreljen, ő meg csinálja is.

• 3 weeks later...
Elküldve

Angel eye's beszerelve. Igaz, nem FK, de nekem teccik! :D :unsure:

24564617.jpg

a LED-eket oldalt nem kötöttem be, majd kicsit okosítva lesznek... remélem.

24564600.jpg

este meg majd csinálok róla képet, hogy akkor milyen...

Asszonynak így már tetszik... amíg nem volt berakva, nem tetszett neki! :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.