gyuros Elküldve Február23, 2020 Elküldve Február23, 2020 Köszönöm a válaszokat Utána olvasva már átlátom az ESP működési elvét.. De ebben a Vectrában szerintem biztosan nincs. De eddig is meg voltam nélküle! :D Egyébként vannak olyan eladó Vectrák X20XEV motorral is amikben írják, hogy van benne ESP. És amikor megláttam azokat az érzékelőket a futóművön kicsit azért reméltem hátha az Hátsó féknyereggel kapcsolatos kérdésem is lenne. http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=269pol.jpg Látszólag a sárgával jelölt rész a külömbség a B1 és a képen látható B2 féknyereg között.. Esetleg más különbség is van? És a sárgával jelölt résznek mi jelentősége van? (mert látszólag szerintem semmi) Illetve valaki tudja hol érdemes keresnem ilyen Vectra kormányt? http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=334received_1036067906742.jpeg Nem összekeverendő a többi háromágú Opel kormányokkal. Bizonyos netes képen "zender" kormánynak volt nevezve. És minden bizonnyal ritka is de mindenképp szeretnék egy ilyen kormányt. Előre is köszi
gyuros Elküldve Február27, 2020 Elküldve Február27, 2020 Üdv mindenkinek. Valaki tudja esetleg minek a csatlakozója a képen látható csatlakozó? A csomagtartó hátsó homlokfalában van középtájt. Talán a vonóhorog kábelezéséhez tartozna? http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=69020200227_175713.jpg http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=27320200227_175703.jpg
Gaben1975 Elküldve Február28, 2020 Elküldve Február28, 2020 Üdv mindenkinek! Segítsetek nekem, még új vagyok, mert nem volt gond az autómmal. Van egy B Vectra X20DTL 1997-es. Elindulok vele és egyszer csak gondol egyet, elmegy a turbónyomás, nem gyorsul az autó. Van, hogy 5-10 perc múlva magától visszajön, de van olyan is, hogy le kell állítanom fél percre és utána minden rendben. Mindegy milyen sebességgel megyek, ha lassan, ha gyorsan, elmegy-visszajön. Ki lett cserélve az EGR szelep, a nyomásszabályzó, abból is mindegyik. Van vákum a csövekben, nem sérültek, diagnosztika alapján a turbó leadja a megfelelő nyomást is, de mégis elmegy az ereje, aztán visszajön. Ha van ötlet, szívesen venném! Köszönöm.
gyuros Elküldve Február28, 2020 Elküldve Február28, 2020 2 órája, tgabika76 írta: Ráhibáztál, az! Köszi a választ Az enyémben is van csak abban szögletes a csatlakozója.
gyuros Elküldve Március4, 2020 Elküldve Március4, 2020 Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy az X16XE 1.6-os motornak a hengerfeje jó lehet az X20XEV blokkra? Szelep méretek illetve a belső járatok nem kisebbek? Látszólag a szelepfedél másabb bár még annyira nem néztem meg a dolgot ilyen szempontból, na meg még egyben van a motor.. Ha nem jó akkor nem bontom meg a motort...
tgabika76 Elküldve Március4, 2020 Elküldve Március4, 2020 Sztem nem jó. Én legalábbis úgy szoktam az ilyesmit kideríteni, hogy megnézem a hengerfejtömítések azonosak-e, és ennél a két motornál nem azok.
gyuros Elküldve Március4, 2020 Elküldve Március4, 2020 Köszönöm a választ. Közben én is kimentem kicsit szemrevételeztem és láttam h más a mérete. Majd megnézem, hogy a vezérműtengelyek megegyeznek-e meg a belsőségek...
Zsanx Elküldve Április11, 2020 Elküldve Április11, 2020 Sziasztok. Problémám van a 1.8 96os 5 ajtós vecámmal. Utastérbe bejön a benzinszag leginkább akkor ha 30l alá csökken a tartály. Igen biztos nem kartelgáz, megtudom különböztetni.. Biztos nem csepeg sehol mert át lett nézve fel lett emelve fej felé is úgyhogy alaposan át lett nézve. Segítsetek légyszíves kiokoskodni mi okozhatja a bajt..
bandi56 Elküldve Augusztus22, 2020 Elküldve Augusztus22, 2020 Sziasztok. 1998.as B wectrám van . A pohártartók helyére akarok tároló rekeszt tenni.Ha valakinek van fölösbe érdekelne.
Bandi-X16XEL Elküldve Február5, 2021 Elküldve Február5, 2021 A Csergőnél volt még egy darab, vadi új, gyári, 3800Ft volt, decemberben vettem meg. Most 80ezer. Igen, nyolcvanezer! Persze csak rendelésre. Ebay-en még lehet kapni 20ezerért. Vagy bontó esetleg.
kocka Elküldve Május27, 2021 Elküldve Május27, 2021 Sziasztok! Hátha valakit érdekel, van egy pár Vectra B/1 első sárvédőm (balos/jobbos) enyhén sérült állapotban Z369 színkóddal. Ha valaki erre jár, ingyen elviheti, sajnálom kidobni, hátha valakinek megér egy kis kitérőt. Fejér megye, Mór - 20/922-8819 napközben
Recommended Posts