csaszarmate Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Sok szerencsét hozzá.Alaposan szét kell nézni, mert választék van bőven.Kerüld a 2.0DTi-ket...... Hi. cimbim most vett egy ilyet, lehet h már túlesett ezen a beavatkkozáson, vagy még vissza van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Hi. cimbim most vett egy ilyet, lehet h már túlesett ezen a beavatkkozáson, vagy még vissza van? Majd kiderül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Szoktatok nullázni teletankoláskor? Mennyit mentek el egy tankkal (a benzines kollegákhoz szól igazán a kérdés :))? Én így 3-4 hónap használat után általában 700 körül tudok menni vele egy tankkal bár a BC még sose mutatott "Range 70 km" alatti értéket, és szerintem még van egy kicsi tartaléka ilyenkor... Nem merem kiüríteni :( Nehéz tolni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Szoktatok nullázni teletankoláskor? Mennyit mentek el egy tankkal (a benzines kollegákhoz szól igazán a kérdés :))? Én így 3-4 hónap használat után általában 700 körül tudok menni vele egy tankkal bár a BC még sose mutatott "Range 70 km" alatti értéket, és szerintem még van egy kicsi tartaléka ilyenkor... Nem merem kiüríteni :( Nehéz tolni :P Jaja, nekem is így valahogy, 700-800km között van a hatótáv. Nagyon lábfüggő. Sima főúton el lehetne vele poroszkálni 90-100 között 900km-t is, de olyan hosszan még nem mentem ennyire lassan, többnyire inkább pályázom. Eddig a max. range, amit kiírt, az 897km volt, még amikor minden tankolásnál nulláztam, és egy kivételesen hosszú poroszkálás után rátankoltam. A negatív rekordom 427km, egy hetes kizárólagos városi furikázás után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Jaja, nekem is így valahogy, 700-800km között van a hatótáv. Nagyon lábfüggő. Sima főúton el lehetne vele poroszkálni 90-100 között 900km-t is, de olyan hosszan még nem mentem ennyire lassan, többnyire inkább pályázom. Eddig a max. range, amit kiírt, az 897km volt, még amikor minden tankolásnál nulláztam, és egy kivételesen hosszú poroszkálás után rátankoltam. A negatív rekordom 427km, egy hetes kizárólagos városi furikázás után. Vegyes használatban 7-800 km. Ir ki range 1100-at is, ha hosszuba rátankolok.... igaz az átlagfogyi amit kiir hibádzik.... 30%-al kevesebbet mér a BC mint én.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Jaja, nekem is így valahogy, 700-800km között van a hatótáv. Nagyon lábfüggő. Sima főúton el lehetne vele poroszkálni 90-100 között 900km-t is, de olyan hosszan még nem mentem ennyire lassan, többnyire inkább pályázom. Eddig a max. range, amit kiírt, az 897km volt, még amikor minden tankolásnál nulláztam, és egy kivételesen hosszú poroszkálás után rátankoltam. A negatív rekordom 427km, egy hetes kizárólagos városi furikázás után. Nekem ha 600at szokott kiírni telitanknál.700nál még sose láttam többet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Én asszem egyszer láttam 800 fölötti range-et de ez még változhat! :( Minden esetre megnyugtató, hogy a kisebb motoros kollegáknak (nem cserbinszky :P) is nagyjából 7-800 az átlagos megtett km egy tankkal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Nekem ha 600at szokott kiírni telitanknál.700nál még sose láttam többet. :( Na jah, azért egy I500 már más kategória. Azzal már nehéz lassan menni, óvatosan gyorsítani. Gondolom én. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 992 km 1000 km('1' még hibás azért nem látszik) Ilyet is tud ha akar ez azért tegyük hozzá tele tank + nagypapa lassítva de nagyon... 5. még 40-nél is, főúton 80km/h max, fékezés lehetőleg csak motorfék, gázadás mintha strucc tojás lenne a pedál alatt és ami még fontos: tempomat! ha lábbal nyomom a 90km/h-t több mintha beállítom erre a tempomatot... ez van:) (egyébként az utóbbi 1000 kilométerre 7,1-es átlagot mutat ami 6,7 volt mielőtt nem mentem pár kört debrecenben.... városban megy fel a vegyesem általában 7,6 körül van mostanában de főúton tud spórolni nagyon). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 992 km 1000 km('1' még hibás azért nem látszik) Ilyet is tud ha akar ez azért tegyük hozzá tele tank + nagypapa lassítva de nagyon... 5. még 40-nél is, főúton 80km/h max, fékezés lehetőleg csak motorfék, gázadás mintha strucc tojás lenne a pedál alatt és ami még fontos: tempomat! ha lábbal nyomom a 90km/h-t több mintha beállítom erre a tempomatot... ez van:) (egyébként az utóbbi 1000 kilométerre 7,1-es átlagot mutat ami 6,7 volt mielőtt nem mentem pár kört debrecenben.... városban megy fel a vegyesem általában 7,6 körül van mostanában de főúton tud spórolni nagyon). OK, asszem tényleg kelleni fog az a tempomat. Filóztam rajta, hogy kell/nem kell, de most már azért is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Sziasztok! 7-800 közt bírok én is menni. A fogyasztás 7,5 körül alakul általában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Bizony a tempomat jó dolog, eléggé egy szinten tartja a fogyit. Én pl. most hétvégén úgy lőttem be a sebességet a pályán, h a fordulatszám éppen 3500 alatt legyen, ez GPS-sel 120-122 km/h-t eredményezett. Sajna a fent levő kerekekkel ez óra szerint 127-129 volt, tehát +7-et csal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Én 80%-ban autópályán egyszer 910 Km-t mentem amikor kifogyott. Gázzal 50L-rel 750Km-t megyek. Viszont a tank visszajelző + AC már meghalt egyszer, mert mindig csak 5-6L benzin volt a tankban. Azóta min. 15, mert az AC nem szereti a levegőt is nyomni. Mindig tanul az ember, sokszor sajnos a saját hülyeségéből! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Én 80%-ban autópályán egyszer 910 Km-t mentem amikor kifogyott. Gázzal 50L-rel 750Km-t megyek. Viszont a tank visszajelző + AC már meghalt egyszer, mert mindig csak 5-6L benzin volt a tankban. Azóta min. 15, mert az AC nem szereti a levegőt is nyomni. Mindig tanul az ember, sokszor sajnos a saját hülyeségéből! Jah, mondjuk gázzal kombinálva már igen szép hatótávot lehet összeszedni. 50l-es tank az a pótkerék helyére ment, vagy a csomagtérben van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Jah, mondjuk gázzal kombinálva már igen szép hatótávot lehet összeszedni. 50l-es tank az a pótkerék helyére ment, vagy a csomagtérben van? Csomitartóban van de így is maradt hely még szerencsére. Igaz a hátsó üléseket soha nem kell eldönteni, mert hosszában semmit nem lehetne berakni. Valamit valamiért... Na és a gyújtásnak is mindig tipp-toppnak kell lennie! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Csomitartóban van de így is maradt hely még szerencsére. Igaz a hátsó üléseket soha nem kell eldönteni, mert hosszában semmit nem lehetne berakni. Valamit valamiért... Na és a gyújtásnak is mindig tipp-toppnak kell lennie! Nem rossz dolog a gáz. Főleg, hogy Szerbiában nem rég kb 100 Ft volt literje. Aki tehette átjárt tankolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Tényleg jó dolog, de ha nem úgy veszed az autót elég költséges belerakatni. Bár aki sokat megy vele annak így is megéri. És szerintem nem öli meg a motort, mert én 90000 Km-t mentem vele gond nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Tényleg jó dolog, de ha nem úgy veszed az autót elég költséges belerakatni. Bár aki sokat megy vele annak így is megéri. És szerintem nem öli meg a motort, mert én 90000 Km-t mentem vele gond nélkül. Bizony nem rossz dolog, csak nekem a csomagtartóra szükségem van. :) Pótkerék helyére mekkora tartály férhet be? 40l? És mi van akkor, ha neadjisten belekoccolnak hátulról az autóba? Irány a Hold? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Bizony nem rossz dolog, csak nekem a csomagtartóra szükségem van. :) Pótkerék helyére mekkora tartály férhet be? 40l? És mi van akkor, ha neadjisten belekoccolnak hátulról az autóba? Irány a Hold? :( Ja - ja! A csomagtartó miatt (is) cseréltem a golf2-t vectra kombira tehát szükségünk van rá. Ezért gondolkodom az "etanolosításon". Olcsóbban bent van, a csomi is használható. Az ütközéssel kapcsolatban: Talán ezek már biztonságosabbak, mint 20 éve a pb palack a ladában. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Ja - ja! A csomagtartó miatt (is) cseréltem a golf2-t vectra kombira tehát szükségünk van rá. Ezért gondolkodom az "etanolosításon". Olcsóbban bent van, a csomi is használható. Az ütközéssel kapcsolatban: Talán ezek már biztonságosabbak, mint 20 éve a pb palack a ladában. :) Utóbbi kétségtelen tény! :( Az etanolosításon én is filózom, bár valahol olvastam már, hogy az igazán tuti az etanol és LPG. Az az igazán FlexiFuel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Bizony nem rossz dolog, csak nekem a csomagtartóra szükségem van. :) Pótkerék helyére mekkora tartály férhet be? 40l? És mi van akkor, ha neadjisten belekoccolnak hátulról az autóba? Irány a Hold? :( Ezek már duplafalú acéltartályok és 400 báron vannak lepróbálva. Szerintem a benzintank veszélyesebb, mert itt bármilyen bibi van, az elektronika lezár mindent, mivel a tartálytól a pillangószelepen keresztül a lambdaszondáig mindenhova rá van kötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Ezek már duplafalú acéltartályok és 400 báron vannak lepróbálva. Szerintem a benzintank veszélyesebb, mert itt bármilyen bibi van, az elektronika lezár mindent, mivel a tartálytól a pillangószelepen keresztül a lambdaszondáig mindenhova rá van kötve. Így van, ráadásul a mai tankok már műanyagból készülnek, szal azok előbb adják meg magukat, mint a gázosok... Meg hát még nem hallottam, hogy felrobbant volna egy ilyen tartály is. Egy tűzoltó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Így van, ráadásul a mai tankok már műanyagból készülnek, szal azok előbb adják meg magukat, mint a gázosok... Meg hát még nem hallottam, hogy felrobbant volna egy ilyen tartály is. Egy tűzoltó :) Jó dolog egy szakértőtől hallani/olvasni az ilyet. Akkor nyista para, jövőre lehet, hogy beruházok egy ilyenre. Vagy előbb, ki tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Így van, ráadásul a mai tankok már műanyagból készülnek, szal azok előbb adják meg magukat, mint a gázosok... Meg hát még nem hallottam, hogy felrobbant volna egy ilyen tartály is. Egy tűzoltó :) A vectrán még fém a tank. Legalább is az enyémen. A biztonsági öves jelmondatod meg zseniális. Amióta kifejeltem egy szélvédőt mindig bekötöm. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 5en mentünk a tiszára a múlthéten, klímával és tele csomagokkal. 8.4-et fogyasztott. egyszer mentem 190-et is... véletlenül persze :huh: ^_^ haza fele tele csomi, 3 ember 8.0 klíma nélkül de sietősen (~200) :lol: ensuldigum, természetesen nem végig 200 csak volt annyi is.. átlagban 140 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts