Bocsek Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Tesco-s Shell nálunk is van,szerintem csak a neve változott meg,az üzemanyag maradt tescós,így inkább 2km-rel arrébb járok a Shellre ha otthon tankolok! Metro melletti Oil-on meg csak vészesetben,ha nem jutnék haza,de tudok ennél sokkal rosszabb helyeket is, ahol a tankolás után a motoromba belefagyott a víz télen! Ha nincs pénzem Lukoil,ha jobban megszalad,akkor "gyári" Shell! :D Ez a saját tapasztalaton,ahol eddig a környéken tankoltam! A többit pü-ben leírom! <_< Pedig "gyári" :) tankereket szoktam látni a kútnál, mikor töltik a tartályokat... A Berényi úton is van egy shell, szerintem a következő adagot ott kapja a kocsi. Sima 95-öst... Vagy lehet OMV lesz belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Pedig "gyári" :) tankereket szoktam látni a kútnál, mikor töltik a tartályokat... A Berényi úton is van egy shell, szerintem a következő adagot ott kapja a kocsi. Sima 95-öst... Vagy lehet OMV lesz belőle. Azért mondom hogy ez csak a saját véleményem!Próbálj ki másik helyet és akkor kiderül! 660 km-en most 5.3-ra jött ki a fogyasztásom!Sok-sok főúttal!90-100km/h! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Veszprémbe egész nyáron tesco-s shellt töltöttünk kocsiba és semmi különbség nem volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Veszprémbe egész nyáron tesco-s shellt töltöttünk kocsiba és semmi különbség nem volt :D Én meg egész eddig ugyanitt tankoltam mióta megvan a veki, és eddig semmi gond nem volt. Most sem azt mondom hogy itt a baj, csak azt gyanítom :) mert a kocsival semmi gond - kipp-kopp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Én meg egész eddig ugyanitt tankoltam mióta megvan a veki, és eddig semmi gond nem volt. Most sem azt mondom hogy itt a baj, csak azt gyanítom :) mert a kocsival semmi gond - kipp-kopp Ha ennyivel megnőtt a fogyasztásod,pedig ugyan úgy használtad akkor lehet amiket írtál (katalizátor,lambda sz)ott lesz valami hiba! Katalizátort be lehet méretni,de a szondát lehet valahogy ellenőrizni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Kb 1 hónapja picit több a fogyasztásom mint előtte volt hasonló időben. Kicsit visszább veszek télre az etanolból vagy talán el is hagyom tavaszig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ha ennyivel megnőtt a fogyasztásod,pedig ugyan úgy használtad akkor lehet amiket írtál (katalizátor,lambda sz)ott lesz valami hiba! Katalizátort be lehet méretni,de a szondát lehet valahogy ellenőrizni? igen, rá kell dugni tech2-re az megírja neked milyen értéket közvetít a szonda. én most cseréltem le, mert nagy volt a fogyasztásom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 igen, rá kell dugni tech2-re az megírja neked milyen értéket közvetít a szonda. én most cseréltem le, mert nagy volt a fogyasztásom.. Jó hogy említed,mert mint írtam,jövő hónapban viszem hibákat töröltetni,akkor rákérdezek erre is :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 igen, rá kell dugni tech2-re az megírja neked milyen értéket közvetít a szonda. én most cseréltem le, mert nagy volt a fogyasztásom.. Kell rendeljek egy opcom-ot ebayről... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Kell rendeljek egy opcom-ot ebayről... :o ahogy nézem csak 10e ft, ha rendelsz előtte dobj pls egy privátot, lehet én is kérek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 ahogy nézem csak 10e ft, ha rendelsz előtte dobj pls egy privátot, lehet én is kérek :o van ott olcsóbban is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 van ott olcsóbban is :o Én inkább kihagytam....vettem itt az 1ik kollégától...Igaz hogy drágább volt,de adott 1-2 hasznos infót...Meg ez a kinából rendelés...nekem nincs kedvem a vpop-vel kínlódni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Én inkább kihagytam....vettem itt az 1ik kollégától...Igaz hogy drágább volt,de adott 1-2 hasznos infót...Meg ez a kinából rendelés...nekem nincs kedvem a vpop-vel kínlódni... <off> már több mint 130 rendelésem volt ebay-ről, nagyrészt kínából. egyszer azért akadt fent a vámon csomagom, mert nem hitték el hogy annyiért vettem azt amit rendeltem, második alkalommal bizony fizetnem kellett vámot egy usa-ból rendelt tuning ktm kipufogóra. ráadásul a paypal védelmét is élvezi a vásárló ebay-en, nem buktam még pénzt azért mert svindler volt az eladó... szóval én nem tartok tőle :o <on> Gondolom akkor magyar nyelvű szoftvered van hozzá. Azt ha lehet akkor majd elkérném ha majd meglesz nekem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 <off> már több mint 130 rendelésem volt ebay-ről, nagyrészt kínából. egyszer azért akadt fent a vámon csomagom, mert nem hitték el hogy annyiért vettem azt amit rendeltem, második alkalommal bizony fizetnem kellett vámot egy usa-ból rendelt tuning ktm kipufogóra. ráadásul a paypal védelmét is élvezi a vásárló ebay-en, nem buktam még pénzt azért mert svindler volt az eladó... szóval én nem tartok tőle :D <on> Gondolom akkor magyar nyelvű szoftvered van hozzá. Azt ha lehet akkor majd elkérném ha majd meglesz nekem is. Én fizettem érte.Meg nem olyan egyszerű ez magyar téma...Merek fogadni,.h.1et tuti hazavágsz majd....:o))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Mai napi kocsikázás...1650km ebből én vezettem 1200at. kb.150 lityi ment el.Ez kilences átlagnak felel meg.100km/h óra átlagsebességel.Megvok elégedve a géppel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Merek fogadni,.h.1et tuti hazavágsz majd....:D))))))) Majd kiderül :) Max jelentem az eladót a paypal-nál hogy szart küldött. Volt már ilyen. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Mai napi kocsikázás...1650km ebből én vezettem 1200at. kb.150 lityi ment el.Ez kilences átlagnak felel meg.100km/h óra átlagsebességel.Megvok elégedve a géppel. Én jövő héten megyek majd kb 2200km-t. 4 személlyel plusz csomagokkal 5 nap alatt. Kíváncsi leszek a fogyira... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 ... 10,1l-es fogyasztás százon... Most 469,7 km-es fogyott 44,5l üzemanyag. Ez 9,47l-es fogyasztás százon. Még mindig sokallom, bár már egy fokkal jobb. Most sima 95-öst kapott a veki, és másik kúton is tankoltam mint szoktam. Hát így e85 + vpower után nagyon rossz :D Ja, és beleöntöttem az stp karburátor és injektortisztító adalékát. Csodát nem várok, de hátha használ majd valamit. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Ja, és beleöntöttem az stp karburátor és injektortisztító adalékát. Csodát nem várok, de hátha használ majd valamit. :o Annyit ér kb, mintha szentelt vizet öntenél hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Annyit ér kb, mintha szentelt vizet öntenél hozzá... Lehet az még többet is érne :D Legalább placebo hatás meglesz. Megnyugszik a lelkem hogy kitisztul a karburátor és az injektor a vekiben. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Lehet az még többet is érne :D Legalább placebo hatás meglesz. Megnyugszik a lelkem hogy kitisztul a karburátor és az injektor a vekiben. :o A karburátor az nehezen tisztul meg... Az injektornak meg mi a frásztól kellene megtisztulnia? :) Múltkor az egyik benzinkúton rá akartak beszélni a drágább gázolajra, hogy attól kitisztulnak a dolgok. De nem hagytam magam, nekem a jóféle kénes gázolaj kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 A karburátor az nehezen tisztul meg... Az injektornak meg mi a frásztól kellene megtisztulnia? :D Múltkor az egyik benzinkúton rá akartak beszélni a drágább gázolajra, hogy attól kitisztulnak a dolgok. De nem hagytam magam, nekem a jóféle kénes gázolaj kell. Én nem értek a lovakhoz, csak hajtom őket :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
akika Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Hali! Érdeklődnék, hogy mi a véleményetek az Etanol átalakítókról, hogy teljesen etanollal menjen a gép. Tapasztalatok érdekelnének,ha vannak. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Hali! Érdeklődnék, hogy mi a véleményetek az Etanol átalakítókról, hogy teljesen etanollal menjen a gép. Tapasztalatok érdekelnének,ha vannak. Előre is köszi. Külön topic van neki, böngészd át :o http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1484 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Annyit ér kb, mintha szentelt vizet öntenél hozzá... Azért én most vettem egy Castrol TDA-t a télre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts