Adam1 Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 1025 km/tele tank,ami nálam 58 litert volt és annyit is mutatott a gép!Ennél egyenlőre nem kell jobb :wacko: Nálam tegnap 998 km-re 50,7 liter gázolaj ment utánna. Elég bátor, vagy, hogy 2 litert hagysz a tankban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Elég bátor, vagy, hogy 2 litert hagysz a tankban :D Nálam az utolsó tankolásnál 55,6 ment utána 1 kattanásig és pénikba voltam hogy elérek e a kútra mert a mutató padlón volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Nálam tegnap 998 km-re 50,7 liter gázolaj ment utánna. Elég bátor, vagy, hogy 2 litert hagysz a tankban :D Nem bátorság kérdése,teljesen ki akartam fogyasztani csak nem volt nálam kanna! Nem hiszem hogy 2 liter maradt benne,mert teljesen elfeküdt a mutató és mikor utoljára így mentem vele,5km után kifogyott teljesen!Semmi probléma nem volt vele!Rátöltöttem,2 indítózás és már ment is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Én eddig mindig megtankoltam mikor 10l-t mutatott az óra. De nálam valami nem stimmel, mert eddig sose sikerült 43-45l-nél többet tankolnom ilyenkor ha 1 kattanásig nyomtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Én eddig mindig megtankoltam mikor 10l-t mutatott az óra. De nálam valami nem stimmel, mert eddig sose sikerült 43-45l-nél többet tankolnom ilyenkor ha 1 kattanásig nyomtam. Nálam is ez van. Amikor kigyullad a tankolás visszajelző lámpa, még kb 15 liter anyag van a tankban, olyankor a mutató az 5 ös és a 10es között félúton áll a pirosban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Én eddig mindig megtankoltam mikor 10l-t mutatott az óra. De nálam valami nem stimmel, mert eddig sose sikerült 43-45l-nél többet tankolnom ilyenkor ha 1 kattanásig nyomtam. Ahogy Adam1 is írta,10L-nél biztos hogy több van a tankban olyankor!Én nem egy kattanásig nyomtam utoljára hanem a betöltő cső aljának a szintjéig töltöttem tele!A mutató 58 liternél állt,szerintem egy kattanásnál olyan 55-56 litert tudsz beletenni! Nekem a lámpa a mutató szerint 8 liternél villan ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Nekem még egyik opelem sem mért normálisan. Ezt sem tudom úgy teletankolni, hogy a mutató a 60-ál álljon. Nekem kb olyan 4-5 litert csal plusszban. De még mindig jobb mintha kifogyna valahol útközben. Ahogy Adam1 is írta,10L-nél biztos hogy több van a tankban olyankor!Én nem egy kattanásig nyomtam utoljára hanem a betöltő cső aljának a szintjéig töltöttem tele!A mutató 58 liternél állt,szerintem egy kattanásnál olyan 55-56 litert tudsz beletenni! Nekem a lámpa a mutató szerint 8 liternél villan ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Nekem még egyik opelem sem mért normálisan. Ezt sem tudom úgy teletankolni, hogy a mutató a 60-ál álljon. Nekem kb olyan 4-5 litert csal plusszban. De még mindig jobb mintha kifogyna valahol útközben. Na ja. Hálaég nálam is a jobbik rossz irányba csal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Na ja. Hálaég nálam is a jobbik rossz irányba csal :wacko: Ezt jól megragoztad :D Most tankoltam megint,54.54Liter ment bele!A mutató a második csíknál volt és 100km után most az elsőnél van! 2L/100 km :wacko: Most 58-at mutat az óra,pár hét múlva rátankolok,hogy mennyi ment el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Nekem HunFlex nélkül megjött a szokásos 8.5-9L-es fogyim vegyes löttyből.Ez csak város. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Múltkor kb. 1/3 arányban tankoltam rá a benyára szeszt. Most teletankoltam, és fele-fele arányban kapott 95-öst (shell - 333Ft/l) meg szeszt (oil kút - 240Ft/l). Egyelőre csak annyit vettem észre, hogy tényleg mintha kicsit jobban menne a kocsi, bár lehet ez csak placebo, mert mindenki ezt írta. :D Teletankolás oka, hogy kíváncsi vagyok mennyit fog így enni, majd írok a fejleményekről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Hát nekem nem megy jobban. Én legalábbis nem vettem észre rajta. Múltkor kb. 1/3 arányban tankoltam rá a benyára szeszt. Most teletankoltam, és fele-fele arányban kapott 95-öst (shell - 333Ft/l) meg szeszt (oil kút - 240Ft/l). Egyelőre csak annyit vettem észre, hogy tényleg mintha kicsit jobban menne a kocsi, bár lehet ez csak placebo, mert mindenki ezt írta. :D Teletankolás oka, hogy kíváncsi vagyok mennyit fog így enni, majd írok a fejleményekről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Kicsit odafigyeltem a "száguldásokra" és 920km-re 49.5L gázolaj kellett!5.3-5.4-es fogyasztás ha jól számoltam!Télen mennyire fog megemelkedni dízelnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Kicsit odafigyeltem a "száguldásokra" és 920km-re 49.5L gázolaj kellett!5.3-5.4-es fogyasztás ha jól számoltam!Télen mennyire fog megemelkedni dízelnél? Szinte semennyire. Ha nem járatod többet a motort álló helyzetben, pl amíg lekaparod a jeget a szélvédőről, vagy amíg be nem fűtöd az utasteret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Szinte semennyire. Ha nem járatod többet a motort álló helyzetben, pl amíg lekaparod a jeget a szélvédőről, vagy amíg be nem fűtöd az utasteret. Kb annyit szoktam járatni!Amíg kiszellőzik nyáron vagy jégkaparás télen!Nem tesz jót egyébként ha sokat járatod egy helyben indulás előtt,nem? Várom a leveled az elektromos ablakkal kapcsolatban... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Kb annyit szoktam járatni!Amíg kiszellőzik nyáron vagy jégkaparás télen!Nem tesz jót egyébként ha sokat járatod egy helyben indulás előtt,nem? Várom a leveled az elektromos ablakkal kapcsolatban... ^_^ Szinte csak annyival eszik többet télen, amennyivel többet járatod. Meg a téli gumi gördülési ellenállása picit nagyobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Szinte csak annyival eszik többet télen, amennyivel többet járatod. Meg a téli gumi gördülési ellenállása picit nagyobb. Igen, feltéve, hogy télen nem valami prémium gumival jár nyáron meg valami CEAT meg hasonló minőségűvel vagy Tigar ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Igen, feltéve, hogy télen nem valami prémium gumival jár nyáron meg valami CEAT meg hasonló minőségűvel vagy Tigar ^_^ A nyárival nincs gond,nem rég vettem őket!Goodyear Eagle,de a téli Rockstone vagy valami hasonló!Szinte újak,de jó lenne eladni,feltéve ha tudok szerezni 4 db 16-os vasfelnit,mert van Continental meg Fulda téli gumi garnitúrám is 16-osban és azokban azért jobban bízom még ha használtak is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Igen, feltéve, hogy télen nem valami prémium gumival jár nyáron meg valami CEAT meg hasonló minőségűvel vagy Tigar ^_^ Nem feltétlenül. Elég, hogyha a téli gumi mondjuk 175-ös, a nyári meg 195, mint nálam. Vagy ne adj isten 205 vagy 225. Ez már különbség a téli gumi javára még akkor is, ha a nyári egy prémium, a téli meg egy kínai szar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 A nyárival nincs gond,nem rég vettem őket!Goodyear Eagle,de a téli Rockstone vagy valami hasonló!Szinte újak,de jó lenne eladni,feltéve ha tudok szerezni 4 db 16-os vasfelnit,mert van Continental meg Fulda téli gumi garnitúrám is 16-osban és azokban azért jobban bízom még ha használtak is! Én azért 16-os felniket téli gumi alá nem tennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Én azért 16-os felniket téli gumi alá nem tennék. Vagy marad a 14-es,vagy 16-os lesz mert 15-ös gumijaim nincsenek!Bár a jövő héten megint hoznak árut! ^_^ A lényeg,hogy miért nem jó a 16-os szerinted télire?Fogyasztás növekszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Igen nővekszik a fogyasztásod, meg a km óra is csalni fog :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Igen nővekszik a fogyasztásod, meg a km óra is csalni fog :/ Ezt a 16"-os felnin lévő gumi fogja meghatározni ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Igen nővekszik a fogyasztásod, meg a km óra is csalni fog :/ Nemrég cseréltem 14-ről 15-re majd 14-re vissza és most 16-os van rajta!A fogyasztásom kevesebb lett,de az is igaz hogy óvatosabban is mentem vele!A km óra meg kevesebbet mutat a ténylegesnél,de 1-2 nap alatt hozzászokik az ember hogy mennyivel is lehet menni ilyenkor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Ezt a 16"-os felnin lévő gumi fogja meghatározni ^_^ Igen, de egy 16-os felnire szélesebb gumi fog menni, mint mondjuk egy 14-esre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts